En tripp till Luleå






Mira ville oxå vara med på bild;)

Ja det blev som sagt en dagsresa till Luleå med Sanna o Magnolia idag! Så trevligt! Stannade först på DollarStore i Piteå där jag köpte lite småsaker. Sedan for vi till Luleå där vi åt lunchbuffé på Waldorf o sedan gick på stan o shoppade lite. Blev endast dessa skor (som är på bilderna ovanför) från skopunkten. Har länge letat efter ett par såna, o nu är dom mina:) Blev en julklapp köpt:) Skönt!
Kom hem rätt sent o nu blir det att sova o tagga inför morgondagen!

Tisdag 29 November



Inget nytt har hänt idag. Kände mig lite hängig imorse så jag avstod från gymmet o tränade lite hemma istället på crossen. Sedan blev det praktik som vanligt. Sista praktikdagen idag för mig, för imorgon är jag ledig o då blir det en tripp till Luleå med Sanna o Magnolia, mys!:)

Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig klar inför sängen.
Godnatt!

That´s all



Underbar morgonmusik!
Kan inte tänka mig att jag såg dom för lite över en månad sedan, overkligt!

Skrovmål



Vaknade här i fredags natt av att sambon sa att han ville att jag skulle krama honom, då svarade jag i sömnen: Vänta en stund, jag måste göra ett skrovmål först!
Haha, gissa om jag verkligen är hjärntvättad av alla dessa hamburgare o vad som ska vara i dom. Lär mig heller aldrig hur många skivor ost det ska vara på alla burgare. Jaja det kommer väl med tiden. Praktiken är slut på onsdag, o på torsdag har jag mitt första riktiga pass. Får hoppas att det går bra:)

Blev lite träning idag. Körde först 10min på crossen på morgonen innan frukost. Knäna känns helt okej o pallar 10min, så ska försöka bygga upp det lite försiktigt:) Sen innan praktiken så for jag till gymmet o körde ett ordentligt pass för mage/midja o rygg. O även 10min på cykeln som uppvärmning. Så skönt o avkopplande att träna!

...

1 vecka sedan du lämnade denna jord...
Jag saknar dig så mycket så att det gör ont. Jag hade velat säga farväl o ge dig en sista kram. Bara finnas där för dig dina sista timmar o minnas våra fina stunder tillsammans. 7år, hela 7 år fick jag med dig och jag har haft det så tur som fick dela dom åren med dig från en liten naken skrutt till en elegant herre.

You´re a part of me, and I´ll never be the same here without you...

1a advent, & första ljuset är tänt


Jobboutfit igår

Jobbade igår från 14.45 - 02.30 o var inte hemma förrän efter kl 3 på natten. Gick iaf jäkligt bra, tur att man jobbar med bra människor för då blir det mycket roligare:)
Har som tappat lusten att blogga. Så då vet ni ju varför det blir en dålig uppdatering. Händer som väldigt mycket just nu o jaa... Jobbar nu förövrigt hela denna kommande vecka från Måndag - Söndag, hoff känns tungt. Får hoppas att den veckan går fort.

Blev iaf lite julpynt fixat idag när det är första advent. Blir mer sedan närmare Lucia.






Träning & julmusik







10 min på crosstrainern o julmusik, det gör så att dagen börjar bra:)
Nu blir det praktik, sen stan, hem o sen jobb.
Ha en bra dag!

Hamburge fingrar, usch...

Fingrarna luktar hamburgare även fast jag tvättat dom några gånger nu. Får se om det blir att drömma om alla burgare o strips inatt igen:P Gick iaf hyffsat bra idag. Lite små fel, men äh, det är sånt som händer. Fick testa stängning som sagt, mycket att tänka på, men det ska nog gå bra.

For till gymmet innan praktiken o körde 10min cykling o sedan styrka för armar o även enkla övningar för rumpa, insida lår o knän. O vet ni, imorse stod jag 8 min på crossen innan frukost, det ni! Det kanske inte låter mycket, men för mig som inte kunnat träna på crossen på några månader pga knäna så är det ett stort steg för mig:) Men jag trappar upp väldigt sakta, vill verkligen inte få ett bakslag. Skulle vara hemskt!

Men ja, nu ska jag göra iordning mig för sängen. Imorgon blir det praktik några timmar o sedan jobb från kl 16 till nån gång på kvällen. Så jag har fullt upp!

Stängning idag

Igår var det en jäkligt dålig dag på praktiken. Jag var alldeles för trött för att tänka så mycket på allt som ska göras när det är stressigt. Men det var ju bara min 3e dag så jag ska väl inte ha så mycket press på mig själv att jag ska kunna allt efter 3 ynka dagar. Idag börjar jag 15.30 o slutar 21.30. Ska testa på en stängning idag. Kan säga att jag till o med drömmer om hamburgare!

Igår kväll var det då middag hos magnolia. Riktigt mysig o trevligt o good mat, tacos:D Blev sedan att se film men vi åkte redan före kl 22 eftersom att sambon skulle upp tidigt idag. Just nu händer det väldigt mycket. Har uppbokat jobb för fullt ända fram till 8e Januari nu. Kan säga att jag faktiskt inte ser fram emot denna jul....

Middag med några vänner

Trött, ser fram emot sovmornarna som jag har både torsdag o fredag.
Idag blir det en lång dag. Slutar kl 17 o då ska jag snabbt hem för att vi ska då göra iordning oss så vi kan åka till Magnolia o äta middag med några vänner. Ska bli trevligt!

Skulle även behöva att bara få vara hemma...
Bara få tänka o minnas... Jag saknar dig min pojke!<3

Oro...

När jag vaknade imorse så kändes det som om jag hade drömt om det som hände igår... Men efter bara några minuter så kvickna jag till o kom på att det inte är en dröm, det är på riktigt... Denna dag kommer att vara fylld av oro o smärta... Jag hoppas på att det beskedet som kommer ikväll är positivt... Annars så vet jag inte vad jag gör....

I wish I could save you...

Tung dag...
Jag önskar jag fick vara vid din sida just nu...<3

Min älskade!

En dröm om en bilolycka...



Jag är TRÖTT! Ändå har jag sovit i typ 2 timmar nu på kvällen. Var så grymt skönt. Drömde dock om att jag o pojkvännen var med i en bilolycka o det var sjukt verkligt! Hatar såna drömmar, då funderar man på dom väldigt mycket.

Imorse föresten så var det tänkt att jag skulle ta min 3e morgonpromenad för denna vecka. Men alarmet på mobiljäkeln ringde inte så som tur var så hann jag iaf vakna i tid till bussen. Måste skaffa en väckarklocka, kan tyvärr inte lita på mobilen längre. Inte så roligt om jag försover mig till något viktigt.

När jag kom hem idag så hade sambon varit så duktig o diskat o kokat kycklingsoppa, så det har vi ätit till middag o kvällsmål:) Supergott! Underbart när man kommer hem till färdiglagad mat;)

Nu ska vi troligtvis se första Twiglight filmen. Om jag inte somnar förstås;)

Godnatt på er!

Myskväll med kladdkaka, glass & té




Nå har vi då världens sötaste kissemisse!

Myskväll med kladdkaka, glass, te o Idol. Hela våran lilla familj låg i sängen o bara slappa, skönt! Eller ja, sambon knappade på sin nya mobil;) Men äh, jag hade ändå mina två älskade alldeles för mig själv ikväll utan att behöva tänka på att jag måste upp jätte tidigt imorgon. Detta behövdes!

Underbart!


Kolla, Kolla!;)

Jag har nog ändå världens bästa praktikplats just nu! Jag har aldrig tyckt om praktik, men Gina har verkligen, VERKLIGEN, varit den bästa! Har haft 3 helt underbara veckor där. Underbar personal som verkligen får en att känna sig välkommen. Har fått lära mig hur mycket som helst och jag är super nöjd.
Idag när det var slut för dagen fick jag en liten present som tack, ett presentkort! Hur gulligt som helst!
Imorgon är min sista dag, o jag kommer verkligen sakna Gina o tjejerna! Men som tur är så kommer jag träffa dom till jul:)
Så underbart jobb så att man knappt tänker på att det är ett arbete, då trivs man som fisken i vattnet. O jäkligt socialt om nått. Har träffat flera vänner där som kommit o shoppat som man inte träffat på länge. Jag vet, att en dag ska jag stå på en Gina butik (eller liknande) o ha ett fast jobb!

Inte helg för mig än...

Känns inte alls skönt att det är fredag idag, för jag har praktik även imorgon. Så min helg börjar inte än. Sen är jag bara ledig söndag innan det är dags för en hel vecka på det nya stället. Får se hur det går. Kommer nog bli lite tungt att lära sig allting nytt. Men det ska nog gå bra:)

Nu vandrar jag vidare till bussen som tar mig till stan. Efter praktiken blir det träning, som vanligt:)

Ha en bra dag!

På rätt spår!



Så jäkla bra dag alltså!:D Har haft det bra på Gina idag. Fick stå i kassan alldeles själv och det gick faktiskt hyfsat bra. Måste som skynda mig nu o lära mig inför julen eftersom att på lördag är det min sista dag där...

Annars då. Jag har shoppat lite, som ni kan få se imorgon:) Blev en tröjja/tunika o ett långt svart baslinne från gina. Sen när jag kom hem så märkte jag att jag inte hade påsen med mig. PANIK! Ringde snabbt till gymmet o som tur var så var min påse kvar i omklädningsrummet, så ska o hämta den imorgon:)

Blev ett pass för mage/rygg, gick sådär. Måste börja äta ordentligare om jag ska orka köra styrka ordentligt. Har slarvat lite med maten sen ihelg. Men det ska det bli ändring på:)

Nu blir det bara att göra iordning sig för jag är jäkligt trött. Imorgon blir det ingen morgonpromenad (skönt!), tar den på lördag morgon innan praktiken så har jag gått mina 3 gånger för denna veckan. Känns som om jag är på rätt spår nu!

Byta praktikställe till nästa vecka



Godmorgon!

Blev en morgonpromenad även idag, o fy säger jag bara! Promenader innan frukost är förjävliga, men jag kämpade mig igenom det. Blev en 35mins igen. Tycker det är en rätt bra längd.

Har nu gjort iordning mig för en ny praktikdag på Gina Tricot, o ska snart börja vandra vidare till bussen. Har träningsvärk i bröst o axlar efter gårdagens gympass. Känns skönt! Då känner man att man tagit i ordentligt;)

Något som jag föresten inte hann berätta igår är att jag ska faktiskt byta praktikställe nästa vecka. Anledningen är för att jag har en väldigt stoor chans att få anställning där sen, o det kan man inte tacka nej till:) Jag trivs jätte bra på Gina, o skulle så gärna vela stanna där, men tyvärr så går det inte... Men kommer ju tillbaks dit till jul:)

Ha en bra dag!

Dekorera julgranskulor



Jajamänsan, jag tog nämligen en 35min morgonpromenad idag. Var faktiskt riktigt skönt:) Men jag kände verkligen efter 20 min att jag behövde mat för att fylla på energin, men jag kämpade igenom det. Tänkte att jag ska köra morgonpromenader 3ggr/vecka, till o börja med. För att vänja mig o sedan kan jag ta fler dagar om jag vill. Helgerna ska jag absolut inte gör det på, nån gång måste man ju få sova ut ordentligt utan att behöva tänka på träning:)

Fick sluta redan kl 13 idag, skönt. Så jag gick på stan o kikade lite. Träffade sedan Isabel spontant o hon skulle till Ådells så jag traskade med henne dit. Har aldrig vågat gå dit själv, men jäklar, jag älskar den butiken!:D Älskar att pyssla så det passar mig perfekt! Köpte det på bilden ovan (inte kulorna). Tyckte dom julgranskulorna var lite tråkiga så jag tänkte dekorera dom själv, ni får se resultatet sen:)

Nu ska jag vila en stund, sedan tar jag bussen till stan för att köra ett gympass, bye!

Fira jul på ett nytt ställe

Denna jul kommer att firas i skellefteå för första gången. Känns rätt trist. Vill ju hem till min kära familj...:( Men det blir nog bra ändå. Vill ju inte tacka nej till jobb så denna jul får jag offra mig. Kommer kännas väldigt skumt o jag kommer säkert att vara lite deppig. Men jag ska försöka göra det bästa av situationen:)

Fick sluta lite tidigare idag pga att det var så lungt o inte fanns så mycket att göra. Skönt, med tanke på att jag känt mig väldigt slö hela dagen. Denna kväll ska jag absolut inte dricka kaffe för sent. Orkar inte med en till natt med dålig sömn, vill ju vara pågg på praktiken:)

Nu blir det ett avsnitt av Dragonball med Christian o sedan ska jag släpa mig ut på iaf en halvtimmas promenad:)

Shopping


Gina Tricot
o så blev även en del av sambons julklappar inhandlat;)

Kvällsmusik


6km promenad



Det blev en 6km powerwalk på ca 55min. Känner mig riktigt duktig. Gick till Ursviken en runda o tillbaka. Kändes faktiskt rätt bra i knäna, så jag tänkte ta den rundan minst 3 ggr i veckan, det blir nog bra:) Kändes så sjukt skönt att äntligen kunna prommenera som vanligt igen! Nu borde jag bara fixa till min stegräknare så att den funkar, behöver bara byta batteri så kan jag börja räkna mina steg igen:)

Nu har jag tagit min protein o ska nog sitta vid datorn nu en stund o värma mig med lite te innan jag börjar med disk/städa/middag/tvätt.

Tomten finns på riktigt!







Blev så sugen på att fota lite, så lekte lite med kameran:) Mira däremot var inte riktigt lika glad;)
Önskar mig ett kamera stativ av tomten i julklapp. Gärna ett som går att fälla ihop så att den är lätt att ta med. Skulle vara riktigt najs:)

Har för en stund sedan varit på något mång kulturell grejs. Fick testa lite olika maträtter, höra lite sång o se dans. Även några som berättade lite saker om bl.a. Etiopien. Trevligt! Men kändes lite jobbigt med så mycket folk. Har varit det hela veckan så känns som om jag behöver verkligen en ordentlig hemma dag. O det blir det imorgon:)

Farsdag!

Skickar en stor Farsdags-kram till min älskade papi<3

Dans musik!



DANSA!!!!:D

SÅ sjukt bra låt!

Mysiga tröjjor



Sitter här o myser i min huvtröjja. Älskar såna här mysiga tröjjor som man får mysa in sig i när det är kallt där ute. Brukar faktiskt sakna det på sommrarna om det är alldeles för varmt flera dagar i sträck:P
Har hunnit jobba ikväll o det gick bra. Har nu sån jäkla jobbig huvudvärk från nacken så jag inte vet vars jag ska ta vägen. Blir nog spikkudden sen innan det är dags att sova. Spikkudde/matta är mina bästa vänner vid värk, det är tur att jag har dom:)

Är så sjukt sugen på att DANSA!! Tror jag ska sätta igång med någon koreografi snart;)


Lördag 12 November

Blev en sen jobbdag igår. Slutade först kl 23.30. Men det gick annars bra. Passade på att lära mig lite nytt eftersom att det var så pass lungt. Har sovit som en stock inatt. Skönt att äntligen få sova ut ordentligt:)

Nu har jag just städat klart badrummet. Ska nu börja plocka lite i köket o diska lite innan det är dags att fixa någon mat. För kl 16 så blir det jobb igen.

Bra dag:)

Träffade Isabel på stan idag under lunchen:) Vi satte oss på frasses o jag snodde några strips av henne eftersom att jag redan ätit min matlåda, men det var riktigt trevligt:)

Sedan fick jag lära mig kassan på Gina Tricot. Väldigt lätt, o roligt:D Än så länge;) Kan ju inte returer o sånt, men nu vet jag iaf hur man tar betalt:)

Har nyligen kommit hem. Ska nu fixa lite middag (som blir bara något snabbt för min del). Om en timma ska jag vara på jobbet o då blir det att jobba några timmar, sen tar jag helg:D

Pink


Today I am Pink!

Läkarbesöket är nu avklarat.
Nja fick inte veta så mycket mer än det jag redan vet. Överansträngning i musklfästena i knäna. Idrottsskada som han kallar det. Mer medicin som ska ta bort inflammationen o en remiss till idrottskliniken i Umeå. Ska även boka tid till sjukgymnast där jag kan få övningar som är bra för knäna. Så ja vi får väl se vart detta leder. Men han sa att det här är något som man bara kan vänta ut, eftersom att det inte är en skada i själva knäet så finns inte så mycket att göra. Men det känns dryygt!!

Nu ska jag iaf göra mig klar o fara till praktiken.
Bye!

Nya örhängen


Torsdag 10 November

Har haft en dålig dag idag, eller ja, en sån dag då man egentligen inte orkar vara bland folk o bara blir irriterad. Men det gick bra ändå, som tur var så fick jag mest vara på lagret idag:)

For sedan o träna när jag slutade kl 18, gick helt okej. Blev 10min cykel, styrka för rygg, mage/midja o sedan en promenad 7min. Imorgon blir det läkarbesök. Ska bli spännande att se vad han kommer att säga om mina knän. Jävlar om han säger att jag inte får träna..

Men men, ikväll är inte kroppen så värst trött utan idag är det ögonen. Ska nog göra iordning mig snart o sova.

Morgon musik



Bjuder på lite goo morgon musik;)
Nu sticker jag iväg för ännu en låång dag!

Syndar dag!

Trött o mätt!
Blev en syndar dag idag. Åt pizza till middag o köpte godis till mig o en tårta till christian. Vi tjejer har ju en gång i månaden man blir exttra sugen på något, så då har jag bestämt mig att 1 gång i månaden får jag unna mig godis OM jag vill. Tycker låter bra. Då kan det iaf inte gå överstyr:)

Nu ska jag stryka en skjorta som jag ska ha till jobbet imorgon. Ska först till praktiken fram till lunch o sedan kl 15 är det dags för jobb. Ska även fixa några papper ikväll så att jag kan skicka iväg det imorgon.

Förövrigt så har jag världens träningsvärk i börst o armar efter gårdagens träningspass, nice;)


Tisdag 8 November



Godmorgon!

Nu har jag gjort iordning mig o är klar för dagen. Känns lite tungt att ha en så lång dag framför mig, men det ska nog gå bra. Kan då säga att jag verkligen ser fram emot helgen. Få sova, bara ta det lungt o vara hemma:)

3e julklappen är inhandlad

3e julklappen är inhandlad o denna gång var det mamis tur:) Får hoppas hon blir nöjd:)

Var för ett tag sen till gymmet med sambon o körde ett ordentligt tränings pass. Blev 20min cykel o styrka för bröst, biceps/triceps. Känns lite varmt i knäna nu, men jag är van... Ska till läkaren på fredag, troligtvis, om jag inte avbokar det. Så får se vad han säger.
Nu blir det lite mat, sen sängen. För imorgon väntar en låång praktik dag!

Godnatt!

Måndag 7 November



Godmorgon!
Idag blir det inge praktik utan vi ska till skolan o ha föreläsning. Känns rätt skönt för då slutar vi tidigare:) Ska träna efteråt så är inte hemma förrän vid 17. O på lunchen har jag tänkt shoppa lite;)

Söndag morgon



Vaknade först halv 1, ovanligt. Men så sjukt skönt att sova ordentligt. Blir ju en intensiv vecka igen så då är det bäst att vara utvilad ordentligt:)
Nu har jag druckit mitt dagliga citronvatten o ska nog gå o diska lite innan jag börjar med frukost. Idag måste det bli en städar/tvätt dag. Kommer inte hinna till veckan. O jag hatar när det är stökigt:P Så det blir att skruva igång musiken sen o städa så att svettet flödar;)

Har förövrigt en riktigt skön träningsvärk från gårdagen i axlar, armar o mage;)

Dagens träning!



Blev ett rejält pass på gymmet idag. Tog verkligen i, känns super bra:)

Körde först 13min cykling som uppvärmning, (tar det fortfarande lungt med knäna). Sedan blev det styrka för mage, axlar + lite ben/rumpa på det hela. Var så sjukt skönt att äntligen kunna träna lite ben igen. Körde endast med kroppsvikt o bara övningar som inte belastar knäna. Känns så härligt att träna lite mer ordentligt nu.
Skulle ju till naprapaten i Torsdags, men det blev inställt pga han fick förhinder. Har läkar besök nästa vecka på fredaf, men funderar på att kanske avboka det o först vara hos en naprapat. Får se hur jag gör:)

Nytt armbandsur




Tomt & Trist

Har just vaknat. Har drömt helt sjuka drömmar, brukar alltid vara så då jag sover ensam. O katten har jamat som bara den imorse, men när jag steg upp vid 9 så fick hon sin frukost o då blev hon tyst:)
Jag ska nu börja äta frukost för att ladda upp inför ett gympass. SKa ta bussen som går om lite över en timma. Kanske ska på stan oxå en sväng. Köpa lite julpynt eller nått:)

Jag saknar verkligen min sambo. Helt sjukt vad tomt o trist det blir här hemma. Men det är klar, vi har ändå bott tillsammans över 1 år o man blir verkligen van att alltid ha någon här hemma.

Julgardiner o julklappar


Just nu

Ja, då var första praktikveckan över. Känns riktigt bra o jag trivs jäkligt bra:) Nästa vecka ska jag få lära mig kassan o plocklistan, spännande!
Blev inge jobb ikväll, rätt skönt ändå. Har legat några timmar i sängen efter jag kommit hem o bara latat mig. Värmde bara lite tacos till middag. Inte roligt att äta när man är ensam. Ska gå o sova om ett tag tror jag. Ska upp rätt tidigt för att fara o gymma:)

Fick förövrigt vår julgardin till köket idag, riktigt snygg! Längtar till att få hänga upp den;)

Har även shoppat lite julklappar o presenter idag.
Så:
Storasyrrans present o julklapp: Check!
Lillsyrrans julklapp: Check!

Skönt, har kommit igång lite med det iaf:)

Ännu en låång dag

Nu har jag laddat upp med frukost o bra musik för ännu en låång dag. Pojkvännen far till Umeå idag, känns trist, måste vara ensam hela helgen:/ Men jag ska nog bara ta det lungt o vila upp mig inför nästa vecka. Nu blir det praktik, ses på Gina Tricot;)

Lycka!

'Blir bara små korta inlägg under veckorna nu när jag har så mycket att göra.
Igår var det första jobbdan på kallholmen, o jag tackar dig Sanna sjukt mycket för att du visade mig allt:)
kom hem närmare 22.30 så ni kan ju gissa om jag var död imorse då jag skulle kliva upp till praktiken, men denna dag gick bra ändå:) Köpte ett armandsur på stan idag, visar den ihelg:) Kände att det verkligen behövdes.

Träningen idag blev 12 min på cykeln o sedan styrka för rygg o midja. Nästa pass blir på lördag.

Vi har avslutat denna dag med tacos o nu ska vi avrunda med serier innan vi lägger oss:)

Måste även säga att man blir då jäkligt glad då man kommer hem o sambon har både diskat o lagat mat, lycka;)

Andra dan på praktiken



Idag blev det att hålla till i lagret mesta delen av dagen. Rätt skönt att bara stå o fixa ettiketter på kläder medan man lyssnar på radio:) Senare på dagen blev det att larma kläder, hänga ut i butik o tömma provhyttarna. en ritkigt bra dag idag:) Är jäkligt glad oxå:D;)

Nu ska jag sova så jag orkar med en låång dag imorgon. Känner mig lite nervös inför en sak, men det ska nog gå bra:) Har ju Sanna vid min sida;)

Godnatt!

RSS 2.0