En liten Svea

 
Äntligen har vi en liten tjej bland alla grabbar!
En liten Svea.
Hennes tävlingsnamn är Visans* Skinny Love och är ända från Falun. Hon är 50% Vädurskorsning o 50% Fransk vädur, en tjuvparnings kull som jag fastnade direkt för!
En renrasig Fransk vädur väger ungefär 5-6kg så det ska bli spännande o se hur stor hon kommer bli. Hon blir 3 månader nu på Torsdag, är kanske lite större än vad t.ex. Viljo var vid den åldern men jag tycker ändå inte att hon är extremt stor.
Ska bli så spännande att lära känna henne! Det är de bästa med kaniner, att alla har sin egen lilla pesonlighet o lägger man ner mycket tid på dom så blir dom ens bästa vänner, precis som en hund eller vilket annat djur som helst kan bli.

Njuter av att göra det jag vill göra

 
Jag får mina infall då och då när det gäller att skriva här på bloggen. Förut var det mer en press på mig att jag skulle skriva på bloggen, nu gör jag det när jag har ork, tid och lust för det.
Idag var det 3 veckor sedan jag jobbade min sista dag på sommarjouren för det här året. Tanken var att jag skulle jobba hela den här veckan, men istället har jag varit ledig då min bil har gått sönder och för tillfället är inne på verkstan. Det är en av nackdelarna när man bor ute på landet där det inte finns bussförbindelser, har man ingen bil då är man fast haha. Men jag njuter ändå bara av att vara hemma, på Måndag börjar vardagen för mig också med både plugg, jobb och alla andra vardagssysslor. 
Nu när jag har varit ledig har jag passat på att måla en av kaninburarna som behövdes måla, så det känns skönt att den nu är klar inför vintern. Jag har bakat vilket jag inte gjort sen i Juni. Älskar att baka men då måste jag ha tid för det, vill inte stressbaka. Önskar bara att jag skulle hinna med det oftare då det är något jag verkligen skulle vela utvecklas inom. Igår hade jag även tid att sitta o lyssna på en podd och sitta och rita i min målarbok. Det är sånt jag älskar, att göra det som jag känner för att göra. Men när man både pluggar och jobbar är det sällan man hinner eller har orken till sånt. Så jag ska fortsätta att njuta av de sista dagarna innan terminen startar.

Sista dagarna på sommarlovet

 
Sist jag skrev ner några ord här på bloggen var sista dagen på vårterminen. Idag är det exakt 4 dagar tills höstterminen startar. Känns lite si sådär. Är taggad för att det är sista året, annars trivs jag ganska bra med att gå här hemma o pyssla på haha. Det är ju däremot inte hållbart i längden, men jag njuter verkligen när jag får chansen att göra det.
Sommaren har väl om man tänker på vädret inte varit den bästa. Annars har jag varit sjuk i början på sommaren, sen har jag jobbat o slitit i 5 veckor, vi har bilat ner till Leksand sommarland o sen har jag strosat runt här hemma. Det är min sommar i stora drag. Är inte riktigt redo för kyla o mörker även fast jag tycker att hösten är mysig. Men tiden går fort o snart är det vår o sommar igen. 

RSS 2.0