Vår fina lilla hall

 
Det har tagit sin lilla tid, men för några veckor sedan blev hallen äntligen så gott som klar. Man blir ju aldrig helt färdig i ett hus, det finns fortfarande en del som vi vill fixa så att det blir som vi vill ha det. Men nu har vi i alla fall fått den där mysiga känslan att det är vårt hem.

Pepparkaksbakning & Julmusik

 
 
 
 
I fredags slängde jag ihop en pepparkaksdeg som fick stå över natten. På lördag var den klar o jag o pojkarna började baka. Gjorde bara en halv sats deg, blev ganska mycket ändå o trodde inte att vi skulle baka upp allt. Men jajamänsan, all deg gick åt. Båda pojkarna satt över 2 timmar o bakade, super duktiga! Så mysigt att baka med dem, lyssna på julmusik o få lite julstämmning. Såna här stunder tänker jag alltid tillbaka på dem mysiga barndomsminnena jag o mina syskon har. Känner att ju äldre jag blir, speciellt nu när jag har barn så blir jag mer o mer lik min mamma, bara positivt! Jag vet hur mysigt jag tyckte det var när vi bakade, o såna minnen vill jag även ge till pojkarna. Pepparkaksbakning blir roligare om man har lite knasiga figurer också haha.

Vinter på riktigt!

 
 
Sol, snön knarrar under fötterna o kylan biter i skinnet.
Älskar vinterdagar som dessa!

Godkända tentor!

 
Vi hade två stycken tentor i två olika kurser i slutet på Oktober. Som alltid kändes det som att man hade behövt en dag extra att plugga, kanske till och med två dagar extra denna gång. Jag for o gjorde tentorna med ett hopp om att fixa dem för att slippa göra omtenta just innan jul, men samtidigt kändes det lika bra att ställa in sig på omtenta för att inte bli besviken.
Meeen jag fixade det!
Blev godkänd på båda o inga omtentor behövs göras i December, lycka!!
 

Min älskade lilla tok!

 
Har tränat denna lilla energiknippe i hoppning idag. Oj så duktig han är!
Har aldrig haft en kanin som hoppat så fint över hinderna som han gör, märks att han är en avlad hoppkanin. Nu har vi bara tränat här hemma på gården, men förhoppningsvis kommer vi snart igång med att fara på tävlingar så att han vänjer sig att hoppa i olika miljöer.

RSS 2.0