Respect you body, it´s the only one you get!


Tidig morgon på en ledig dag

 
Att jag vaknar 6.30 en ledig dag o stiger upp redan efter kl 7 är ju helt sjukt! Men det känns jäkligt skönt må jag säga! Har börjat lägga mig tidigare o stiger då även upp tidigare såklart. Mår riktigt bra av det! Är ju roligare att göra saker medans det är ljust ute än att bara sitta o dega framför datorn långt in på sentimmarna o sen vara trött som ett as på jobbet eller känna sig seg o jävlig en hel dag då man är ledig. Så nä här är det nu andra bullar!
Inte för att jag gjort något speciellt nu på morgonen. Eftersom att jag äntligen är ledig efter 7 dagar så kände jag att en morgon i soffan med frukost, Mira o en kopp kaffe satt väldigt bra!
Nu ska jag dock göra mig klar för dagens ärenden, sedan får vi ju se vad det blir för träning idag, för träning blir det:)

MysMira

 

Vilken överraskning!

 
Stod på jobbet i Torsdags. Trött som en jag vet inte vad efter en lång bussresa tillbaka till stan. Helt plötsligt kommer det ett blombud med en bukett till...MIG!  Den står så fint här på mitt skrivbord just nu o förflyttar den till det rummet jag befinner mig i för stunden. Taack fina du!

Snart tillbaks till stan...

 
 
 
 
 
 
 
 
Denna hemvistelse lider mot sitt slut o jag vill inte tillbaka till stan. Det har varit riktigt kallt, dom flesta dagar -30, men då har det varit super fint väder! Har hunnit fota, träna, umgåtts med en av mina närmaste vänner, myst med familjen o bara slappnat av. Ibland funderar jag på varför jag ens bor i stan när jag trivs så bra här hemma i byn. Men samtidigt så vet jag ju att jag blir lite rastlös efter ett tag.
Men att pyssla om kaninerna är verkligen som terapi för mig. Underbara små varelser som ger så mycket glädje o kärlek!

Åhh vad jag mår bra!

 
 
 
 
 

En kall vinterdag med rök på himlen

 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade Tornedalen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0