Aktiv morgon



Godmorgon!
Har redan hunnit med en del. Satt igång en tvättmaskin o hängt upp en tvätt, lagat en lunchlåda, ätit frukost, gjort mig klar o packat träningskläderna inför dagens träningspass. Har ett kort pass på jobbet idag efter det tar jag heelg! Har tänkt köra ordentligt med träningen hela helgen. O så ska jag ta en hel hemma dag, ska bara ligga i sängen/soffan hela dagen o bara göra det jag känner för, det behövs:)
Ha en härlig dag i detta pissväder, det ska jag försöka ha!

Ny dag med mer jobb

Igår blev dagen inte som det var tänkt. En av kollegorna blev sjuk så jag fick rycka in på jobb. Känndes lite surt där ett tag men några extra timmar denna månad är ju bara uppskattat sen när det är dags för löning;) Hann ändå vara o shoppa o hittade lite smått o gott:)
Idag är det ännu en lång jobbdag. Så nu ska jag ladda upp med frukost o musik!

Så söt så att man smälter

Min beebis väckte mig imorse, somt tur var så var det bara ca 20 min innan väckarklockan ringde. Man kan ju inte bli arg på henne när hon är såhär söt;)
Sitter o dricker lite morgonkaffe o skriver ner vad som ska handlas. Är nämligen ledig idag o då är det alltid samma saker som måste göras. Laga matlådor, diska, tvätta kläder o städa:P Sedan har jag planer på att fara in till stan o shoppa med Emelie, ska bli såå trevligt!:) Efter det är det Make up stores clubkväll där jag hade tänkt fynda lite nytt smink, o troligtvis efter det blir vi ett gäng som ska fara o dansa zumba:) Så jag kommer ha fullt upp hela dagen, men det känns roligt att ha något vettigt att göra så man inte slösar bort en dag:)

Full rulle

 
Har verkligen haft full rulle dom senaste dagarna. Jobb, fika o en runda på stan med Anna, skrattanfall med systrarna E o S. Skrattade så att jag grät!
Till helgen ska jag se till att få en slappar dag. Men imorgon väntar nya äventyr!
O nu är det bara 26 dagar kvar, oooowiiiieeeee!!!:D:D

In your eyes...

 
I am home...

Jobb, träning, hem

 
 
Blev ett riktigt ordentligt pass för triceps, rygg o axlar. Kommer kännas imorgon kan jag lova!

Tomt, tyst o ensamt

 
 
Efter några timmars jobb så tar jag mig en tidig kväll för att bedöva tystnaden som är här i lägenheten. Usch vad tråkigt det känns... Men det tar väl någon dag att vänja sig att vara ensam igen.
 
 

Lite nytt inför värmen

 
Nu har mammi, syrran o brorsan farit... Känns jäkligt tomt o tråkigt. Nu blir det vardag igen.
Har redan hunnit vara o träna på gymmet. Blev ett pass för ben/rumpa o bröst. Gick jäkligt bra! Skönt att äntligen kunna träna ordentligt igen.
Möttes av ett paket från Nelly.se när jag kom hem. Innehöll bl.a denna söta jumpsuit:) Perfekt till Spanien!

En lugn dag idag!

 
 
Har handlat lite käk o efter det var vi alla så trötta, eller speciellt jag, så vi alla tog en powernap. Senare mot kvällssidan så tog vi en längra promenad. Hade oturen att det skulle börja spöregna, men som tur var så var det bara en kortare skur som övergick till sol sen:)
Är fortfarande riktigt trött så det blir nog en tidig kväll idag. Ska nog bara köra lite styrkeövningar för ryggen hade jag tänkt.

Super god middag o en lång shopping dag

 
Igår anlände äntligen mammii, lillsyrran o lillbrorsan! Stackarna hade en lång resa så dom var rätt trötta när dom var framme. Så vi gjorde inte så mycket, fixade tacos till lunch o sedan tog vi det bara det lugnt. Lite senare på eftermiddagen gjorde vi oss klara för att gå o äta middag på Kallholmen. Super gott o riktigt mysigt! O man tackar för en god service;) Skippade att tänka på vad åt just då, för det är ju inte ofta man går på resturang så då får man unna sig:)
 
Idag har vi varit på stan hela långa dagen. Blev inte så mycket shopping för min del, köpte bara lite småsaker som en borste till Mira, schampoo o ja, det var väl inte så mycket mer:P Hittade en ursöt liten hermelinkanin på en djuraffär som jag så gärna vill ha! Mitt sug efter kaniner, utställning, hoppning jaa allt väcktes till liv o jag saknar mina älskade hårbollar sjukt mycket! Längtar till den dagen då jag kan ha mina bebisar hos mig jämt o ständigt o verkligen få hålla på med en hobby som jag verkligen älskar:)
 
 

Dag 3

 
Godmorgon!
Här sitter jag o är vaken väldigt tidigt för att vara jag. Börjar jobba kl 16 idag o känner att jag behöver göra en massa saker innan jag trampar iväg. Imorgon kommer nämligen en del av min familj hit o då vill man ju ha det lite städat o fint iaf:)
 
Har börjat att deffa. Känner att det behövs nu innan spanien så att man känner sig bekväm i bikinii. För förhoppningsvis så kommer det vara varmt där så att det är bikinii väder:) Sen hoppas jag ju självklart att deffen ska ge något så att jag inte gör detta alldeles i onödan:P Var ganska jobbigt igår, tar ju ett tag för kroppen att vänja sig att gå från att äta kolhydrater till nästan inget alls. Men jag är inne på min 3e dag nu o jag ska klara dom 5 veckorna:) Nu är jag även helt frisk från förkylningen, så då är det bara att sätta igång med träningen igen:)

Super härliga dagar!

 
Har haft super härligt dom senaste dagarna. Tex så är en spanien resa bokad:D Ska bli såå härligt!
Har cyklat en massa med Sanna. I onsdags så cyklade vi till stan där vi åt gott på Waynes o fyndade nya bikiniis för endast 38kr! Sedan blev det att göra goda o nyttiga kycklingwraps till middag:) Kvällen där for vi o hälsade på på Kallholmen där vi fick en god drink innan det var dags för oss att cykla hem igen o börja våran camping i Sannas husvagn. Myys med film, godis o prat! Vädret har varit sjukt fint så igår låg vi ute o sola innan det var dags för oss båda att fara o jobba. Nuu taggar vi spanien!!!!

Min beeebis

 
 
 

Luleå resa

 
Igår for Anna o jag en sväng till Luleå för lite shopping. Blev även bjuden på en god lunch på Bahn Thai som födelsedagspresent, tack vännen! Fikade gott på Waynes o han prata om allt mellan himmel o jord, blev även en del skratt. Det var en behövlig liten resa för oss!
När vi sedan entrade stan igen så köpte vi pizza o slappade framför Allsång på skansen.
Kan jag säga att det var en riktigt lyckad dag!:)
 

Batman The dark knight rises

 
Dags för bio!
 

Vart jag än går

 

En äkta vän

Fick superfina presenter från underbara Sanna!
 
Kan verkligen säga att hon gjorde min dag!
När jag kom till jobbet så möttes jag av en super duper glad Sanna som gav mig en stoor grattiskram. Sedan fick jag alla dessa fina presenter, o sen hade hon även hunnit vara o köpa en tårta som vi som jobbade delade på. Inte nog med det så sa hon att hon skulle möta mig på cykeln när jag började cykla hem, men hon kom inte o mötte mig, hon hämtade mig! Så hon åkte alltså hem, för att cykla 1 mil tillbaka för att hämta mig, o sedan 1 mil hem igen. Det kallar man en äkta vän<3

Grattis till mig själv på 21års dagen!

En liten present till mig, från mig själv;)

Jobba, träna, sova

 
Skulle egentligen vara ledig från korvas igår, men blev inringd på morgonen. Så det blev 4 timmar där innan det var dags att entra kallholmen för lite mera jobb:) Har som inte gjort något annat denna veckan förrutom att jobba, träna o sova. Körde mitt sista gympass idag efter jobbet. Har gått riktigt bra denna vecka o jag har verkligen hittat motivationen igen. Har även försökt sova ordentligt, o det resulterar i bättre prestation på både jobb o gym:)
 
Nu tänkte jag faktiskt lägga mig o sova. Imorgon är det min födelsedag, men tråkigt nog så har jag inte tänkt göra något speciellt, jag jobbar så det går inte att planera så mycket. Jag har alltid varit en sån som alltid velat att min födelsedag ska vara alldeles perfekt o speciell, men får väl lära mig att den inte alltid kan bli det. Det blir som det blir. Har iaf en gullig pappa som redan ringt o grattat mig eftersom han jobbar hela dagen imorgon o jag jobbar när han slutar, sööt!<3

Untitled

 

Öka vikter

 
4 timmars sömn inatt så jag levde på kaffe på jobbet, o det hjälpte som tur var:) Igår kväll, eller rättare sagt natt så blev det ett spontan besök hemma hos Sanna. Därför blev det så lite sömn, men dock värt det!
 
Efter jobbet idag blev det ett ordentligt pass på gymmet för ben/rumpa o bröst. Motivationen stiger så enormt när man känner att man kan höjja vikter på en del övningar. Den känslan är underbar!

RSS 2.0