Första tentan är gjord

 
Tentan i måndags tog alla mina krafter. I just över 4 timmar satt jag o skrev, kan säga att min arm o hand värkte efter det. Två välbehövliga pluggfria dagar har jag haft, så idag är det bara att sätta sig med ny energi o skriva på den sista individuella uppgiften.
 
Igår åkte jag till grannstaden över dagen o hälsade på syrran o katten. Med både flyttkaos och renoveringar i syrrans lägenhet så blev det en hel del ommöbleringar. Men vi var effektiva och fick mycket gjort på bara dom få timmar jag var där. 

Väntar med spänning

 
Som vi har kämpat, äntligen har jag o min kollega skickat in filmerna för certifiering. Inom 2 veckor får vi besked om vi blir godkända licenserade instruktörer för Born To Move, eller om vi måste filma om och försöka igen. Vi har 3 chanser på oss, så det ska nog inte var några problem.
Vi ska klara det!

Plugget går bättre om man shoppar samtidigt, eller...

 
Hjärnan är inte på topp idag men såna dagar har alla, man är ju bara människa.
Plugget går segt så försöker att göra det lite lättare med bra musik.
Råkade även se att dom löparskor jag kollade på förra veckan var prissänkta med 150kr, så jag kunde inte låta bli att klicka hem dom. Det sägs att vintern ska komma tillbaka ihelg men jag blundar för det och känner, äntligen är våren här!

Morgonpromenad i solen

 
Jag har fullt upp just nu och dagarna bara flyger iväg.
Första tentan har vi nästa vecka på måndag. Så för att rensa huvudet lite innan mer plugg ska in i huvudet så passade en morgonpromenad alldeles perfekt idag. 4km, inte för långt och inte för kort.
 

En liten present

 
Helgen spenderade jag hemma med endast katten och kaninen som sällskap. Min karl var nämligen på en weekend i huvudstaden med några kompisar för att besöka Game of Thrones utsällningen.
När han väl kom hem på söndag natt fanns det en stor Victoria Secret påse i hans väska. Gissa om jag blev glad!
Jag trodde att jag var duktig och påhittig när det gäller presenter och överraskningar, men jag har verkligen träffat den som kan slå mig i det.
 

Promenad & Spinning

6km promenad och ett 45min spinning pass.
Det var väldigt länge sen jag jag var på ett spinning pass så nu var det på tiden. Hade glömt bort hur mycket jag tycker om det! Ibland kan det vara tufft att träna kondition själv och då passar det alldeles utmärkt att ha någon som säger vad man ska göra.
Ska absolut försöka få in det oftare i kalendern.

Sol & mys med lillkatten

 
 
Äntligen känns det som att våren är på väg på riktigt. Första gången detta år som man kan sitta på balkongen o känna hur solen värmer.
Så efter min promenad ute i fin vädret myste jag o lillkatten en stund i solen.
Älskade lilla katt!

Plugg & Kaffe

 
Denna dag består av plugg.
Ikväll kl 23.59 ska en skriftlig reflektion vara inlämnad och förhoppningsvis lämnar jag in den mycket tidigare än så.
Jag gillar det här med distansstudier. Det är verkligen varierande. Vissa stunder sitter man på studiecentrum med en super bra studiegrupp, ibland är man på ltu i Luleå och andra stunder får man som nu sitta i köket hemma med en kaffekopp samtidigt som man hör sin karl spela på gitarren i vardagsrummet.
 
 

Mira

 
Äntligen får jag kvalitetstid med min lilla piga.

RSS 2.0