Bra dag!

Åhh vilken underbar dag!
Tänka sig så glad man kan bli när det är bra väder! Solen värmde så mkt idag så man till o me svettades i sin vinterjacka. Det var inte precis igår man gjorde det;P

Var först i stan o tränade på gymmet. Gick bara bra! Körde axlar, mage och sedan gjorde jag marklyft. Har redan träningsvärk:P
Sedan blev det jobb o jäklar vad timmarna flög förbi:)
O inte nog med det så ringde Svenska frisörskolan från Stockholm alldeles nyligen. Dom ringer tillbaka i veckan för att boka in en dag då jag ska fara ner till stockholm på intervju, göra tester och se hur skolan ser ut:)

Så jag kan bara säga att denna dag har varit riktigt bra!


Arraksbollar

Idag känner jag mig mkt piggare som tur är! Trodde verkligen att jag höll på att bli sjuk igår, men får hålla tummarna att det går åt rätt håll nu.
Har tvätt igång o har just rullat ihop lite arraksbollar, gott!
Väntar nu på att jag ska ha 1 timmas mattelektion kl 15, uscha...


Äppel, Päron & Lime juice

Jag har nu testat för första gången min Råsaftcentrifug som jag fick i julklapp av mammsen o pappsen:) Gjorde en äpple, päron o lime juice. Riktigt god faktiskt. Det blev inget bakande idag, har känt mig så hängig, men jag har alla ingredienser hemma så det blir nog imorgon istället:)


Slut på energi...

Vaknade först klockan ett idag. Kommer inte ihåg senast jag sov så länge!
Känner mig fortfarande inte riktigt pigg. Trött, matt, yr o kallsvettig. Hade ont i halsen igår så säkert något jäkla virus som håller på att invadera min kropp! Så nu blir det massa c-vitamin o vitlök under helgen, för till veckan ska jag jobba o träna o jag tänker absolut inte vara sjuk!

Nu ska jag gå till köket fär där behövs det städas. Sedan om jag har orken till det så ska jag laga middag (fiskgratäng o potatis/mos) o kanske baka lite (kärleksmums/arraksbollar).

-

 

En burk soltorkade tomater i golvet..

Oj vad trött jag har varit hela dagen. Jag kan då säga att när man har jobb så uppskattar man helgerna mycket mer än om man har typ "lov" varje dag. Kände imorse redan när vi vaknade kl 6 att jag längtar till lördag så jag får sova länge.

Jobbade iaf imorse. Gick helt okej. Lite dåligt humör o så blev det inte bättre när jag tappade men burk med soltorkade tomater i golvet. Det var bara att hämta massa papper o torka upp allt.

For sedan till gymmet  tränade. Gick riktigt bra! Tränade i 40 min rygg, mage, triceps o ytterst lite bröst. Tränar bara bröstmusklerna lite så att mina bröst inte ska försvinna. Längtar tills jag kan börja träna kondition igen så att fettet får brännas bort ordentligt;)

Nä nu ska jag fortsätta ge kärlek till lillkatten som sitter i min famn o spinner så sött:)
Sen hoppa in i duschen o göra iordning sig för kvällen:)


Bild från google



Räkor, åhh räkor... Gott!

Sitter här o käkar lunch, Paella. Sjukt gott! har märkt att jag verkligen ÄLSKAR räkor:)

Ska snart fara o jobba idag igen, nice;) Härligt det ska bli att få pengarna sen i slutet av Mars. Första lönen ska gå till ett halvårs linser, det behövs verkligen! Vill ju kunna se ordentligt, spec när jag tränar o är ute, annars använder jag oftast brillorna:)




Dammsugare & Kärleksmums

Oj vad jag fick lust o baka när jag bläddrade i min nya recept bok. Vill baka hur mkt som helst!
Har bestämt mig för att köpa ingredienser till ihelg o baka dammsugare o kärleksmums, gott! Vet att jag har kladdkaka i frysen också från förra helgen. O denna helg blir det mer att frysa in. Men det är bra o ha ifall någon kommer på besök, eller om man blir sugen på något gott en lördag/söndag. För från o med i måndags så får jag bara äta onyttiga saker under helgen, o godis först till påsk. Jag har klarat det förrut, så jag klarar det lätt nu igen:)

Nu ska jag nog smörja in mig i ca 1kg hudlotion o så lägga mig. Är torr som ett fnöske när jag duschar i kokhett vatten varje dag pga kylan. Så nu måste något göras åt!


"Sju sorters kakor" - Mums!

Oj vad jag har hunnit med mycket idag!
Möte, shopping, tränat på gymmet o jobbat.

Det är en stor bokrea i stan på Bokia så jag kunde ju inte låta bli att kika in där. Hittade 2st Beatles böcker till pappa för en riktigt billig peng o så köpte jag själv boken "Sju sorters kakor". Jag älskar ju att baka, o det blir mkt roligare med en fin o bra bakbok:)
Sen var jag även in på stadium en sväng o köpte ett stöd till min fotled.

På gymmet gick det väl helt okej. Men jag känner att jag redan (!!!) hunnit tappa lite. Helt sjukt vad musklerna tappas fort. Men jävlar, jag ska ta igen allt, är ju inte så mkt som tur är;) Men det var riktigt härligt att vara tillbaks i gymvärlden!


Comeback imorgon? Troligtvis, ja:)

Har legat i sängen i princip hela dagen ända sedan jag kom hem från jobbet.

Var på Coop o jobbade idag, min första dag där. Gick bara bra. Inte det roligaste att packa upp varor hela tiden, o timmarna gick ganska segt men jag kan säga att det är sjukt skönt att ha ett jobb! Nu är det bara min fot som måste bli bra så jag kan träna o dansa ordentligt, då är jag riktigt glad för stunden!:)

Imorgon blir det troligtvis en lugn comeback på gymmet. Får inte och kan inte anstränga foten riktigt ännu. Men ska köra lite rygg/mage o axlar/armar:) Ska även spana in friskvårds nya maskiner som dom fått in;) o fler kommer. O så får man hoppas på lite mera jobb imorgon;)


Dagen har rullat på

Dagen har varit bra. Det flöt på riktigt bra på jobbet o man lärde sig fort vad/hur man skulle göra. Riktigt trevliga arbetskamrater, så timmarna gick fort:)
Men min fot tyckte inte riktigt om allt gående o ståendet. Mina ben har även träningsvärk, o då är det illa! Men vad ska jag göra, jag har ju inte kunnat gå sådär mkt på länge.

Imorgon blir det att kliva upp tidigt, då är det dags för ett ny dag med jobb på ett nytt ställe där jag ska lära mig vad som ska göras:)
Så nu säger jag godnatt!


Första dagen på jobbet



Smexiga arbetskläder;)

Nu gäller det!

Imorgon smäller det!

Nu längtar jag så sjukt mkt tills min fot blir bra så jag kan flytta in till gymmet igen. Imorgon är det 1 vecka sedan jag ramlade o gjorde illa foten, o tyvärr så gör det fortfarande ont o kan inte börja med någon ordentlig träning ännu. Men jag kan göra lätta övningar här hemma tills vidare. Huvudsaken är att foten blir bra o att jag kan hoppas tjoa lika mkt som förrut.

Gårdagens outfit




Medlemsfest!







Jag i Antikrundan:)

Jag o Morsan var ju i Kiruna i September på Antikrundan. O det som vi inte trodde skulle hända, hände. Väskan som mamma tagit med blev en där väldigt intresserad av o hon bestämde på en gång att det skulle bli filmning. Mamma ville inte, så jag fick ställa upp.
Uscha så nervös man var, men det blev ju faktiskt bra:)
Den sändes nu ikväll på tv i svt 1 kl 20.00.
Den kommer säkert gå i repris någon kväll om någon är intresserad. Annars finns det på internet, klicka här. Ca 37 min, där har ni mig:)


Crossroads

Händer inte mycket idag. Foten är värre pga att jag var för mycket i farten igår, så nu får jag sota för det.
Så har bara tagit det lugnt idag för att vila upp min fot så den kanske nån gån blir bra. Har sett film "Crossroads" med Britney Spears. Köpte dvdn för länge sedan o tyckte att det var dags att se den igen efter att inte ha sett den på flera år.
Nu pluggar jag lite Anatomi/Fysiologi tills tvätten är klar

Bye!



Mira får en liten lekkompis:)

Har hunnit varit på möte i stan redan. Har värk i foten, o det blev inte så mkt bättre av att jag måste promenera så mkt.
Men nu väntar jag på att min storasyster, hennes pojkvän o katten ska komma förbi en sväng:) Dom är påväg till Vännäs för att hämta alla syrrans saker från hennes lägnhet, så då passar dom på att komma förbi här o lämna min råsaftcentrifug som jag fick i julklapp:)
Ska även bjuda dom på lunch innan dom åker vidare:)
Lilla Mira får ju en liten lekkompis, men jag tror inte att hon kommer tycka om det;) hehe;)
Ska nu vandra till ica en sväng för att hämta ett paket o handla lite:)


-

 

Gårdagen - Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag blev inte som jag tänkt mig.
På morgonen när jag o Josefin ska till bussen så tror ni inte att jag ramlar i trappen. Med en helvetes värk i foten ända fram till Luleå satt jag i bussen o visste inte vad jag skulle ta mig till. Men när jag bytte buss så började det kännas lite bättre o jag kunde även sova en stund.
Väl hemma blev det att ringa vårdcentralen o senare på kvällen blev det akuten.
Satt där i flera timmar o väntade o var inte hemma förrän närmare halv 11 på kvällen.
Det visade ingenting på röntgen så som tur är så är det bara en rejäl stukning. Men fyfan så ont.
Idag känns det lite bättre, inte lika svullet som igår, men ändå långt ifrån bra. Ska vila foten nu ordentligt i 3 - 4 veckor, så ingen konditionsträning blir det för mig inte, känns synd. Men styrke träning funkar ju, så länge jag inte belastar foten så mkt. Måste även göra lite övningar för foten när den blivit bättre så jag får tillbaka rörligheten o styrkan i den o minskar risken för framtida stukningar. För det är ju så, har man stukat fotleden en gång kan det lätt hänt hända igen...

Nu ska jag se en film till Anatomin/Fysiologin - Vetenskapens värld!


I söndags..

...åkte jag till pajala med min fina vän Josefin för att sova i brorsans lilla lya:) Jäklar vad vi babblade hela kvällen, till slut på natten när vi skulle sova så började man bli hes, det har inte hänt på länge:P Men jäklar så mysigt o trevligt vi hade det! Det kändes som en prefekt Isabella & Josefin kväll<3
Pizza blev det oxå, gott!


Sommaren 2008

En j*vligt kall söndag!

Det känns att det är söndag. Jag är alldeles seg. Skulle egentligen stiga upp kl 9 idag, men när jag hörde från köket att dom sa att det var -28 ute så bestämde jag mig för att sova en timma till. Det går ändå inte att vara ute när det är så pass kallt, spec inte att städa kaninburar. Då fryser man ihjäl!

Men idag blir det att åka till Pajala med Josefin:) Ska sova där till imorgon, för min buss mot skeå går redan 6.20 imorgon på morgonen.

Nä nu måste jag ut o ge frukost till mina pälsbollar. Känns inte så lockande i denna kyla. Men mina små pälsbollar måste ju få mat:)

En utedag i vinterlandskapet!









12 Februari - Lördag

Halsen känns tjock o gör ont, får se hur denna förkylning blir, om den bryter ut eller om det inte blir värre än såhär.
Ska alldeles strax kliva upp o gå ut o ge mat till kaninerna innan jag själv äter frukost. Måste hinna med att klippa klorna på dom 3 kaniner som jag inte klippte på igår o så städe några av dom 7 burar som inte är städade. Mamma hjälpte mig att städa Franz bur igår, hon är jäkligt envis även fast hon bara har en hand just nu:P
Sen ska dom även få vara ute o skutta lite:)
Ja sen får man se vad mer denna dag har att erbjuda:)

En snöig dag ute med pälsbollarna






Laban & Franz

-

 

En lite mildare morgon

Godmorgon!
Idag är det inte lika kallt ute. Lillbrorsan kom in nyss o sa att det bara är -9, så jag hoppas det håller i sig så man kan vara ute idag.
Jag är så som sagt hemma hos familjen som ni kanske märker. Härligt att träffa alla igen! Hjälper även mamma mycket nu när hon har skadat handen, så det uppskattas.
Börjar tyvärr känna mig förkyld. Jag brukar ofta bli det när jag "byter klimat" om man säger så. Men jag hoppas inte att det bryter ut i något värre.

Idag har jag mkt planer framför mig.

Men jag ska absolut inte skriva här vad jag ska göra, utan ni kanske får se det senare då jaf gjort det. Annars blir det inte gjort.

Ett tomt hål inom mig...

Det känns tomt. Mamma o jag har bäddat ner min lilla pälsboll i en låda med massor av hö. Jag hoppas det gick fort, att han slapp lida. För när han låg där i buren såg han så fridfull ut. Det var som om han ville berätta för oss att han har det bra där han nu är.
Jag har ett stort hål inom mig. Det gör ont.
Jag önskade att detta aldrig hänt, att han, min fina pälsboll fått leva längre, för det var han verkligen värd. Detta kom som en chock, det är som om man ännu inte riktigt kan förstå att det är sant. Eller man vill inte förstå att det är sant.
Jag hoppas han har det bra där han nu är.
Vila i Frid, min älskade pälsboll<3
5/5 2005 - 9/2 2011

-

 

Som en ängel...

Jag önskar att jag hade fått säga farväl, klappat honom en sista gång, berättat hur älskad han är... Men nu är han borta, min fina, min älskade pälsboll...<3


Mina pälsbollar börjar komma upp i åren..

Idag blir min fina Labolina 7år!
Fatta, jag har haft henne i snart 7 år! Vars försvinner tiden egentligen?
O min gammle Laban blir 8 år i April, herre min skapare...

Grattis lillgumman<3


Djur är underbara små varelser.
Dom ger så mkt glädje i ens liv.
<3

Jag kom inte iväg....

Ja det blev ingen hemresa idag. Innan jag ens kommit till Luleå så fick jag förhinder. Fick sitta o vänta i luleå i 1 timma på bussen som gick tillbaka till Skeå. Usch vilket pisshumör jag var på! Alltid är det något som ska komma ivägen. Men jag ska göra ett nytt försök imorgon o ta den sena bussen. Pappa som är så snäll har erbjudit sig att köra hem mig på kvällen från Pajala även fast han tänkt stanna där. Så nu hoppas jag verkligen att inget, INGET, kommer ivägen för det!


Packat klart det mesta

Nu har jag packat det mesta, smink o andra skönhetsprodukter packar jag ner imorgon på morgonen. 
Har världenas träningsvärk i benen nu, hann inte riktigt stretcha efter gympasset, så då får jag ju skylla mig själv. Det är sån där jobbig träningsvärk, som värker hela tiden.
Nu ska jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon.
Godnatt!

Älskar min hårfärg!





Kom för ett tag sedan hem från gymmet. Körde kondition o sedan styrka för armar, axlar o bröst. Nu får jag se om det blir nå mera gym för mig den här veckan. Åker ju hem imorgon o eftersom att mamma skadat handen kan hon ju inte köra bil o pappa är ju inte alltid hemma. Så jag ska ta med lite tränings dvder istället:)
Nu ska jag diska o sedan börja med middagen, tror jag ska göra fiskgryta idag:)

Ny vecka:)

Kallt idag, - 14. När ska vårvärmen komma?

Vet ni hu skönt det är att sova i en renbäddad säng, underbart! Har sovit som en stock inatt o drömt massa drömmar.
Har stått på crossen nu på morgonen 20min, avfrostar frysen som nästan isat igen o nu äter jag frukost.
Snart blir det att hoppa in i duschen för att sätta inpackning o silverschampoo i håret så jag slipper ta med det imorgon när jag åker hem till familjen:) Sen efter kl 12 ska jag in till stan för att gymma:)

Jo lillbrorsan har skaffat internet dit hem nu, så min dator ska med så jag kan blogga även fast jag är hemma:) Perfekt eftersom jag behöver datorn för att plugga (distans).

Håller på att kika på lite frisör skolor i Florida, spännande:)


6 Januari - Söndag

Har gått i morgonrock till halv 3 idag. Men det får man göra en söndag.
Har tvättat kläder, sett serier, o lagat Chili corn carne till middag.

Min kära far fyller år idag
, grattis till honom!!<3
Har köpt en present till honom o jag vet att han kommer att bli riktigt glad;) Han vet om den, haha, så där för jag vet att han tycker om den:)


En grå lördag

Storhandlat
Städat
Sett "Death Race 2"
Melodifestivalen

Får se vad denna kväll har mer att erbjuda. Känner mig inte riktigt på humör just nu.
Jag vill utomlands!!

Godnatt..


Te & lösgodis

Jag fick till slut mitt godis som jag ville ha, gott!

Ge mig godis!!

Drömde inatt att jag åt godis. Inte choklad utan såna där sega färgglada saker. Åhh så sugen jag är på godis just nu. Hade gjort vad som helst för en stor lösgodispåse! Funderar om man kanske skulle springa till ica ikväll o köpa en.
Ska göra mitt första matteprov om ca 40min. Jag vet att det är 6 st uppgifter, eftersom att det är så få så är dom säkert jävligt kluriga. Jag får hoppas på ett godkänt iaf.


Instruktör:)

Kom för ett tag sen hem från ett möte i stan, gick riktigt bra:)
Det handlade om att bli instruktör på Aerobicsstudion:) Så ja, jag ska bli instruktör i Aerobics o troligtvis zumba längre fram. Känns riktigt roligt! Har fått hem en skiva nu som jag ska göra lite koreografi till o sedan ska vi träffas igen o dom ska lära upp mig:)
Detta kommer att bli en riktigt bra erfarenhet, o massa gratis träning;)


Saknar mina små pluttar där hemma


Oj vad jag hade velat vara med dom nu, kramat om dom allihopa. Mina små pälsbollar. Tänk vad mkt djur kan betyda för en, hur mycket glädje dom ger i ens liv.
Underbara små liv!<3

Är på bra humör idag, får se hur snabbt det ändras;)

Godmorgon!
Kände mig rätt pigg imorse när jag vaknade, men nu känner jag att tröttheten börjar smyga fram. Har hunnit ringa telenor o avsluta mitt mobila bredband (skitbredband!), o så fick jag veta att det var 3mån uppsägningstid, irriterande! Måste även ringa tandläkaren snart o fråga om fakturan jag fick hem.

Ska snart börja göra iordning mig för dagen. Ska in till stan (igen!), men denna gång blir det inte träning, utan jag ska till ett viktigt möte:) Har sedan matteprov kl 17, satt hela gårkvällen o plugga till den, så klarar jag inte den så vette fan!

Synd att inte solen lyser nu när jag är på bra humör:)




Sockerberoende?

Godmorgon!
Läste just en artikel om socker som en av mina kurskamrater länkat i vårat såkallade "klassrum". Gud, man blev riktigt rädd!





-

 

Grå finstickad tröjja

Hemma efter ett pass på gymmet:)
Blev även låte shopping, hittade en skön tröjja på rea:) Men nu får jag skärpa mig med köpandet!
Ska sätta igång med middagen. Lillkatten går oxå omkring o försöker tigga till sig mat, men hon får vänta till klockan 18:)






Gina tricot 49:-

I´m Happy!:)

Jag är GLAD!

Fick just brev från AF, har inte möte där förrän 16 Februari, så jag åker hem till familjen nästa vecka på tisdag:) Jag hoppas verkligen att det nu går som planerat o att inget kommer ivägen. Har ju inte varit hemma sen 29 December, 5 veckor sedan, så det känns att det är dags. Längtar ju efter familjen, djuren o vännerna:)

Fick även 2 paket
idag:) Min bok till Anatomi/Fysiologi kursen o pappas födelsedagspresent. Han fyller minsann år på söndag:)

Nu blir det stan för att träna:)


Solen, var är du?

Godmorgon!
Känner att jag har träningsvärk i magen, skönt:) Det är verkligen bra att variera träningen lite, känns som om det ger bättre resultat:)

Usch vilket tråkigt väder det är där ute. Bara -3 men dimmigt som bara den. Önskar att et var sol istället. Längtar så sjukt mkt tills man kan lägga sig ute på balkongen o börja sola. 2½ månad ungefär, sen kan man nog göra det;)
Då ska jag ta en förebild, och sedan en efterbild när sommaren är slut, då får ni se resultat;)


Bild från google

...



But there´s no use in crying
There´s no point denying
I´m waiting for daylight to come

Drömrulle

Har just bakat en drömrulle. Hade ägg som var tvungen att användas o jag var på bakhumör, så jag slängde ihop en o nu är den i frysen:) Då har man något gott till ihelg att ta fram om man blir sugen:)

Morgonträning:)

Har planerat att vara hemma hela denna dag. Har tänkt plugga o baka lite:) Hoppas även på att mina paket jag har beställt ska komma idag.
Har redan hunnit träna lite oxå, duktiga jag;) Körde 3 olika pass från en dvd, 10min långa.

* Styrka 10min (armar)
*Styrka 10min (ben/rumpa)
* Styrka 10min (mage)


Det var väldigt intensiva träningspass, o det kändes verkligen:P

Nu ska jag göra iordning mig o se vad denna dag har att erbjuda:)


RSS 2.0