Suck...Skolless
. Det e vad jag är... Har bara gått 8 dagar i skola o det börjar redan kännas. Hur fan ska det här gå? Sjukanmälde mig i fredags, o har redan gått från typ 2 lektioner. Det ser inte bra ut.
Hur ska jag kunna få motivationen till att plugga lr bara överhuvudtaget hitta energin till att vela gå till skolan?
Prata med morsan nyss o hon sa att det är bara o kämpa, det e ju ändå mitt sista år. O det e väl sant som hon säger, för mer finns nog inte att göra...


Då var helgen slut...

Längtar redan till nästa helg:)
Vill ha en liten bebis;)

Härligt att äntligen få vara me kusinen igen:) Shit vad vi har pratat, våra munnar har gått i ett;) hehe. O mer blir det:P Klart vi har int träffats på ett tag så då har man mkt att ta igen:)

Kom hem för ett tag sedan, vi har varit på våran lilla kusins dop, guu så söt hon e:D Nästan så man vill ha en egen liten bebis;) O massa presenter fick hon, från små söta tofflor med bjällror på till en söt väsk/dockvagn:)
Efter dopet blev det såklart fika, smörgåstårta, te o kakor:)

Snart ska vi gå in ti stan för att käka på Dallas:) O sen blire troligtvis att gå in en sväng på Hemmakväll för att hyra film o köpa lite godis:) Mys:)


Släkten kommer;)

Äntligen. nu har jag internet igen:) Var o hämta paketet som Mammi skicka till mig, och den innehöll bl.a. modemet:) Så nu kan jag uppdatera lite oftare;)

Inte så bra start kanske, men jag orkade verkligen inte gå till skolan idag.
Men jag har annars varit där varenda dag och än så länge känns det bra:)
Har verkligen saknat o dansa, så nu äntligen blir det att dansa oftare:D Hade en ganska lång lektion igår i modernt, härligt med träningsvärk efteråt:) Då känner man att man ansträngt sig;)

Snart blire att fara in till stan en sväng, ska till busstation för att möta mormor, moster o min kusin Moa:) Har int träffat Moa på nästan ett år så jag ser verkligen fram emot att få träffa henne igen:)

 Tillbaka till vardagen!

Skolan är nu i full gång. Är våran 4:e dag i dag o det känns faktiskt bra:) För en gångs skull så tycker jag faktiskt om mitt schema, lite iaf:) Har sovmorgon både måndagar och tisdagar;)

Har lite lyx idag, börjar skolan först 12.50 o har bara 2 st danslektioner;)

Myndig!

Öhh måste ju bara säga att den 5 Augusti fyllde jag 18;D

Nu jävlar;)


RSS 2.0