Lufta hjärnan i morgonsolen

 
Är glad att jag inte brydde mig om den sköna sängen imorse. Istället drog jag på mig träningskläderna för en morgonpromenad i solen. Vilken värme, nu är sommaren här! Välbehövligt att få lufta hjärnan innan fortsatt tentaplugg. Ska så småningom flytta mig till balkongen med plugget, måste bara vänta tills solen kommer till den sidan. Tills vidare sitter jag här vid bordet i köket o har lilla Svante skuttandes runt benen.

Tentaplugg & träningsvärk

 
Tenta nästa vecka på tisdag, så då vet ni hur mina dagar ser ut denna vecka. 
Inte länge kvar på denna termin, undrar ibland vars tiden tar vägen. För ett år sedan trodde jag inte att jag skulle plugga till Förskollärare. Men jag trivs med det, riktigt bra faktiskt!
 
Träningsvärken är på besök efter utegymmet och gårdagens pass på gymmet.
Har inte haft den bästa motivationen till träning de senaste veckorna, men sakta men säkert försöker jag hitta den igen. Vet att den finns där o jag börjar känna att den hittar tillbaka. Älskar träningsvärk, man känner att man tagit i ordentligt, gör ingenting att det gör lite ont. Eller jaa då min sambo ska jäklas och trycka på dom muskler som är alldeles ömma, då är inte träningsvärken så rolig att ha, haha.

Utflykt med min lilla familj

 
 
 
I söndags gick vi på en liten utflykt till ett ställe där jag brukar vara, ett utegym ca 1,5km från vår lägenhet. Den är högst upp på en backe så barnen fick verkligen springa av sig.
Syns inte på bilderna då min mobilkamera inte är den bästa, men solen lyste och det var underbart väder. Träning, leka, umgås o njuta av vädret, helt underbart!
Det är exakt sånt här jag älskar, vara ute i solen o må bra med dom som har en betydelsefull plats i ens liv. Skapa minnen för barnen, även för oss vuxna såklart, men det är något speciellt med att se barnen så glada o på kvällen få höra att deras dag har varit bra!
 
 

Kvalitetstid med prinsessan

 
Lillsyrran var på vift i helg så jag åkte o tog hand om min lilla prinsessa. Kvalitetstid med henne var verkligen behövligt. Jag är så glad att ha mina systrar som är så snälla o hjälper mig med lillkatten när jag inte har möjlighet att ha henne hemma hos oss. Men åh vad jag saknar henne, varenda dag, lillplutten!
Umgicks även med en av mina bästa vänner. Det blev en långpromenad o en tjejkväll, en sådan som bara vi kan ha. Äntligen fick jag träffa deras lilla bebis mops som jag så stolt är moster till!
 

Lugn promenad i skogen

 
Syrran kom på besök förra helgen så för att bli av med lite stress tog vi oss ut på en lugn o skön promenad i kvällssolen. Hittade en ny promenad slinga o njöt av den friska luften inne i den lilla skogen.
 
Denna vecka blev kort med två fältstudiedagar på en förskola. Så söta barn och väldigt lärorikt. Nu har vi endast 2 rapporter kvar att skriva och tentan. Kändes som väldigt lite men när jag kollad på kalendern insåg jag att det är ca 3 veckor kvar på denna termin så finns det inte riktigt möjlighet för en till helt pluggfri helg.

Välkommen till vår familj små busfrön

 
 
Elsa & Olivia
Två små gerbiler flyttade in till oss för några veckor sedan. Mitt akvarium har varit tomt alldeles för länge och inte säger man nej när karln vill tillöka familjen med små fyrbenta vänner när man själv är en djurälskare.
 

Torsdagslyx

 
Veckorna bara susar förbi när man har fullt upp.
Måndag till Torsdag har vi haft innevecka på LTU som innebar redovisningar, seminarium och exkursion. Den sista föreläsningen vi hade var väldigt intressant och den handlade om anknytning, hur viktigt det är för barn att få en trygg anknytning till föräldrar/pedagoger. Det var tur att denna föreläsning var så intressant och gripande, annars hade det varit svårt att hålla sig vaken med tanke på hur slut jag var efter dessa dagar.
Veckan avslutades sedan på det bästa sättet med mys på balkongen med storpojken. Lite tordagslyx med kex, godis och UNO.
 
 
 

Intensiv vecka som skapat många fina minnen

 
Söndag idag o denna vecka har rusat förbi i super snabb fart.
Har haft fullt upp med plugg, syrrans flytt och även en resa upp till norr där vi varit på dop för systersonen.
Jag har suttit i bil ett x antal timmar denna helg o med en uppgift som ska vara klar idag så har jag fått plugga under bilresorna. Tycker om att ha mycket att göra, så länge man slipper stressa. Man njuter lite extra av dom dagar man sedan kan slappa o förtjäna det.
Men som sagt, idag ska en uppgift lämnas in så denna söndag består endast av plugg för min del. Joo denna vecka fick vi även veta resultatet på vår första tenta. Blev faktiskt riktigt överraskad o superglad när jag såg att jag fått det högsta betyget! Wiiiee!!! Lite nybörjar tur kanske ;)

RSS 2.0