Bröd, bränd hand o träning:)

Haha på något sätt råkade jag ringa mamma just när jag skulle ta ut bröden från ugnen, o brände mig samtidigt på handen. När vi sedan pratat i ungefär 20 min så sa jag: "Ja vi kanske ska sluta, det går mkt pengar nu för dig när du ringer på dan". Mamma: "Jaha.. Men jag trodde det var du som ringde".
Ja så tydligen så var det jag som hade ringt:P

Dagens träning
* Styrka (Axlar, Biceps, Triceps, Midja, Mage o Rygg)
* Dansat, ska nog dansa lite mer idag oxå:)




-

 

Godmorgon

Blev en tidig morgon idag, känns lite tungt men det ska nog gå. Ska in till stan efter kl 9, har ett möte. Sen blir det nog fara hem o pyssla om här hemma

Gårdagens träning:
* Styrka (mage, ben, armar) 30 min
*Crosstrainer 30 min

Har fått ett uppdrag av min lillsyrra, ska inte avslöjja så mkt än, men det har med dans att göra:) Som några kanske vet så gjorde jag en dans till henne o 2 av hennes kompisar i sommras som dom visade upp på Junis årliga fotbollsskola (avslutningen). Så ni kanske kan gissa att även denna gång går projektet mot det hållet;)
Mer om det kommer senare:)
Ska iaf börja med det idag ifall jag har tillräckligt med inspiration för det idag:)



Ellos.se

Hämtade just ut ett paket från Ellos.se:)


Nu är dom mina:)

Tatuerings tid bokad!

Japp det stämmer, nu är det jag som ska gadda mig:)

Min "Att göra Lista" blir bara mindre o mindre:) Ska försöka bocka av 3 punkter till idag:)

28 September - Tisdag

Oj vad jag känner mig trött!
Har iaf just ätit min dagliga havregrynsgröt o ska om ett tag börja göra iordning mig för en promenad i solen. Kanske blir piggare av att få komma ut i friska luften, hoppas det iaf. Annars kommer denna dag bli oootroligt seg...

Då va det kväller...

Blev även 30 min på Crosstrainern idag, skönt! Imorgon är det en ny dag o nya träningspass:) Har inte så mkt o göra på dagarna så då kan jag lika gärna träna, sen e det ju roligt oxå:)

Besökar rekord!

Titta här:)

Powerwalk i morgon solen:)

Vädret är hur härligt som helst så jag passade på att gå en 35 min powerwalk. Har nu ätit nyttig havregrynsgröt, disken väntar o sen ska jag ställa mig på crosstrainern:)

Hösten är så otroligt fin när det är soligt!





Katt?

Funderar om man kanske skulle ta o bli fodervärd till en hemlös liten katt från djurskyddet, bara så länge tills den hittar ett permanent hem?:)


Syrrans underbara katt Dratzie:)

Husfolk?

Hmm det hörs konstiga ljud här på kvällarna... Känns obekvämt. Jag tror på såkallade "husfolk", har varit med om en del själv, men denna gång hoppas jag verkligen att det finns en naturlig förklaring! Spec när vi bor i en lägenhet, man har ingen aning om vem som bott här innan o ifall det är någon som har gått bort just här. Det hörs ovanifrån, o det sjuka är att det inte finns några lägenheter ovanför oss...


26 September - Söndag

Idag har det varit full gång här. Christian har fixat med kablar o städat, o jag har fixat med tvätten o fört tomma lådor till vårat förråd som jag hittade idag:) Sedan låg vi i sängen i säkert en timma o lyssnade på hög musik, så avslappnande!

Imorgon är det en ny vecka, o Christian ska till skolan, så då blir det att vara ensam, tråkigt... Vill så gärna ha en av mina kaniner här, men jag vet ju att det inte går just nu o att hon har det bättre hemma hos föräldrarna. Men jag saknar djuren så otroligt mkt!!


Min vackra Tilly!

Dagens träning!

* 25 min promenad - medan jag prata med stora syrran i telefon:)
* 30 min Crosstrainer
* Styrka - Armar/Axlar, rygg o mage

Känner mig nöjd för idag:)

-

 

Fredag



24 September - Fredag

Har legat o kollat på barnkanalen imorse, Mumin o Arthur, två tv program som man såg mkt när man var liten:) Känner mig lite nostalgisk just nu!
Har just käkat frukost, havregrynsgröt, hård macka o te, sen slank en liten liten bit kladdkaka från igår ner oxå;)
Känner mig rätt seg idag, funderar om jag ska gå o lägga mig o sova en stund. Har även träningsvärk i ben o rumpa efter gårdagens träning, skönt! Då känns det att man har kämpat:)


Mätt!

Det blev o träna idag, styrka för rumpa/ben o mage i 40 min. Blev inge crosstrainer men den tar jag imorgon:) + att jag ska testa min nya tränings dvd som jag fick för ett bra tag sen "Platt mage o stark rygg", ska bli spännande att se hur hårt den tar;)


Min förebild!





P!nk är en av mina förebilder. Super snygg o jäkligt bra musik! Hennes kropp är sjukt vältränad, sån skulle jag verkligen vela ha! Så nu ska jag sätta igång en tränings dvd o sedan blir det crosstrainern o så får man hoppas att jag en dag ser ut som henne!

Snart blir dom mina:)


399kr från Ellos
Jag var smart o leta upp en rabbatkod på internet så fick jag dom för 199kr ist;)

23 September - Torsdag

Imorse ville jag verkligen fortsätta sova, men det var till slut bara att kliva upp så att jag skulle hinna till mötet jag hade i stan.
Mötet tog knappt 5 min o sen shoppade jag loss på Clas Ohlsons rea, allt utanför affären var 50% rabatt, värt! Så det blev lite julklappar (ja ni hörde rätt, JULKLAPPAR!), o en brödrost:) Ska man ha pengar kvar till jul så måste man börja köpa julklapparna redan nu, det är ett riktigt bra tips! Jag har färdigt en, men vet några fler:)

Något nytt o spännande:)

Då har man varit i stan o shoppat lite, varit på möte, skrivit ut viktiga papper o ätit middag. Idag orkade jag verkligen inte laga middag men som tur var så fanns det mat o värma från igår o i förrgår. Men imorgon då ska jag testa o göra lins - o selleri biffar, något nytt o tycker det låter gott/spännande:)

Funderar om jag skulle orka baka bröd idag så man har nybakta bröd till frukost imorgon, eller så blir det kanske e kladdkaka;) eller inget alls:P


22 September - Onsdag

Just nu är elektrikern här o fixar det söndriga internetuttag. Så jag hoppas verkligen, VERKLIGEN att interneten jag har beställt kommer att funka idag.
Ska om ett tag till stan för att göra några ärenden.




Mina nya Killah jeans som jag beställde i sommras:) Det är verkligen värt att köpa märkes jeans, passar mkt bättre!:)

Kvällspass:)

1 timmes träning nu ikväll.
Först styrka med hantlar o sedan Crosstarinern 30 min, o denna gång körde jag hårt;)
Så ska jag hoppa in i duschen, ska sretcha lite oxå o börja göra iordning mig för nattsömnen:)

Dagen har rullat på:)

Oj vad dagen har gått fort!
Har gjort lite ärenden idag o imorgon så blir det att fara in till stan för nya ärenden. Längtar till en dag då jag slipper göra sånt, vill bara ta det lugnt en hel dag, göra exakt det jag vill:) Kanske blir i övermorgon:)

Har även beställt internet till lägenheten, o sen när jag flytta in hit så såg jag att internet uttaget i väggen är trasig! Den som bodde här innan oss slet ut hela skitet! Så imorgon blir det att ringa skebo så får dom ta o fixa det, hoppas det går fort för jag vill ha ett bra internet!



Måste visa mitt snygga nagellack som jag köpa i Luleå på H&M förra gången jag åkte hem, 39,50kr:)

21 Septmeber - Tisdag

En nyttig frukost (Fiberhavregsyns gröt) efter en skön morgon promenad för att posta ett brev.

Damn!

Jäklar så härligt det känns efter att man tränat!
Körde Carmen Electras styrkepass på dvd som är ca 50 min (egentligen 57 men det är lite prat emellan) o sedan körde jag 30 min på crosstrainern, så nu känns det riktigt bra:) Jag som inte kände mig så kry imorse, känner fortfarande att det är nått som inte riktigt stämmer men jag vägrade det att låta det gå ut över träningen.

-




-

 

Stort ansvar!

Inte är det lätt att bli vuxen o flytta.
Men nu har jag skickat in ansökan till adressändring o internet till lägenheten är beställt, så jag håller tummarna att det går som det ska!


17 September - Fredag



Saknar min lilla Berta o funderar om hon kanske blir min lilla kompis i lägenheten snart;)

16 September - Torsdag

Igår var mitt humör sämst! O jag mådde skit på kvällen, men idag är det en ny dag o jag mår bättre förrutom huvudvärken.

Mamma, Pappa o William kom ju igår med all min packning:)
När vi sedan fått in alla saker lagade mamma köttfärssås o spaghetti som vi satt o åt på stolar i det tomma köket, men gott var det:)
Sedan vi 19 tiden så for dom hem. Hade varit så roligt om dom hade kunnat stanna längre, men det är ju just över 5 timmars bilfärd hem till oss så förstår ju att dom inte hade tid. Klockan 00.38 inatt fick jag sms av mammsi som sa att dom kommit hem, skönt att bilresan gick bra:)



15 September - Onsdag

Oj vilken tidig morgon för mig!
Vaknade redan kl 5 o försökte somna om men det gick inte. Så jag har redan hunnit se en del av OTH säsong 5 o duschat, så nu innan jag ska börja göra iordning mig inför dagen ska jag se ett till avsnitt, lr två:)
För om ca 2 timmar är min kära mor & far o yngsta lillebrorsan (+ Hulda o Märtha) påväg hit med all min packning o möbler till lägenheten. Så om några timmar hämtar dom upp mig så far vi vidare till lägenheten, ska bli spännande!


Lilla Märtha


-

 

-

 

12 September - Söndag

Sitter ensam i lilla lyan i Pajala. Imorgon blir det färd tillbaka till skellefteå o denna gång åker jag dit för att flytta på riktigt:) Dessa dagar hemma har jag sprungit runt o gjort saker hela tiden, hade en hel lista med saker jag var tvungen att göra innan jag skulle fara igen. Det mesta var att packa o föra bort saker från rummet så att lillsyrran kan ta över rummet hemma.

Har även börjat övningsköra lite smått, o än så länge har det faktiskt gått bra:)
Så när jag har fått iordning i lägenheten blir det att börja plugga lite teori:)

När det gäller lägenheten så ska jag hämta nycklarna imorgon eller på tisdag, för på onsdag kommer morsan, farsan o william med saker o lite möbler. Känns spännande, spec att se hur tapeterna blev i rummen;)




RSS 2.0