Vååren är här!

 
3km lugn promenad i solen idag!
Underbart!

Vardagslyx

 
Piggare idag, men långt ifrån frisk.
Vaknade rätt tidigt imorse o låg o läste ett tag innan jag klev upp. Gjorde en jäkligt god frukost, protein bananplättar med kvarg o bär, Men nästa gång tar jag nog det som lunch, är inte så förtjust att äta sånt till frukost. Jag vill ha min gröt;)
Har sovit på soffan i över 2 timmar o sedan promenerat en sväng till coop. Skönt med lite frisk luft efter 2 instängda dagar. Men nä usch vad det var tungt att anstränga sig o att vara bland folk när man snorar o hostar. Ännu imorgon blir jag hemma från jobbet, sen hoppas jag att jag är tillräckligt frisk till på söndag så att jag kan jobba då.

Skärtorsdag

Rolig påsk detta år. Inte för att jag brukar fira den speciellt mycket, men tycker den är mysig om man är med familjen.
Hade tänkt jobba hela denna helgen, men jag hade den oturen att bli sjuk. Så nu sitter jag ensam här hemma o hostar o snorar, o tycker lite synd om mig själv.
Såna här gånger hade det varit perfekt att ha familjen lite närmare!

Smider planer

 
Jag smider planer inför framtiden...
Har nu skickat in anmälan till utbildningar inför hösten!
Nu håller jag tummarna! Annars har jag en plan B...
 

Två tanter på promenad

 
Gårdagen startade jag o S med en promenad i solen. Nu känns det att våren snart är här på riktigt, super skönt! 5 km hann vi med innan vi båda skulle på jobb. Haha o under promenaden så pratade vi om att nu känns det att vi börjar komma upp i åren, inte för att det är jobbigt att gå, utan för att vi tycker det är skönt att vakna tidigt o hinna göra något innan man börjar jobba. Förr så sov man gärna så länge man bara kunde:P
 
Denna dag är dock inte lika solig o fin. Men har ändå kört ett ganska lungt pass på crossen, 30min fick det bli. Så nu är musiken igång o jag ska göra iordning mig för ännu en jobbdag o sedan är jag ledig i 2 dagar:)

Mys fredag!

 
Vaknade av ett samtal imorse, ett mysigt sådant. Solen lyste in o jag tänkte kliva upp, men somnade om o snoozade i 40min. Måste bli bättre på att lägga mig i tid igen (säger jag o kl är 1 på natten). Men idag har jag faktiskt en bra anledning till att sitta uppe sent. För det första, det är ju fredag. O inte vilken fredag som helst, utan en bra fredag vars jag har spenderat kvällen med två underbara vänner. Pizza, kinderägg, gladiatorerna, tjejsnack, nagelfix osv.
Kunde inte blivit bättre!
 
 
 
 
 

Härlig ledig dag!

 
 
Ledig dag o har hunnit med en massa!
Gick till stan för att göra ärenden. Väl inne på Åhlens så ringer A mig o det visade sig att hon oxå var där o strosade omkring. Vilket sammanträffande! Så då fick det bli en kopp varm choklad innan vi fortsatte kika lite i affärer.
Har sedan fått hjälp att fixa lite saker i lägenheten. Kök/sovrumslampa är på plats. Även klädhängare i hallen o ett par krokar i köket som jag fått av morsan o farsan i julklapp. Det går framåt, sakta men säkert.
Kvällen blev det mys med M. Bakade mockarutor o så satte vi oss framför filmen The Impossible med en kopp te o tända ljus. Åhh vilken sorglig o hemsk film... Tårarna rann. Men absolut sevärd!
 
Älskar när en ledig dag blir bättre än vad man tänkt sig:)

Livet är så orättvist

Like a shooting star
Flyin´across the room
So fast so far
You were gone too soon...
 
 

Weekend

 
Har varit på en weekend över helgen ner till småland. Har fått se väldigt mycket nytt då jag aldrig varit längre ner i Sverige än till sthlm tidigare. En härlig upplevelse! Långa promenader, massa djur, sol o bara tagit det lugnt. O för första gången har jag flygit, åkt tåg o vandrat inne på centralen i huvudstan alldeles ensam. Men det gick bra, som tur är så har jag väldigt bra lokalsinne;)
Nu tillbaka till vardagen då, inte peppad för fem öre. Men snart är det ju dags för en resa igen. Har man nått att se fram emot så blir vardagen så mycket roligare:)

Börjar dagen med härlig musik!

 
Sånt här blir jag glad av!
 

Vilken dag!

 
Vilken helvetes dag det var igår!
Alla har ju dåliga dagar nån gång men gårdagen tog verkligen priset!
Blev dock väckt väldigt gulligt, men sedan... Min mobil krånglade o jag kunde varken skicka eller ta emot sms. Chatta med halebop, kontaktade samsung o försökte lista ut felet. Fick även hjälp med att försöka fixa den men nä... Blev ju inte bättre att jag var tvungen att stressa direkt jag kom till jobbet, o att stressa på morgonen är det värsta jag vet.
Men dagen gick o kvällen blev bättre då jag umgicks med M&M:)
Kände att jag inte kunde lägga mig utan att få mobilen fixad. Så satt uppe till närmare halv två. Till slut så återställde jag mobilen, en sista chans innan jag skickar in den tänkte jag. O det funka! Vågar inte hoppas för mkt, men för tillfället funkar den igen o det är ju huvudsaken:)
 
Sjukt så beroende man är av sin mobil!
Så jaa, får väl se vad denna dag har att erbjuda då:)

Älskade träningsvärk!

 
Träningsvärken i ryggen känns ganska rejält idag. Super skönt!

En vacker dag...

 
Brukar ju aldrig bli som planerat när jag skriver vad jag ska göra. Men planerna för idag är ett gympass med en vän o sedan en lunchdejt tillsammans innan vi båda börjar jobba.
 
Ett av mina nya mål med träningen är att en vacker dag kunna göra chins. Hur coolt är det inte att ha en sån styrka o kroppskontroll o kunna göra saker med sin egen kroppsvikt. Det har då jag tänkt sattsa mer på! O ryggmuskler är snyggt, både på tjejer o killar. Så här ska det odlas ordentligt med muskler i ryggen!

Mirrors - Justin Timberlake

 
Cause I don´t wanna lose you now
I´m lookin´right at the other half of me
 
It´s like you´re my mirror
My mirror staring back at me

Wiiiieee!

 
Har kört ett 30min pass på crossen nu såhär på kvällskvisten efter jobbet. Blev även lite bålövningar efteråt o nu sprudlar endorfinerna!!

Sool o träning

 
Idag har min fina vän åkt tillbaka hem till byn. Känns tomt o trist. På bara några få dagar så hinner man vänja sig att ha någon här. Men förhoppningsvis så dröjer det inte så länge kvar tills vi ses igen:)
 
Har hunnit med två träningspass idag. Körde ett ryggpass på morgonen, gick faktiskt hyfsat bra. Är ju alltid lite tyngre att träna på morgonen, men bara att kämpa. O nyligen var jag på en 50min promenad i solen samtidigt som jag hade syrran i hörlurarna hela tiden. Fick faktiskt fräknar på den lilla korta stunden. Men dom försvinner nog lika fort:P
 

En väldigt fin vän!

 
Har en av mina barndomsvänner här på besök o vi har det så mysigt! Vi har inte gjort något speciellt, men med tanke på att vi inte har umgåtts såhär mycket på väldigt länge så gör det inget. Det är så trevligt att bara sitta o prata om allt o inget som bara vi två kan göra!
 
Jaa o med tanke på att två barndomsvänner umgås ordentligt igen så kommer vår barndom ifatt oss o vi kunde inte låta bli att inhandla målarböcker, kritor o tuschpennor o sätta oss ner o måla. Haha barnsligt kan man ju tycka, men hur mysigt som helst med lite lugn musik, tända ljus, fika o tjejsnack:)

Halloween 2012

 
 
 
 
Bilder lånade från Anna
& Sanna var så snäll o sminkade oss:)

Alldeles underbara vänner!

 
 
Två underbara lediga dagar!
Gårdagen blev väldigt spontan med tanke på att jag bara hade planerat att gå på en utbildningsmässa tillsammans med en vän. Så blev det, men då visste vi inte att vi skulle spendera hela dagen med varandra. Vi fyndade lite, jag hittade tex den söta cupcakes boken på coop för endast 59. Sedan lagade vi en god lunch o slängde ihop ett par goda cupcakes från boken.
Super mysigt!
 
Inte nog med det så spenderade jag kvällssidan med en till god vän, o en annan fin vän planerar att komma hit till stan nästa vecka o stanna några dagar hos mig. Vilken lycko ost jag är som har så fina vänner runt omkring mig!

RSS 2.0