Nelsons första hopptävling

 
Några dagar innan jul var det äntligen dags för Nelsons första hopptävling. Vi åkte till grannstaden kvällen innan o invaderade syrrans mysiga lilla lägenhet.
Syrran följde med på tävlingen dagen efter som sällskap, hjälpreda o hejarklack. Jag tog denna tävling mer som en träning för både mig o Nelson. Allting var nytt för oss båda, speciellt för Nelson med massa människor, lukter från andra kaniner, ljud o att skutta på en matta inomhus. Meeen shit så duktig han var! Visst var det en kamp att få han att gå framåt i banan i första klassen vi tävla i (krok). Han sniffade sig igenom hela den banan haha. Men när det var dags att hoppa den andra klassen (rak) så släppte det en aning och det gick mycket bättre! Det gick så bra så att han vann den klassen!
Oj oj så stolt jag är över han. Tänk att på mindre än ett dygn hade han åkt buss för första gången o besökt nya platser o ändå tog han allting så bra. Jag hade förväntat mig en vettskrämd kanin som inte ville göra något, men jäklar så nyfiken han är. Bra psyke på den kaninen må jag säga.
Jag lär mig så mycket av att se hur erfarna förare gör med sina kaniner, så nu ska jag o Nelson träna o mysa fram tills nästa tävling.
 
 

Snart är jullovet här!

 
Sitter framför datorn o lyssnar på julmusik samtidigt som jag pluggar.
Jag har tyvärr blivit sjuk, men just då är det väldigt smidigt att plugga på distans, även fast jag hellre hade sovit tills jag blir frisk. Karln har haft en långdragen förkylning i 2-3 veckor o jag trodde att jag hade klarat mig från det men inte då... Jag hoppas bara att min försvinner lite fortare.
 
Snart blir det julledigt för oss alla här hemma. Skönt!
Jag blir nog tyvärr den som kommer ha minst ledigt då vi har tenta den 12 Januari i den kurs som startade förra veckan och 2 uppgifter som ska göras o lämnas in. Känns ju lite surt, men men så är det ju att vara student.
Det är ju värt det i slutändan!

Pyntat julgranen

 
 
 
 
För en vecka sedan fick julgranen sin plats i huset. Varje år har man pyntat granen med en massa röda kulor o i år gav jag förslag att vi försöker skippa det röda. Förslaget gick hem, det enda röda var en smällkaramell o några röda lampor i ljusslingan. Alltid lika mysigt när granen är på plats!
För oss har det blivit så att vi har 2 st nästan exakt likadana granar. Jag vill gärna även ha en utegran men har inte riktigt orken att fixa en riktig gran dit ut. Kom då på att vi kan ta den andra plastgranen o ha den på inglasningen. Ska fixa det någon dag i veckan o jag tror att det kommer bli super mysigt!

Svante njuter av snön

 
Hoppas snön är här för att stanna! Inge mer regn o rusk tack.
Svante är lika glad som jag att det äntligen har kommit lite mer snö. Han skuttar, rullar runt o verkar njuta för fullt av det vita kalla. Hans första vinter utomhus o han är som en helt annan kanin. Han har blivit så tuff o framåt. Är han ute i sele o koppel så springer han efter mig som en liten hund. Det är just det jag älskar med kaniner, alla har sina egna personligheter. Litar man på dem så litar dem på en.
 

Julmysigt i vårt lilla hus

 
1a advent i söndags.
Tänkte bara ta fram adventsljusstakarna o stjärnorna, men jag gick all in o pyntade klart nästan allt. Till o med granen står på plats! Däremot ska den först pyntas när båda pojkarna är här.
Det kändes som om att vi hade mycket julpynt, i alla fall då vi bodde i lägenheten. Nu när vi bor i hus så är det alldeles för lite. Granen ser jätte liten ut, o jag märkte att vi äger alldeles för lite ljusslingor. Allt eftersom får man införskaffa sig det man vill ha. Hur som helst så blev det mysigt ändå o det är ju det som är huvudsaken.

RSS 2.0