Kompishäng

 
 
Spenderade hela gårkvällen med Sanna o även nästan hela denna dag oxå. Vi har hunnit med träning, ansiktsmask, sex and the city, sova, gått på soppingrunda o powernap. Är sjuukt trött då jag vaknade kl 7 imorse för att tvätta kläder.
Hittade en superfin kappa på stan idag som var nedsatt till halva priset, vilket kap! Självklart köpte jag den. När det är jackor o skor o sånt som är på rea o man har velat ha sånt då måste man slå till:)
 
 

Underbara vän<3

 
Jobb hela långa dagen. Men inte stoppar det mig inte. Gick vidare till Anna o där har vi haft en liten måndags myskväll med te, cupcakes, skumtomtar, pepparkakor, massa prat o unga mödrar. Såna här gånger så kan jag inte annat än att vara lycklig över hur fina vänner jag verkligen har<3

Ny dag med nya möjligheter...




Rosa söta små cupcakes



Lyssnar på lugn, fin musik o tänker på allt mellan himmel o jord. Det är tyst att bo själv, man hinner tänka o känna efter mkt. Kan ju vara bra, men ibland när tystnaden blir för stor så ekar allt i ens hjärna. Ibland önskar jag att jag bodde närmare min familj, det önskar jag just nu...

Ryggmuskler

 
Liite muskler syns ju
Men har bestämt mig för att ändå sattsa på rygg o rumpa/ben denna vinter:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskar träning!

Sköna lediga dag! Vaknade först halv ett idag, inte likt mig. Men skönt var det:) Har hunnit vara o handlat lite o sedan efter lite lunch blev det ett hårt pass på gymmet för ben/rumpa. Gick hur bra som helst idag! Man blir extra peppad på träningen när det går bra:)

Lite ledigt

Har jobbat sen i tisdags o nu är jag ledig både lördag o söndag om jag inte blir inringd. Ska på ett sätt bli skönt att få bara ta det lugnt men samtidigt så blir det nog en ganska ensam helg då två av mina närmaste vänner är bortresta, o den tredje tror jag jobbar, eller gör du det Sanna?! Hur som helst så har jag inget planerat förrutom träning:)
 
O ikväll blir det en lugn kväll här hemma. Har just fikat lite kvällsfika o snart ska jag nog se lite serier/film o bara mysa:)

Almanacka 2013

Torrevieja, Spanien - September 2012
 
Nu har jag beställt en väggalmanacka inför år 2013 som jag tänkt ska hänga i köket. O bla denna bild kommer att pryda nästa år i september:)

Nytt o fräscht i badrummet!

På dan idag ringde min hyresvärd o sa att en rörmokare ska komma o fixa lite grejs i mitt badrum. Snabbt som attan hoppa jag in i duschen eftersom att jag just hade avslutat ett svettigt pass på crossen. Just när jag slängt handduken runt mig så plingar det på dörren. I panik springer jag in i sovrummet för att iaf ta på mig morgonrocken istället. Öppnar dörren o säger lite försiktigt att jag snabbt tog en dusch innan han skulle komma. Hehe lite pinsamt må jag säga:P
Men nu är iaf ny toalettstol, handfat o ny sån där vattengrejs till badkaret på plats:)

Laktosfritt!!



Soligt ute idag igen, så underbart!
Har hunnit vara o handla idag, o vet ni vad jag hittade, laktosfri kvarg!! Lycka! Snart har jag hittat det mesta i laktosfritt så då slipper jag köpa mina piller. Känns skönt! Ska även försöka dricka upp mitt protein så snabbt som möjligt så att jag kan köpa det oxå i laktosfritt, skulle ju vara perfekt!

Ska snart börja packa väskan o vandra mot gymmet för ett pass för rygg o biceps. Något som jag vill sattsa ordentligt på denna vinter är ben/rumpa o rygg. Tycker det är riktigt snyggt att ha ordentliga ryggmuskler. O min värk blir ju bättre ju mer jag tränar den oxå:)

Träning

 
Dagens träning blev 1,5mil cykling från hamn in till stan o sedan kunde jag inte låta bli att ta ett 30min pass på crossen framför tvn nu på kvälls sidan. Knäna känns inte helt ok efter allt detta trampande men vad ska man göra när man inte har så mycket bättre för sig:)
Jag har bestämt mig för att sattsa på mig själv just nu för stunden, o träning mår jag bra av så 2 pass på en dag gör ju det hela bara bättre:)

Mörkret gör mig sömnig

Godmorgon!
Guu vad jag har sovit! Kom hem från jobbet igår kväll o la mig framför tvn för att se beck. Kommer inte ihåg när jag somna men vaknade kring midnatt o märkte att jag somnat. O medans jag o lillkatten sov så kommer jag ihåg att både hon o jag hoppade till av att det var något som föll ner i golvet, men jag har ingen aning om vad det kan ha varit. Somnade om iaf o vaknade sen vid 3tiden, då la jag mig i sängen o sov nu till 10.30. Förstår inte varför jag är så trött. Känner mig även så rastlös på något sätt.

Idag är jag iaf ledig o tänkte ta bussen till min gamla lägenhet för att hämta min cykel som står kvar där. Det är ju plussgrader ute så tänkte passa på att cykla dom 1,5milen hit in till stan:)

Byte av skåpluckor i köket

 
Nu blir det mörkt ute redan vid 15-16 tiden. Hemskt! Satt o prata med Anna om det igår, det känns ju som om att det blir kväll o att dagen är slut. Hel skumt! Man tänker typ att nu kan man ju inte göra något för det är kväll o man ska snart sova, men nää, det är ju flera timmar kvar:P
 
Denna dag har gått till att göra ärenden. Skebo (min hyresvärd) ringde imorse o sa att jag får välja nya skåpluckor till köket då en av dom är skadade. Jag har ganska mörka träfärgade luckor nu. Valde ljusek o vill behålla mina handtag som jag har. Dom ser lite gammaldags ut o jag tycker sånt är fint. Det är jäkligt svårt att stå där på deras kontor o välja ut saker som man vill ha till lägenheten. Man måste verkligen tänka efter, kommer detta passa? O jag med min beslutsångest ringde mamma o pappa för lite råd:) Så nu hoppas jag att detta kommer bli bra:)
Så nu väntar jag på att få tapetserat i kök o sovrum, bytt golv i vardagsrum, måla klädskrubben o byta köksluckor:)

Nu är Mira hemma igen!

 
Nu har Mira äntligen fått komma hem!
Åhh så mysigt. Hon är så kelsjuk nu när hon har fått vara bland främmande människor hela dagen.
Det visade sig att hon har inflammation i urinblåsan. Hon kissar blod o har kristaller (början till urinsten). Så jag har nu hämtat ut smärtstillande till henne som hon ska få i 5 dagar. Köpte även nå kapslar till henne som är bra för att förhindra urinsten och även speciellt foder som hon måste äta i fortsättningen. Varför hon blev sjuk är pga stress. Troligtvis för att jag har flyttat o det blev alldeles för stressigt för henne. Katter kan visst få utinvägsinfektion av stress, nått nytt jag lärde mig.
 
Nu håller jag tummarna för att det nya fodret o smärtstillande ska hjälpa henne så hon blir helt frisk.

Mira hos veterinären

Tidig morgon även denna dag.
Tog bussen till stan med Mira, hon hade tid hos veterinären kl 8. Det visade sig att hon hade feber o troligtvis urinvägsinfektion. Så hon fick bli inlagd för att få dropp så att dom skulle kunna ta prover på henne. Min lilla flicka, kändes lite hemskt att lämna henne där. Rädd o stressad stackarn. Längtar redan till att få hem henne igen o få krama om min bebis. Hoppas på att hon får någon medicin så att hon blir frisk så fort som möjligt.
Så även idag blev min resa inställd tyvärr. Men jag kan inte åka från henne när hon inte är helt frisk. Får ta det någon annan gång.
 
Så idag blir det nog bara att göra ärenden o vänta hem Mira. Sen får man se vad denna dag har att erbjuda:)

Min fina lilla flicka!

 
Denna morgon har jag pratat nästan 3 timmar med min storasyster. Jaa vad skulle man göra utan sin underbara familj!
Känner mig lite rastlös faktiskt. Det enda jag har inplanerat idag är att träna med Sanna ikväll efter hon slutat jobba. Det känns skönt, ska köra rygg o bröst idag tänkte jag.
 
Var egentligen tänkt att jag skulle åka bort över helgen. Men imorse när jag gjorde mig klar så gick Mira på lådan väldigt ofta, 5ggr på 2 timmar. Redan igår så tyckte jag att hon gick väldigt tätt mellan gångerna. Efter att hon hade gått fjärde gången så tänkte jag att om hon går en femta gång så måste jag stanna hemma. O jovisst, hon gick en femte gång o det var bara o ringa veterinären på en gång. Kl 8 imorgon fick vi tid. Så får man hoppas på det bästa att det inte är något allvarligt. Min beeebis!
Eller vem vet, hon kanske bara var orolig över att jag skulle fara.
Katter är kloka djur!

Halloween

 
 
Bilder lånade från Anna

Uppe med tuppen!




Godmorgon! Är uppe med tuppen för att tvätta kläder. Är jäkligt trött så får ta en powernap senare idag:) Har förövrigt blivit väldigt lat med att blogga från datorn. Är så bekvämt att sitta i soffan o blogga från mobilen där jag har dom flesta bilderna just nu. Fotar ändå inte så mycket för tillfället:p
Igår spenderade jag dagen med två fina vänner! Blev att beställa lite inredning från jotex. Blev gardinstänger, julgardiner till vardagsrummet o en lampa till hallen. Är så mycket jag vill köpa till lägenheten nu. Tyvärr så tar det så lång tid innan man får allting på plats:p
På kvällskvisten var det dags för träning, o kan säga att det känns i ben o rumpa idag:)

Nystart!

Nu har jag ett nytt hem o det känns mycket mera hemtrevligt än förra lägenheten. Trivs riktigt bra redan! Planlösningen är mycket bättre här o sen tror jag även att det är så att det här är bara min lägenhet från första början o att det därför känns så mycket bättre. Så nu blir det att börja kolla möbler o inredning för denna lägenhet ska jag sattsa mycket på så att jag trivs som fisken i vattnet!

RSS 2.0