Nytt o fräscht hår!

 
Frissabesök igår o det var välbehövligt må jag säga!
Att få beröm direkt jag kommer dit över att mitt hår har blivit långt är alltid lika roligt! Speciellt när man tänker på hur kort, sönderblekt o fult det var när jag började gå hos henne för två år sedan. Mycket har hänt sedan dess!
Är iaf supernöjd!

Energin tillbaka?

Dags för ännu en jobbdag!
Men jag har varit effektiv idag, försöker nämligen fixa till dygnsrytmen lite så att man går o lägger sig vid 22-23 tiden på kvällen, så jag har vaknat redan kl 7. Hunnit med 4 maskiner tvätt, handlat, diskat, gjort matlådor o städat kattlådan. Det känns skönt att ha saker o göra o att ha energi till att göra det man vill. Så nu hoppas jag på en vändning:)

Välkomnar träningsvärken!

 
Träningsvärk idag!
Gårdagens träningen bestod av Carmen Electras workout dvd. Mellan 40-50 min pass för hela kroppen. Var riktigt skönt o härligt med lite variation än bara gymmet:)

Träningskläder

 
 
 
 
Kände att det var dags att inhandla lite nya träningskläder, dels för att jag behöver mer o dels för att få upp motivationen på topp!

Färgglad shopping!

 
Gårdagen bestod av jobb, lite shopping o sedan träning. Blev mest sånt som jag behövde, eller ja tröjan i denna läckra korallfärg behövdes väl inte egentligen. Men kunde inte stå emot o så tycker jag att min garderob borde fyllas på med lite mera färger än allt det svarta:)
Passet på gymmet igår var väl inte det bästa. Men jag körde rygg o var duktig med dom övningar jag fått från sjukgymnasten så det känns faktiskt i ryggen idag, skönt!
Sov över 12 timmar inatt o ändå tog jag en powernap på soffan igår kväll när jag kom hem.
Trött tjej!
 

Motivation!

 

Spontan ledig dag!

 
 
 
Älskar spontana påhitt!
Idag blev det en kall men solig promenad längst älven med Anna. Super härligt!
Efter det hade vi båda inbokade dejter på Waynes med varsin partner, o det roliga var att vi båda hade planerat exakt samma tid utan att prata med varandra:P Så det blev 3 timmars fika o prat med fina Maggan! Mysigt o välbehövligt. Härlig ledig dag!
Tänkte avrunda den med en kopp te o en film:)
 
 

Sunrise Avenue Stadsfesten 2013

 
 
Oj så glad jag blev nu!
Läste just att mina älskade Sunrise Avenue kommer till stan i sommar!!
Var ju inte så värst länge sen som jag o Maggan var i Sthlm o såg dom:)
Underbart!
 

I never will forget...

 
...all the little things you said
And that beutiful summer
Used to call me a lovebird
 

Lite nytt i lägenheten

 
Har haft en riktigt härlig helg!
Blev även lite biomys o när vi sätter oss i biosalongen så börjar Alfons Åberg att spelas på bio duken. Trodde först att det vara reklam eller nått men efter ett tag förstod man att det inte var så. Haha satt o småskrattade åt tanken att vi kanske gått in i fel salong, men så var det inte, dom hade bara råkat lägga igång fel film:P
 
Har även fått ihop byggt min byrå som jag fått från mor o far i julklapp, fick som tur var lite hjälp med det:) Så nu står den fint där i hallen. Är riktigt sugen på att fortsätta med inredningen nu så det blir nog att beställa ett paket från jotex igen.

Hatar kylan, men älskar solen!

 
Kall morgonpromenad till jobbet imorse, men kunde ändå inte låta bli att vara glad över att solen lyste! Guu så glad man kan bli av den! O så vackert o ljust det är ute då!

Have a smile on your face

 
En ledig dag som jag trodde skulle bli väldigt tråkig. Fortfarande riktigt trött när jag vakna, men tog mig ändå ut på en promenad i solen.
Opeppad till tusen då jag knappt har något att göra här i stan när jag är ledig. Såna gånger önskar jag att man hade familjen o djuren mycket närmare.
Men kvällen blev dock mycket bättre med sminkning o sedan ett ordentligt magpass på gymmet. Så även denna dag avslutas med ett leende på läpparna:)
 
 
 

Adrenalinkick!

Jäklar vilket bra träningspass det blev idag. Endast löpbandet denna gång igen o det kändes underbart! Blev 60min, 8km o 600kcal. Känner mig rätt slut nu o nästa gång kan man pressa sig ännu lite mer nu när jag vet att jag lätt klarar av det!!

Tröttare än tröttast...

 
Godmorgon!
12 timmar sömn denna natt o även den förra. Jag är trött jämt o har varit det nu nån vecka. Var det i höstas, men då brukar jag bli det när det är mörkt o så, sen blev det bättre, o nu har det slagit till igen. Försöker trycka i mig c-vitamin osv för att piggna till.
Men försöker nu peppa upp mig inför ett träningspass med Sanna. Dunkar lite musik, det brukar vara som en bra start på dagen!

I like it when you kiss me downtown

 

En ledig dag!

O den har jag spenderat med Sanna på gymmet där vi körde ett jäkligt bra pass! Kan säga att imorgon eller i övermorgon kommer mina triceps värka som satan, men ack så värt!
Sedan blev det en skön filmkväll, så nu kan jag jobba hela helgen med gott samvete:)

Styrka, frihet & lycka!

 
1år
Tiden går fort
Men jag är starkare nu än jag var då!
 
 

Sometimes it´s hard to follow your heart

 
Tears don´t mean you´re losing
Everybodys bruising
Just be true to who you are
 

Dags för lite kondition!

 
Andra träningspasset för denna vecka.
Har bestämt mig för att börja ta tag i konditionen ordentligt nu, så för att vara första konditions passet på länge o för detta år så är jag nöjd:)
30min, 4km o 300kcal.
En bra början tycker jag!

Hemlängtan

 
Idag är längtan hem till familjen o djuren väldigt stor...

Årets kalender

 
Beställde en väggkalender här i slutet av förra året. Fyllde den med minnesvärda bilder på mig, min familj , djuren o vännerna.
Denna trista månad pryds av mig o min Laban som nu är en av dom vackraste änglarna! Bilden får mig att le o samtidigt tänka tillbaka ungefär ett år då han nyligen lämnat oss, jag saknar han så otroligt mycket!<3

Oktober - December 2012

Dessa månader var ju inte så länge sedan men drar det ändå lite kortfattat.
Kom hem från spanien i början av Oktober. Usch så kallt det var att komma hem till regn o rusk!
Blev sminkad av Frida till ett repotage i Norran om Halloween o sedan även en vanlig skönhetssminkning till hennes blogg, som ni hittar här! Under hela denna månad blev det även packning o rensning bland alla saker inför flytten som närmade sig med storsteg.
Mamma o lillbrorsan kom hit till stan för att hjälpa mig o på flyttdagen fick jag även hjälp från några underbara vänner! En hektisk dag men det blev ju super bra i slutändan o jag trivs super bra i den här nya lägenheten.
 
November bjöd på Halloweenfest o en resa hem till familjen som jag inte vart hos sedan i Juli, så den resan var efterlängtad! Kom hem till en glad familj, djur, vänner o snöö! Var på Magnus Carlssons underbara konsert i Pajala kyrka där min storasyster o Josefin även var med o körade.
 
Julmånaden inledde jag med julpynt, skyltsöndag o Lucia.
Blev rätt så många mysiga kvällar med vänner, julbord med jobbet, överraskningsfest m.m.
Firade även denna jul här i stan för första gången.
På Nyårsafton var det tänkt att jag skulle åka hem till familjen o fira den med dom, men pga att bussarna gick dåligt så blev jag kvar i stan o hade en lugn nyårs här hemma med mina 2 M:)
 
Kort o gott, ett underbart år!
 
 
 
Bilderna lånade från Frida
 
 
 
 
 
 
 

Juli - September 2012

Sommaren bestod av en massa jobb men hann ändå att förgylla den med en del fina minnen. Pajala marknad måste jag ju säga blev en stor succé detta år, en av dom bästa faktiskt! Även husvagnssemester med Sanna, Shoppingresa till Luleå med Anna, Grillkväll för att fira Maggans födelsedag, cykelutflykter o sedan kom även Mamma, lillsyrran o lillbrorsan hit för att fira min födelsedag i efterskott.
 
Blev även en hel del planerande inför den kommande Spanien resan i September. Den 23e reste vi iväg o hälsade på Sannas farmor. Vi hann uppleva en hel del där må jag säga. Sol, bad i stora vågor, storm, översvämmning, kackerlackor, benjamin syrsa, balkongmys o en hel del shopping.
En händelserik o spännande resa!
 
 
 
 
 
 
 

April - Juni 2012

På dessa 3 månader blev det 2 st helt underbara resor. Den första gjorde jag o Magnolia ner till Stockholm o där fick jag äntligen se mitt favoritband, Simple Plan! Vilken upplevelse!
Blev även en super trevlig kväll hemma hos Sanna med temat "Halv åtta hos mig".
 
I Maj gjorde jag min första utlandsresa med Anna till Rhodos, Grekland. En vecka med sol, äventyr, fest, skratt i mängder o träffade härliga människor! En svårslagen resa som vi kommer att bära med oss resten av våra liv.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0