Kvällen blev räddad

Ja kvällen blev bättre än vad jag trodde att den skulle bli. Har pluggat matte o kollat Top Model. Har även kommit på en plan nu när jag ska åka hem o jag hoppas verkligen, VERKLIGEN att den håller! Jag känner mig faktiskt fängslad här i skeå, o det är pga av AF.

Läste förresten ut 3e Twilight boken imorse. For sedan direkt till bibblan när jag kom till stan, lånade 4e delen, o satte mig o läste där. Ska bli spännande att se hur den boken är:)

Nä nu är det väl bara att göra sig iordning inför natten. Har förövrigt matteprov på fredag så i veckan blir det att räkna som en tok. Väntar även på min bok till Anatomin/Fysiologin som borde komma här om någon dag.




Fyfan!

Jag är så sjukt less!!
Blev så jävla sur o irriterad idag efter ett möte så gick direkt till gymmet o tog ut all ilska. Det är fan bra att vara sur när man tränar, då går det fan riktigt jäkla bra!

* Kondition 30min

* Styrka 50min
(armar, axlar, bröst, rygg)

* Stepper 10min

Nu är jag då äntligen hemma. Ska sätta igång med middagen som idag ska bestå av kyckling, couscous o grönsaker har jag bestämt. Gott!

Jag försöker att planera en hemresa, men det går inge vidare må jag säga.... O jag är förbannad över det!


Stan





Nu far jag in till stan en sväng för att göra ärenden o träna
Bye!

Söndagar är tråkiga...

Det blev ingen bra söndag. Men hur ofta är man glad på en söndag? Inte ofta, inte jag iaf. Känns lite jobbigt att en ny vecka börjar imorgon. Mera plugg, jobbiga möten o måsten.
Nu ska jag väl göra iordning mig så man snart kan gå o sova.
Måste även läsa ut 3e Twiglight boken idag/imorgon på morgonen för jag måste lämna tillbaka den till bibblan.

Äsch, ha en fortsatt gla´kväll allihop, bye bye!!

Godmorgon söndag!

Detta kan bli en bra söndag, eller så inte. Känner mig smått irriterad på att jag inte kan göra som jag vill i mitt liv. Har lust att åka hem till familjen, spec nu när mamma har brutit högra handleden, känns som om jag borde fara hem o hjälpa till. Men då ska ju självklart af sätta stopp för det. Fyfan vad jag hatar det! Men jag ska försöka planera ordentligt, så att jag snart kan fara o vara hemma en vecka.

Denna dag ska annars gå till att tvätta kläder, handla lite, städa, träna o se Top Model 15 o One Tree Hill. Ja o sen plugg förstås.


-

 

Underbar dag i mitt liv!

Jag hade en UNDERBAR dag igår!
God mat, shopping o sen det roligaste, att fotas!
Personalen var grymt trevliga, man kände sig verkligen hemma där. O en sak kan jag säga nu, jag ÄLSKAR att stå framför kameran!<3:D
Jag är super glad! Kan verkligen inte beskriva hur underbar dag vi hade igår!

Tack för allt!













Frisör besök idag - före och efter


Före


Efter

Jag är super nöjd! Älskar att gå till frissan. O jag har en underbart trevlig frisör!:)
Fick även ett erbjudande att bli hennes hårmodell för hennes slutprov i Maj, och jag tackade självklart JA:)

Sitter o skrattar för mig själv;)





Godnatt!


Detta måste inhandlas!


En spikkudde för nacken! Har haft spänningshuvudvärk i över 1 vecka, varje dag. Trodde först det var migrän, men nu har jag hittat boven, min nacke! Känner att det blir bättre när jag ligger på min spikmatta o lägger den lite högre upp så att nacken oxå får ta del av den. Så nu jävlar måste jag få lite pengar så ska jag beställa en sån här! Kommer nog att bli en av mina bästa vänner.

Hjärngympa

Oj oj, vad hjärnan har fått arbeta idag. Men nu har jag bestämt mig, finns det platser kvar så ska jag gå en utbildning i stan på 15 veckor inom handels. Det kommer nog bli tungt att plugga 150%, träna o kanske jobba om man får ngt. Men det är bara fram till mitten av Maj det kommer vara så, så jag ska klara det:) Nu är det bara att hålla tummarna att det finns en liten plats kvar till mig:)
Anatomi/Fysiologi kursen har även startat idag. Men det är först nästa vecka den sätter igång på riktigt så det är skönt. Väntar även på min bok som jag har beställt till den kursen:)

26 Januari 2011

Hade gjort vad som helst för att få stanna i sängen idag o få sova. Men det brukar ju oftast vara så när man måste kliva upp.
Ska snart till stan för att vara på 2 möten o träna där emellan. Såg även att jag fått lite money money igår så ska se om jag hinner gå på stan en sväng o leta efter ett par svarta stuprörs jeans/jeansleggins. Skulle behöva det till på fredag. Imorgon ska jag till frissan, så jävla härligt!:D


År 2008
En gång i tiden var jag mörk korthårig:)

Dansprojekt

Har ju ett litet dansprojekt på G. Har nämligen gjort en dans till min lillsyrra o hennes dansgrupp som dom ska ha med i sin dansföreställning som dom ska visa upp på dansens dag där hemma i byn:)
Har nu gjort klart dansen, mesta dels iaf. Har bara placering, kostym o lite andra småfix att göra. Så nu måste jag planera en resa hemåt så att jag har tillgång till gympasalen med speglarna så jag kan fixa det sista o sedan börja lära ut till tjejerna:)
Guu vad roligt, ser verkligen fram emot detta!:D


"The Back-up plan"



Riktigt bra film:)
Såg den nu imorse, klockan är bara halv 9 o jag har redan hunnit se den:)
Men känner mig riktigt trött just nu o funderar om man skulle ta en liten powernap så man orkar resten av dagen.
Idag ska jag vara hemma hela dagen. kanske att jag tränar på crossen o så måste jag till ica en sväng för att köpa lite mat till katten. Ska slappa idag ordentligt för resten av veckan blir att vara i farten.

1 månad sen julafton

Tänka sig att det redan är 1 månad sen julafton! Sjukt vad tiden går fort.
För en månad sedan höll jag, pappa o mormor på att förbereda maten innan mamma kom hem. Småsyskonen o morfar satt o kollade på Kalle Anka o vi andra kollade lite då o då från köket.
Jag älskar jul, o denna julafton som var var faktiskt en av dom bästa. Det var så mysigt när mormor o morfar kom, det gjorde väldigt mkt!

Förövrigt så kom jag nyligen hem från gymmet. Har ätit lite mellanmål o snart blir det att ta en varm dusch innan det blir att diska o städa lite i köket.


One Tree Hill säsong 8

Har just kolla på 3e avsnittet av One Tree Hill säsong 8 på tv5 play. Missade den igår kväll o som tur är så kan man kolla den på internet.
Det går verkligen inte att se ett avsnitt utan att få tårar i ögonen. Underbar serie säger jag bara! Jag tror inte det är någon annan som kan slå den.


Bild från Google

Träningslust, var är du?!

Huvudvärk fortfarande, 4e dagen nu.
Men ska ändå in till stan en sväng o träna på gymmet. Har inte haft någon träningslust alls denna vecka, kanske för att jag inte mått så bra? Men jag har tvingat mig själv ändå. Jag är glad att jag har självdiciplin. 5 dagar i veckan ska jag träna o jag håller det även fast inte humöret vill det.

Mitt nya nagellack som jag fick i veckan

Bonk, bonk, bonk....

Nä jag förstår inte vars denna huvudvärk har kommit ifrån. 3e dagen som jag känner mig konstig. Kroppen är slut o ögonen känns trötta pga av värken ovanför ögonen. Vet ju några i släkten som har migrän så jag antar att detta är någon mildare variant av det, men usch, det är inte roligt.
Har ändå försökt räkna matte, gick väl sådär. Borde få i mig nå mat o sen ska jag försöka sova bort värken. Ingen alvedon har jag heller hemma så jag får plågas.
Soo long!


Mira är fascinerad av vatten



Såhär spenderade Mira hela sin gårdags kväll:)
Hon älskar att sitta i duschen efter att jag duschat o kolla på vattnet som far ner i avloppet.
Haha visst har jag en söt liten flicka;)


-

 

7 stjärnor

Tillägnat till min kära familj<3
När jag flyttade för att börja gymnasiet så förstod jag verkligen hur mkt familjen betyder för mig. Märkte det ännu mer nu när jag flyttade helt och hållet i höstas. Det var tungt att ta med alla saker, lämna över rummet till lillsyrran för att aldrig mer ha ett eget ordentligt rum där hemma.
Jag saknar familjen varje dag, och dom ger så stor gläjde i livet. Jag vet att dom alltid kommer ställa upp o finnas för mig när jag behöver det, alltid!
Så i höstas bestämde jag mig att bära med mig dom var jag än går o vad som än händer.
7 stjänor, för min kära Mor & far och jag o mina 4 underbara syskon<3


Yr i skallen

Vilken skön morgon, vi fick verkligen sova ut ordentligt!
O solen skiner, hur underbart är inte det!:D

Hade huvudvärk i princip hela gårdagen som blev värre mot kvällen. Känner mig fortfarande konstig i huvet, yr o slut i kroppen. Tror jag får vara utan gymmet idag. Kan ju alltid ställa mig på crossen senare om jag känner mig piggare. *Prosit*, jaha det kanske är någon jäkla förbaskad förkylning som ligger o gror.





-

 

Nytt smink:)


Tisdag 18 Januari

Godmorgon alla sjusovare!
Har hunnit käka frukost, spelat dataspel o kollat unga mödrar:)
Nu ska jag faktiskt vara duktig o sätta mig framför matteboken o räkna några tal.

Anatomi/Fysiologi

Fick veta idag att jag blivit antagen till Anatomi/Fysiologi kursen! Spännande:)
Måste bara tacka ja nu;)
Idag blev det kycklingfilé, fullkorns couscous o grönsaker, gott o nyttigt!




Hurtbulle

Har varit i farten hela dagen o nu är jag äntligen hemma!

Startade morgonen med en låång promenad med hunden, Vicky o Max. Riktigt trevligt må jag säga:) Vi promenerade i ca 1 1/2 timma. Det gör jag gärna om:)

Efter det blev det gymmet.

* Kondition 20min

* Styrka 30min
(axlar, armar, bröst)

* Kondition 30min


For även en sväng på stan för att köpa busskort, lite kattmat osv.


Datanörd?

Idag har jag nördat dataspel, Desperate Housewives;) Haha, riktigt underhållande:)

Blev även en sväng på Crosstrainern, 40 min, medan tittade jag på One Tree Hill som gick på tv så tiden gick jätte fort.

Imorgon blir det att kliva upp tidigt, ska åka till stan för att rasta hunden o gymma. Så snälla, håll tummarna för att det är bättre väder imorgon! Jag har oftast haft otur när jag rastat henne.

Natti!



Snöig söndag

Känner mig rätt pigg o glad även fast det är söndag, ett mirakel!
Senare blir det att ta tag i matten, måste räkna klart 1 1/2 sida idag så är jag klar för denna vecka:)

Pink Jacket


Fransk Manikyr



Fixar naglara, denna gång blev det fransk manikyr:) Det blir bättre o bättre för varje gång, men nu har jag höger handen kvar, den svåraste.
Nu borde jag gnugga igång mina hjärnceller o göra några tal i matten.

En helt vanlig dag...

-20 ute, ska inte gå någonstans idag (förrutom ut med soporna). Ska ta o städa lägenheten lite, det behövs. Ska väl även fixa håret o naglarna. Matte måste räknas o så ska jag fortsätta kolla på Unga mödrar på tv5 play. Har drömt att jag hade barn 2 nätter i rad nu, säkert för att jag kollar på det programmet:P

Det är inte så intressanta saker som händer i mitt liv just nu. Känns nästan som om varje dag är en repris av den andra. Så det blir mest bilder på mig själv o lite sådär tråkiga inlägg.


Dagens träning - 14 Januari

Idag gick det jäkligt bra på gymmet. Riktigt skönt må jag säga!:)

* Crosstrainer 20min

* Styrka 30min
(ben/rumpa, mage, rygg)

* Powerwalk 25min

Powerwalken kändes extremt mkt i rumpan o låren efter att jag körde ordentligt med styrkan idag. Men jäklar så skönt det är. När man kört ett ordentligt rump/ben pass så känns det som om allt blir fastare efter en gång, hehe;) Men så är ju tyvärr inte fallet, men det känns då jäkligt bra;)
Nu blir det inte gym förrän nästan vecka, men antingen imorgon eller på lördag så blir det ett pass på crosstrainern här hemma:)


Godmorgon

Har stigit upp o käkat frukost. Mira springer runt som en galning o leker med nå småsaker som hon har hittat på golvet, lättroad;)
Ska nog börja göra iordning mig o se om jag orkar åka in till stan för att gymma. Kanske lika bra så slipper jag göra det imorgon, då har dom lovat ännu kallare än vad det är idag.

Den här vintern har jag kommit på hur mkt jag hatar snö o kyla. Mysigt med lite snö under jul men sen får det vara bra, o så behöver det ju inte vara för kallt. Längtar sjukt mkt till värmen!

Små shopping:)

Kom hem för ett tag sedan. Är jäkligt frusen efter att jag varit ute så länge.
Tog en 45min promenad med hunden. Var inte så roligt eftersom det är piss väder. Blåser o snöar o så var inte gågatorna plogade som man fick plumsa o halkade bakåt hela tiden. Men det är värt pengarna:) Var roligt o träffa söta Celine igen:)

Var sedan på stan en sväng o kollade lite.
Köpte en läppglans från Isadora, Pump ´n Plump 53 Pearly Sunrise. Rea, 30kr. Har velat testa en sån så nu slog jag till:)


Spänningshuvudvärk

Usch så trött jag är!
Spikmattan har varit min vän nu imorse. Vaknade med att jag hade spänningshuvudvärk från nacken pga att jag sovit på 2 kuddar. Nu känns det lite bättre.


Webbkameran är här!



Dagens träning - 12 Januari

Gick dåligt på gymmet idag. Hade ingen inspiration eller lust att träna. Kroppen kändes segt o var inte så pepp helt enkelt. Men det kan ju inte alltid gå bra på träningen.

Dagens träning:

* Kondition 20min

* Styrka 30min
(mage, rygg, rumpa)




Dagens träning - 11 Januari

* Crosstrainer 40min

Jäkligt skönt! O när det är rätt varmt här i min lägenhet så svettas man som en gris när man tränar på crossen, men ack så skönt:) Härligt sedan med en varm dusch efter att man svettats klart;)

Har nu skickat iväg ett viktigt mejl så nu är det bara att hålla tummarna! Men jag vågar inte hoppas för mkt för då blir jag bara besviken om det inte blir som jag vill. Så nu glömmer vi det, o tänker på annat istället:)

Har börjat räkna matte idag faktiskt. Egentligen så behöver vi ju först börja nästa vecka, men varför vänta så länge om jag är peppad redan nu. Så har redan räknat över 1 sida. Känner mig lite smått duktig;)


Lite mer julklappar:)


Råsaftcentrifug från mamma o pappa:)
Har inte den här i skeå än så bilden är från google




Skit snygg kavaj från mamma o pappa!:)


Linnen från mamma o pappa:)


Hårhandduk, duschcreme o deo, från mamma o pappa:) Hårhandduken är riktigt bra för håret o praktisk, rekommenderar en sån! Duschcremen o deon luktar jäkligt gott må jag säga! Pappa har bra smak;)


Grå sjal från mamma o pappa:)
Liten söt duk o ett par tunnare yllesockar från mormor o morfar:) Yllesockarna är perfekt till mina nya skor:)

Sammanfattning av April 2010






Åkte hem till familjen på påsklov. Spenderade mkt tid med lillbrorsan. Skidade till älven, var i byn i stora backen med mamma o han o åkte rattkälke/snowboard. Åt jäkligt mkt godis, det var ju påsk o hade inte ätit godis sen nyårs (rekord!). Min älskade kanin Laban fyllde 7år, så han fick vara ute o springa lös, min älskade gubbe<3 Var mkt med djuren, fick min studentmössa (som var lite stor) :)


Lillsyrran följde med till skeå för att praktisera på Estetiska programmet Dans och Myrorna. Det var riktigt mysigt att ha syrran där:)


Gjorde ett till hål i örat:) Lite svullet på denna bild o dålig skärpa (mobil).


Rocio kom till Sverige! Guu vilken härig känsla det var att få träffas efter nästan 2 år!


Matte B

Idag är det dags! Har varit in till stan för att hämta en Mattebok. Så idag börjar jag läsa Matte B på distans. Fast läste just att första veckan är det lite mjukstart, ska tex lära mig att använda programmet, presentera mig för dom andra kurskamraterna m.m. Så än så länge är det inte så mkt plugg.
Men nästa vecka sätter det igång:)

Har även varit till gymmet en sväng idag.
Måste passa på när man ändå ska till stan, så dagens träning blev:

* Kondition 20min

* Styrka 25min
(axlar, armar, bröst)

* Kondition 25 min

Nöjd:)





Gårdagens kvällsmys med lilla Mira:)










Dagens träning - 9 Januari

Har fortfarande träningsvärk i benen efter fredagens gympass. Men det är en skön träningsvärk:)
Så idag körde jag bara lite kondition här hemma:)

* Crosstrainer 40min

Nu har jag verkligen börjat pressa mig själv hårdare;)


Klick, Klick:)

Oj vad jag älskar att klicka hem saker. Ibland är det mkt roligare än att gå på stan, för då har man ett paket att se fram emot:)

Beställde just lite smink från e.l.f. Har funderat på det länge o nu när det var rea så slog jag till:) Ni kan få se sen när jag får paketet vad det blev för något:)
Väntar även på min kavaj som mamma o pappa ska skicka till mig som jag fick i julklapp:) O så väntar jag på min webbkamera, 3 paket nästa vecka då;)


Sommarkläder från H&M



Sommarkläder från H&M som jag har väldigt väldigt lust att klicka hem:)
Längtar till sommaren!

Sammanfattning av Mars 2010






När jag väl var hemma blev det en massa mys med djuren o familjen. Var på långpromenad med nästan hela familjen, o var även en dag o åkte skridskor med pappa o lillbrorsan. Träffade även mina kära vänner i byn:)


Hittade den perfekta studentklänningen, beställde den o den blev min;)






Vi dansare fick ett litet jobb att dansa i pausen på en innebandy cup på Edda hallen. Så vi dansade som gammlingar till låten "Sexy Bitch", och en annan dans som 80-tals dansare med bodys, benvärmare o färglada leggins osv:) Sedan var det dags för projektmässan. Vi visade upp våran raggadans i skolan utanför matsalen som vi gjort inför våran kommande slutföreställning. For även till 2 andra skolor och dansade denna dans för att locka till oss mer publik till föreställningarna, och vi lyckades;)

Logitech C510

Webbkameran är beställd, blev en Logitech C510 med 8 megapixel, verkar vara helt okej så jag hoppas att jag blir nöjd:)
Har även inhandlat lite prylar. Kalender för år 2011 som man kunde designa själv med egna foton (perfekt om man vill variera bilder under årets gång), ämnesblock (ett litet så det är lätt o ta med ifall jag ska någonstans o måste plugga) o ett litet kollegieblock (som jag ska ha till alla anteckningar inom dans).

Har även bokat ett frisörbesök till den 27 Januari, då får jag äntligen klippa bort det som är mest slitet o slinga utväxten:) Ska bli riktigt skönt!


Dagens träning - 7 Januari

Helt dööd!
Men jäklar så bra det gick på gymmet idag. Pressade mig själv hårdare än jag brukar. Vill man bli fin så får man lida pin;)

* Kondition 20min

* Styrka 35min
(ben/rumpa, mage, bröstrygg)

* Kondition 25min

Nöjd;)


Sammanfattning av Januari 2010




Köpte min älskade Crosstrainer som har använts väldigt effektivt under året:)


Signe somnade in...


Vår älskade Kerstin blev sjuk o somnade in. Helt oväntat och det kom som en chock. Det var en jobbig tid, 3 djur hade somnat in under en kort tid. Saknar Kerstin så mkt o önskar att detta aldrig hänt. Det är tomt utan dig Kerstin gumman! Kom tillbaka med ditt underbara bräkande<3


Godmorgon 7 Januari!

Kunde inte sova igår kväll o jag hatar verkligen att ligga i sängen o vrida o vända på mig o försöka sova. Så jag klev upp o fortsatte att läsa tredje Twiglight boken. Oj oj så bra dom där böckerna är, det trodde jag aldrig när jag började läsa första delen;)
Efter böckerna då blir det filmerna:)

På måndag börjar jag plugga, o eftersom att det är på distans så behöver jag jag en webbkamera så jag kan ha kontakt med min lärare genom skype. Funderar på att beställa en webbkamera med inbyggd mikrofon så slipper jag köpa ett headset. Rätt smart ide eller?
Väntar även på svar från den andra kursen, spännande:)

Senare idag blir det även stan en sväng.
Ska träna, o så måste jag köpa en kalender för 2011, ämnesblock m.m




Hej träningsvärk!

Jag hade rätt!
Välkomnar träningsvärken med ett leende på läpparna:)


Dagens träning - 5 Januari

Gick jäkligt bra på gymmet idag, imorgon kommer jag säkert känna av det;)

* Kondition 20min

* Styrka 35min
(mage/midja, rygg, rumpa)

* Kondition 20min




En liten julklapp från mig själv:)


Hittade denna mysiga tröja på rea innan jul för endast 399:-, så jag kunde ju inte låta bli slå till att köpa den o slå in den i julklapp till mig själv:)
Älskar såna mysiga tröjjor:)


Modell för en dag!

Nu är det bokat! Den 28 Januari får jag vara modell för en dag, som jag vann genom en blogg:)
Blev inte stockholm, utan det blev umeå istället:) Nära o bra:)

Nu blir det att fixa ett besök hos frisören för att klippa mig o slinga utväxten:)


Finns inget bättre än...

...träningsvärk efter gårdagens gympass, härligt!


Dagens träning - 3 Januari

Känns jäkligt skönt att göra en comeback på gymmet efter lite latande under juletider.
Men jag har faktiskt inte varit utan träning hela tiden jag var hemma hos familjen. Fick nämligen med mig morsan o lillbrorsan till gymmet 2ggr o sedan körde jag styrketräning hemma i vardagsrummet. Men nu kan jag äntligen köra ordentligt igen:) Finns ju inte alla redskap o maskiner i gymmet där hemma som det finns här i skeå.
Hade ju även mina nya träningsbyxor på mig idag så det kändes extra extra roligt;)

* 15min kondition

* 25min styrka
(armar, axlar, bröst)

* 20min kondition



Äckel päckel söndag!

Alldeles död i kroppen. Helt slut. Kan ju vara för att det är tråkiga söndag, på söndagar är man alltid seg.
Tvätten är iaf snart klar o ska snart göra lite middag. Ikväll blir det bara en enkel sallad. Känns bra efter en lång jul med mkt onyttigheter.
Känns som om jag är less på det mesta. Vill ha något vettigt att göra, men vad? Börjar plugga den 10 Januari, men är inte så peppad längre. Vill göra något mer vettigt av mitt liv än att sitta här o jäsa...


Julstrumpa:)

Japp jag är 19 år o får fortfarande julstrumpa på julaftons morgon:) Jag kommer nog aldrig bli för gammal för det. Älskar att få presenter o julklappar, hehe;)

Detta innehöll min julstrumpa julafton 2010:
*Pengar
*Godis

*Massagespindel (lr vad det nu heter)
* Nagellack
*Värmeljushållare





Mira in action!

Mira fick lite julklappar från Storsyrran, hennes pojkvän o deras katt.
Bla denna leksak som jag idag hängde upp i dörröppningen.
Hon älskar den;)






RSS 2.0