Lillkatten har fått en egen säng

 
Syrrans säng från Ikea har kommit, o nu när hon åkt hem till byn över helgen så har denna lilla sötnos tagit över hennes säng. Så det har blivit en hel del ommöblering i lägenheten, o än är vi inte klara.
Nu har vi varsitt rum iaf:)
 
 
 
 

Minisemester i våra hemtrakter

 
Tillbaka i stan efter en mini semester uppe i kära Tornedalen tillsammans med min kärlek.
Sena kvällar, musik, fiske, familjemys, djur, bastu o kvalitetstid tillsammans.
Guldvärt!

Snart dags för plugg!

 
Första dagen på Campus idag. Blir att läsa Basåret som innehåller Matte, Fysik o Kemi, o är 2 terminer. Registrerad o klar, o nästan all studielitteratur är fixad.
Så den 2 September är det bara att köra!
 

Ett gym ute i ingenstans

 
8 km powerwalk med syrran.
Hittade även ett ute gym på vägen så jag kunde ju faktiskt inte låta bli att testa lite;) Måste passa på, inte för att vara deperimerande, men snart är vintern här o då går man ju ogärna ut o tränar.

Fin säng till en fin flicka

 
 
En leverans från Ikea anländer om ca 2 veckor. Det blev en vit säng till syrran som vi ska ställa in i vardagsrummet o göra den mer till hennes rum.
Roligt med lite förändring o ommöblering!

Startat dagen i mina löparskor

 
Blev en morgonrunda 5km.
Efter det har jag bara suttit o läst igenom allt med CSN, mejlat efter studieböcker och anmält mig till högskoleprovet. Inte länge kvar tills jag sätter mig i skolbänken igen!

Syrran har anlänt & flyttat in!

 
Lillasyster kom med bussen idag o har flyttat in hos mig o djuren.
Det har vi firat med lite glass, marängen o One Tree Hill.
Imorgon börjar hon skolan, o precis som när jag började på den skolan för 6 år sedan så känner hon inte en enda kotte.
Spännande!

Skratt & träning förlänger livet!

 
Två dagar med bra träning!
Känns riktigt bra!
Igår hade jag o S en heldag med powerwalk i solen, ett ordentligt gympass där jag körde axlar o bröst o sedan shopping. Idag körde jag ben/rumpa tills musklerna brändes, så får se hur mycket det kommer kännas imorgon. Åhh vad jag mår bra av att träna!

Mando Diao igår kväll!

 

Gör träningen till något roligt, inte ett måste!

 
Klockan är snart halv 1 o jag har hunnit med både flera maskiner tvätt o en löprunda på 5km.
Mitt mål med löpningen var först o främst att tycka det är roligt. O denna sommaren har jag lyckats med det! Bra musik i öronen o känna att man orkar längre/snabbare för varje runda, underbart!

En heldag med två fina flickor!

 
 
 
Fina R är tillbaka i Sverige efter 3 år. Hela 3 år har gått, helt sjukt! Känns så länge sedan fast ändå som om det vore igår. Så gårdagen spenderade vi tre i princip hela dagen med varandra. Började med shopping i Luleå o senare på kvällssidan blev det en tjejkväll.
Du har varit så saknad!
 
 
 

Minnesvärd födelsedag!

 
9,5h jobb igår. Helt död o svettig cyklade jag hem o trodde att jag o S bara skulle se film o slappa o fira min födelsedag på ett väldigt lungt sätt. Men där hade jag helt fel! Den lilla älskade trollungen hade ju planerat en hel del o helt plötsligt så står även min kärlek i hallen hemma hos mig! Chocktillstånd, visste inte om jag skulle skratta eller gråta, helt sjukt så glad jag blev!
In i duschen o snabbt göra iordning sig för jag fick bara veta att fler gäster skulle komma. En massa fika o presenter ställdes fram o jag fick en helt underbar kväll med underbara vänner o kärleken!
Guldvärda!
 
 

Fullt upp

 
Det har varit tyst här från mig. Har helt enkelt haft andra roligare saker för mig.
Förra helgen var det PDOL. Underbart väder, så lördagen spenderade vi ute på havsbadet. Sedan har jag haft finbesök från måndagen, då vi kom tillbaka till stan, till i fredags.
Har även hunnit umgås med min fina underbara vän S. Självklart har vi gjort gymmet osäkert med våra tokigheter.
Igår o dom 3 närmaste dagarna framöver jobbar jag för fullt. 10,5 timmar igår o idag blir det ett 11 timmars pass. Det känns, o hinner inte med mycket annat än att äta, jobba o sova.

RSS 2.0