Leedig & flytt

 
Nu är jag leedig!
O inte en kort tid heller utan hela 10 dagar. Ska bli underbart skönt, oj vad jag ska njuta! Detta kommer verkligen i rätt tillfälle.
Har varit mycket jobb dom senaste veckorna så det ska bli skönt att tänka på annat för ett tag.
O inte nog med det så fick jag ett bra samtal idag. Jag har nämligen fått en annan lägenhet! Så om en månad blir det flytt. Känns på ett sätt lite tråkigt, men jag behöver lite nytt så det blir nog bra hoppas jag:)

Svenska HollywoodfruarEgentligen vill jag bara lägga mig o sova på en gång. Men nej, jag har inte tid med det. Har packat det mesta nu inför resan o nu ska jag ta o städa lite. Kl 21 börjar Svenska Hollywoodfruar då är det tänkt att jag ska stå på crossen 40 min av den tiden som den visas. Får se hur detta går när mina ögon håller på att gå i kors redan nu:P

Something sweet


Långpromenad i kvällssolen

 
 
 
Underbara lediga heelg!
Har varit o är så sjukt trött. Igår låg jag på soffan i princip hela dagen. Till slut ringde Sanna o försökte locka med mig till gymmet, men jag vägra:P Men vi tog oss ut på en härlig promenad istället.
Sedan mötte vi upp Anna o det blev lördagsmys framför tvn hela kvällen:)
 
 
 
 
 
 
 

Håller tummarna

Nu håller jag tummarna på att jag får vara ledig hela helgen. Man vet aldrig, jobbet kanske kallar. Men jag behöver dessa 2 dagar. Sen jobbar jag alla dagar innan vi åker så behöver helgen till att packa det mesta, städa, tvätta osv.
Idag har jag hunnit med att köpa after sun lotion, så nu tror jag att jag har allt jag behöver. Har även fått hjälp med packningen idag för att välja ut kläder. Har även hunnit med en skön powernap, men nu känner jag att huvudvärken smyger sig tillbaka så nu blir det att sova o hoppas på en lång o skön sovmorgon:)

Leos lekland & Packlista

Jag i Lindos på min o Annas Grekland resa
 
Igår var det en riktigt bra dag. Eller på jobbet var jag så seg som man bara kunde bli, men jag fick gjort allt som skulle göras iaf:) Slutade lite tidigare så följde med tjejerna för att fika lite på Leos lekland. Haha efter fikat så passade vi på att leka lite i leklandet;) Jäklar så man flyger i ruschkanorna! Vi skratta o skratta, o hördes nog mest över hela stället;)
Sedan blev det att köpa middag o sedan satte vi oss ner alla 4 tjejer o skrev packlistan till spaaaaiiin! Så nu är det bara att inhandla det sista o fortsätta med packningen. Vi åker ju redan nästa vecka! Är bara ledig 2 dagar innan det så jag har en del att hinna fixa:)

...

 
Saknad, besvikelse, längtan, hopp...
 
 
 

Powerwalk i solen


Ledig dag

Godmorgon!
Ledig dag o det känns underbart skönt! Skulle ju vara ledig igår men det blev lite jobb o så har jag en så snäll kollega som ställer upp o tar mitt pass imorgon så att jag ändå får två dagar ledigt:)
Nu är det dock inte länge kvar tills 4 tjejer far till spaiiin! Har beställt lite kläder som ni ser nedan, behövs alltid;) O roligt att ha lite nytt när man ska iväg:) Ska kolla igenom garderoben idag o se vad jag ska ta med. Måste även köpa dom sista sakerna i veckan.
Får se vad som mer görs idag, men tänkte iaf börja dagen med att fara o handla lite mat:)

Råkade bara klicka på beställ...

 
 

Nu är det inte länge kvar!!!

Från den underbara Greklands resan med Anna
 
Godmorgon!
Nu vill jag ha ledigt känner jag. Men nu är det bara endast 17 DAGAR (inte nästa vecka men sen!!!) kvar tills vi lämnar sveriges kalla väder. Ska bli skönt. Inte bara att komma till värmen, utan att bara få åka bort o slippa vardagen för ett tag. Känner mig faktiskt rätt så less just nu. Jag vill att något nytt ska hända. Kanske en flytt, börja plugga m.m. Men det kommer väl.
 
Har börjat morgonen med ansiktsmask, nagelfix o lagat matlådor. Nu blir det frukost o sedan jobb hela långa dagen....

Dagen började i kaos

 
Denna dag började verkligen som ett helvete. Trött som jag vet inte vad satte jag mig på bussen mot stan. Väl på jobbet så var det en del som skulle göras o självklart så är det ju alltid något som ska krångla. Som tur var så löste det sig någolunda iaf så att mitt humör blev bättre.
Efter jobbet blev det träning, gick hyfsat bra. Kvällen har jag spenderat i soffan o nu tänkte jag städa undan lite innan det är dags att få lite sömn. Imorgon väntas nämligen en jäkligt lång dag, inte peppad! Som tur är så¨finns det små glimtar i vardagen som gör att man orkar kämpa på med allt det tråkiga:)

Det ger resultat!

Deffen går riktigt bra! Har just passerat andra veckan o det går mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra.
 
På 2 veckor har jag förlorat...
Midjan: -3,4cm
Höfter: -2,7cm
Rumpan: -2,2cm
 
Känns riktigt jäkla bra! Motivationen stärks extra mycket efter att jag mätt mig o ser att det faktiskt ger resultat!

3 veckor kvar!!!

 
Har haft en hel ledig helg, så skönt det har varit!
I fredags blev det ett ordentligt gympass o efter det gjorde jag iordning mig för utgång o lite fest med några av jobbtjejerna. Riktig trevlig kväll med daaans o skratt:)
Igår sov jag till kl 13, så skönt att sova ut efter en jobbvecka. Slappade i soffan hela dagen tills Sanna ringde o väckte mig till liv. Så gjorde iordning mig snabbt, for till kallholmen o vänta på henne. Sen blev det matfesten en stund, karamelltåget o sedan hem till deras soffa där vi spenderade hela kvällen framför tvn. Mys!
Även idag har jag sovit länge, måste ju passa på när man kan:P
O idag är det bara 3 veckor kvar till spanien!!!:D:D:D Dags att börja kolla igenom garderobem, nu taggar vi tjejjer!!!

RSS 2.0