Träningen ger;)



Jag är så trött så jag skulle kunna somna ståendes!
Var o träna idag, gick väl sådär, var ganska hungrig så energin var inte i topp. Men det blev träning iaf. Blev 25min på löparbandet o sedan 40min styrka för mage/midja o rygg:)

-

 

Måndag 30 Maj



Goddagens!
Gahh nu har jag skickat ett mejl till en piercing studio om en tid då jag kan komma o pierca tungan. Ska bli spännande o se när jag får svar:) Vet inte om jag kommer våga, kanske bangar ur;) Hehe ne då, det ska nog gå bra:P
Har jobbat imorse, slutade 11 så nu är jag hemma en sväng innan det blir stan en sväng för ärenden o gym som vanligt då:) Ska bli skönt o träna efter man ätit pizza ihelg;)

Ögonen håller fortfarande på att vänja sig vid linserna. Det tar sin lilla tid. Speciellt när jag redan har så känsliga ögon. Men det har i alla fall blivit bättre o kan ha i dom längre:) Känns lite ovant att inte behöva sätta på mig glasögonen när jag sitter vid datorn eller ser tv:P

Morsdags kram till mami<3

Älskar dig mami<3
Skickar en stor kram till dig!:)

Underbar produkt för ansiktet!



Använder denna 1 gång per dag efter att jag tvättat ansiktet med ansikts tvätt.
Underbar!

-

 

Morsdag



Godmorgon alla söndagspigga, o trötta;)
Idag känner jag mig riktigt pigg, än så länge iaf:) Var nog för att det var en så seg dag igår.
Idag är det lite plugg, städning o tvättning som står på schemat. Men jag är inte ledssen för det:) Har mycket mer energi idag så det ska nog gå ganska lätt. Är så taggad inför tisdagen, då ska troligtvis jag o Magnolia på en roadtrip över dagen;) Längtar!! Något att se fram emot än bara massa jobb:)

-

 

United Kingdom borde vunnit Eurovision 2011!



I can
I will
I know
I can untie these hands
And get backup again

Nu kan jag se igen



Dagen har inte varit den bästa.
Sovit dåligt inatt, är trött. Det känns jäkligt skönt med helg, väldigt behövligt. Ska ta o vila nu. Hade tänkt göra pizza till middag men spara nog det till imorgon istället.

Har fått mina ögon idag (linser). Så nu kan jag se i 6 månader. Har ju glasögon oxå förstås men dom använder jag endast hemma. Så ska vänja mig vid dom ihelg så jag kan använda dom utan problem nästa vecka.

-

 

En trötter ska tillbaka till stan...



Hemma en snabb sväng. Skulle egentligen vela lägga mig i sängen o sova resten av dagen, känner mig trött. Men nejdå, jag ska till stan igen om 30 min. Blir att göra lite ärenden o sedan gymma. Ska köra mage/midja, bröst o axlar idag. Får se hur mycket energi jag kommer att ha idag på gymmet. Igår gick det riktigt bra så säkert idag kommer det gå lite sämre. Men håll tummarna på det bästa:)

Har nu köpt voltaren gel o ipren för min fot. Kan inte springa länge på löparbandet innan jag börjar känna av den. Så nu hoppas jag att detta kommer hjälpa!

Torsdag 26 Maj

Jag känner mig på bra humör idag! hoppas det håller i sig hela långa dagen:)
Hade egentligen inte tänkt jobba idag, men en arbetskamrat blev sjuk så jag fick passet som börjar kl 8, pengar pengar;)

Hände en sjuk sak kl 00.05 inatt! Jag säger bara, jag tänker aldrig sova i den här lägenheten själv! Inte efter allt vi/jag varit med om här:S Uscha, måste snart göra något åt detta!

Men ha en bra dag allihopa!:)

<3


Tuuunga



Jag o mina adrenalin kickar!
Har funderat på tunga läänge. Men vågar jag? Vågar jag riskera komplikationerna?
Tänk så går det snett o jag ångrar mig.
Gör jag det inte nu så kommer jag sedan att bli för gammal;)

Min lilla busflicka





Igår satt lilla Mira så gulligt i min famn i köksbordet då jag pratade med mamma. Sen märkte hon att min snodd låg på bordet. Snabbt satte hon två tassar på bordet tog snodden i munnen o sprang iväg. Snodden la hon vid sin matskål. Sedan tog hon tag i den igen, sprang till hallen, o kom tillbaka o slickade sig runt munnen. Snodden är borta! Hittar den ingenstans. Ja jag lär väl märka om någon dag om hon ätit upp den:P Pigg är hon då iaf:)

Just nu leker hon med sina nya leksaker i vardagsrummet:) Ska gå o leka med flickan lite innan det blir sovdags:)

Jobb jobb jobb



Äntligen har jag beställt mina linser. Får dom i slutet av veckan eller i början av nästa vecka:) Då kommer jag att ha ögon för hela 6 månader;)

Nu är jag då hemma efter en hel jobbdag. Ska sätta igång o göra hushållssysslor, som vanligt då. Känner mig rätt trött, blir nog en tidig kväll idag så att jag orkar med träning o jobb imorgon. Ska försöka vakna tidigt så man orkar ta en promenad innan frukost. Men vi lär väl se om det blir:P

Jag o Magnolia planerar en resa här framöver, är såå peppad:D Så får se vilken dag det blir;) Vars? Det får ni veta sen;)

Seg start på veckan



En ny vecka igen o nya tag. Har varit fruktansvärt seg idag. Dom 20 minuterna som jag ägnade åt löpning på löpbandet kändes extremt tunga, även resten av styrkepasset. Får hoppas på att det går bättre på nästa pass.

Har jobbat, lagat middag, sovit en stund o gjort andra nödvändiga saker. Blir väl att fortsätta med det resten av kvällen.

Fick även veta idag att jag klarade sista provet i Anatomi/Fysiologi!:D Så nu är det bara utvärderingar och läsa o kommentera andras rapporter så är vi klara med kursen. O om ca 2 veckor får jag betyget:)

Söndag med en fin vän!



Har spenderat denna söndag med fina Magnolia:) Blev hårfärgning på henne, kycklingsallad, lite godsaker, prat o tv/film:) Har även varit underbart väder idag, o passade även på att sola lite solarium;)

Hårmodell:)


Innan

Då har jag varit hårmodell:)

Först klipptes jag, typ 2cm, har jäkligt kort nu tycker jag, men skönt att få bort det slitna:) Sedan volymfönade hon mig och sedan var det domarna som gällde. Lite roligt, det var en äldre kvinna och en äldre man. Jag fick sätta mig på en hög stol mitt på golvet o medan jag satt där höll både på att känna, ruffsa till, kamma håret, hehe:) Kändes lite roligt:) Men jag hoppas nu på det bästa för min frisör o håller tummarna för att hon klarar provet:)
Fick även volymschampoo och volymbalsam, perfekt;)

Pink Nails


Min, bara min!



Äntligen har jag köpt det jag längtat efter så länge!
En egen systemkamera!
Det blev en Nikon D3100. Har egentligen alltid kollat på en Canon EOS, men nä, ödet ville att jag skulle ha denna;)
Nu behöver jag inte låna morsans mer, hehe;)

Min frisör är grym!





Nästan 4 timmar satt jag hos frisören idag:) Hade inte hunnit äta lunch eftersom att jag var tvungen att springa från jobbet för att hinna o så fick jag jäkligt ont i rumpan av att sitta så länge, men ack så värt! Nu har jag inte min fula utväxt kvar:) Sen på lördag så ska hon klippa bort allt det slitna, så ca 2cm vill hon ta (!!), jag kommer typ vara korthårig efter det:/ Men hellre ett kortare o friskt hår än längre o slitet. O lika bra att klippa bort det nu så jag blir av med det någon gån o kan fortsätta sköta om mitt hår o spara ut det:)
Eftersom att jag har så slitna toppar så tar dom åt sig lätt av produkter som är blå/lila. SÅ mina toppar är lite gråsassiga nu, men som tur är så försvinner det ju efter man duschat:)
Är sjukt jäkligt nöjd, känns så skönt att vara ordentligt blond igen:)
Måste bara säga att min frisör är grym! O jag ska hålla både tummar o tår för henne på lördag:)

Fixa håret imorgon;)

Träningsvärk som fan i armarna! Skönt!
Körde axlar, bröst, mage/midja idag. O löpning förståss:) Gick riktigt bra, axlarna brände rejält;)

Nu ska jag plocka ihop kläder inför morgondagen, då blir det jobb o sedan FRISÖREN:D Äntligen ska utväxten o mina slitna toppar bort. Kunde inte komma mer lägligt;) Tänk så skönt det är att sitta i en frisörstol o bli ompysslad, grr,jag nästan ryser av tanken;)

En helt vanlig Tisdag



Jobb o sedan blev det gym. Gick faktiskt helt okej med tanke på att jag inte ätit så ordentligt idag. Det känns direkt när man ska börja träna om man har fått i sig tillräckligt eller inte. Körde löpning i 20min som uppvärmning o sedan styrka för ben/rumpa o biceps/triceps. Kändes riktigt skönt i armarna, och starkare det har jag absolut blivit;)

Jag kan träna som vanligt:)



Jahapp då har jag varit hos sjukgymnasten. Det var som inget nytt jag fick veta egentligen. Men hon sa att jag absolut ska träna som vanligt, men att jag ska börja med voltaren gel o smörja in min benhinna med den eftersom att jag har värk. O sedan ska jag ta ipren innan jag tränar. För när jag får ont så trampar jag fel och får benhinnan på sidan alldeles för mycket belastning och det gör så att även den värker. Så det felet som läkarna gjorde när jag for till akuten det var att dom sa att jag ska ta det lugnt. Absolut man ska ligga i högläge direkt, men efteråt så ska man börja gå som vanligt osv, för gör man inte det så stelnar leden och det tar längre tid innan den läker och är sitt vanliga jag igen. Så det är därför som jag fortfarande har problem. Jävla sjukvård! Så men nu är det bara att köra på som vanligt iaf:D Ska bara en sväng till apoteket idag:)

Nu ska jag plugga lite, fixa lite käk o sedan blir det jobb o gym för min del:)

Rapporten är igång!

WIHOO!!
Jag har kommit igång med rapporten riktigt bra! Med musik o kaffe så går allt bara man vill;)
Nu ska jag fortsätta skriva innan jag tappar fokusen!

Måndag 16 Maj



Jäklar så bra det gick på gymmet idag!
Körde mage/midja o rygg:) Försökte även att dricka min protein när jag kom hem, men nää, jag ger upp. Jag kan verkligen inte dricka den utan att nästan få kväljningar. Så om nån vill köpa det jag har kvar, varsågod! Funderar om jag ska testa att köpa en annan sojaprotein i en annan smak, eller så blir det protein bars. Dyrare, men mycket godare!

Sitter här hemma nu o ska börja att skriva rapporten. Jag tror att jag ska skriva om Fetma o hur det påverkar våra inre organ o skelettet. Eller så ska jag leta upp något annat ämne på internet.

I hope we meet again..

Lilla söta pälsboll, jag kommer sakna dig så..<3


Min fina lilla flicka!






Klar!

Hoff nu har jag äntligen skickat in tentan. Nu är det bara att hoppas på det bästa!
Så imorgon blir det att sätta igång med rapporten. Någon som har ett förslag vad jag kan skriva om inom Anatomi/Fysiologi?

Helvete...

Jag som just tänkte att detta kommer att bli en riktigt bra söndag. Hade planer med Magnolia idag. Men fick just veta att jag har en Muskeltenta i Anatomin som ska vara klar idag. Fan så går det när man skiter i att plugga! O på onsdag ska rapporten vara klar o tror ni ens att jag valt vad jag ska skriva om? Nej! Blir att skippa lite jobb Måndag o Tisdag för att hinna.. Men jaja, jag får skylla mig själv...

Det är väl bara att sätta igång med tentan nu så att jag kanske ändå hinner vara med Magnolia idag.

Lasagne ska göras:)

Idag har jag då storhandlat så det absolut inte finns plats för något mer i kyl/frys/skafferi:) Härligt med att ha så mkt mat hemma;) Då kan man laga vad man vill:)

Godmorgon härliga lördag!



Var på 3ornas dansföreställning igår, o jag måste bara säga att ni var grymt duktiga o har gjort ett fantastiskt jobb! Satt där o kollade o kände hur det började rycka i benen, jag vill oxå dansa!!! Guu vad jag saknar dansen...

Känner mig annars rätt så trött idag. Har varit en intensiv vecka som vanligt. Nästa vecka blir väl desamma. Det blir jobb, sjukgymnasten, träning, frisören, plugg osv... Längtar inte till sjukgymnasten. Tänk så säger hon att jag måste ta det lugnt med träningen, då vette fan vad jag gör... Men men, så länge foten blir bra någon gång så är det väl värt det.
Nu ska jag börja göra iordning mig inför denna dag, och jag börjar med duschen!

Dance!



Just hemkommen från jobbet o gym.
Nu ska jag fara o se en dansföreställning som dans 3orna gjort:)

Morgonprommis i solskenet:)



Har varit på en 40min morgonpromenad i solskenet. Hur härligt som helst!:) Har även fått i mig frukost nu o är allmänt nöjd:)
Ska nu börja göra iordning mig inför dagen. Ska om typ 1 timma in till stan för att träna. Får se hur träningspasset går idag. Efter det blir det antingen jobb eller att fara hem. Det sist nämnda hoppas jag helst på;)


-

 

-

 

Hos frisören igår


Var ju hos frissan igår. Hon klippte lite lite i topparna o sedan testade hon att föna håret på mig så att jag ska få hög volym. Hon testade lite olika produkter o så för att veta sedan hur hon ska göra nästa vecka på Lördag då jag ska vara hennes hårmodell:) Vi har även bokat in en tid nästa vecka o då blir det att slinga bort min hemska utväxt o klippa håret mer. Har fortfarande slitna toppar som måste bort!
Guu vad jag älskar att vara hos frissan:)
Njöt verkligen när hon fixade mitt hår, underbart skönt!

Jävla mjälthugg! Du förstör!



Uscha vad det gick dåligt på gymmet. Iaf när jag skulle träna konditionen. Fick mjälthugg och inte nog med det så fick jag ont i min högra fot som jag stukade för några månader sedan. När fan ska den bli bra?! Så det vara bara att ge upp efter några minuter på löpbandet.
Styrkan gick väl helt okej. Körde ben/rumpa, biceps/triceps. Körde på ordentligt även fast jag kände att jag hade behövt äta mer innan för att få all den energi som man har på kvällspassen.

Nu är jag iaf hemma. Ska kolla upp lite små grejs inför hösten i väntan på att solen ska komma på balkongen. Då ska jag o lilla Mira sätta oss ute en stund. Så jäkla skönt med en ledig dag!

I'll take one day at a time


Ord.pris 1200:- Nedsatt pris till 890:- på Intersport.
Stötdämpning i både häl o framfot.


Även fast jag höll på att försova mig imorse o var jäkligt trött pga endast 5h sömn så har dagen varit super ändå!
Blev 6h jobb, underbart sommar väder (!), glass med underbara Magnolia i parken, inhandlat nya supersköna träningsskor.

Gick sjukt bra på gymmet. Körde kondition o sedan styrka för rygg, mage/midja. Dom nya löparskorna gjorde att jag svävade fram på löparbandet o blev inte alls trött lika fort. Tänk vad ett par bra skor kan göra! Körde sedan styrka för fullt o idag var det ett sånt träningspass då man känner sig sjukt duktig. Märkte även rätt många framgångar;) Det gillas starkt!

My little lady...

2 veckor sedan...
I wish I could save you...<3

Nya löparskor måste inhandlas!



Jag somnade.
När jag sedan la på mig bikiniin o skulle ut o sola lite så gick solen i moln, irriterande. Äkta svensk sommar - ostadigt väder!
Ska nu fixa lite käk o imorgon börjar vardagen igen. Blir jobb hela dagen, fixa lite grejs o träning såklart. Om jag hinner så ska jag nog även vara o kolla upp ett par nya löparskor, min är sjukt utslitna. Känns inte bra i knäna när man springer. Så nu är det på tiden att införskaffa sig ett par nya:)

Fat big bruise!



Hur lyckas man med detta?
Vet inte ens hur det gick till
Ont gör det iaf:P

Verkar bli en varm dag idag också, det gillas! Men idag är det ju söndag o alla tråkiga sysslor måste göras som diskning o tvättning. Men nog hinner jag ligga på balkongen o sola lite där emellan. Ska även ta ut lilla Mira idag igen i sele o koppel:)

Gårkvällens träning blev 20 min styrka för ben/rumpa o rygg o sedan var jag duktig o körde 40 min crosstrainer. Körde ganska tungt dom första 10 minuterna, men sedan började jag känna av min stukade fot, igen(?) så var tvungen att ta på det lättaste. Så blev inte hel nöjd. Men man måste lyssna på sin kropp.

Vältränad rumpa? Ja tack!


Bild från google

Nä istället för att sitta här o kolla runt på olika träningsbloggar där tjejer har exakt den fina rumpan o benen som man själv skulle vela ha så ska jag ta o sätta igång med dagens träning. Blir styrka för ben/rumpa o rygg idag o sen om jag har orken till det så blir det även crossen, men det är en annan femma. Har inte så bra motivation just nu, men ska jag få mer resultat så är det bara att bita ihop. Hög o bra musik brukar funka!
Nu kör jag igång!

Jag o min solkompis






Solat i någon timma, så jäkla skönt! Jag älskar solen!
Fick redan lite färg o fräknar;) Mira var min lilla solkompis:)
Invigde även bikiniin för första gången detta år. Alldeles ny är den oxå:)

Mira, min Mira







Underbart väder idag! Ska om en stund sätta mig ute på balkongen o sola lite, måste bara vänta så att det finns sol på balkongen först:P
Vaknade vid 10, så himla skönt att få sova ut ordentligt efter en hektisk vecka!
Har varit ute med min lilla prinsessa Mira i sele o koppel för första gången i det fina vädret. Hon verkade gilla det, även fast hon kröp fram o var lite vaksam. Men jag tror att när hon vänjer sig så kommer hon att älska det:)

Nu ska håret bli sommar fräscht!


Förra gången jag klippte o slingade håret hos denna frisör:)

Ett glatt besked idag!
Frisören som jag ska vara hårmodell till ringde o bad mig komma dit på Tisdag! Gissa om jag är glad:D Hade nästan börjat fundera om jag snart måste ringa o boka en klipp o färg tid o betala typ 1200kr för det. Men inte nu nej;)
Härliga tider!

-

 

-

 

I´m Back!



Nu är äntligen ett nytt gymkort köpt! 4 månaders blev det denna gång pga en oviss höst.
Tränade självklart på en gång. Blev kondition o sedan styrka för ben/rumpa o biceps/triceps. Har redan en ordentlig träningsvärk i benen. När jag gick därifrån så skakade benen av utmattning, då har man kört hårt;)
Annars har jag jobbat 7 timmar idag. Känner mig rätt så slut nu. Speciellt efter den långa bussresan igår också.

-

 

Måndag 2 Maj

Nu är jag tillbaka i skellefteå igen! Så härligt att få träffa katten igen. Mindre roligt att jag jobbar resten av veckan. Känns inte så jätte peppande. Men det kommer ju märkas i börsen i slutet av månaden:)
Det är alltid lika skönt att få vara hemma hos familjen. Få komma bort ett tag. Få vara med djuren o umgås med familj o vänner:) Hade en riktigt mysig "pratkväll" med mina fina vän Josefin igår i Pajala<3 Såna behövs verkligen!

Har sovit över 4 timmar efter en lång o jobbig bussresa, o nu ska jag göra iordning allting inför morgondagen o sen lägga mig o sova. Känner mig fortfarande helt slut!


I Pallala....


Just nu

Sitter i Pajala i lillbrorsans lägenhet. Har pappa som sällskap för en stund, sedan ska han tillbaka till jobbet. Då blir jag ensam i några timmar, men ikväll kommer fina Josefin hit o då blir det en massa babbel som vanligt:) Så jag kan nästan gissa att det inte kommer bli många timmars sömn inatt;)

Hade tänkt vara o handla lite frukost till imorgon, men tror ni inte att både Ica o konsum har hunnit stänga bara för att det är första maj! Jävla Pajala måste jag säga. Så sjukt irriterande. Så nu  har jag knappt någon mat till frukosten o bussen imorgon. Får väl köpa något i Luleå innan bussen mot skeå går... o sen fixa någon mat när jag kommer hem till lägenheten.

Snart iväg på en morgonpromenad

Godmorgon!

Tidig morgon idag. Jag o lillbrorsan har redan hunnit käka frukost, o snart ska vi ut o ge mat till pälsbollarna där ute o sedan ut på en morgonpromenad. Solen lyser här så man måste ju passa på:)

Ska sedan hinna klippa klorna på alla kaniner, åker ju idag, o kommer inte hit hem förrän troligtvis i Juni nästa gång. Ska även hinna byta bur till lilla Broccoli:)




Inspiration






Bilder från google

RSS 2.0