Hårförlängning

Har sån lust att göra en hårfärlängning.
Kostar rätt mkt, men kanske man ska passa på efter jag jobbat:)

-

 

Värker!

Nu måste jag få klaga lite!
Jag har värk!
Mensvärk, värk i rygg o nacke, o huvudvärk som skapas av ryggen o nacken.
Usch på dig som förstörde min nacke!!!


Mitt lilla projekt!

Nu kan jag äntligen berätta lite om mitt lilla projekt som jag har hållt på med:)
Ida bad mig göra en dans till henne och 2 av hennes kompisar som dom ville dansa på avslutningen av Junosuandos årliga fotbollsskola på Logen. Så mina hjärnceller frodades o till slut var dansen äntligen färdig:)

Först ett klipp när jag dansar. Dock inte hela dansen eftersom att batterierna på kameran dog o sen gjorde jag inte ända från början.

Andra klippat är resultatet, Ida, Liv o Sofia dansar på logen:)
Resultatet blev bra även fast det blev lite tekniska problem, men det löste sig med en snäll pappa som kom med en annan stereo:)
Är så stolt över "mina" flickor;)

 

 


Flyttlass

Pappa o Mamma hyrde en minibuss och igår satte vi oss i bussen o åkte till skellefteå för att hämta alla saker från mitt rum o städa. Så nu är det alldeles tomt där o har lämnat det för gott. Det sista jag ska göra är att lämna tillbaka nycklarna.
Det blev en lång natt för Mamma, Pappa o William. Dom var inte framme i Pajala förrän vid klockan 4 på morgonen. Jag stannade kvar för att städa o möblera om till hur det var när jag flyttade dit.

Bebisarna:)

Bebisarna är nu 3 dagar gamla o man ser att dom växer:)


18 Juli - Franz & Broccolis 3års dag o Berta fick sina ungar:)

Broccoli o Franz, redan 3år!:)
Grattis!<3

Även denna dag blev Berta o Zénit föräldrar till 3 stycken små bebisar:) Tyvärr så var en, den största, död när jag hittade dom. Men dom andra 2 levde:)

Bertas Dräktighet

I förrgår såg morsan att Berta höll på att bygga ett bo. Så nu har hon ett halvfärdigt bo längst inne i hennes bur. Ungarna har även börjat vandra ner mot hennes buk så nu känns magen mycket större. På torsdag har det gått 28 dagar, så till ungefär till helgen kommer hon att få ungarna:) Håller tummarna på att allt går bra!

På onsdag ska jag o William åka med Laban till veterinären. Han har haft problem med sina ögon ett bra tag o det blir inte bättre. Så nu ska vi åka dit för att kolla upp vad det är och ifall han kan få någnting som hjälper mot det. Laban börjar komma upp i åren, han är 7år o 3månader, men en riktigt pigg krabat:)


Min Laban<3


Marknadshelgen 9 - 11 Juli

Marknads helgen är över. Blev att köpa lite marknadsgodis, sockar, 2 par skor (sandaler o converse) o lite annat smått o gott:) William fyllde år i Fredags så det blev födelsedagsfirande för honom o igår var det Idas tur att fylla år:) Nästa som står på tur är Isak.

Igår var vi till moski för att fira mormor o morfars 50åriga bröllpsdag. Trevligt var det o vi hade det verkligen tur med vädret:)
Bertas Dräktighet

Berta har nu varit dräktig i exakt 3 veckor, och man har verkligen börjat märka det på henne:)

Hon har fått en lite större mage, vaktar sin bur lite extra o har börjat böka runt i höet i buren. Hon var så söt här en kväll när jag skulle ge mat åt kaninerna, varje gång jag kom nära o prata med henne så började hon muttra lite tyst. När jag sedan gick därifrån blev hon tyst o när jag kom tillbaka muttrade hon igen osv. Haha sån söt liten dam;)


Varm sommardag:)

I tisdags var det riktigt fint väder, så jag o William passade på att vara ute hela dagen:) Vi solade, hoppade studsmatta, tog årets första dopp med pappa i Gavellamella (Torneälv) och fotade en hel del:)


5 Juli - Måndag

Då sitter man på bussen hem då.

Gick en stund på stan i luleå medan jag väntade på bussbytet. Köpte presenter till William o Isak, så nu är födelsedagspresenterna färdiga för stunden:) Kunde ju inte låta blir så köpte ett par svarta shorts till mig oxå, hehe;) Men nu är det slutshoppat för stunden eftersom man snart kommer till byn, där finns ju inte så mkt:P Blir ju pajala marknad med där blir det nog bara att köpa sockar o lite godis som vanligt:)

Ska även bli spännande att se om Berta har några ungar i magen:) Nu på torsdag blir det 3 veckor så snart borde det kännas om hon har några små knyten där inne:) Annars blir det att testa med Zénit igen.

4 Juli - Söndag

Träningsvärken välkommnade en direkt när man vaknade.


2 Juli - Fredag

Underbart väder idag, så har passat på att sola rätt länge:)

Pizza till middag!

Åt som en häst, är fortfarande mätt även fast det var snart 4 timmar sen:P

1 Juli - Torsdag

Ojdå vad tiden rusar ivär, det är redan 1 Juli!! Sjukt!

Idag har jag varit in till stan en sväng. Såklart så kunde jag inte låta bli att kolla in rean igen på Gina Tricot, så det blev en randig t-shirt att ta med hem:)

Sedan blev det att köpa en present till lillsyrran. Hon o william fyller år nästa vecka, sen den 20e fyller Isak oxå år, så det blir mycket presenter att köpa. Men present till William o Isak är riktigt svårt att komma på. Isak ska nog få något till sin kommande lägenhet eftersom han snart flyttar.

Blir att köpa en present till mormor o morfar oxå, dom firade 50års bröllopsdag förra veckan o nästa vecka på söndag blir det fest med hela tjocka släkten:)

Var idag även en sväng till lägenheten för att packa ihop saker. Packade ner alla kläder o nästan  allt från min bokhylla, så nu börjar det bli tomt där.
RSS 2.0