Roadtrip o julshopping

 
Igår blev det en liten roadtrip med systrarna R till grannstaden. Lite julklappar inhandlade, känns skönt att börja i tid så man inte är helt pank i december.
 
Känner mig rätt så utmattad nu av allt plugg. O varför jag sitter uppe nu när jag har tenta kl 9 imorgon, ja det kan man ju fråga sig. Powernap varje dag på eftermiddagen verkar som ha blivit min grej just nu.
 
Men ihelg då ska jag ta en heeelt pluggfri dag, njuta av att sova utan väckarklocka och vakna upp brevid min andra hälft!

Högskoleprovet mosar ens hjärna

 
Suttit med Högskoleprovet hela dan.
Med 5 timmars sömn i bakfickan så är min hjärna rätt så mos just nu.
Men efter lite mat o slappande på soffan så tror jag att hjärnan börjar återhämta sig. Så nu fortsätter jag med pluggandet!

Dance like nobody´s watching

 
Dansträning igår kväll och nu är det inte länge kvar tills vi entrar scenen som jag senast stod på år 2010. Ska bli härligt att få känna den sortens adrenalin igen!
Pga skador och ett långt uppehåll så är varken min balans (på högra foten) o tekniken den bästa. Men ähh, jag dansar ju för att jag tycker det är roligt.
 
Min kropp har blivit mer en gymkropp än danskropp numera.
But I like it!
 
 
 
 

Morgonträning ger en energikick för dagen!

 
Tidig morgon!
Katten väckte mig redan 6.30 o klockan hade jag ställt på 7. Efter pluggande till kl 00.00 igår så bestämde jag mig ändå för att kliva upp tidigt o köra ett morgoncardio pass på crossen. O det blev det! I med lite aminosyror o sedan ställde jag mig o trampade på i 30min. Suuper skönt o alltid förvånas jag över hur bra jag mår efter jag tränat!
 
En vecka framöver blir det att fokusera 110% på plugg då det är tentavecka nästa vecka, o inte nog med det så är det dags för Högskoleprovet på lördag.
Så just nu sitter jag o gör en inlämningsuppgift i Matten som jag tänkte få bortgjort idag. Det bästa som finns är ju att få bocka av på "att plugga" listan, så bara att sätta fart!

Fotografering för Instabild

 
För ett tag sedan fotograferades jag o A till Instabild, då bla detta foto togs av Jonas.
Idag var det dags igen o denna gång med lite mer juligt tema. Så kika in på Instabild under dom närmaste veckorna så får ni se deras nyheter o även lite bilder på oss!
 
 

Kärlek till det lilla kattskrället!


Julhandlingen har börjat!

 
En härlig dag även fast den bestått av massa plugg. Har en kurs som ska vara klar imorgon så jag håller på o fixar den sista deluppgiften som inte är så liten.
Men har ändå hunnit umgås med min fina vän S idag, vi är så underbart knäppa tillsammans!
Blev lite fika på stan o sedan for vi med lillsyrran o handla o samtidigt kolla in julsaker som affärer börjat få in. Julpapper inhandlades men skumtomtarna får vänta.
 

Vardagslyx!

 
Fick minsann denna trevliga överraskning när jag entrade in genom dörren hos min karl.
Musslor, hmm jaa jag var en aning skeptisk i början, men faktiskt riktigt gott!
 
 
 

Tatueringsmässa i Piteå

 
3e tatueringen är på plats!
 
 

Rygg/mage, löprunda & dans

 
3 träningspass igår.
Då gymmet har fått komma i andrahand dom senaste veckorna pga plugg, o jag mest varit ute o sprungit eller tränat hemma så resulterade detta med att jag vakna idag med spänningshuvudvärk o en väldigt öm kropp.
Men inte stoppade det mig inte, gick in till stan direkt efter skolan o körde ett effektivt pass för magen.
Så denna fredag kväll har jag snott lite välförtjänt massage från karl min innan fotbollen drog igång;)
 
 

Dags att byta gym!

Godmorgon Godmorgon!
 
Här har jag varit igång sen efter kl 6 imorse. Hade bestämt mig för att promenera in till stan för att ta ett gympass såhär på morgonkvisten. O nog promenerade jag allt, taggad var jag oxå. Kom till gymmet, väntade på att en tjej före mig skulle ta sig in genom "slussen". När det väl var min tur blippade jag kortet o skulle öppna dörren, tror ni den öppnades, nej! Testade ett antal gånger samtidigt som jag blev argare o argare. Det här var droppen! Jag har fortfarande 3 veckor kvar på mitt kort o ska kunna träna när jag vill.
Inte nog med att taket har rasat in, vattenskada o pga det jäkligt stökigt, dålig musik o bara allmänt dåligt gym, så ska även detta hända. Nä jag är less, så nu blir det att byta gym!
 
Det positiva var väl att jag fick en 30 min morgonpromenad, o nu sitter jag här med kaffemuggen o pluggar innan det är dags för skola.
 
Have a nice day!
 
 

Tervetuloa!

 
En helg som har spenderats med syrran o kärleken.
Lördagen for vi till Haparanda för att shoppa loss på Ikea, o for även över till gränsen o kollade in Soumi land lite.
På Ikea mötte vi upp M&M o även där nånstans i varuhuset sprang våran storasyster omkring o shoppade loss.
Summerar o säger att det har varit en bra helg, men som vanligt, alldeles för kort!

One Whey Isolate

 
Då jag inte kunde bestämma vilken smak på protein jag skulle beställa så tog jag en provpåse av varje smak. Laktosfria till o med, perfekt!
Har smakat två av dom hittills o ingen av dom var någon höjdare.
Rocky roads var helt okej i början, men sen blev den alldeles för söt.
 
O idag efter ett ben o bröst pass på gymmet så testade jag Mango. Nää fyy, konstgjord smak, så slängde hälften.
Hoppas det finns nån smak som jag tycker är god iaf...
 
 

RSS 2.0