En liten titt in i pojkarnas rum

 
 
Den översta bilden är bara en liten del från pojkarnas gemensamma sovrum. Dom har det sovrummet där det kommer in mest dagsljust o det älskar jag! Det är även perfekt färg på väggarna, ljusgrönt. Matchar så bra med deras moln lampa o minion tavlan som vi fixat.
Andra bilden är en liten sneakpeak på den äldsta pojkens rum. När vi var på Ikea i Sundsvall så handlade vi mest saker till hans lilla krypin. Det är egentligen en klädkammare mellan sovrummen på övervåningen men vi har valt att vi ska göra om den till ett sovrum. Den är inte klar än, ska tapetseras, målas, fixa element o mer förvaring. Ett perfekt lego/spelrum!

Minisemester till Sundsvall

 
 
 
 
 
 
 
 
Några dagar efter årsskiftet åkte jag o karln på en liten semester ner till Sundsvall. Efter en stressig sommar o höst med flytt, jobb o plugg så var det välbehövligt med en liten resa bort från vardagen.
När vi var framme i Sundsvall o försökte hitta till hotellet vi bokat rum på hoppades jag att det inte var det hotellet som man såg högst uppe på ett berg. Men jajamänsan det var det o vägen dit upp var inte liiite brant. Vi tog oss upp o utsikten var hur fin som helst, speciellt när det var mörkt ute. Tyvärr så glömde jag bort att ta med mig systemkameran så fick ingen bra bild på det.
Vi hade bokat en lyxspadag som innehöll 80min behandling. Där ingick bland annat en lerinpackning som man efteråt kan skratta lite åt. Det var inte något som vi fastnade för, tror till o med det var en av de värsta sakerna karln har gjort haha. Annars var det hur härligt som helst att bada i varmkällorna, basta, få massage o ansiktsbehandling o en äta en super god o fräsch lunch!
Det blev även ett besök på casinot, som var över mina förväntingar, o innan hemfärd blev det såklart ett snabbt stopp på Ikea.
En lyckad resa som jag aldrig kommer glömma!

Kallt... o plugg på ltu

 
Igår vaknade vi till en utomhus temperatur på -34 grader. Mysigt...not!
Även fast näshåren frös fast direkt man klev utanför dörren så åkte jag med karln in till Luleå för att sitta på Ltu o plugga hela dagen. Det är så stor skillnad att sitta där o sitta hemma. Jag får så mycket gjort! Älskar att jag verkligen försöker hålla mina pluggtider som är 8-16. Alla kvällar o helger blir pluggfria om inte det är så att vi har något speciellt som till exempel tenta.
Det bästa med att sitta o plugga i Luleå är att jag har en av mina bästa vänner som bor o pluggar där. Så lunchrasten gick åt att prata med henne i ett tempo på 110 för att hinna uppdatera oss om allt innan vi ska åt varsitt håll igen.
Idag är det dags för kursstart i en ny kurs o jag har fått hem nästan alla böcker inför den. Nu blir det lite mer kaffe o fortsätta skriva på en uppgift innan det är dags för kursintro för att få veta vad den nya kursen innehåller.

Myshelg med lek i snön o bastubad

 
Vilken mysig helg vi har haft!
Fredags kvällen blev lugn då man som vanligt är trött efter veckan. Men igår hade vi alla fyllt på med lite energi så vi gick ut o åkte rattkälke o stjärtlapp i skolans backe. Oj så roligt vi hade det! Jag o äldsta pojken gjorde en massa galna banor med rattkälken så att mina knän blev alldeles blåa. Ni vet, det är ju roligt när man svänger så fort o mycket så att man flyger av haha. Vi var ute över en timma för att sen gå in för att värma oss med att äta varm mannagryns gröt. Vilken lyx vi har det som har en lekpark o en perfekt backe bara 5 steg ifrån oss även fast vi bor ute på landet.
Idag har det varit kallare ute så det blev en kortare sväng ut för att skotta o leka lite. Men -20 är ju lätt det bästa vädret när man ska bada i utebastun så det gjorde vi innan middagen. Söndag kväll igen o imorgon börjar en ny vecka. Shit vad veckorna går fort!

Julafton, mellandagar och nyårsafton

 
 
 
 
Julen spenderades uppe i Tornedalen. Det var lite tveksamt om jag kunde följa med då vi har kaninerna, men tack vare snälla bybor som ställde upp med så kort varsel så kunde jag fira jul med vår lilla familj.
God mat, massa fina julklappar, super glada barn o underbara människor runt omkring. Kan inte annat än vara glad över att jag hittat en karl med en så fin familj.
Mellandagarna var riktigt slappa med sovmornar, bastu, pizza o lite utelek i -20, precis som det ska va.
Nyår firades hemma i huset med karln framför bingolotto med en god middag, massa gott o lite bubbel. Super mysigt! Pensionärer det är vad vi är. Men då ska ni veta hur skönt det är att vakna upp på nyårsdagen o må bra. Pojkarna stannade kvar uppe i norr o firade in det nya året där. Dom ville absolut inte följa med oss hem då vi skulle åka hem till kaninerna, så dom stannade kvar i en vecka till.
Jullovet är nu officiellt över för min del. Jag har årets första tenta på Tisdag så denna helg kommer att bestå av massa plugg.
 

RSS 2.0