Kvällsfika



Blev god middag idag igen:)
Har en djävulsk värk i vänstra knäet. Träningsvärk. Märks att jag inte tränat ben på länge.
Nu blir det att fixa lunch låda till imorgon o plocka fram kläder.
Godnatt!

Första praktikdagen avklarad!

Nu är jag jätte trött.
Min första praktikdag idag är nu avklarad o jag trivs jätte bra, hittills iaf:) Var tvungen att sluta tidigare idag pga andra ärenden. Men rätt så skönt att börja lite lugnt;)

Ska nog ta en liten powernap innan det är dags för disk o middag:)

Shopping från Gina Tricot




Krya på dig kram

Skickar en krya på dig kram till dig min vän!
Krya på dig Isabel!

3 rätters middag

Igår blev det en heldag med Anna. Fikade o shoppade lite på stan (visar nån annan dag) o sedan for vi hem till hennes familj där vi målade ett bord som hon o hennes pojkvän ska ha i deras lägenhet:) Mycket fint blev det! Åt en underbart god middag som hennes mamma lagat o myste sedan resten av kvällen framför tvn. Oj så mysigt!:)

Denna dag har jag varit i full rulle. Shoppat lite julpynt på rusta, storhandlat, tvättat kläder o lagat en 3 rättersmiddag som såg ut så här:


Förrätt


Varmrätt:
Fylld squash m. ris o fetaost sallad



Efterrätt:
Crossiant & arequipe

Spontan utgång


Körde på röda läppar igår kväll;)

Blev en spontan utgång igår kväll. Magnolia hade fest så jag tänkte att jag far dit en sväng o är social. Jag hade tänkt fara hem när dom andra skulle ut, men nä, jag hängde på:) Så det blev dans o massa prat. Trevligt. Kanske inte stället var det bästa, men vi var ju med ett jäkligt bra sällskap så det var ju tur:) Sen blev det kungsgrillen, men njä, inte någon speciell mat för mig inte. Kommer nog inte äta där fler gånger. Var hemma kl 2.20 inatt.

Nu känner man sig sådär lite jobbigt seg. Men ska äta lite frukost, diska lite o göra iordning mig. Kl 14 ska jag vara i stan för att möta upp min vän Anna:)

Sista skoldagen innan praktiken


Vinterjackan som jag inhandla igår, super skön!

Idag var det då sista skoldagen innan praktiken. Vi fick lite fika som avslutning:)
For till gymmet sedan o körde bröst o triceps. Bokade tid hos en naprapat på friskvård till nästa vecka för att få lite speciala övningar för att inte belasta knäna. Känns spännande, får se om det blir bättre:)

Nu ska jag snart ta en dusch o sedan börja städa lite smått:)

Sunrise Avenue live från Tyskland



Exakt 1 vecka sedan jag o Magnolia stod o såg mitt favoritband Sunrise Avenue. O nu sitter jag o väntar på deras live sändning:D Kolla in det här

Ny vinterjacka?



Fick sluta redan före kl 12 idag, skönt:) Gjorde bara våran redovisning idag, gick väl hyffsat. Men fick migrän just innan vi skulle börja redovisa så det var rätt jobbigt. Känns mycket bättre nu efter 2 st alvedon.
Var på stan med Ida en sväng sen. Köpte lunch, Gick till gina tricot o frågade vilken tid jag ska vara där på måndag osv:) Jag hoppas jag kommer trivas:) Då får ni komma o handla kläder från mig;)
Hittade en jätte fin vinterjacka på stan. La undan den o sitter nu o funderar om jag ska fara in till stan sen en sväng o köpa den efter jag pluggat o vilat lite. hmm, är som sugen. Den jackan jag har nu har jag haft i 3 år, känns som dags med lite förnyelse:)

Fin vän!



Blev inge träning idag. Somnade efter kl 12 o tänkte att jag stiger upp vid kl 13 så hinner jag fixa mig innan jag tar bussen till stan för träning. Men njä, sängen var mer lockande så jag sov en timma till o for först till stan efter kl 15. Mötte upp min vän Anna som jag inte träffat på jätte länge. Vi köpte pizza o satt hemma hos henne o bara pratade, så mysigt!:)

Har dock ingen lunch nu till imorgon, så ja, det blir väl någon nyttig sallad från ica, för nu måste jag skärpa mig med allt skräp.

Onsdag 26 Oktober



Hemstudier idag. Har suttit o pysslat lite i photoshop inför våran gruppredovisning imorgon. Lyssnar musik o har en katt som sover i min famn. Ska nog snart hoppa in i duschen o börja göra mig klar inför dagen. Ska in till stan lite senare. Funderar om jag ska ta ett träningspass innan jag ska träffa vännen Anna:) Jag ljög förresten om att knäna var bättre, det är dom inte...

Måndag 24 Oktober


Min fina kissekatt älskar att sova inne i våra garderober;)

Peppar peppar ta i trä! Mina knän börjar äntligen kännas bättre:) Har slutat med medicinen och jag har inte alls lika ont längre. Vågar inte börja träna så hårt än, är livrädd att det ska blossa upp igen. Cyklade endast 10min idag o körde sedan styrka för biceps o axlar:) Kommer nog att ha träningsvärk imorgon, det gillar jag;)

Måste bara tillägga att jag verkligen har underbara vänner:)

Shopping!









Lite shopping från stockholm. Fast linnet med korset köpte jag innan stockholm på Gina Tricot:)

Stockholmsresan i bilder








Glada tjejer på konsert





Torsdagen bjöd på Sunrise Avenues konsert! O vi hade turen att få träffa gittaristen Riku:D Vi fick en kram o en bild:)
Blev lite besviken över att vi inte fick träffa hela bandet, men jag är ändå jäkligt glad över att vi fick träffa en iaf:)









Fredagen bjöd på shopping, mat o på kvällen fick jag äntligen träffa Louise igen efter typ 2½ år:) Vi gick ut o tog en cider/vin tillsammans med en av hennes kompisar:) En väldigt trevlig avslut på denna resa:)


Hemma efter en jäkligt underbar konsert!!



Hemma efter en sjukt trevlig resa till Stockholm med Magnolia:)
Jag fick se en av mina favorit band Sunrise Avenue, o jag är sjukt glad!:D

Bilder kommer troligtvis imorgon.
Är jäkligt trött o har ont i öronen efter flyget hem. Första gången jag får såhär ont...

Packat o klart



Nu har jag packat det mesta, blev inte så mycket som tur är. Kommer ändå shoppa där så:) Fixar det sista på morgonen, typ smink o smycken osv.

Nu ska jag spendera resten av kvällen med lillkatten om hon vill:)

Tisdag 18 Oktober

Godmorgon!
Igår blev det en hel del gjort på utbildningen, men dock inte hemma. Fixade bara middag o diskade. La mig redan efter kl 21, hade sån huvudvärk. Det är rekord för mig kan ja lova:P

Idag är jag sjukt trött, konstigt, med tanke på att jag sovit rätt mycket inatt.

Om 2 dagar åker jag o Magnolia till Stockholm!:D
Gissa om jag längtar;)
Äntligen ska jag få se en av mina favorit grupper, Sunrise Avenue!


Söndags musik



Pluggat lite, ätit lax o potatis, diskat, tvättat kläder o sökt jobb. Det är vad min söndag har bestått av:)

På bra humör, en söndag!


Lilla Mira fick börja sin morgon med en god frukost, köpte ny burkmat till henne igår o det gillades. O sedan fick hon vara ute på balkongen o se på allt som händer där ute. Det älskar hon:D Lillgumman<3

Vaknade upp på bra humör idag, konstigt för att vara söndag:P
Blev inge öppet hus för mig idag, är fortfarande alldeles för förkyld för att träna. Fattar inte riktigt när denna förkylning tänkt lämna mig. Har varit sjuk i 5 dagar nu! Sjukt! Men imorgon då måste jag till utbildningen. Ska göra säljsamtalet som jag inte gjorde i fredags pga att jag var sjuk. Så jag hoppas verkligen att jag mår mycket bättre imorgon så att jag kan ta mig dit.

Idag blir det bara att ta det lugnt (exakt som jag gjort dom senaste 5 dagarna) o plugga, rätt mycket helst. Har iaf startat dagen med ett glas citronvatten o snart ska jag äta en god frukost:)


Öppet Hus på Hälsostudion





Sitter här framför datorn o gråter. Näsan kliar så mycket så att tårarna rinner. Börjar annars känna mig en aning piggare, orkade till o med sminka mig idag:) Fast gjorde det mest för att jag inte orkar se så jäkla sjuk ut. Svettades när jag diskade, då har man virus i kroppen.

Imorgon är det öppet hus på hälsostudion då har jag ett raggapass där kl 14. Så alla som vill får komma o testa:) kl 12 börjar alla prova på pass:)
Finns fler pass att testa också, o alla är ca 20 min långa:)
Så jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, o att mina knän pallar det. Har inte dansat eller tränat benen på typ 4 veckor:o

Red nails


Host, host...

Inget spännande har hänt i mitt liv idag.
Legat framför tvn i soffan i princip hela dagen.
Har tränat lite styrka *host* *host*... Abstinens o känner mig jäkligt fet så kan inte låta bli.
Äsch bättre uppdatering någon annan dag då jag mår bättre, är på bättre humör o det händer mer i mitt liv!
Bye!

"I Love You"


Deprimerande skit dag!

Så jävla deprimerande allting känns just nu.... Träningsabstinens har jag oxå!
Vill bara sova. Ska vara hemma även imorgon, förkylningen är värre.

Förresten, vet ni att det är 18års gräns på nässpray?! Helt sjukt! Gick till ica en sväng o när jag ska betala så ber dom om legg. Har aldrig varit med om det förrut. Tänkt då jag var minderårig o bodde i studentrummet. Tänk om det hade varit 18års gräns då, ja vad hade jag gjort då när jag blivit sjuk. Fattar inte hur människor kan tänka!

Sjuk



Hela gårkvällen låg jag framför tvn med troligtvis feber o åt glass.
Så idag sjukanmälde jag mig. Tur det, för här sitter jag o snorar o nyser. Skulle verkligen behöva en ordentlig nässpray istället för den saltlösningen jag har här hemma, den hjälper inte så mycket kan jag säga.
Men imorgon så måste jag till skolan. Iaf för att göra mitt säljsamtal. Så jag hoppas jag mår bättre då.

Jag har fått i mig min frukost o även hunnit prata med stora syrran. Ska nog sätta mig i soffan, slå igång tv:n o plugga en stund om huvudet tillåter det. Egentligen skulle jag bara vela lägga mig i sängen med godis o en bra film o sedan sova bort denna jäkla förkylning. Men nä, inge godis för mig, men kanske med glass istället...

Ansträngande


Funderar på att beställa dessa skor. 399kr

När det är ansträngande att promenera till Ica som ligger knappt 5 min bort då är man inte frisk!
Har ångest över att inte får träna. Det är nog med knäna, men nu får jag inte träna överhuvudtaget! Eller jag får väl om jag vill, ifall jag vill bli sjukare, men hur som helst så ger inte träningen något om du har virus i kroppen.
Har köpt hem middag, frukt o glass. När man har ont i halsen då får man äta glass:)

Onsdag 12 Oktober

Hemstudier idag. Skönt!
Har ont i halsen o är trött. Undrar om det är en förkylning på gång?
Har en hel del att göra idag. Posta ett brev, plugga matte, praktisk marknadföring och även förbereda mig inför säljsamtalet som jag har på Fredag. Även ringa ett samtal. Åhh känns inte lockande. Vet inte vars jag ska börja, kanske en powernap först?

Red lips




Bilder från ihelg


















Smink från elf


Fr v: Shine eraser, rouge, spray som håller din make-up kvar hela dagen, nagellack, eyelid primer, creme ögonskugga, läppglans, vit glittrig kajal och en smudge penna. Engelska blandat med svenska;)

Jag o syrran fick idag vårat smink paket:D Detta är det vad jag beställde:)

Tillbaka i skeå

Tillbaka i skeå nu. Underbart att får träffa lillkatten igen;)
Hade en jäkligt skön helg hemma hos familjen. Var bara hemma o umgicks med familjen o pysslade om kaninerna så mycket som möjligt. Som tur var så var det bra väder så alla kaniner fick vara ute o skutta. Kan inte förklara hur glada dom hårbollarna gör mig! Alla är så underbara<3

Direkt jag kom till stan idag så gick jag till Miroi, var rätt tungt med tanke på att jag vaknat kl 4 o att sova på en buss är inte så skönt. Men äh, det var ju bara 2 timmar så det gick hur bra som helst:)


Blåsig lördag





Det blev en rätt tidig morgon även fast det är lördag. Vaknade redan kl 9. Har haft en del hemska mardrömmar inatt, usch hatar det... Speciellt när det handlar om nära o kära.
Ingen regn idag, peppar peppar. Får hoppas på att det hålls torrt hela dagen. Måste ut o borsta mina hårbollar, jäklar så dom fäller nu. Även några burar ska jag hinna städa, klippa klor o låta dom få vara ute o springa såklart:)
Underbart att få vara med dom igen. Synd att jag inte kan ta med mig allihopa!

Hemma i Tornedalen!

Äntligen hemma. Lång bussfärd, fast jag är så van vid den så tiden går ganska fort ändå:P
Har just ätit en god middag, älgkött o potatis, mums!
Yngsta lillbrorsan fick även en liten överraskning av mig, 3 kinderägg. Tänk att så lite kan göra han glad:)

Snön hann smälta innan jag kom hit, jäklar vilken tur, vill inte ha vinter ännu.

Hushållssysslor



Gjorde det första provet på utbildningen idag, nu är det bara att hålla tummarna på ett G, helst lite mer;)
Var även på stan en sväng idag med Isabel, köpte en svart fleecejacka från H&M. Hittade även en vadderad väst som jag ville ha till jackan, men nja, det får nog vänta ett tag. Kanske köper den imorgon i Luleå;)
Ska nämligen åka hem troligtvis imorgon till familjen, oj vad jag längtar! Har inte varit hemma i byn sen i Augusti.

Nu blir det att börja tvätta kläder, städa lite o diska. Ska sen packa lite smått. Men den här gången ska jag lära mig att bara ta med mjukiskläder. Lika bra, det är det enda jag i princip använder när jag är där hemma:P

Beställde igår ett stort smink paket från elf med storasyrran, oj vad jag längtar;)

Min fina vän!





Hemstudie Onsdag


Saknar dig lillbrorsan!

Har inte skrivit på nån dag. Har rätt mycket plugg nu så när man kommer hem efter en lång skoldag o träning så är man rätt slut o orkar inte sätta sig vid datorn. Istället lägger jag mig framför tvn o njuter i våran nya soffa;)

Denna morgon började med ett besök hos sjukgymnasten. Slutade med min 14dagars kur med Ipren i Måndags, o knäna är inte 100 ännu. Kan känna av värme när jag cyklar o kan helt plötsligt börja värka o pulsera. Så nu pratade sjukgymnasten med en läkare o han skrev ut lite starkare medicin mot inflammationen. Ska hämta ut den senare idag o äta den i 14 dagar o hoppas på att den kommer att hjälpa.

Idag blir det en ordentlig hemma dag, ska inte åka någonstans! Så skönt!
Har hemstudier o ska bara plugga till provet som vi har imorgon o kanske göra klart säljpärmen som ska vara inlämnad imorgon, eller senast senast fredag.

Ska även se One tree hill, Desperate Housewives o Modelljakten om jag hinner:)

Min älskade Kanels födelsedag!



Hela 7år fyller min Kanel idag! Grattis min älskade hårboll<3
Nu börjar du oxå bli en gamgubbe precis som din far;)

Trött morgon...


Min älskade lilla prinsessa!

En tidig o trött morgon. Ska plocka lite bland disken innan jag ställer mig i duschen. Ska se om jag till o med hinner måla mina naglar innan jag börjar gå till bussen för att bege mig till skolan. Har inte pluggat ett skit ihelg, känns surt, hade som behövt det. Men ja ja, jag får ta det nu till veckan istället.
Blir nog mjukiskläder idag, känner mig fortfarande seg efter i lördags:P Även fast jag tog det ganska lungt. Men det är väl så när man håller på att bli gammal.

Födelsedag



Igår fyllde min älskade Boll-Berta 2år! Oj vad tiden går fort, grattis min lilla dam<3

Ny dag o Nya tag

Ny dag o nya tag. Har sovit jäkligt gott inatt. O mysigt när mannen kramade en tidigt på morgonen, o ingen bråska att stiga upp från sängen för att passa några tider. Det är livet!
Solen lyser, o jag ska få i mig frukost o sedan fortsätta med städningen:)

RSS 2.0