Pluggmusik!

 
 
Lite glad reggae musik så känns pluggandet mycket lättare!

Bara jag, lillflickan, musik och en hjärna som går på högvarv

 
Skogspromenad med fina A o deras lilla valp, tappat mitt bankkort - hittat bankkortet, sovit på soffan i 2 timmar o nu sitter man bänkad framför kemiböckerna sen nån timma tillbaka o här kommer jag sitta till minst kl 00 inatt.
Mira ger mig sällskap, bara o jag o lillflickan hela helgen. Kvalitetstid med henne som är guldvärd!
Syrran har åkt hem till byn. Tyst o tomt, har vant mig att bo med henne.
 
Gokväll!
 

Kvällsmusik till tentaplugg

 
You´re love will be my last
Until my life runs out
 

Säger hej o välkommen tillbaka, dansmuskler!

 
Träningsabstinens, jaa då blir det två träningspass på en dag.
Först ett lugnt pass på gymmet då jag känner mig lite små krasslig i halsen. O ja, man ska inte träna när man har ont i halsen, men kan ju inte låta bli när det kryper i kroppen.
 
Alldeles nyligen kom jag hem från det andra passet, daaaans! Så underbart skönt o denna gång gick det riktigt bra!
När man varit ifrån dansen så tar det ett tag att hitta alla små muskler igen, men dom finns där o äntligen börjar dom vakna till liv.
 

Ett huvud fullt av matte

 
Zumba och Matte, det är vad min dag bestått av.
Jag lär nog drömma om alla ekvationer o linjära funktioner när jag alldeles snart, med två flätor på varsin sida, lägger mitt tunga huvud på kudden.
Godnatt

En promenad i regnet

 

Helgen kom...

 
...och gick lika fort. Men har haft en bra helg!
Spenderat den med min kärlek, o vi hann till o med på en snabbvisit över dagen igår till Pajala.
Kom hem till stan igen idag till en lite uttråkad lillsyster haha. Vi har lyxat till oss med tacos till middag idag o sedan har vi båda suttit bänkade framför tvn o pluggat matte. 2 timmar blev det för min del, klokare, njaa...
Lite träning har jag även hunnit med ikväll. Blev lite cardio o sedan styrka för armar/axlar o mage. Längtar efter ett ordentligt gympass då jag i princip bara tränat hemma denna vecka. Men det är ju bättre än inget alls :)

Äntligen helg!

 
2 lediga dagar från skolan, det behövs. Hinner pusta ut lite, bara plugga det som verkligen behövs o inte få in en massa ny information.
Igår tog jag mig en välförtjänt lugn kväll. La mig bara på sängen med Mira på magen o myste med henne. Min lilla älskade knas <3

Livet som student!

 
Äntligen har jag börjat vänja mig med livet som student.
Har inte mycket till fritid just nu, o det lilla jag har måste jag verkligen prioritera rätt så att jag ska hinna med allt. Det gäller att planera.
På nått sätt så tycker jag om att ha full rulle, även fast en hel del klagomål kommer från munnen. Men en lugn pluggfri dag då och då skulle ju inte skada ;)

Nyklippt o fräscht hår!

 
 
Från sönderblekt o fult till det här!
3år senare har jag äntligen friskt o långt hår.

Lilla Miley får nu sova i ro

 
Igår tog jag ett tungt beslut, men ändå det bästa.
Sjuk sen i onsdags, veterinärerna tyckte att hon såg pigg ut och frågade mig en extra gång om jag verkligen ville låta henne somna in. Men vad skulle jag göra, låta henne svälta sig själv till döds eftersom att hon varken drack eller åt o hade gått ner flera gram på bara några dagar. Hos veterinären sprang hon ju bara omkring på bordet för att hon var stressad. Hatar när dom tror att man har djur o inte kan något om dom. Tyckte dom borde frågat först innan dom dumförklarat en, för det var så det kändes, som om jag inte visste hur min egna lilla hamster mådde. Så dålig som hon var så skulle hon inte överlevt helgen, o varför låta henne lida till döds...
 
Miley fick bli en gammal liten dam på 21 månader. Tänkta sig att ett så litet djur kan betyda så mycket för en.
Det är tomt här hemma, väldigt tomt...
 
 

Laddar upp inför den första tentan!

 
Andra veckan av skolan är snart avklarad o imorgon har vi våran första tenta. Så denna dag har bestått av plugg, städ, plugg, zuuuumbaa o plugg.
Händelserikt, jag vet!
 
 

Gjort mig av med stress

 
Ett underbart pass på gymmet idag för att få bort lite pluggstress och för att man inte kan må så mycket bättre än efter ett träningspass!

You light up my day

 
 

Fredagsdejt i soffan

 
Powernap på 2 timmar.
Hjärnan var alldeles mos efter att ha haft kemi o fysik lektion på morgonen. Så denna lilla sovstund var behövlig. Nu tänkte jag bara vara hemma heeeeela kvällen. Blir att göra hushållssysslor o sedan har jag o Syrran en fredagsdejt i soffan med One Tree Hill, o så ska vi unna oss pizza till middag ;)

Påminna hjärnan hur man pluggar

 
Första veckan är snart avklarad o jag är redan stressad! Haha låter väl lyckat... Måste komma in i pluggandet o lära sig hur man ska fördela sin lediga tid till plugg osv. Jag är ju inte van.
Så igår när både jag o syrran kom hem från skolan o vilat lite framför tvn så tog vi en behövlig promenad/spring runda. Det behövdes! Rensa hjärnan o känna hur bra man mår av träning, det är underbart!
Gång på gång blir jag påmind om hur mycket jag älskar att träna!

Högskolestudent

 
Igår var min första riktiga skoldag.
Massa ny information, böcker, schema o planering hur kurserna ser ut. Det kommer bli intensivt. Till jul ska båda Matte B o C vara klara. Så det kommer nog bli många sena kvällar med en massa plugg. Men ser det inte som något jobbigt, är faktiskt riktigt peppad. ( Kommer nog få äta upp det där om nån vecka ;) )
2 år sedan jag satt i skolbänken sist så nu är det på tiden:)
 
Det är inte det enda nya denna höst.
Har börjat dansa igen o det känns heelt underbart!
 

RSS 2.0