SOL SOL SOL!

Ännu en dag med ca 30 grader i skuggan! Underbart!
Ska vara ute så mycket som möjligt o njuta av solen, man vet aldrig när vädret vänder.
Ikväll blir det även träning o hämta ut födelsedags presenten till yngsta lillbrorsan;)

Piercingsmycken



Det här har då varit en av dom varmaste dagarna på hela sommaren! Så underbart:D Inte ett enda moln på himmlen o nästan 30 grader i skuggan. Det är livet!

Fick även mina 13 st smycken till tungan idag:) Snygga, o jag blev nöjd. Förrutom att det fanns 2st silver o 2 st ljusblåa kulor. Men jaja, jag fick ju dom färgerna jag ville ha, så spelar roll:)

Sverige - Colombia



Var inte peppad på träning idag. Men när jag o pojkvännen for iväg o började träna så gick det riktigt bra ändå.
Körde biceps o triceps. Gjorde även nya övningar, så imorgon kommer det att kännas rejält. Har fortfarande träningsvärk i dom från söndagens träning:P

Har hunnit sola lite idag. Men hoppas på finväder imorgon igen så jag kan steka lite mer;) Såg även på fotboll idag, Sverige - Colombia. Ja, jag o pojkvännen höll ju på varsitt lag såklart;) O vi slåg vad om den som förlorar bjuder vinnaren på glass. Sverige vann, så nu är han skyldig mig en glass på lördag, mums!;) Hehe!

Shoppingen från igår




Tisdag - 28 Juni



Steg upp imorse vid 8, gick o la mig igen o sov till 12. Underbart! Den sömnen behövdes. Känns ju lite hemskt att sova så länge när det är soligt ute, men som sagt så behövdes det verkligen.
Ska nu hoppa in i duschen o sedan ska jag försöka få ut mig i solen. Vid 14 tiden så kommer solen på våran balkong så det blir väl att ligga där mesta dels. Känns lite surt att man inte har någon vän här som man bara kan ringa o hitta på något med. Just därför är byn så bra:)

Underbar låt & musikvideo!



Jag kan nästan vara 100% säker att min lillasyster kommer älska denna!;)

Syndat på stan!


Man börjar se lite resultat, men det är fortfarande låång väg kvar!

Sol hela långa dagen!!

Har jobbat, shoppat, solat o städat. Hoppas på mera sol imorgon så att man får ännu mera färg;) Syndade idag på stan. Köpte ett par jeans på rean o ett par sandaletter från H&M. Har letat länge efter ett par men har inte hittat några som suttit bra på min smala fot. Men nu blev det kärlek vid första ögonkastet o dom sitter som smäck!:) jenasen är boyfriend jeans. Sköna med snygga slitningar:) Köpte även en födelsedags present til lillsyrran o yngsta lillbrorsans födelsedags present är beställd. Han ska få en lite dyrare sak så jag o storsyrran har köpt tillsammans, praktiskt:) Småsyskonen fyller alla år i juli, så det blir alltid lite dyrt:P

Träningen idag gick rätt bra, men det blev bara en snabbt pass idag. Men det känns i ryggen, så ja, det tog ju något iaf:)

Träning



Träningen idag gick välidigt bra! Känns så skönt att ha motivationen tillbaka:) blev 40 min förbränning på löparbandet o sedan 25 min styrka för armar. Avslutade med kyckling, creme fraiche o körbärstomater till middag.
Jobbar imorgon o är inte alls pepp på det. Men det är ju bara några få timmar. Efter den har jag tänkt vara o leta skruvar på stan så att jag kan hänga upp min helspegel som jag köpte från ikea, är på tiden känns det som:)
Ska även hänga upp gardinerna i vardagsrummet. Måste bara köpa en till gardinstång:P

Söndag - 26 Juni





Klänning idag, även fast det inte är så jätte varmt där ute. Men det skiter jag i. Jag vill ha klänning, vare sig jag kommer att frysa eller inte.
Har väl inte så mycket planerat för idag. Ska troligtvis fara o storhandla, träna o sen hoppas jag att kag även hinner till stan för att träffa en vän som jag inte träffat på länge:) Hatar bara att bussarna ska gå så sjukt dåligt på helgen + att dom går ännu sämre på sommrarna. Men men, finns väl inte så mycket att göra åt det.
Ha en bra söndag!

Isadora Wonder Nail - Cool Camel



Nedsatt pris på H&M för Isadoras Wonder Nail nagellack. Självklart passade jag på att haffa tag i en. Ångrade att jag inte köpte flera. Måste bara säga att det här är dom bästa nagellacken som jag någonsin testad! Fick mina första i julklapp från mammsen o pappsen o efter det så är dom kärt om mitt hjärta. "Extra long lasting" o Quick dry" - Stämmer absolut! Behöver heller inget topplack på för att dom ska hålla:)

Ska införskaffa mig fler inom en snar framtid:)

Midsommaraftons kväll



Midsommaraftons kvällen blev väldigt lugn för våran del. Jag tänkte vara finklädd med klänning, kjol eller shorts. Men pga vädret så var inte mitt humör den bästa. Kläderna flög runt i rummet o i sista stund så blev det caprileggins o min nya långa huvtröjja. Bekvämt o varmt. Kunde inte ha valt bättre kläder, hehe:P
Blev även jordgubbar o grädde + serier med älskling.

Idag mår man som man fötjänar! Även fast jag inte drack någon alkohol alls igår är jag alldeles slut idag. Var uppe till närmare 3 o vaknade idag kl 13!! Olikt mig! Har även sovit nu på kvällen i 2 timmar o jag är ändå trött. Håller nog på att bli gammal, haha:P

Midsommarafton





Känns inte alls som det. Mulet ute. Är ensam hemma för tillfället, väntar på att älskling ska komma hem. Ikväll ska vi troligtvis iväg på vift. Jag som ville ha klänning eller mina nya shorts, men känns lite kallt för det. Ska iallafall gå o handla lite middag nu. O jordgubbar (om det finns) o grädde. Men jag tror vi äter det först imorgon. Då är det ju min ätar dag, hehe:P

Skickar en stor midsommar kram till familj, släkt o vänner!

Räddaren i nöden



Ett paket med 2kg protein Whey 80 är beställt + 10 st bars:)Men måste då även beställa Laktas enzym tabletter som jag måste äta varje gång innan jag ska ta detta. Tål ju inte mjölk, finns i detta protein. Men jag vägrar dricka min äckliga soja protein eller bara äta bars (dyrt i längden). O jag har hört att dessa tabletter ska funka väldigt bra så att man inte ens känner av symptomen. SÅ det blir ju perfekt! Min räddning!
Åhh jag är såå taggad!!!:)

Shopping i fin vädret









Shoppade på stan idag med Magnolia. Sedan kom pojkvännen till stan o vi for o käka lunch buffe på Tatung, gott:) Så då har jag lite nya kläder i garderoben. Älskar huvtröjjan, har på mig den redan nu. Är en längre variant, mycket skönare än korta. Älskar dom midjehöga shortsen, får se när jag kommer att använda dom för första gången:)

Godmorning sunshines!



Hur kul känns det att få lön o det första man måste göra är att betala räkningar...pust! Har ångest över hur mycket pengar det går till det... Men det måste ju betalas.
Ska snart ta o äta frukost o börja göra iordning mig. Tar sedan bussen till stan efter kl 9 för att möta Magnolia på stan:) Än så länge är det fint väder så jag hoppas verkligen att det håller i sig resten av dagen.
Har förövrigt en vilodag idag. Det behövs. Hela kroppen skriker av träningsvärk, hehe:P

Har blivit lite smått beroende av tradera. Väntar på mina smycken till tungan o nu har jag just budat för ett par sneakers. Behöver skor o där kan man hitta jäkligt fina märkes skor för bra pris:) Helt nya är vissa oxå, absolut värt! Bra för mig som inte är så förtjust i att lägga ner så mycket pengar på skor:)

En dag som inte har innehållt många lugna stunder



Middagen o kaffe är i magen. Dagens träning är klar o så har jag tjänat lite pengar:)
Träningen gick bra idag. Är så jäkla peppad på gym igen, den där pausen behövdes verkligen! Är hur peppad som helst nu! Körde axlar o bröst idag o helsikken vilken mjölksyra i axlarna;) Sen kan jag även tala om att imorse så var min träningsvärk i rumpa/ben skön, men nu är den oolidlig! Jag går som en anka, hehe:P

Imorgon blir det upp tidigt på min sovmorgon för att gå på stan med Magnolia. Det är ju löning så vi har tänkt spendera pengarna på en gång;) Blir väl lite fina kläder, kanske skor o lite smink. O troligtvis ska vi även på resturang o äta lunch:) En riktig tjej dag:)

Träningen idag gick super!



Oj oj oj så jäkla bra det gick på gymmet idag!
Körde ben o rumpa så hårt att benen skakade av utmattning. Känner av det fortfarande hehe;) Kommer ha en rejäl träningsvärk imorgon.

Ska inte göra så mycket mer idag förrutom att diska lite smått o fixa käk inför imorgon, då väntar en ny jobb dag.

Jag kommer att klara det!



Idag har jag börjat mitt nya liv! Hehe eller vad man nu ska kalla det:P Nytt träningsschema o kostschema är fixat i skallen. Inget är uppskrivet, för skriver jag upp så blir det inte av. Så funkar jag:P Men jag vet exakt vad jag ska göra o exakt vilka mål jag vill nå. Det kommer att bli tufft men jag kommer klara det! Svackor kommer säkert uppstå, men jag tänker inte ge upp. Det kommer ta tid, men det kommer vara värt det, varenda sekund!

Tränade styrka idag efter 1 veckas paus. Så skönt att vara tillbaka! Men min kropp var inte riktigt med, den kändes trött, men jag kämpade på lite tills kroppen sa stopp. Tror att det var pga att jag druckit dåligt. Så idag har jag druckit bättre, o mår även bättre:)

Måndag igen



Måndag, ny vecka!
Känns lite jobbigt. Men det är väl bara att bita ihop. Ser redan fram emot helgen. Har börjat fundera på klädsen till midsommar. Blir antingen någon av mina klänningar som jag har eller så ska jag inhandla en ny:) Får se hur det blir. Jag hoppas då verkligen att det blir bra väder!

Ska snart ta bussen in till stan. Blir iaf gym, sen vet jag inte om det blir jobb eller inte. Skulle behövas, så jag hoppas.
Känner mig helt slut i kroppen idag. Inatt kunde jag knappt sova, tror jag har vätskebrist. Har knappt druckit något dom senaste dagarna (vet ej varför), så inatt när vi skulle sova fick jag huvudvärk, illamående o så trött o ont i kroppen. Idag känns det lite bättre. Ska dricka mycket idag:)

Godisuppehåll



Jag är tillbaka i skellefteå!
O igår bestämmde jag mig för att ha godis uppehåll fram till jul. Nån som inte tror att jag kommer att klara det?:P
Jag vet att jag kommer att klara det:)

En tripp till gällivare







En dag i gällivare o hos mormor o morfar idag. Var o shoppade lite på dollar store o jysk. Köpte bl.a en sminkborste jag länge velat ha. Får hoppas att den är bra:)
Fick även träffa kusinens hästar som är o sommarbetar hos mormor o morfar. Såå fina!

Känner mig jäkligt trött just nu efter flera timmar i bil. Ska ta o dricka lite kaffe nu o sedan börja packa. Åker tillbaka till skellefteå imorgon. Ska bli skönt att komma hem till lägenheten igen.
Har även en så äkligt ångest, så nästa vecka, då jävlar!

Live yor dreams



"I´m sorry I can´t be perfect"

En kväll/dag i juni










Pälsbollarna njuter av sommarens gräs











Nå är då djur underbara!

Franz o Tilly fattas, ska försöka fota dom här innan jag åker tillbaka:)

Skaka fläääsket!



Har inte haft någon motivation till träning på länge, har därför en ledig vecka nu o det passar ju bra nu när jag ändå är sjuk. Men börjar känna mig lite feet nu när jag inte tränat på länge. Så ser faktiskt fram emot träningen nästa vecka:) Ska nog ta en lugn promenad idag också, så att fläsket får röra på sig lite. Vill jag nån gång nå mina mål så måste jag kämpa!!

På bättringsvägen


Blir bara gammla blider nu när jag inte har min egna dator, detta är från Julen 2007:P

Mår lite bättre idag. Känner iallafall att jag är på bättringsvägen. Istället har jag hört några av syskonen nysa o mamma säger att hon känner lite i halsen:P Så man får ju hoppas att dom slipper. Inte för att vara elak, men tror faktiskt att lillsyrran kommer att bli förkyld, sover nämligen i samma rum som henna nu när jag är hemma:P

För idag finns det inga planer förrutom att jag ska ta en dusch o fräscha upp mig lite. Känner mig så risig. Är rätt trött i kroppen så det blir väl att ta det lungt hela dagen typ.

Svar på kommentar:)



Svar: Jag använder mig av Picasa 3 (ett gratis program från google) och även Photoshop:) Sedan är det bara att mixtra med koderna så man får rätt färg o text stil osv:)

Bud på tradera



Uscha vilken förkylning jag fick. Kittlas så sjukt mkt i näsan så att ögonen bara rinner. Så blir det alltid för mig när jag är förkyld...
Sitter på Tradera o underhåller mig. Har budat på några piercing smycken till tungan, så får se om jag vinner:) Bra pris för 13 st helt nya:)

Ny design till syrrans blogg!



Har fixat en ny design till syrrans blogg:) Blev rätt nöjd!
Hopeidalii.blogg.se

Små sjuk


2007

Det blev ingen plantering för mig idag. Vaknade med hals ont. täppt näsa o ont i bihålorna. Var väl heller inte så jätte peppad kan jag ju säga. Förstår bara inte vars denna jäkla förkylning kom ifrån(?).

Det är iallafall riktigt skönt väder idag. hHar i princip suttit ute största delen av dagen. Fotat, ätit glass, solat varit lite med kaninerna osv. Nu är jag helt slut i kroppen. Ska nog vila en stund. Det sägs ju att sömn är det bästa för att bli frisk.

Åhh hade jag bara haft en minneskortläsare så hade jag absolut laddat upp massa fina bilder som jag fotat nu medan jag varit hemma. Men det får bli en bildbomb sen när jag kommer hem till skeå. tycker egentligen inte om bildbomber, men äh, bättre än ingenting alls.

Skogsplantering Dag 1


bild från google

Ja det var då första dagen idag. Gick väl hyfsat, la dom lådor som jag lagt som mål för mig själv. Tog det annars rätt lugnt. Vet inte om det blir någon mer plantering för min del. Det är verkligen inte min grej. men sen började jag tänka på frisörutbildningen som jag vill gå, så kanske att man ändå måste fara dit o tjäna lite pengar. Jag vill ju inte jobba med sånt här resten av mitt liv. Så kanske kan offra några dagar för att sedan i framtiden ha en chans att jobba med det jag vill:)

2 flugor i en smäll



Gahh jobb imorgon.
Första dagen i skogen för det här året, plantering... Ser inte fram emot det, men det är väl bara att tänka pengar, pengar, pengar... Får se hur många dagar jag pallar. Vill inte slita ut min kära rygg. Får hoppas på liite sol, så att man får liite mer färg:) Då är det ju 2 flugor i en smäll. Brun o pengar, bra kombination:)
Godnatt!

Hemma i byyn



I Fredags kom jag o älskling hem till byn. Var i Luleå o shoppade o åt på Thai resturang medan vi väntade på bussbyte. blev bara två tub toppar från gina:) En massa studenter var det oxå. Blev nästan lite sorgsen när jag såg dom o tänkte tillbaka att för ett år sedan var det jag o min underbara klass som stod där...
Underbart väder har det varit länge. Men idag är det ca 9 grader o kaalllt... Uscha.. Älskling sitter på bussen hem nu, saknar han redan, blev så tomt nu när han for..<3

Smarta jag glömde även köpa en minneskortläsare hit till familjens dator. Har fotat en del med min nya systemkamera men kan inte ladda upp dom förrän jag är tillbaka i skeå. Så tills dess blir det väl lite gammla bilder.

Packat o klart

Det mesta är nu packat o klart! Har solat riktigt mycket idag mellan varven av tvätt, städning o disk. Imorgon så åker ja o älskling hem till min familj:) Känner att jag börjar få ont i halsen, hoppas inte att det blir värre än såhär...

Spinning pass



Ja jag sa ju att spinning inte är min grej. Men vet ni vad! Det var visst min grej:D Så jäkla peppad man blev av musiken. O jag blev jäkligt imponerad av min kondition:) Jag är nöjd över dagens tränings insatts. Känner av i benen redan;) Det blir mer spinning för mig o Anna:)

Paus från träningen?



Jäklar så varmt det har varit idag! Kvavt o solen har stekt på. Har legat o solat för tredje dagen irad, hur underbart är inte det?:)
Har annars bara jobbat idag o tagit det lugnt. Imorgon har jag ett spinning pass inbokat med Anna. Oj oj oj, inte min grej. Men jag ska ge det ett försök:) Har inte någon motivation alls till träning just nu känner jag. Pojkvännen säger att jag är så för att jag är övertränad. Behöver 1 veckas paus. Har bara kondition/förbränning den här veckan o sen nästa vecka är jag hemma hos familjen så då ska jag ta den där pausen. O sen när jag kommer hit igen så hoppas jag att motivationen finns:) Får alltid ångest när jag inte tränat på några dagar, så ja, det kan funka:)

Fast Five!



Uscha vilken seg dag det var igår. Gjorde absolut ingenting. Låg bara i sängen hela dagen o såg film till typ kl 12 på natten. Sen gav jag upp o la mig o sova. Såg filmen Black swan o The Break-up. Sedan såg jag en mini serie på tv som heter Marry Me o Unga mödrar på tv5 play.
Idag hoppas jag på en bättre dag. Jag o älskling ska fara på bio o se Fast five!! Har längtat så mkt till att se den o idag, äntligen!:D

Hade egentligen tänkt fara o träna innan dess. Men pga min "diet" så har jag ingen energi till det. Så får ta igen all träning som jag missat när tungan är bra:) Längtar så sjukt mkt tills jag får byta stav. Den här staven känns som om den är flera meter lång:P


Soppa



Trevlig dag igår!
Åkte till moster där jag fick träffa mormor, en till moster o kusiner såklart:) Var ju ett år sedan man var där (min student), så det var ju som på tiden nu:P Dom grillade o åt gott, o jag, jag fick sitta o titta på:P Kan ju inte äta pga tungan, men jag har valt det själv o får skylla mig själv:P Ska idag till ica för att köpa lite soppa o yoghurt. Behöver soppa med mer näring i. Längtar tills jag får äta vanlig mat igen:)

Nalle Puh & Heffaklumpen



Sitter här o äter frukost.

Den består av blåbär & vanilj yoghurt, nyponsoppa o en isglass. Gott? Nja, är så jäkla sugen på vanlig mat:P Men får vänta till nästa vecka på torsdag. Då får jag se om jag kan börja äte vanlig mat igen lite smått:) Känns jäkligt skönt i tungan efter att man sovit. Då har man inte behövt anstränga den något så att det gör ont. Älskling har sagt att han tycker att jag är söt när jag är tyst;) hehe:P
Vilar tungan ordentligt nu för sen så kommer min älskade mormor o moster hit för att kolla var jag o christian bor o hur det ser ut. Sen åker jag vidare på en liten släktträff med lite mer släkt:)

Vaknade kl 6 med älskling idag som skulle upp o jobba. Då började filmen Nalle Puh & Heffaklumpen på tv. Så söt film så jag var bara tvungen att se den:) Efter den somnade jag, hade lätt kunnat sova mer, men det får jag göra imorgon när det är lördag:)

Done!



Jag har laddat upp med isglass, yoghurt, kräm, varmakoppen soppa, nyponsoppa o blåbärssoppa. All rengöringsgrejs är även inhandlat:)

Idag smäller det!



Jag fick sola igår!
På balkongen, i den riktiga solen!:D Hur härligt är inte det? Fick även lite mera färg. Får hoppas nu att helgen blir fin så att jag kan bättra på brännan lite;)

Sitter här nu med toning i håret som gör att dom gula pigmenten försvinner. Ska sen äta frukost o göra iordning mig för ett pass på gymmet:) Ska äta ordentligt nu så att jag får mycket energi. Har som ätit lite dåligt dom två senaste dagarna. Har inte haft någon speciell stor matlust(?). Efter gymmet ska jag möta upp Magnolia o så ska hon följa med mig o göra en grej. Ni får väl se sen vad det blir:) Måste iaf bunkra upp med isglass, c-vitamin, ny tandborste osv:) Gahh.. Nervös!

Roadtrip till Ikea i Haparanda:)







Super härlig dag igår. Klockan 7 startade vi från stan o var inte hemma förrän efter kl 10 på kvällen. Men det var det värt!:) Fick med mig en hel del saker hem som jag idag ska börja plocka upp så smått:) WIEE!! vad roligt:D
Vi åt inte dom klassiska ikea köttbullarna, vi dissade den trenden o åt köttfärssås o pasta istället. Uscha, burk köttfärssås smakade det som. Men det gick ju att äta:P
Nu är vi båda några tusenlappar fattigare o jag kan då säga att det blir att leva snålt nu resten av månaden;)

RSS 2.0