Eko, eko, eko...

 
Det har ekat tomt här ett bra tag men Juni har bjudit på bland annat studentfirande, hopptävling, skolavslutning, hotell vistelse med min lilla familj o midsommarfirande. En väldigt bra start på sommaren må jag säga!
Önskar bara att tiden kunde gå lite saktare, speciellt nu på sommaren. På fredag är det redan juli månad o på måndag nästa vecka börjar jag mitt heltidsjobb på 5 veckor på en förskola här i närheten. Innan det njuter jag av lite ledighet, välbehövligt efter mycket plugg o jobb. Nyttigt att bara vara även fast jag har lite svårt att slappna av, försöker lära mig det där att inte hela tiden tänka på saker som ska göras. Det är svårare än vad man tror, en sak i taget brukar fungera hyfsat bra i alla fall, så jag kör på det.
Igår skjutsade jag karln till tåget mot Göteborg. Nu ikväll har han varit på Bruce Springsteens konsert på Ullevi, hade också velat vara där! Fick bild därifrån o han stod inte långt från scenen, häftigt!
Nästa gång SKA jag med!
 
 

Liten har blivit stor!

 
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Nelsons första födelsedag!
Tiden går så fort, i Augusti har han redan bott hos oss i 1 år.
Som ett plus nu när han är 1 år är att vi får börja tävla i höjd- o länghopp, så debuten i längdhopp blir nu i Juni. Ingen aning om hur det kommer gå, spelar ingen roll heller. Men jag har märkt redan tidigare att han hoppar längdhinder lite bättre än höjd så vi får väl se hur det går.
Älskade lilla pälsboll!

RSS 2.0