En glimt av huset

 
För tillfället är det full rulle med jobb och flytten. Sakta tar huset form och nu börjar det äntligen likna ett hem. Denna vecka är även min sista jobbvecka så hela Augusti blir sommarlov för mig och då har jag äntligen tid att pyssla ordentligt i huset.
Av någon anledning har jag alltid önskat att få flytta till ett hus med övervåning, det är något med trappen som jag tycker är så mysigt. Även det lite äldre stuket på hus faller mig i smaken då det ger en så hemtrevlig känsla. Jag kan inte mer än att älska vårt hus!
 

Älskar vårt fina lilla hus

 
 
Förra helgen sov vi första natten i vårt fina lilla hus. Vilken frihet att kunna gå ut när man vill. Pojkarna sprang omkring ute i endast kalsonger för att plocka blommor till oss, lite svårt att göra det om man bor i en lägenhet mitt i stan.
Det blev även att premiär bada i utebastun som vi har på gården, en självklarhet för oss tornedalningar.
 

Obeskrivlig kärlek

 
Inga ord kan beskriva den kärlek jag känner för denna karl.
Mina fina älskade pojkvän/sambo/fästman.
Idag är det 2år sedan det blev vi.

Kalas vid havet

 
 
 
Förra veckan blev äldsta bonuspojken 8år så det firades helgen innan med kalas vid havet. Solen sken och vattnet var varmt o skönt. Barnen badade, hade vattenkrig, lekte i sanden, åt snacks och man såg hur lyckliga dem var.
Idag däremot är det tredje dagen regnet öser ner så vi får hålla tummarna att solen hittar hit igen så att vi får tillbringa fler dagar på stranden.
 

RSS 2.0