Varm o solig vårkväll

 
Fick bli en lugn promenad i Tisdags efter en hel dag med plugg. Blev förvånad hur varmt det var i luften och hur ljust det var. Underbart!
Idag vaknade vi däremot upp till lite snö o det var småkyligt när jag förde storpojken till skolan. Men vad gör det, sommaren är ju ändå snart här!
 

En busig pluggkompis

 
Svante ger mig sällskap även denna morgon.
Han springer runt mina ben, smakar på möbler (jag tillrättavisar) o vilar på sin handduk. Så ser oftast vardagsmorgonen ut hemma hos oss.
 
 
 

Herr nyckelpiga

 
En söt liten nyckelpiga hittade in till balkongen i lördags när jag vårstädade. Har man sett en nyckelpiga då vet man att det är vår på riktigt!
 
Idag är det inte lika fint väder som det var ihelg, men det gör inte mig så mycket då jag ändå måste sitta inne o plugga. En förkylning har bosatt sig i min kropp och det var nog bara för att jag tänkte tanken förra veckan att jag har ju inte varit förkyld sen januari, där fick jag tillbaka.
En väldigt positiv nyhet fick jag även igår angående en skriftlig examinationsuppgift från förra kursen, jag fick högsta betyget! Det gjorde att man blev lite extra peppad på att plugga o fortsätta i samma stil.
 
 

Pälsbollar

 
 
 
Tänk att såna små liv kan göra ens hjärta så fyllt med kärlek.

Flyttkaos

 
Tisdag - Torsdag har vi haft innevecka på LTU. Alltid lika intressant och roligt att träffa klassen. Ännu roligare när jag har en av mina närmaste vänner som också går på LTU o bor på studentområdet, då hinner vi umgås.
 
Igår åkte jag däremot tidigt till vår andra grannstad för att flyttpacka. Syrran ska flytta till sin första egna lägenhet, en etta och därför var det på tiden att jag hämtar alla mina resterande saker. Innan jag åkte tänkte jag att det kommer gå fort då jag inte har så mycket saker, men det är när man samlar allt på ett ställe som man ser hur mycket det är. Min karl kom sedan och hämtade mig och sakerna med släp. Ni kan ju säkert gissa vad jag har att göra ihelg.

Licensierad Les Mills Born To Move instruktör

 
Det var värt allt slit, både jag o min kollega blev godkända för åldrarna 2-16 år!
Jäklar så glad jag är! Var lite skeptisk på att klara seniorprogrammen då vi inte har de grupperna för tillfället. Men jag tog hem det ändå o är super nöjd!
Min önskan om att en dag bli instruktör har gått i uppfyllelse!
 
 
 
 
 
 
 

En vecka uppe i norr

 
I Fredags kom jag tillbaka till stan efter en vecka uppe i norr. Har haft det så mysigt o hunnit träffa alla som jag ville träffa, pysslat om kaninerna och varit med min lilla familj hemma hos min karls föräldrar. Så tummen upp för denna vistelse upp till norr!
Idag kommer karln o pojkarna hem. Dom stannade lite längre, men jag var tvungen att åka hem tidigare då jag jobbar idag. Fick ett väldigt positivt besked angående Born To Move nu när jag var hemma hos mina föräldrar. Kommer ett inlägg om det senare.
 

Lillkattens födelsedag

 
Idag fyller lilla Mira 5 år.
Det är 4 1/2 år sedan jag hämtade hem henne från polisstationen. Ruggig päls, bara skinn o ben men inte alls rädd. 1 vecka låg hon på soffan innan hon återhämtade sig o orkade vara aktiv.
Aldrig mer ska hon behöva gå igenom det hon fick uppleva när hennes förra ägare lämnade henne ute för att dö.
 
Älskade lilla du, du betyder så mycket för mig!
 

RSS 2.0