Januari - Mars 2012

Detta år kan jag med handen på hjärtat säga att det varit ett fantastiskt år!
I början av 2012 då jag bröt upp från ett långt förhållande så trodde jag aldrig att det skulle bli så bra som det blev! Men med hjälp av familjen, vänner o djuren så blev allt bara bättre o bättre o jag är så sjukt stolt över mig själv som till slut kunde stå på mig o ta ett beslut som fick mig att må bra.
 
Jag hittade tillbaka till vänner som jag saknat samtidigt som jag kom närmare nya som betyder allt för mig nu!
Är även väldigt glad över att jag har min lilla Mira här, utan henne hade nog allting varit lite jobbigare då hon alltid ger mig sällskap o alltid finns brevid mig. Jaa tänka sig att ett djur kan betyda så mycket!
Det blev även väldigt mycket jobb i början av 2012 o även en riktigt rolig o spiknykter personalfest som jag sent kommer att glömma;)
 
 
 
 
 
 
 
 

I´ll drive you lika a fastcar

 

Julafton o en massa jobb

 
 
 
 
Den senaste veckan har varit fullspäckad. Julafton med Sanna o hennes familj, juldagen spenderades med Annas familj o släkt med god middag o sällskapsspel. Super mysigt!
Efter det har det bara varit jobb. Har jobbat på Gina Tricot under hela julen o jag måste bara säga att jag stortrivs där verkligen!
Nu är blir det sista jobbpasset sen är jag ledig en hel vecka!

Färdig med julklappar o ömma magmuskler

 
Sista julklapparna är inhandlade idag. Åhh fyyy så mkt folk det var på stan!
Köpte även en kavaj inne på Gina Tricot som jag tänker ha på söndag då jag jobbar där:) Måste passa på att klä upp sig lite när man väl får.
 
Blev även ett 4e pass på gymmet idag. Mina magmuskler är alldeles ömma efter gårdagens träning. Trycker jag på revbenen så gör det riktigt ont. Härligt!
Berömmer mig själv för denna veckas träning!

Ett ryggpass som gav ordentlig träningsvärk

 
Gårdagens träningspass för ryggen känns rejält idag!
Men det stoppar inte mig för ännu ett pass på gymmet idag;)

Spelas på repeat

 
Underbart text!
 

Nu är det jul här i vårt hus!

 
 
Gardinstången i vardagsrummet är äntligen uppe, samt julgardinerna åkte upp idag. Gardinerna o dom röda pyramiderna är beställda från jotex :)

Äntligen lite ledigt!


Julklappshandel

Träning igår med Sanna för ben o rumpa, gick faktiskt bra. Känns lite idag, o det är ju ett bra tecken:)
Blev även sallad på Waynes o sedan blev det lussebullar, julmust, ansiktsmask o nagelfix framför tvn tills vi skulle sova. Myys!
 
Idag har jag faktiskt hunnit handla lite julklappar, så har nu två eller tre kvar bara känns ju riktigt skönt!
Jag har då en stor julklapp i hallen från mamma o pappa som jag längtar till att få bygga ihop;) blir nog fint!
 
 

Övertrött på jobbet!

Oj som jag har skrattat idag! Låg dubbelvikt på golvet på jobbet, tårarna sprutade o jag kunde knappt andas, haha:D Efter ca 4 timmars sömn förra natten så kom övertröttheten till slut.
Denna natt blir det nog lite mera sömn o imorgon väntas besök av moster. Ska nämligen testa Aleo Vera drycken som sägs vara bra för en hel del. Tänkte att den kanske kan lindra min magkatarr lite, värt ett försök:)

Grattis på din dag kära syster!

Jag önskar dig en underbar dag o en present är på väg på med posten;)
 

Ledig dag blev jobbdag

 
Godmorgon!
Vaknade o kände hur underbart det var med en ledig dag då jag hinner göra lite av varje.
Jag hann njuta 10 min.... sedan fick jag ett samtal, så nu sticker jag iväg o jobbar!

Godmorgon Lucia!


Motivation

Bild från google
 
Andra träningspasset avklarat för denna vecka, känns riktigt bra! Körde ben/rumpa idag därav bilden. Får se hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon, hoppas på en hel del!

Första julbordet för detta år

Nu är man fit for fight efter helgens bravader. Förrutom att jag fått tillbaka min magkatarr efter att jag just blivit av med den. Kul...not! Men jag får väl skylla mig själv där.
Så denna dag har bestått av lite julklapps inhandling o sedan julbord med jobbet. Njaa nog tycker jag faktiskt att hemmalagad julbord är godare. Men trevligt det vare o det är ju alltid roligt att få klä sig lite extra fin nån gång då o då:)
Så nu tänkte jag faktiskt ta o avsluta denna kväll med ett pass på crossen, sen väntar sängen så att jag orkar med ett långt jobbpass imorgon.
Godnatt!

Surprise!!!

 
Igår var det äntligen dags för överraskningsfesten som Anna och jag (lite smått) hade planerat för hennes pojkvän.
Vid kl 15 åkte vi för att handla lite ballonger o snacks. Sedan var det bara att snabbt åka hem till dom där vi skyndade oss med att fixa det sista medans hennes pojkvän hade blivit meddragen på hockey. För att sedan lura tillbaka han till lägenheten så hade en av hans kompisar "glömt" nycklarna hos dom så att dom var tvungen att komma tillbaka till lägenheten innan dom skulle ut o ta nå öl. Men ut han dom inte, för när han kom hem så hoppade alla ut ur sovrummet o överraskade han.
Oj så lyckat det blev!:D

Julen är här

 
 
 

Ljust o fint!

Det går framåt med lägenheten! Dock så blev det en del luftbubblor på väggen i sovrummet o lite tapet i köket som inte fäste som den skulle. Så jag skrev en snäll liten lapp till målaren om det o att jag gärna vill ha det fixat. O jajamänsan, idag ska hon komma o tapetsera om det o hon kunde själv erkänna att den väggen såg hemsk ut! Det kallar jag service! Klädkammaren är färdigmålad så jag ska idag börja föra in alla saker dit igen. Men tänkte att jag samtidigt kan kolla vad som ska säljas/slängas. Har märkt att jag har alldeles för mycket saker:P
 
Blir så glad över att min lägenhet är så ljus o fin nu!
Jag har verkligen märkt att jag är en person som påverkas super lätt av mörker o ljus. Så eftersom att vintern här är såpass lång så passar det perfekt att bo i ett ljust o fint hem:) Längtar tills jag får på plats all inredning oxå. Wiiee!
Bilder kommer upp senare;)

Det går mot rätt håll

 

Kaaooos!

Ja som ni läser i rubriken så är det kaos här hemma hos mig just nu.
Snickaren kommer imorgon för att byta golv i vardagsrummet o därför har jag fått flytta ut alla möbler därifrån. O inte nog med det så kommer det en annan som ska måla taket o spackla i kök o sovrum inför tapetseringen. Så jag har fått dra ihop alla möbler i mitten. Så jaa det är väldigt trång o jävligt just nu. Längtar såå mycket tills de är klara med all renovering här så att jag kan flytta in ordentligt. Tycker dom är lite sega med tanke på att jag bott här i 1 månad nu. Men jag är glad att jag får det gjort iallafall:)

Magnus Carlsson - "Änglarnas Tid", Pajala

 
 
 
 
En underbar konsert med en underbar sångare o kör!
Hade även turen att sno åt mig en kram o en bild med min barndomskärlek;)
 
 

Tillbaka i staan:)

 
Ett tag sedan jag var aktiv här. Men har varit hemma hos familjen en sväng o det var underbart!! Hade lätt kunnat stannat några veckor till. Hann med en del även fast jag blev sjuk direkt jag kom hem o var sjuk hela veckan. Men det stoppade inte mig. Jag var på Magnus Carlssons konsert, myste med familjen, träffade min underbara Josefin, pyssla om djuren o bara njöt av stunden. Kan inte förklara hur bra jag trivs uppe i byn. Jag behvöde denna tripp hem. Har ju hänt en hel del detta år så det är så skönt att få komma hem till mina kära föräldrar o bli ompysslad. Mådde som en prinsessa!
 
Är tillbaka i stan nu o jaa det kändes trist att åka tillbaka, men jag trivs ju faktiskt här oxå:)

RSS 2.0