I will complete each step I take...



Kämpig dag. Men med med fina vänner klarar man även en sån här dag! Även fast det fortfarande känns tungt...


Jag o Isabel har pratat tatueringar i princip hela skoldagen. Igår kom jag exakt på vad min andra tatuering ska vara. En fin och liten tatuering som självklart ska betyda mycket för mig. Så nu hoppas jag att Magnolia oxå är pepp så ringer vi o bokar tid till typ Januari:)

Min älskade Mormor fyller år idag. Ringde o grattade henne, så mysigt att få prata med henne:) Saknar Mormor o Morfar otroligt mycket. Ska åka o hälsa på dom så fort jag kan!

Vardagsrummet är nu ommöblerat o storstädat. Imorgon blir det att städa resten av lägenheten för då blir det besök o födelsedagsmiddag till kvällen. Ser fram emot det o hoppas att kvällen blir lyckad.


Grymt träningspass!

Så sjukt bra det gick att träna idag. Körde allt som allt 40min cykling, skönt o sedan ordentlig styrka för mage o rygg. Älskar att göra crunches på en pilatesboll, vet ni hur mycket det tar jämför med vanliga.
Nu ska jag börja fixa middag. Är jäkligt hungrig.
Förövrig så hade vi världens tråkigaste lektion idag på eftermiddagen på utbildningen. Det var så tråkigt så jag o Isabel smet lite tidigare. Men det gör inget, istället hittade jag en ny bh o lite smink på rabatt på cubus:)

Plugg

Gårdagens träning blev 20 min cykling o sedan styrka för triceps o axlar, känns i musklerna idag:)
Idag har vi då haft hemstudie dag, så har fått sova ända till kl 11, skönt!
Ska nu sätta mig o plugga framför Idol. Känns som om det enda man gör nu om dagarna är saker till utbildningen. Men ja nu är det ju inte ens 10 veckor kvar på utbildningen, så det är bara att kämpa vidare:)

Lite nytt till lägenheten tack!



Här sitter jag i skolan o knapparna på tangentbordet går i högvarv. Håller på att skriver inlämningsuppgiften som vi egentligen ska göra hemma imorgon eftersom att vi har hemstudier. Men jag är duktig o gör klart den idag istället. För imorgon står jag o Isabel på kicks mellan kl 15 - 16, och så ska jag passa på att räkna matte där hemma.

Idag när jag kommer hem, ska först o gymma efter skolan, då blir det att möbler om i vardagsrummet. Längtar till det:D Sen borde jag börja kolla lite efter några gardinstänger också så att jag kan hänga upp gardinerna som jag köpta i början av sommaren. Kanske dags att införskaffa sig snart:)


Ny soffa!

Helt slut. Ska alldeles strax lägga mig o sova så jag orkar med morgondagen.
Vi har köpt hörnsoffan som vi var o tittade på idag:D Är super nöjd. Så imorgon ska jag fortsätta möblera om o fixa i vardagsrummet:)

Bulletproof Heart


Bra musik!

Terry Evans


Måste bara ladda upp denna fina bild på mig, Magnolia o Sanna. Tagen av Elin förra helgen:)
Ni är så fina!:)


Ovanligt trött idag, o vad gjorde jag igår? I princip ingenting. Har iaf varit duktig idag o pluggat med en klasskompis. Har pluggat klart allt till imorgon, bara matte kvar. Men får ta det någon annan dag. Rätt så mycket plugg nu, men jag ska kämpa vidare:)

Idag har jag ringt på en brun hörnsoffa i skinn. Vi ska åka o titta på den imorgon kväll. Hoppas verkligen att den är fin, då ska den bli vår:) Då får vi skrota lillsoffan. Synd bara att den är skinn egentligen, vi har ju lillkatten som säkert kommer sätta sina klor i den:P Men ja, vi får lära henne att använda sitt katt träd istället.

Moster ringde idag o sa att Terry Evans kommer till Skellefteå i Maj. Så ja, nu är biljetter bokade till oss:D Ska bli jäkligt spännande men läskigt samtidigt. Ni som inte vet vem han är så är han med i "Det okända":)

Dagens träning!



Blev 20min cykling även idag. Sedan körde jag styrka för mage/midja. Testade vanliga crunches på en pilatesboll, jäklar vad det tog. Det ska jag köra fler gånger:)
Blev även lite styrka för rygg medan jag väntade på grabbarna.

Har även varit o storhandlat på Willys. Ska nog göra Tacogratäng till ikväll om jag hinner. Måste ta tag i den där jäkla disken först.

Gårdagen

Nu har jag fått sova ordentligt o kan berätta lite om gårdagen som blev en väldigt bra dag:)
Vi hade fältupggift/hemstudier. Så var som typ ledig hela dagen:) Sköönt!
For till stan o mötte upp Magnolia. Blev lite shopping för hennes del o sedan så åt vi lunch på Tatung. Gott med lite thai mat:) Vi rullade i princip ut därifrån:P
Sedan vid 14 tiden kom Isabel o mötte upp oss, o ja då var det dags för henne o mig att fixa läxorna som skulle göras på stan. Vi fixade klart kassaarbete, så på Onsdag ska vi vara på Kicks 1 timma o lära oss kassan:) Vi fixade även fältuppgiften, gå in i en butik o se hur bemötandet är osv. O sist men inte minst så fixade vi praktik!:) Jag ska ha den som en plan B:)

Sen blev det då gymmet innan jag for hem. Hann inte vara hemma så mycket innnan Christian ville fara på Frikväll, 20% rabatt på dom flesta affärer i stan. Så vi hämtade upp Magnolia o jag handlade presenter till Christians 21års dag som är nästa vecka på söndag:)

Så ja en väldigt bra dag med underbara människor:)

Dagens träning!



Blev 20 min på motionscykeln, tar inte så bra eftersom att jag inte får ha belastning. Sedan blev det styrka för bröst, biceps o rygg.


You were gone too soon...

Simple plan, lite kvällsfika (varm mjölk) och tända ljus.
Tänker på mina vackra hårbollar som är i himmlen...
Tror jag börjar bli trött, blir nog snart sängen för min del...

Tacobuffé



Snart ska jag springa iväg till bussen som tar mig till skolan. Lyssnar lite Simple Plan så att man ska vakna till lite.
Drömde om Ica´s tacobuffé inatt, så ja det blir nog det till lunch idag:)

Lite mobilbilder




Dom finaste konstverken blir till på lektionerna:P

Dagens träning!

Vaknade 7 imorse o kl 8.40 var jag på gymmet. Körde 10min cykling som uppvärmning o sedan triceps o axlar i 30min. Sen var det bara att duscha o göra iordning sig till skolan.
Häll på att somna på lektionen idag, sov i nästan 2 timmar när jag kom hem o är fortfarande sådär sjukligt trött. Så ska bara fixa lite grejs innan det blir hopp i säng!

Just around the corner


When you don´t think you can take no more
You might find what you´re searching for
Just around the corner...

Suurt.. Men är på bra humör ändå:)



Konstigt, varför är man alltid så trött på skolan o sen när man kommer hem då blir man pigg?:P Sjukt;)
Ja skola idag då, fick läxa till på Torsdag, ska nog göra bort lite ikväll redan med Idol.

Besök hos sjukgymnasten. Mina knän är överansträngda/inflammation. Så nu blir det att knapra Ipren i 14 dagar. Sedan återbesök. Försvinner värken då får jag börja träna benen igen lite smått med egen kroppsvikt o kunna ha mina danspass. Så länge värken finns kvar får jag bara träna överkropp o cykla utan motstånd eller simma. Känns surt... hjälper inte Ipren så ska jag få något starkare sen. Nu är det bara att hålla tummarna att värken försvinner fort!

Fixar middag o väntar på att mannen ska komma hem:)

Dagens träning!



Blev en 30min promenad o plankan, skönt! Måste ta igång ordentligt med promenaderna nu, var ju så duktig på det för ett par månader sedan.

Seeg söndag

Trött o seg idag. Men jag har iaf snart räknat klart matten för den här veckan:)

Ska nu fixa lite tvätt, sen ska jag försööka få mig ut på en promenad. Tänkte bara testa o se hur knäna pallar det:)

Förresten, idag är det 1 år sedan som jag o älskling flyttade in i den här lägenheten, så ja 1år som sambos, inte illa;)

Nu blir det Partyy!!







Nu är jag på mycket bättre humör:) Tack vare älskling<3

Hoppas ni har en bättre dag än mig



Vet inte riktigt vad det är med mig. Jag är less, less på allt. Less på att ha ont, less på att inte få göra dom saker jag vill. Har hemlängtan. Nu när det är sol så längtar man extra mycket hem till hårbollarna o familjen. Ja, en förjävlig depp dag idag. Men har iaf damsugit igenom hela lägenheten sådär snabbt, ska väl snart till Ica för att panta o köpa någon snabb middag. Har verkligen ingen lust att fixa någon ordentlig middag. Disken väntar oxå på mig.

Ska sen ta en dusch o göra iordning mig inför kvällen. Blir fest hos en kompis. Pepp? nä... Men jag ska ta mig dit iaf. Sambon ska ha sina kompisar här ikväll så jag väljer då hellre tjejkompisarna än att vara hemma med massa killsnack hela kvällen.

Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Matte en fredagkväll



Sitta o räkna matte är väl allas dröm att göra en fredag kväll:) Haha njä, inte precis, men det måste ju göras det oxå. Sambon sitter o spelar nå spel så då passar jag på att lyssna på dessa godingar på bilden ovanför samtidigt som jag räknar lite. Måste räkna 4 sidor matte/vecka, inte så fasligt mycket. Men känns lite drygt när jag sparat allt till helgen.

Dålig start på dagen!

Så underbart skönt, fick sluta redan före kl 11 idag! Morgonen startade inte bra om man säger så. Vaknade upp på fel sida, huvudvärk o bara allmänt dåligt humör. Blev inte bättre när jag fick ett skumt sms. Men, det blev bättre sen. gick på stan en sväng med Isabel innan vi tog bussen hemåt.
Har kollat lite Unga mödrar, o nu satte jag just in kycklingen i ugnen. Idag blir det kyckling, cous-cous/ris o wokgrönsaker. Gott!

Från o med nu så blir det inga sötsaker på minst en månad!

Sjukgymnast o styrkepass


Äcklig soja protein, får inte i mig det!

Dagen har gått lika fort som alltid. Skola till närmare klockan 15. Kom hem kort därefter o tog en skön powernap. Middag, kolla igenom cv o personligt brev som jag ska gå igenom på skolan imorgon o sist men inte minst så for jag o Christian till gymmet o körde lite styrka.

Körde endast 10 min på cykeln för att bli lite uppvärmd. Ingen belastning, tänkte på mina knän. Gick helt okej, förutom några låsningar i dom. Körde sedan styrka för mage/midja o rygg. Kunde även köra med mer vikt på en ryggövning (hantlar), det är lycka! Det går framåt, på just den övningen låg jag på endast 2 kg när jag började träna regelbundet för snart 11 månader sedan, nu ligger jag på 6kg. Tycker att det är fan bra med tanke på hur dåliga muskler jag hade innan:)

Ringde förövrigt o bokade tid hos sjukgymnasten idag. Fick tid först på Måndag kl 15.30. Ja jag får väl leva med värken tills dess. Den här gången ska jag inte gå därifrån om dom säger att jag ska knapra ipren o smörja med Voltaren T! Jag ska kräva att dom ska kolla upp exakt vad det är för problem i knäna.
Var tvungen att ställa in mina danspass idag pga det. Vill inte missa så mycket mer jobb så knäna måste bli bra!

Gone to soon...



Orden går rakt in i hjärtat o tårarna rinner ner för kinden...
Jag saknar er alla mina älskade fyrbenta vänner som somnat in...

Stan med Magnolia:)


Linne, Gina Tricot 129:-
Midjeskärp, H&M 79,50:-


Hemstudie dag, älskar dom dagarna haha;) O än så länge har vi fått väldigt lätta uppgifter, så det är skönt:)
Så jag passade på att gå på stan med min fina vän Magnolia:) Det blev lite shopping o lunch på subway. Jag tycker att dom borde införskaffa tallrikar på Subway, man grisar ju som ett litet barn när man försöker äta dom där jätte mackorna. Köpte även nagellacksborttagning så nu är mina naglar fina igen:)

Hemma har det väl inte hänt så mycket. Har vilat, ätit middag, diskat, sett tv, pluggat o pratat med mammsen. Har sån lust att åka hem en sväng, men ja det får vänta ett tag, tyvärr. Kan ju inte missa utbildningen... Saknar familjen, djuren o Josefin o Linnéa. Känns som flera månader som jag var hemma senast. Var väl just över 1 månad sedan. Får se om jag får chansen att åka hem innan jul en sväng.

Håller tummarna

Mina knän har börjat ömma. Dom pulserar, känns vamra o värker. Ska ringa sjukgymnasten imorgon om en tid, fram tills dess blir det ingen benträning. Bara att hålla tummarna på att det inte är någon inflammation eller liknande:/

Före & Efter




En nyfunnen vän!


Förhandstitt på mitt hår:P



Hittar inte den där minneskortläsare, eller jag har väl inte orkat leta ordentligt om man säger så:P Men här får ni en någorlunda bra mobilbild på hur håret ser ut nu:) Tycker dock att det ser lite mörkare ut i verkligheten, men jag är super nöjd:D Tycker färgen matchar mina ögonbryn perfekt;)


Vill ju visa mitt hår...

Mitt jäkla minneskort från systemkameran krånglar, o jag försöker hitta sambons minneskortläsare. Får leta vidare ikväll när jag kommer hem från skola o träning. Vill ju visa er mitt nya hår;)

Ska försöka hitta nå frukost att äta. Usch har bara äckliga saker hemma, dags att handla kanske?

Igår förövrig så for jag o älskling på ett spontan besök på Dallas i stan. Käkade pizza o sedan kollade vi runt på stan lite. Vi hade tänkt träna, men fick matkoma efter pizzan så vi får hem istället. Blev en del plugg gjort o senare på kvällen kollade vi lite serier:) Mys!

Super nöjd:)

Var ju hos frisören igår o ja, det blev en rätt rejäl förändring, iaf med färgen;) Har ju varit riktigt ljushårig i över 2 år nu o kände att jag började bli jäkligt less. är fortfarande blond, kan man kanske säga, men i en annan nyans:) Blev så sjukt nöjd:) Har en så duktig o trevlig frisör:)
Men jag tänker inte visa några bilder än, för min sambo är i Umeå o när hankommer hem senare idag så ska han få en liten överraskning, sen kan ni få se resultatet:)

Klippa o färga håret:)



Vaknade redan 8.20 idag. Säkert för att jag nu är så van att kliva upp tidigt. Rätt så skönt har hunnit med en hel del, tex bakat kladdkakemuffins (men dom blev inte lika goda som Isabels), pluggat matte, snackat med storasyrran.
Nu äter jag lunch o har gjort iordning mig. Nu är det nämligen dags för mig att åka till stan. Ska göra lite ärenden, klippa o färga håret hos frisören, träna o kanske fara till Magnolia sen.

Sunrise Avenue Live



Åhhh jag är så glad!!!
Snart ska jag få se dessa godingar live. Jag har lyssnat på dom sedan jag var 14 år o gick i 8an. Kan inte förstå att det är sant!:D

"Here comes the rain..."





Biljetterna är bokade!:D



Jäkligt bra dag!
Sammanfattar den kort

* Slutade redan halv 3
* Gick på stan med Isabel
* Åt middag med Magnolia
* Bokade konsert biljetterna till Sunrise Avenue:D
* Träffade moster o fick äntligen mina glasögon
* Raggapass, gick sjukt bra!
* Gympass med älskling, pumpade på så att armarna skakar fortfarande
* Nu, helt slut så jag håller på att börja gråta, men bara att bita ihop o fixa lunch o middagslåda till imorgon

Godnatt!

Tisdag 6 September

Vart försvinner dagarna?
Känns som om man vaknar o man hinner bara blinka så är det kväll igen, sjukt!

Har haft en träningsfri dag idag. Kom hem, sov några timmar, fixat musik till ett pass, sett idol o storstädat badrummet. Nu är det bara kök, hall o sovrum kvar, får hålla tummarna på att det är gjort imorgon när jag kommer hem:P

Nu blir det bara att diska lite o fixa lunchen för morgondagen, sen hoppas jag på ett avsnitt o sedan bums i säng!




Alldeles för lång stav, måste köpa en kortare...

Btw...
Började tänka på min fina vän Rocio<3  Jag måste bara säga att jag saknar dig vännen! O det är riktigt roligt att du håller igång bloggen så man kan hänga med vad som händer i ditt liv nuförtiden:) Miss u!

Igång hela dagen

Full rulle hela dagen, som vanligt alltså en vecko dag:)
Skola hela dagen, men vi fick börja en timma senare o sluta en timma tidigare, hur najs är inte det:) Imorgon gäller samma sak;)
Hann förbi frisören idag o bokade om min tid, så på fredag kl 15.45 ska jag klippa o färga håret. Ska bli så skönt:)
Efter skolan blev det att dansa i 2 o 1/2 timma med sanna:) O så passade jag på att testa hennes core pass. Guu så skönt! Jäklar vad det tog! Så jag kan då gissa att jag kommer att ha träningsvärk imorgon;)

Här hemma har jag hunnit laga middag, se idol o storstädat vardagsrummet, samtidigt:) Hur duktig är inte jag;)

Nu ska jag göra iordning mig för ännu en skoldag imorgon. Haha jag vet, har inte så mycket intressant att skriva nuförtiden, men sånt är livet:)

Ny vecka, nya tag



En ny vecka, igen.
Börjar först kl 10 idag, känns jäkligt skönt. Ska snart ta o hoppa in i duschen o sedan koka lite risgrynsgröt till frukost för en gångs skull.
Blir kanske att dansa lite efter skolan. Eller det blir det iaf hur som helst för min skull, vare sig det blir i stan eller hemma. Har nämligen mitt första stripdance aerobics pass i veckan. O det vill man ju kunna någorlunda bra:)

En bra söndag:)



Har varit ovanligt glad idag även fast det är söndag (o även fast sambon har varit på lite sämre humör):) Har hunnit tvätta kläder, handlat lite, plockat undan lite, varit med lilla Mira o städat min garderob som såg förjävlig ut:P O så efter kl 18 fick jag ett samtal av Linda (vi har lärt känna varandra genom utbildningen) som fråga om jag ville komma o klippa hennes hår. Så jag har lekt lite frisör alldeles nyligen:) Tänk att få jobba som det en dag, underbart jobb, tror inte det finns något bättre. Men den drömmen får vänta ett tag...

Nu blir det då Idol o fixa lite saker inför morgondagen:)

Sista dagen på Friskvårds



Åhh igår var det min sista dag på gymkortet på Friskvårds. Kändes lite smått deppigt. Får ju träna på Hälsostudion eftersom jag jobbar där, men vet inte riktigt om jag trivs där på det gymmet. Känns som om det inte riktigt finns allt som jag vill ha. Men det blir väl att träna där ett tag nu o sedan se om jag ändå ska ha ett kort på friskvårds ändå. Känns ju bekvämt när utbildningen är vägg i vägg:P

Körde iallafall igår ben/rumpa o axlar. Pressade på för fullt! Men känner att jag tyvärr tappat lite muskelmassa efter att jag tränat rätt oregelbundet. Men nu har jag sänkt styrkedagarna till 3 dagar/vecka istället för 4. Kändes lite surt, men för att jag inte ska stressa ihjäl mig med allt så var det ett måste. Har ju även snart 2 kvällar med pass så det blir ju en hel del träning ändå:)

Idag har jag då en skön träningsvärk i hela kroppen, imorgon kommer det dock vara värre;)

Äntligen lite ledig tid



Så underbart med helg
måste jag säga. Men tyvärr så är det redan lördag kväll och det betyder att en ny vecka snart är här.
Idag har jag spenderat i princip hela min dag i bilen. Vi har åkt till Umeå o tillbaka, så när vi kom hem la vi oss o sov i 3 timmar, så nu antar jag bara att det blir mys framför serier.
Morgondagen blir det samma gamla vanliga, städning o tvätta kläder.

Känner som att det inte blir att fota o blogga så mycket nå mer. Har inte riktigt tid med det för stunden. Har fullt upp o när jag väl har en ledig tid över så vill jag verkligen njuta av det. Försöker göra allt så att inte ska stressa sönder mig.



RSS 2.0