Lördag - 31 Mars

Godmorgon alla solstrålar!
Känner mig på hyfsat bra humör, tror att solen har mycket med det att göra;) Lite småtrött efter en lång jobbvecka, men det är bara att tagga lite mer jobb nu:) Blir troligtvis en sväng till gymmet efter jobbet o köra det sista gympasset för denna vecka. Känner mig faktiskt rätt duktig när det gäller träning just nu:)
Have a nice day!!!

Hey little fighter, soon it will be brighter


Work



Igår blev det en lång jobbdag. 11 timmar toltalt på 2 olika ställen. Men jag har fått sova ut inatt o känner mig faktiskt hyfsat pigg:) Ringde o avbokade min läkartid för knäna imorse vid 8 så därför jag är vaken redan nu:P O eftersom att jag kände mig så pigg så tänkte jag att det är ju lika bra att fortsätta vara vaken. Så jag ställde mig på crossen i 20min innan frukost. Hatar ju att träna innan frukost, men om det sen ger resultat så är det verkligen värt det:)

Nu tänkte jag ta o städa lite innan det är dags för mer jobb!

Träningsdag



Idag blev det en riktig träningsdag!
Började morgonen med att stå på crossen i 20min. Hatar att träna innan frukost, men det sägs ju vara bra så jag får väl tvinga mig själv till det:P Sedan blev det gymmet. Där blev det löpbandet 30min, är så glad att kunna springa igen:D Sedan styrka för mage/midja o rygg. Blev ett riktigt härligt pass! Så härligt så att jag sen när jag kom hem la mig på soffan o vilade. Kroppen var jäkligt trött.
O nu sitter jag här o väntar på att fara iväg o dansa i 1 1/2 timma. Så jag kommer sova väldigt gott inatt:)

Mitt rum på jotex.se


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Live your dreams


Jag känner mig ensam ikväll...
Tröttheten håller på att ta över min kropp. Så när tvätten är klar då ska jag lägga mig o soooova. Sååå skönt! Ska lyssna på lugn musik o ligga i sängen o filosofera om livet tills jag somnar.

Godmorgon!



5e jobbdagen idag. Så därför jag inte har så mycket intressant att skriva:P
Imorgon är jag ledig från ett jobb men då ska jag försöka få lite på mitt extra jobb hade jag tänkt. Så det är full rulle här:) Men det lönar sig ju i slutet av månaden;)

Nä nu ska jag kila!

Härlig dag!

En riktigt låång dag idag. Men en jäkligt bra dag må jag säga!:)
Vi jobbade som riktiga krigare idag på jobbet o putsade o städade som aldrig förr. Tyckte vi var riktigt duktiga o hann med så sjukt mycket idag. Det resulterade med ett par värkande fötter i slutet av passet:P

Sedan var det dags för ett träningspass för mig o Sanna. Ohh jäklar så duktiga vi var;) Körde på cross o löparband 30min o sedan styrka för ben/rumpa. Älskar den övningen när vi gör utfall genom hela gymmet fram o tillbaka. Benen skakar så sjukt mycket då. Nää nu jävlar ska jag få dom ben o rumpa som jag vill ha;)

Kan då säga att jag är helt slut efter denna dag. Så jag tänkte ta o däcka innan det är dags att kliva upp tidigt för att hinna fixa käk inför morgondagens jobb.
Godnatt!

Irriterande....

Syrran har åkt hem igår, o det känns väldigt tomt här...
Vaknade redan efter kl 9 idag, o det är nog syrrans förtjänst haha:P Hon har fått mig till bra dygnsrytmer:)

Har iaf hunnit med att betala räkningar o ringt af om uppföljning, åhh såna där tråkiga saker som förstör ens dag. Har ett problem som jag måste lösa ihelg nu när jag bytt bank. Hatar sånt skit!
Jaa som ni märker så är jag inte på världens bästa humör just nu, men jag tänkte hoppa in i duschen o göra iordning mig. Ska fara o träna bort all irritation o sedan jobba kväll... Bara att bita ihop!

Godnatt






Nu är vi igång igen!



Vet ni vad jag o Anna gjorde i tisdags?? Vi dansade:D Vi testade på en dansgrupp i modernt på dans&balettföreningen. Såå underbart att få dansa igen! Det känns att dansmusklerna o danshjärnan inte använts på ett tag, men vi rockade ändå;) Så nu har vi äntligen tagit tag i något som vi älskar att göra!

Sedan igår så bestämde jag mig för att börja med träningen ordentligt igen efter att jag varit sjuk. Så det blev en 40min pass på crossen. Härligt härligt! Idag får vi se vad dagen har att erbjuda i träningsväg, men jag gissar på ett gympass innan jobbet, sen hur det går, det lär vi ju se:)

Fiika o massa prat







Fick sån huvudvärk efter shoppingen igår så det blev spikkudden direkt vi kom hem. Senare på kvällen fick vi besök av fina Magnolia. Så vi fikade kladdkaka o pratade om sommarens planer o lite annat:)

Idag vaknade jag 6.10, vet ni hur trött jag är nu. Heelt död!! Jag är ju blivit van att sova länge.... Så jag ser fram emot nattens sömn.

Shoooooopping!



Hittade det jag letade
på stan igår. En resväska, det blev en typ vinröd/cerise färgad. Endast 549kr, inte så fasligt dyr:) En mellanjacka hittade jag inte, men har länge velat ha en väst så det fick bli en sån. Klarar mig med den o en fleecejacka till, det börjar ju ändå bli så pass varmt. Sen kunde jag ju inte motstå dessa fina korallfärgade shorts från cubus. 149kr o dom sitter som smäck o min rumpa blir jätte söt i dom hehe;) Jätte skönt mjukt tyg, blir nog en av mina favorit shorts nu:)

Mellanjacka o resväska



Solen lyser o musiken peppar igång en denna morgon. Har syrran på besök så idag är våra planer att fara in till stan där våran dag ska bestå av shopping. Jag är på jakt efter en resväska inför Stockholms resan med Magnolia o Greklands resan med Anna:) Är även ute efter nån slags mellanjacka. 2 saker som inte är så värst billiga, o tråkiga o köpa tyvärr:P


Spåkulan

Var öppen för nya möjligheter då det gäller jobbet och kärleken. I spåkulan syns en guldring och ett flygplan. Kanske du ska ut på ditt livs resa.

Ut o promenera i solen



Får inte träna än, men att promenera är väl inte träning?;)

Personalfeeeest

Gahhhhh vilken underbar kväll det var igår!!

Det började med att min Sanniii kom hit o vi gjorde iordning oss tillsammans. Sedan hämtade vi upp några fler från korvas gänget o for till korvas där vi fixade en tacobuffé. Till efterätt blev det tårta o paj som Sara o Emelie fixat, goottt!
När klockan närmade sig halv 1 så fick vi världens danssug o plockade snabbt undan o for vidare till Allstar där vi dansade resten av kvällen, o vet ni hur jäkla roligt vi hade det:D Det var inte mycket folk, så vi hade nästan hela dansgolvet för oss själva där vi kunde fula oss så mycket vi bara ville:P
När vi sedan avrundade o skulle ta lite bilder på oss så kom det fram en kille som ville ställa upp med att fota oss med Sannas kamera, vi tackade snällt nej, vet ju aldrig om han tänker springa iväg med den. Men nää han gav då inte upp, efter en liten stund kom han igen o frågade om han fick ta en bild på oss med SIN mobil! Vi bara "ehhh why?!!, på våran knakiga engelska. O hans svar var "Ohh because you are so beautiful, hot bla bla bla". Nej tack lille du!
Spontana utgångar is the shit!!!;)

Hoppas på att få lite bilder från Sannii sen;)

Powernap som ledde till en jävlig natt



Den sena powernapen som blev igår kväll var inge vidare. Vaknade först vid 23.30 o det resulterade med att jag satt uppe till halv 4. Kunde inte sova då heller så halvsov fram till halv 6 då katten börja skrika. Bara att ge henne mat o sen stängde jag in henne i hennes resebur, blev så irriterad på att jag inte kunde sova. Haha stackarn:P Vaknade sedan 11, tog pencillinen o sov sedan till kl 14. O nu är jag ätnligen utvilad o har ätit en dunderfrukost:)
Nu tänkte jag ta o börja städa lite. Mina planer är att lägenheten ska storstädas under denna helg, så tänkte dela upp det på idag o imorgon eftersom att jag har det ändå ganska stort. Så idag blir det nog vardagsrum o sovrum, kök o badrum tar jag imorgon:)

Ikväll är det dags för personalfest, tagga!! Äntligen ska man få göra sig lite fin igen;)

Juni 2011


Piercade tungan;)


For till moster o kusinerna i Bodan. Träffade även mormor o en till moster där. Grillade, men med min nypiercade tunga fick jag äta soppa:P


Bio - Fast Five. Underbar film! O Vin Diesel, Mums;)








Hemma hos familjen o myste. Blev en dags skogsplantering sedan blev jag sjuk. Hälsade även på i moski hos mormor o morfar


Lite träningsresultat för den månaden;)

Maj 2011



Balkongmys med katten i vårsolen. Invigde bikinin för första gången denna sommar


Nya träningsskor! I min älsklingsfärg, rosa!


Lillsyrrans lilla Asta somnade in! Sov gott lillgummsan<3




Jag o Magnolia gjorde en roadtrip till Ikea i Haparanda o shoppade loss;)

16 Mars

Idag blev det 3 timmars jobb på posten. Sedan en snabb sväng för att handla för att sedan fara hem. Känner mig helt död, vet inte varför. Funderar på en powernap, men klockan är ändå rätt mycket så lika bra att hålla sig vaken så tar jag en någolunda tidig kväll istället. Nog för att jag vet att vid såna här tillfällen så brukar jag piggna till efter kl 22:P

Har suttit nu o knåpat ihop musik för en nästan 16 min lång stretch som jag tänkte göra. Har lagt några mål i huvudet som jag ska uppnå. För skriver jag upp dom så funkar det inte lika bra:P O en av dom som jag kan avslöja är att bli mer vig igen:)

Neej jag tror det blir en powernap ändå....

Belief



Dansar o drömmer mig bort
Jag mår bra, jag mår riktigt bra just nu

Laaat

Idag blir det att jobba efter över en veckas uppehåll. Guu vad lat jag har blivit av att inte göra något denna vecka, helt sjukt! Så förslappad man blir fort:P Nä nu blir det att försöka ta nya tag igen o vara flitig, har en del saker som borde göras.
Halsen är nu mycket bättre, känns fortfarande lite ömt o är lite svullen än. Men medicinen verkar fungera iaf, o det är ju huvudsaken:)


Motivation






Bilder från google

Efter flera dagars sängliggande så är ju nu mer motiverad än någonsin. Innan jag blev sjuk så kom jag igång ordentligt med både mat o träningen. Till helgen borde jag kunna träna lite grann o nästa vecka då börjar allvaret igen:) Peppad!!

Life is more than stars above



Nu börjar man känna sig välidgt utanför det sociala
Gee mig sällskap!!!

2 veckor...



...utan godis.
Det går framåt det här:)

Rhodos stad, Grekland





Igår kväll var jag o Anna lite busiga o spontan bokade en 1 veckas resa till Grekland i Maj!!!:D

Breaking dawn & Burlesque

'



Haha nån som är intresserad av att veta hur jag mår idag?:P Inte många tror jag men jag skriver ändå.
Kunde inte sova inatt pga smärtan i halsen så jag vakade fram till halv 5 innan jag somnade o steg upp kl 7. Hann se filmen Burlesque inatt, riktigt bra film tycker då jag:) Mycket dans;) Såg även Twilight Breaking dawn part 1 igår, även den var jäkligt bra. Mycket bättre än dom andra filmerna tycker jag:)

Ja tillbaka till hur jag mår... Ringde imorse till vårdcentralen, fick en tid redan 10.30. Kom dit, sjuksköterskan tyckte inte att jag var så fasligt svullen (jag trodde fan hon skämta!!). Men fick sen träffa samma läkare som i fredags o han såg självklart en stor skillnad o kunde fastställa att jag har halsfluss!! Hade som förstått det. Så nu har jag äntligen fått medicin som jag hoppas börjar värka snart. Försöker få i mig lite yoghurt, men det är inte lätt...

...

Var nära på att fara till akuten tidigt imorse. Kan inte förklara smärtan jag har alltså... Hemskt. Halsen är så svullen så att jag knappt kan svälja o har svårt att andas när jag ligger ner. Örat värker hela tiden. Ipren hjälper dock för en stund men sen kommer smärtan tillbaka. Fattar inte hur dom på vårdcentralen tänkte när dom inte gav mig nå medicin. "Det är något virus, du får behandla allt var för sig". Det sjuka är att jag är inte fökyld, bara väldigt trött o har ont. Är det likadant eller värre imorgon då jävlar far jag dit igen o tvingar dom skriva ut något. Jag orkar inte med det här nå mer.

Mycket skrivande om det här nu, men har ju som inte så mycket annat att skriva om när jag bara går hemma.
Får se vart denna dag leder då. Blir kanske att baka något igen för att fördriva tiden o sedan se nån film.

Såg förövrigt denna film igår.



Rosa fluffiga små godsaker





Baka baka liten kaka



Katten går runt o gnäller efter mat. Men nej, inte än. Jag har minsan bestämda tider för den lilla bruden:)
Shit alltså vad jag har sovit mycket. Sov igår på soffan i ca 3 timmar, natten sov jag från 01.30 - 10.00. Pratade lite med syrran  o la mig på soffan igen då jag kände att mina ögon höll på gå i kors. Somnade vid 12 tror jag o vaknade 14.30. Nu är jag äntligen någolunda pigg:) Värktabletterna gör det mycket bättre att hantera smärtan i örat, för imorse när jag vakna var det hemskt.

Nu blir det att hoppa in i duschen o göra sig iordning för dagen. Sen har jag bara tänkt diska, dammsuga o sist men inte minst baka:) Det blir nog att baka cupcakes o hallongrottor idag. Är även sugen på att göra en stor sats med bullar, men det tror jag att jag tar någon annan dag:)

Trötter



Sovit på soffan
framför tvn några timmar. Har varit en jobbig dag o värktabletterna gör mig trött. Så jag tror jag lägger mig igen:)
Godnatt!


Hoppas hoppas!

Godmorgon!

Elle goddag kanske:P
Sov inte så värst gott inatt. Vaknade först vid kl 6 av att katten väckte mig. Hade jäkligt ont i örat så tog 2 alvedon för att kunna somna igen. Vaknade andra gången vid halv 9 för att ringa vårdcentralen. Det är ju sånt där återuppringnings system så fick veta att dom ringer mig först 10.40! Jaa lika bra att gå o sova igen då. Vaknade sedan 3e gången efter kl 10 o efter det har jag varit vaken. Fick en tid idag till läkaren idag så jag hoppas att jag kommer få antibiotika för alvedonen hjälper inte helt o hållet. Får hålla tummar o tår  helt enkelt. Åhh jag som kommit så bra igång med träningen igen... typsikt! Men vänta bara tills jag är frisk, då jävlar;)




Gahh... öroninflammation på g?!!





Lång jobbdag idag o jag känner mig inte helt kry. Har ont i halsen o ena örat, o när jag har ont i örat då bådar det inte gott... När jag var liten hade jag jämt, då menar jag jämt öroninflammation men sen har jag som inte haft det sen dess. Inte ens ont i örat. Så är lite rädd nu att det ska vara en inflammation, för jag kommer ihåg exakt hur det kändes när jag hade början till det.
Ska vänta o se hur det känns imorgon på morgnen, annars får jag ringa vårdcentralen direkt jag vaknar.

Ska nu ta tag i lite disk o sedan lägga mig o se nån serie innan jag väntar in min skönhetssömn:)

Så här känns det ikväll!


7 Mars


I lördags när jag o Magnolia gick ut på verandan för att se Sanna o Abbe gå en visning på catwalken:)

Invigde gymmet igår igen efter ett uppehåll med bara hemmaträning. Hade min fina Sanna med mig o vi körde ett jäkligt hårt pass för mage/midja o rygg! Har du träningsvärk idag?;) För det har jag, lite, men det kommer nog kännas ännu värre imorgon tror jag:P
O vet ni vad, jag invigde löparbandet efter ett låångt uppehåll på över ett halvår! En helt underbar känsla! Knäna kändes helt okej, så ska byta ut crossen till löparbandet 1 gång i veckan. Äntligen kan jag springa lite iaf:)
Kvällen igår spenderade vi framför Top Model o Desperata hemmafruar med käk från subway o kesella med hallon. Myys!

Idag ska Isabel komma förbi o jag ska frissera henne:) Jag har även planerat att vi ska laga tacopaj o någon god efterätt till. Haha då får jag lite bärhjälp när vi ska handla;)

Har kännt mig så glad nu flera dagar i rad. Känns så sjukt skönt! Kanske för att det börjar gå mot sommar?;) Jag hoppas iaf att denna härliga känsla håller i sig. Men nu när jag säger det så kommer det säkert förändras:P

Lite shopping




Tröjja & Bh - H&M
Sportbh - Stadium


Oj vad mycket rosa det blev;)

I´m back!!!




RSS 2.0