Hösten är här

 
Det var en speciell känsla när man vaknade i måndags, det var ruggigt o man hörde barnens skratt från skolgården i byn, påminde väldigt mycket om när man själv gick i grundskolan o det var dags för skolstart efter ett lååångt sommarlov.
 
Nästa vecka är det dags för mig att börja plugga igen. Innan dess ska lägenheten vara städad så då vet ni vad jag gör denna vecka. På måndag ska nycklarna lämnas in, ska bli skönt att äntligen bara ha huset att bry sig om. Det har varit en intensiv sommar för oss, inte mycket vila här inte. Friheten vi har nu när vi har hus är så värd allt slit.
 
 
 
 

En glimt från vår Legoland resa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så var den över, resan som vi alla sett fram emot i nästan ett år, eller till och med ännu längre för äldsta pojken. Hans ögon glittrade när han såg allt lego!
Vår första semester resa som familj och absolut inte den sista.
 

Kings O´Neal "Nelson"

 
I söndags hämtade vi hem denna lilla bebis, som jag har längtat!
 

Skogens blåa bär

 
I Fredags var det min sista jobbdag för denna sommar så nu njuter jag av mitt sommarlov.
Började dagen igår med en morgonpromenad och på vägen hem hittade jag ett blåbärsställe. Ska tillbaka dit någon dag framöver och fylla frysen lite. Är ju så gott att baka med dessa blåa bär. Ska även gå på jakt efter skogens guld, får se om jag hittar något.
 
Vi ser äntligen slutet av flytten och det ska bli så skönt när allt är helt klart. Nu är vi less på att bära saker. Förrådet tömdes igår och idag har jag börjat med städningen av lägenheten. Känns som om sakerna aldrig tar slut men nu är det inte många vändor kvar så vi kämpar på.
 
 

RSS 2.0