Sista Augusti - Imorgon börjar hösten, på ALLVAR...

Kontraktet på lägenheten är skrivet, tapeterna är valda, så nu är det bara att hämta nycklarna, betala den första hyran o sen den 15 September är lägenheten min!

Det känns bra:)Imorgon åker jag hem till familjen en sväng. Ska till läkaren på fredag i Pajala för att kolla upp rygg o nacken för att sedan få tid till röntgen. Sen blir det att fortsätta att packa där hemma såklart.

Sommarminnen

Har ju inte bloggat så mycket under sommaren egentligen, när man inte har internet hemma hos familjen så har det ju varit lite svårt. Men jag har fotat en del så allt eftersom lägger jag upp inlägg om olika sommardagar. Jag kan börja redan nu.

En sommardag hos Mormor & Morfar - Höbärgning

En riktigt härlig dag kan jag tala om. Sol hela dagen, så efter det fick man riktigt mycket färg på kroppen:)Godmorgon!


Behöver jag säga att jag längtar tillbaka till sommaren när jag ser den här bilden?

En bra dag:)

Har lagt ut nu en annons på blocket om Bert, så nu är det bara att hålla tummarna att någon ringer om den söta lilla krabaten:) Klicka på ordet annons så kommer den fram:)

Jo imorse när jag skrev att solen lyste, inte långt efter det kollade jag ut genom fönstret o det haglade!
Helt sjukt!Natti Natti!
30 Augusti - Måndag morgon

Godmorgon!
Solen lyser, vilket mirakel! Jag kan då säga att jag kommer inte ihåg senaste gången jag såg solen lysa. Har ni förresten hört att i Kiruna har dom första snöflingorna kommit förra veckan? Usch så hemskt! Här i skellefteå är det mera sommar än vad det är hemma hos familjen iaf, där är träden gula, redan vid min födelsedag 5 Augusti var träden gula. Nog för att det var pga svamp men ändå!
Helt otroligt!


-

 

-
Poledance!

Jag har gått o kärat ner mig i Poledance!
Har sån lust att köpa mig en stång o en dvd för nybörjare o sätta igång med det på en gång. Jäklar vad jag ska börja spara pengar till en. Skulle vara riktigt snyggt att ha en i den nya lägenheten:)


Bild lånad från Google

26 Augusti - Torsdag

Idag är det då torsdag.
Jag var ju o kolla in lägenheten igår:) Den var faktiskt fin. Jag ska även få vara till skebo sen o välja nya tapeter till sovrummet o troligtvis vardagsrummet, sen skulle det komma nå målare o fixa toaletten. Känns bra att jag får välja något eget, då känns det ännu mer som om det är mitt på riktigt:)


5 veckor & 3 dagar:)
25 Augusti - Onsdag

Om några timmar är det dags för att kolla in min lägenhet, har längtat efter det länge! Så jag hoppas verkligen inte att jag blir besviken:)


24 Augusti - Tisdag

Så nu blir det att ta tag i sminkväskan o göra iordning sig, hemma var jag utan smink i flera veckor pga av jobbet, orka sminka sig till kyrkogården o skogsplantering:P Så nu uppskattar jag verkligen att få sminka mig igen;) Men jag kan faktiskt erkänna att jag känner mig fin även utan smink, spec nu när man har färg i ansiktet av solen:)


23 Augusti - Måndag

Nu har jag anlänt till skellefteå:) Fick sällskap av Anna o Britta hela bussresan, sällan man får sällskap så man uppskattar det extra mkt när det väl händer:)

4 veckor hemma hos familjen

Har varit hemma hos familjen i exakt 4 veckor idag.
Alla dessa 4 veckor som jag varit hemma har jag hunnit med en hel del. Jag har jobbat 3 veckor på kyrkogården, o 1 vecka (host 3 dagar) med skogsplantering.

Annars då jag har varit mkt med syskonen o morsan, farsan. Fixat alla mina saker, packat sakerna som jag ska ta med till nästa flytt o sattit undan dom saker jag inte behöver för stunden. Har även varit en hel del med djuren, tränat o träffat kompisar. Var en helg med Josefin i Kangos, vi har inte varit där tsm på 2 år så det var verkligen på tiden. En riktigt lugn helg hade vi i det stora huset, åt gott o pratade en massa:) Har fotat ganska mkt under dessa veckor så det blir väl att ladda upp lite bilder allt eftersom.

22 Augusti - Söndag

I pajala nu med brorsan. Vi ska sova över i morsans o farsans lilla lya. Jag ska till skellefteå imorgon.

Nu blir det att gå över en sväng till Josefin o dricka te med henne, Anna o Cecilia:)Slingade håret alldeles själv i Fredags, blev faktiskt helt okej. Satte i silverschampoo idag o tonade med en lite silverfärgad skumtoning så nu är tonen på håret riktigt fint:)
(bilden e tagen tidigare i sommras)

19 Augusti - TorsdagEn liten hälsning:)

Jag lever, ifall någon undrar. Har bara varit hemma i 3 veckor o har inte haft tillgång till något internet.
Jag har jobbat hela tiden. Nu i veckan senast så har jag skogsplanterat igen. Tjänat rätt mkt pengar, men usch nej, skogsplantering är inte min grej även fast jag kom igång rätt så bra i slutet.

Kaninungarna, Märtha Blyger och Bert Toker, blir 4 veckor idag:) Stora har dom blivit! Så idag ska dom flytta ut i stora buren tillsammans med Berta så dom får större plats att röra sig på:)

Ja som sagt, livet flyter på. Även fast allting känns så segt just nu. Väntar på lägenhet osv. Men det kommer väl fixa sig hoppas jag!


RSS 2.0