Hälsat på hos kossorna

 
I lördags for vi på öppet hus hos kossorna på andra sidan älven. Det uppskattades väldigt mycket av pojkarna o lillpojken ville inte åka därifrån även fast han tyckte att kossorna snora o dräggla mycket. Vi handlade även grönsaker o köttfärs i deras gårdsbutik, lyx med närproducerat!
 
Det är så stor skillnad på att bo i hus och att bo i en lägenhet mitt i stan. Vi behöver inte alltid planera in saker att göra på helgerna längre utan det räcker med att gå utanför dörren så har man saker att göra. Vi är mycket mer ute nu än vad vi var när vi bodde i lägenhet o alla vi mår mycket bättre av det. Pojkarna bråkar mindre o man känner sig inte alls lika instängd. Nu börjar även huset likna ett riktigt hem o det gör inte saken sämre.

Bygga kaninburar

 
Nelson växer så det knakar!
Jag känner på mig att han kommer bli en av dem större kaninerna jag någonsin haft, spännande!
 
Förra veckan skissade jag upp ritningar på hur jag vill ha kaninernas träburar. Virket kom igår så nu är det dags att ta fram min händiga sida och börja bygga. Ska bli riktigt roligt, länge sedan jag snickra ihop något. Får hoppas att vädret klarnar upp så att jag kan börja med projektet idag. Slutresultatet kommer säkert dyka upp här när det är klart.

Plugg, godis & dans

 
Första skolveckan för denna termin är avklarad o studierna är redan i full gång. Jag är taggad!
Denna termin ska vi ha VFU i 5 veckor, ska bli spännande att få komma ut på riktigt i det som förhoppningsvis är min kommande framtid.
 
Karln min jobbar hela helgen så han var så söt o överraskade mig med lösgodis igår då jag är ensam hemma. Så lite kan göra så mycket!
 
Idag är det dags för terminstart för Born To Move. Fick låtarna förra veckans torsdag så då förstår ni vad jag har gjort i helg i pauserna från godisätandet.
Ska bli roligt att få träffa alla glada dansande barn igen!
 

RSS 2.0