Personalfeeeest

Gahhhhh vilken underbar kväll det var igår!!

Det började med att min Sanniii kom hit o vi gjorde iordning oss tillsammans. Sedan hämtade vi upp några fler från korvas gänget o for till korvas där vi fixade en tacobuffé. Till efterätt blev det tårta o paj som Sara o Emelie fixat, goottt!
När klockan närmade sig halv 1 så fick vi världens danssug o plockade snabbt undan o for vidare till Allstar där vi dansade resten av kvällen, o vet ni hur jäkla roligt vi hade det:D Det var inte mycket folk, så vi hade nästan hela dansgolvet för oss själva där vi kunde fula oss så mycket vi bara ville:P
När vi sedan avrundade o skulle ta lite bilder på oss så kom det fram en kille som ville ställa upp med att fota oss med Sannas kamera, vi tackade snällt nej, vet ju aldrig om han tänker springa iväg med den. Men nää han gav då inte upp, efter en liten stund kom han igen o frågade om han fick ta en bild på oss med SIN mobil! Vi bara "ehhh why?!!, på våran knakiga engelska. O hans svar var "Ohh because you are so beautiful, hot bla bla bla". Nej tack lille du!
Spontana utgångar is the shit!!!;)

Hoppas på att få lite bilder från Sannii sen;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0