Konditionspass

 
Min enda lediga dag denna vecka o jag har varit i full gång hela dagen. Lägenheten är storstädad o halsen gör inte ont längre så jag har även varit duktig o tränat på crossen i 40min. Super skönt att börja veckan med ett ordentligt konditions pass!
 
Nu blir det sängen så jag hinner sova ordentligt innan det är dags för jobb imorgon.
Godnatt!

Lite shopping

 
 

Biljetter, födelsedagspresent o städning

Oj vilken morgon!
Vaknade kl 6 o satte mig direkt framför datorn. Kl 9.09 hade jag 3 VIP biljetter till Justin Biebers konsert den 23 April till mig, syrran o hennes kompis:) Oj så glad syrran blev! Jag trodde faktiskt inte att vi skulle få några biljetter, så blev lite smått överraskad. Efter det la jag mig för att sova igen, vaknade halv 2 o sitter här fortfarande i morgonrock.
 
Nu har jag äntligen beställt en födelsedagspresent till mig själv;) Hoppas bara att jag får den senast fredag så att jag kan öppna den på söndag då jag fyller år:) Självklart ska ni få veta sen vad det är för present.
 
Nu peppar jag upp mig med musik. Tänkte ta en dusch med inpackning av håret o sedan tänkte jag fara till Ica för att köpa lite städrengöring så hade jag tänkt ta o storstäda idag. Det är grått o trist ute, så en perfekt städdag:)

Varför äta så mycket skräpmat?

 
Jobbat över 12 timmar idag. Gick väl hyfsat om man ändå tänker på hur sjuuukt mkt kunder vi hade idag. Inte för att vara sån, men helt jävla otroligt hur mycket skräpmat människor äter!
Cyklade fram o tillbaka till stan, så 3 mils cykeltur är ju inte dåligt:)
Kan inte ens förklara hur trött jag är nu. Kanske dags att sova, imorgon blir det upp tidigt för att försöka boka biljetter till Justin Biebers konsert. Jaa vad gör man inte för lillasyrran:) Annars är jag ledig imorgon. Har tänkt vara hemma hela dagen. Inget planerat, bara en storstädning:)

Lite tid över:)

 
 
Blir som inte så mycket uppdatering här just nu, jobbet tar all tid så hinner inte med så mycket annat.
Men igår blev det iaf lite grillning o fika med ett gäng vänner. Maggan har även fyllt år så vi firade henne:) Blev några alkoholfria cider o film, kvällen slutade med att 3 trötta tjejer somnade i soffan medans födelsedagsbarnen fick plocka undan i köket:P Kl 1 bestämde vi oss för att åka hem o sova, pensionärer?:P Nä men det är mysigt med lugna kvällar med vännerna:)

:D

Har skrattat heela kvällen. Jag o Sanna är verkligen som vi är haha;) Tror inte jag har skrattat så här mycket på länge:P
 
Blev iaf shopping idag efter jobbet. Blev lite nytt till garderoben o även en present till lillbrorsan som fyllt 18. Får väl visa shoppingen sen någon dag här framöver. Har som lite fullt upp just nu. O jag borde egentligen ligga i sängen o sova nu eftersom att jag ska upp o jobba kl 10 imorgon o att jag bara sov 5 timmar förra natten. Men bara en liiten stund till. Är verkligen en nattuggla!

Sista gympasset för denna vecka

3e o sista gympasset är avklarat för denna vecka. Vaknade med lite känningar i halsen, så ska försöka ta det lite lugnt så jag inte blir sjuk. Blev även lite solning på stan med Sanna o så hämtade jag ut min cykel:)
Jaa sen blev det jobb på det hela, inte peppad, men det flöt på ändå.
 
Nu ska jag lägga mig för imorgon väntas en dag med jobb o troligtvis lite shopping;)

Enkelt o gott!

 
Super god middag idag! O hur enkelt som helst:)

Cykeljäkeln är tillbaka lämnad!

Äntligen har jag fört tillbaka cykeln! Jag vägrar ha en cykel som går sönder efter knappt en månad. Dom började trillskas med att man måste skicka den på service 2 gånger innan man får tillbaka pengarna. Men dom såg nog hur bestämda jag o Sanna var över att jag inte ville ha den hör cykeln överhuvudtaget. Så vi hann inte ens bli elaka så fick jag pengarna tillbaka, nice! Har reserverat en cykel på Team sportia som har 3 växlar, lampor o korg o allt, så ska hämta den imorgon innan jobbet är det tänkt. Lite dyrare, men lätt värt om den håller flera år. Har haft otur med cyklar denna sommar, så nu får jag hålla tummarna på det bästa!
 
Vi gjorde även vårat andra pass på gymmet för denna vecka. Super skönt o det var ett riktigt ordentligt pass! Idag är en sån dag då jag bara känner hur mycket jag älskar att träna:)
Resten av dagen blir att bara vara hemma o göra måsten. Ska laga matlådor så jag har när jag börjar jobba igen imorgon efter några lediga dagar. Tänkte även hinna städa o rensa garderoben:)

Ett jäkligt bra fynd!

 
Dessa skor är ju helt underbart sköna!
Har velat ha ett par nya länge eftersom mina gamla är så slitna att det bara är att kasta dom.
Tror ni inte jag hittade dom på nedsatt pris på Team sportia idag! 299kr istället för 699, ett jäkla bra fynd så jag slog självklart till på en gång!
 
 

You know I love your smile


Söndag - 22 Juli

Som jag skrev i förra inlägget så var det ju tänkt att jag skulle cykla till jobbet, men så blev det icket. Hann bara komma kanske 2 km så gick cykeln sönder!! Bara att promenera hem igen o så fick jag fixa skjuts till jobbet. Känns jävligt drygt att vara utan cykel igen, så får se hur jag ska lösa det.
 
Annars så har jag idag min första lediga dag efter 10 jobbdagar. Har gått riktigt bra faktiskt! Känner mig nöjd att jag pallade det, mycket tror jag för att jag inte varit bara på ett ställe utan har fått variera lite:) La mig igår före kl 2 i natt, steg upp kl 12 för att fara till Ica o handla lite. Efter det så somnade jag o vaknade av att Sanna ringde mig vid halv 5 o sa att hon kommer o hämtar upp mig för vi ska träna. Haha ja det fick ju iaf fart på mig. Har sedan gäspat hela kvällen, men träningspasset gick då bra ändå. Blev även film o en del gottigott. Såg först "På smällen" o sedan "Mamma Mia" som gick på tv. 
 
Nu blir det att sova igen, ska bli jäkligt skönt!
Godnatt
 

Proteinshake & fruktsallad

 
 
Laddar upp mig inför cykelturen in till stan!

Tonight I need to hold you so close


Intervaller

 
Vet ni hur skönt det är att ha en crosstrainer hemma i vardagsrummet. Idag kände jag mig för lat för att åka till stan för att gymma o hade ingen lust att gå ut att springa. Då är crosstrainern alldeles perfekt. Blev 40 min intervaller. Kan säga att jag är dränkt i svett! Ifall ni ville veta det;)
Känns jävligt bra o jag är super nöjd!
 
Nu blir det lite käk. Ska även till Ica en sväng sen o köpa lite presenter, min äldsta lillebror blir ju 18(!) imorgon:) Tänkte skicka en liten present eftersom att jag inte kan vara där o fira. Han hinner ju som inte få den till imorgon, men det är ju bättre sent än aldrig;)

Blå transparent skjorta

 
Äntligen fick jag mina kläder från Gina Tricot som jag beställde här i typ måndags:) Älskar färgen på den blåa skjortan. Har den även i svart, men när jag tänkte köpa den blåa på stan så fanns den inte kvar i min storlek. Då är det bra att internet finns;)
Fick även ett par tränings shorts. Tajta bikerpants. Ska testa dom lite bättre o känna efter om jag ska ha kvar dom. Träningskläder, o då speciellt byxor är jag väldigt petig över hur dom sitter:P

Shake my badonkadonk

 
Lite varmchoklad, vindruvor o färska jordgubbar har denna kväll bestått av. Mums!
For o träna efter jobbet idag. Blev ett ordentligt pass för ben/rumpa o bröst. Känner att jag ska göra om mitt träningsschema lite, vill se nått mer resultat snart. Vill fokusera mest på ben/rumpa o kondition just nu, bara det att jag inte riktigt vet om mina knän kommer att palla det. Men det lär man ju se:)
Nu ska jag iaf ta o säga godnatt efter lite stretch, för imorgon väntar ett till träningspass på gymmet!

Klädpaket på väg

 
Idag har jag vaknat en hyfsad tid. 10.30 stod alarmet på o då hade jag just fått över 8 timmars sömn. Måste bli bättre med att sova ordentligt. Fast heller inte för mycket:P
Börjar jobba 15.45 idag. Så tänkte vara flitig idag o tvätta kläder, städa, diska osv. Jobbar i princip varje dag så svårt att hinna med såna saker.
Måste även börja rensa bland alla saker. Kläder o skor först o främst. För att få plats med lite nytt tänkte jag. O jag har redan börjat, har just beställt ett paket från Gina Tricot;)

Kvällslöpning

 
Det är ju måndag, så lika bra att börja med det första träningspasset. Blev en 5 km löprunda.
Super skönt!

I can´t be no superman


Sömn

 
Tillbaka i stan. Trött som en jag vet inte vad. Sovit hela kvällen, o ska nog fortsätta sova snart.
Godnatt!

Underbart

 
 
 
 
Lite bilder från dagen
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det lillbrorsans födelsedag, hurra hurra huuuurra!:D hela 10år, ja tiden den går. Hans födelsedag har vi firat med presenter, fika, grillat o att spela tennis/badminton ute i solen. En underbar dag även idag!
Imorgon är det dags att fara till Pajala igen o på onsdag bär det av till stan. Känner inte för det, men när jag väl är där så rullar ju allting på. Är bara alltid jobbigt att lämna allting här o vara så långt ifrån alla. Men då har jag ju alla underbara där bort oxå som jag saknar så sjukt mycket när jag är här! Inte lätt att bo på flera ställen:P
Nä men jag njuter så mycket av att vara hemma:) Kan ju än en gång tala om hur underbart det är att få vara med alla djuren igen:D

Årets första dopp!

 
 
Oj oj vilken underbar helg! Anlände till pajala på fredag där den årliga marknaden hade börjat. Mötte upp familjen o morsan var så snäll som hade köpt mig en souvas som jag fick äta på en gång. Höll på att svälta ihjäl på bussresan!
Till kvällen var det dags att fixa sig inför fest. Drog sedan till en av syrrans kompisar där det blev pizza o sedan en jäkligt rolig förfest;) o inte nog med det, utgången var ju inte dålig den heller:D Jag som bara tänkt mig en cider, kan ju säga att det blev lite mer än så;)
 
Lördagen vandrade jag runt på marknaden nån timma med trevligt sällskap:) käkade thaimat o shoppade lite saker som tex sockar, godis o linne. Inget onödigt tjaffs iaf:)
 
Nu är man då hemma i byn. har varit super bra väder heela helgen. Så idag passade vi på att fara till stranden o jag tog årets första dopp. Har fått en del färg så hoppas på iaf en dag till med sol så jag hinner få yttligare lite till;)

Jordgubbar som kvällsfika

 
 
Godnatt!
 
 
 
 
 

Sool

 
Sov till närmare kl 13 idag. Så härligt!
Super fint väder idag, riktigt varmt o skönt. Så lega på balkongen i nån timma o sola. Fick lite färg;)
Kom även på att alla mina småsyskon fyller ju år snart, så det blev att åka in till stan o shoppa lite presenter till dom. Får se hur nöjda dom blir.

Vilken härlig dag, la lala la...

Efter en dag med...
 
* 4 timmars sömn
* Ärenden på stan
* Solning hos Sanna
* Jobb på Kallholmen
* Wii spelande med Sanna till kl 01.00..
 
...så är jag helt slut.
Men jag säger bara, oj vilken bra dag!

Invigt stranden för denna sommar

 
Låna bilden från Anna;)
 
Igår var det en riktigt härlig dag. Kände att efter en hel dag i sängen så behövde jag hitta på något o få komma ut i solen. Så det blev att åka till stranden med Anna o hennes pojkvän en sväng. Lite kyligt när solen gick i moln men annars var det hur härligt som helst. For sedan förbi affären en sväng där dom köpte jordgubbar som vi sen smaskade i oss på gräsmattan utanför deras lägenhet. Underbart med sol! Sen var det då dags för jobb. Var inte peppad o började må dåligt på jobbet. Fick sån huvudvärk o blev alldeles skakig, men som tur var så gick det över sen o jag mådde bra igen:)
Natten har jag tillbringat hos Maggan. Alltid så mysigt med lite tjejsnack innan man ska sova. Fast det slutar ju alltid med att det inte blir många timmars sömn förstås:P

Of all the lonely people

 
I wanna be loved by you

Skööna lediga dag

 
Legat i sängen till typ kl 13, o sedan legat i solen en stund. Idag ska jag ha en riktig slappardag, jag känner att det behövs.

If you love someone you should not let it show...

 
Stay with me
You don´t have to go, yet..
 
Gåshud o tårar, så underbart vacker låt...
 

Festivalhäng

 
Super härlig dag!
Sammanfattar den kort innan det är dags att sova.
Jobb 10-14. Jag o Sanna sprang som små flickor till Darins uppträdande på stan o Sanna fick äntligen sin t-shirt från 2004 signerad:D
Skräpmat, dans, karuseller o underbara vänner... Vad mer kan jag begära. Lyckad kväll o ett antal blåmärken rikare efter breakdance.
Godnatt!
 

RSS 2.0