Nya äventyr



Nu far jag vidare mot nya äventyr.
Kommer inte att vara hemma på hela dagen.

Grattis Sanna!!!:D

Kalles kaviar

6.30 imorse somnade jag, kommer inte ihåg då jag var uppe så länge senast:P
Blev ca 5 timmars sömn o sedan blev det att fara o jobba typ direkt.
Vilodag idag, känns jäkligt skönt o behövligt, men imorgon sätter jag igång igen o får hoppas att halsen pallar det:)
Imorgon ska jag även till frisören o fixa till färgen, är lite nervös, är rädd att det blir alldeles för mörkt o kanske ser ännu värre ut:P Nä men hellre mörkare än kalles kaviar hår:P

4e träningspasset

Då vsr 4e träningspasset avklarat för denna vecka. Körde armar idag. Inte lika bra pass som igår då jag o Sanna var som två tjurar (kossor om man ska gå efter kön):P Men jag är ändå nöjd över dagens insats. Har fått tillbaka halsont så det kanske blir den vilodag imorgon så att jag inte åker på en förkylning igen. Blir mycket träning nu när jag ändå inte har så mycket bättre för mig. Så lika bra o göra något nyttigt än att bara ligga hemma framför datorn/tvn o dega.

Men nu är det snart dags för en 4,5 timmars pass på jobbet. Stänger med Sanna ikväll, ska bli så roligt med sällskap heela kvällen:)

Tips om en träningsblogg



Måste bara tipsa om denna träningsblogg!
Tips på bra övningar, mellanmål osv. O super snygg kropp!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg:)


Ett härligt gympass!



Bättre dag idag. Fick hjälp av Sanna att hämta ut mitt protein o kreatin. Sedan for vi o träna o körde ett ordentligt pass för axlar, armar o bröst. Kändes riktigt bra! Jag mår så bra av att träna.
Vi shoppade även loss på apoteket. För min del blev det ansiktsprodukter o massa produkter för min täppta näsa som aldrig vill ge med sig. O tro det eller ej så är jag så smart o glömmer en av produkterna på jobbet som jag verkligen behöver. Men jag jobbar ju imorgon också så får ta hem den då:)

Less, less, less...
Är så less på att vara den "hatade" o "elaka". Låt mig vara!!




Simple Plan





Biljetter är bokade!!!:D:D
Äntligen ska jag få se mitt favorit band!!!!

Ny hårfärg, som ska fixas till lite:)


Så här ser det ut just nu. Som ni ser, inte så jätte hemskt. Har mörkare underhår o det trivs jag jätte bra med:) Så ska bara mörka ner botten lite o spara lite av det blonda slingorna så att jag fortfarande ses som blondin. Sen vill jag även ha en askigare ton

Äntligen har jag fått mina nya högtalare till datorn. Råkade tappa dom andra i golvet så att dom slutade fungera:/ Så jag har fått lyssna på min bärbara dator, o alla vet ju hur ljudet är från dom. Shit vad glad man kan bli av musik!:D Var rätt kämpigt att bära dom från Ica, men jag fick hem dom iaf:) Så nu kanske jag ska fixa spotify premium så jag kan lyssna på allt:)

Var ju även hos frisören i Onsdags o färgade håret. Men nja jag blev inte riktigt nöjd med bottenfärgen, blev lite gulaktigt o jag ville ha lite mörkare o kallare färg. Jag är en kallfärgad människa. Iaf i håret:P Men jag ringde dit idag o på Tisdag ska jag tillbaka o fixa till det:) Det känns så dumt att ringa tillbaka o säga att man inte är nöjd, men som tur är så är dom så trevliga:) Så jag hoppas på att jag blir nöjd nästa vecka:) Får stå ut med det här tills dess:P Nä men så hemskt är det inte, kan ju alltid bli värre:P

Ja jag jobbar hela helgen. Lika bra jag har som ändå inget bättre för mig:)


I´m back!

Igår köpte jag äntligen gymkort! Så underbart skönt att träna ordentligt igen:D
Så igår körde jag o Sanna ett pass för ben/rumpa, o jag kan säga att det känns idag;)
Idag blevd det 23 min på crossen o sedan styrka för mage/midja o rygg.
Är såå sjukt peppad på träning igen. 1 månads lat träning behövdes nog för att jag skulle få tillbaka motivationen ordentligt för att börja gymma igen. Underbart!

Nya skjortan



Drar mig till stan för att luncha med en kompis, färga håret o sedan gymma:)

Äntligen är godiset slut!



Äntligen har godiset från filmkvällen i söndags tagit slut!:D Som tur är så har jag fått lite hjälp att äta upp det;) Nu jäklar blir det verkligen inge godis förrän till påsk o bara onyttigt på fredag/lördag, undantag födelsedagar osv.
Peppar inför ett gympass med Sanna imorgon, jäklar vad vi ska bli FITTA! Haha råkade säga det där ganska högt på jobbet i söndags, o det var som lite försent när jag märkte vad jag egentligen sa:P hehe.
Så imorgon ska jag köpa gymkort, o om lönen räcker till så ska jag även beställa hem 5 kg protein o prestationshöjande. Är supertaggad på att köra igång med träningen nu ordentligt efter säkert 1 månads dålig träning.

Dagens facelook;)






Shopping från i lördags




Colombiana



Oj oj oj vilken dag
det var igår. Det var ju som tänkt att jag skulle sluta 18.30, men pga sjukdom så fick jag jobba ända från öppning till stängning, ett 11 timmars pass. Gick där som en zombie till slut efter min sömn på 4 timmar under natten:P Som tur är så hade jag o Sanna det roligt iaf o jag kan tänka mig att vi underhöll kunderna med lite smått knäppa saker som hände;)

Efter jobbet så for vi på hemmakväll o hyrde filmen Colombiana o köpte oss världens fetaste låda med massa lösgodis. Sedan var vi några som såg filmen o smaska på godis tillsammans. En helt perfekt söndagkväll, kunde verkligen inte blivit bättre:) O jag REKOMMENDERAR verkligen filmen!

Idag är jag som skönt är ledig. Det var ju som denna vecka som jag tänkt åka hem till familjen med pga att jag var sjuk förra veckan så behöver jag få lite extra jobb pass + att jag inte har någon som kan ta hand om lill Mira. Så det får bli mer mot våren:)

1 timma för tidig

Sitter på jobbet redan även fast jag först börjar om en timma. Bussarna går ganska dåligt på söndagar, men när jag till veckan köper gymkort så kan jag ju alltid gå o träna ifall det blir så här fler gånger som jag mycket väl tror att det kommer att bli.

Somnade först vid kl 3 inatt. Skulle gärna velat fortsätta sova när jag vaknade imorse men det var bara att kliva upp. Är ju ledig imorgon så då får jag sova;) Hann även ta o diska, så slipper göra det när jag kommer hem.

Det blev frissa tid till veckan:) På onsdag kl 14 ska jag färga o slinga håret:) Sanna toppade ju mitt hår här för inte så länge sedan så jag väntar med klippning. Men färga det måste jag verkligen. Har 3-4cm utväxt! Får se vad det blir för färg denna gång;)

It´s time to kiss goodbye...


Igång med träningen igen:)

Hmm dessa sömnproblem är inte bra. Sov jäkligt dåligt förra natten o nu kan jag inte ens sova, o jag ska upp före kl 7. Lyckat...

Men jag har iaf gjort comeback med träningen idag efter förkylningen:D Blev 20min på crossen här hemma o körde sedan styrka för mage o ben/rumpa. På måndag tänkte jag faktiskt testa mina knän o fara på Sannas Zumba pass. Är riktigt peppad! Ska även köpa gymkort till veckan, då blir det att sätta igång ordentligt igen:)

Ska nu ta o FÖRSÖKA sova, men först ska jag boka tid hos frissan för att färga håret på onsdag;)

Natti natti

Jobb idag, o kom hem för en stund sedan. Hann även en sväng på stan o fynda lite.
Blev jäkligt trött nu när jag satte mig här framför datorn så ni får se min shopping imorgon.
Godnatt!

Framgång

Jag kunde sova hela natten utan att vakna o behöva ta nässpray! Hur underbart känns inte det!:D
Är på bättringsväg som tur är:) Har även orkat diska o ta en ordentlig dusch idag. Men nu ligger jag i sängen igen o vilar, känns ju ändå att man har förkylning i kroppen o näsan kittlas fortfarande.

Men imorgon ska jag äntligen pallra mig iväg till jobbet. Har fått 3 st extra pass denna månad. Känns jäkligt bra med tanke på att jag nu missat 3 pass medans jag varit sjuk.

Längtar så sjukt mycket till att komma igång med träningen igen. Ska verkligen ge järnet o börja äta mycket bättre än vad jag gjort dom senaste veckorna. Ska köpa gymkort på Fitness 24seven så att jag o Sanna kan ta o pumpa muskler tillsammans:D Jävlar vad vi ska köra hårt.

Jävla skitungar

Jag känner mig arg o förbannad! Skulle behöva ett ordentligt gympass o få ut all ilska!
Jag vet att jag svikit o sårat, men fan inte är jag värd all skit från andra människor som tror att jag är värsta svinet! Äh fan, tro vad ni vill ni vet ändå ingenting!
Less less less...

Tröstäter



Jag vet att jag skulle hålla mig fram till påsk, men jag förtjänar godis nu när jag är sjuk (jäklar vad jag tjatar om det). Ska sätta igång någon film o hoppas på att denna dag snart tar slut!

Dag 2 i sängen



Ännu en dag som kommer att spenderas i sängen, så trååkigt...
Känner mig riktigt ensam för stunden, längtar tills jag kan gå till jobbet igen då får man träffa folk iaf. Ska se hur jag mår idag så ser jag om jag kan pallra mig till jobbet imorgon. Skulle som vara bra.

Min fina vän Josefin ringde igår o för någon dag sedan pratade jag med fina Linnéa. Åhh vad jag saknar er tjejer!
Får se om det blir någon hemresa nästa vecka... Tyvärr så tror jag faktiskt inte det. Men man kan ju alltid hoppas. Annars får det bli lite längre fram på våren.

O jag är så grymt shoppingsugen!!!:D Om exakt 2 veckor (om allt går som planerat) så är jag o Isabel på Aeon i Luleå p tatuerar oss. Längtar! O då blir det även shopping oxå hoppas jag. Så ska spara mig tills dess tänkte jag;)

Muffins



Blev lite muffinsbak här för ett tag sedan.Som jag skrev tidigare var jag så sugen på något gott så jag invigde mina silikon muffinsformar som jag fick i julklapp. Super bra! Ska absolut köpa fler:)
Tänkte fixa en glasyr över men hade inget florsocker hemma så det sket sig. Men det blev gott ändå!
Det är väl det enda någorlunda vettiga jag gjort idag. Annars har jag bara bytt plats mellan säng o soffa hela dan. Sov även i nästan 2 timmar på soffan. Jag hoppas min förkylning försvinner fort för jag är redan uttråkad!

Sjuuukling



Nu jäklar slog förkylningen till ordentligt. Vaknade imorse vid 5 tiden o hade ont i huvudet o i hela kroppen. Med hjälp av alvedon o spikmattan kunde jag som tur var somna om igen. Vaknade sedan vid 10 o hade så ont igen. Blev även svimfärdig när jag försökte fixa frukost så det var bara att lägga sig igen. Helt död alltså...
Så denna dag kommer jag spendera i sängen framför någon film hela dagen istället för på jobbet... Hatar att vara sjuk...
Skulle vela ha en stoor lösgodis påse brevid mig nu som en lite tröst, men nej, inge godis förän till påsk:) Orkar inte gå till Ica heller för den delen så;)

Resultat



Säng, överkast, skrivbord o datastol. Fick hjälp med att sätta ihop allt som tur är:) Nu fattas det bara nattduksbord o sedan annat småfix som ska upp på väggarna osv.
Är supernöjd över detta iaf:)

Möblerna har anlänt:)



Nu har möblerna anlänt. Det var tungt att bära upp dom för alla trappor med förkylning i kroppen. Men det gick ändå fin fint:) Nu ser jag fram emot att montera ihop dom o troligtvis få sova i en säng inatt istället på en hård madrass på golvet där det drar kall luft utifrån (kanske därför jag blev förkyld?).

Nä nu ska jag börja göra iordning mig för dagen, som vanligt då. Ska hoppa in i duschen, sminka mig lite o kanske ta o äta något mer ordentligt än bara gröten jag åt när jag vaknade. Få se vart denna dag leder. Ska iaf njuta av att vara hemma hela dagen, var längesen:)

Min vackra underbara kissemiss




Jag har inte tid med detta nu...



Det blev en ordentlig brunch för min del idag. Kände på mig igår att jag håller på att bli förkyld o jajamänsan, lite värre idag. Så det blev en c-vitamin kickstart denna dag med kiwi o banan i en av mina breakfast skålar:) Orkar inte bli sjuk just nu, har inte tid med det! Som tur är så är jag iaf tillräckligt frisk för att ta mig till jobbet idag o jobba mina 5 timmar. Känner mig riktigt slut i kroppen så det kommer bli tufft, men jag kommer klara det. Ska vandra till ica innan jag tar mig till bussen, där ska jag köpa allt som finns att köpa mot förkylning. Nä inte riktigt, men typ strepsils, nässpray, c-vitamin , alvedon osv..

Krya på mig!

Min Mira



Är otroligt lyckligt lottad över att jag har en så underbar katt som Mira. Utan henne hade livet varit väldigt tomt just nu...

Ett besök på Jysk idag då



Jaa, denna dag börjar med att man vaknar upp i ett väldigt tomt sovrum. Det ekar nästan, då är det illa.
Så idag ska jag ta en buss till stan efter kl 12 o möta upp Magnolia som ska följa med mig till Jysk för att kolla på möbler som jag behöver. Jag hoppas verkligen att dom har det som jag är ute efter. Så om jag hittar det jag söker o får hem dom sedan någon dag här framöver så ska ni få se resultatet.

Men innan det blir att fara till stan o sedan jobb tänkte jag ta o käka frukost o träna lite på crossen. Körde även styrkeövningar igår kväll/natt för rumpa o mage, Känns i ben o rumpa idag eftersom att jag redan har träningsvärk kvar från Måndagens pass med Sanna:P Men oj så skönt att känna att man gjort något vettigt!

April 2011




Min fina vän Linnéa kom o hälsade på i Skellefteå. Det blev en tripp på stan, fest o sedan bakishäng med pizza o godis;)


Min älskade dam Labolina somnade in den 24e...
7år & 2 månader<3


Stolt över flickorna!
Här dansar dom Liberty Walk dansen som jag gjort till dom:)

Mars 2011




Var hemma hos familjen rätt mycket under Mars månad. Dansade med lillsyrran o hennes dansgrupp inför deras kommande vårföreställning på Dansens dag.


Flög (för första gången) ner till Stockholm med Christian över dagen för att fara på intagning på Svenska Frisörskolan, o jag kom in:)


Lite träningsresultat;)

Träningsvärk i baksida lår!

I måndags så var jag o Sanna o testade det nya gymmet i stan, Fitness 24 seven. Jag är ju alltid lite skeptisk mot nya gym, känner mig så hemmastadd på friskvårds. Men jag tyckte faktis om deras gym. Speciellt tjejavdelningen där det fanns riktigt grymma maskiner:D Mitt kort på Friskvårds går ut idag, så får se vars jag köper kort i slutet av månaden:)
Jag har ju haft ett litet uppehåll från gymmandet + att jag inte tränat på så mycket pga knäna. Men nu körde jag o Sanna ben/rumpa o axlar. Jäklar vilken träningsvärk jag har nu i baksida lår. Haha det känns som om jag går som en anka o kan knappr sätta mig ner på toan xD Men ändå så sjukt skönt att känna att man tränat:)

Idag blir det kvällsjobb för mig. Så innan dess ska jag boka tvättid o diska, sånt som alltid måste göras. Ska även stå på crossen en stund o köra lite styrka här hemma:)

It was my decision but...

...it hurts...

Februari 2011


Fick jobb på Manpower, o på så sätt träffade jag min underbara vän Magnolia:)
Både mamma o jag skadade oss, jag stukade foten o Mamma bröt handleden.



Min fina Vesta somnade in den 9e...
5 år o 9 månader blev du<3



Årets första bio besök, blev denna film. Fin story, men lite seg

Feel again...


Byta gym?

Oj det var ett tag sedan jag skrev igen. Men har inte haft någon lust eller ork.
I Fredags så myste jag med Sanna hela kvällen:) Det blev pizza, prat o en massa fika. Vi kollade även på frisörskolor o planerade lite inför det, kollade koreografier på youtube som vi ska testa oss på o sist men inte minst fick jag äntligen min hår toppat:) Tack Sanna! Nu blir det bara att boka en tid för färgning hos frisören, inte lika dyrt som när man ska göra både och:) Men det blir nog i Februari.

Har jobbat annars resten av helgen, men idag är jag ledig igen. Så underbart skönt! Ska börja göra iordning mig inför dagen, diska o kanske tvätta lite kläder för senare idag ska jag o Sanna testa gymmet på Fitness 24/7. Ska bli spännande o skönt att äntligen träna igen:D Min gymkort på firskvårds går ut i veckan, så ska se om det finns något lite billigare alternativ, även fast jag trivs som fisken i vattnet. Synd att dom höjt priset. Men om inte Fitness är något som jag tycker om, då står jag kvar som stammis på Friskvårds:)
Haha vilket beslutsångest;)

Surprise!



26 dagar kvar, sen har jag gaddat mig för andra gången. Längtar! Andrenalinkick!
Den enda som vet vad det kommer bli är tatueraren. Alla andra får se sen när den är klar:) Tycker om att göra så;)
Kan ju iaf erkänna att det kommer bli en text. Men var den ska sitta, vad det kommer stå o i vilken textsnitt den kommer vara i får ni se sen;)
Jag är iaf jäkligt peppad:D

Ut o fightas mot snön



Gör iordning mig för ännu en jobbdag. Idag blir det först Coop o sedan har jag stängning på Korvas. Har sovit ca 4 timmar inatt, så får se när tröttheten slår till. Har några timmar ledigt mellan jobben så tänkte passa på att fortsätta städa här hemma då. Stod o diskade kl 5 imorse:P Inte ofta det händer må jag säga. Imorgon dock är jag ledig. Så skönt! Ska verkligen njuta;)
Men hörrni, ska snart ut i fightas mot snön, önska mig lycka till!:)

Januari 2011


Arbetslös. Så blev en massa mys o slöande hemma. Även en hel del träning både på gym o hemma




Nyklippt o färgat


Var i The Studio i Umeå o fotades med Christian o Storasyrran

...

Tuff natt. Har sovit ca 3 timmar o längtar redan tills jobbdagen är över. Som tur är har jag bara ett 5,5h pass idag o slutar redan 15.30.

2012, nytt år o nya möjligheter!



Nyårsfesten blev väl sisådär. Jag hade då riktigt trevligt ända tills det spåra ur o folk som inte var bjudna kom o det blev misshandel, hot o polisen kom. Måste bara säga, så underbart skönt att vara nykter på en fest! Behöver inte springa på toa tusen gånger på en kväll o man blir inte alls lika trött. Jag dansade o hade det roligt ändå:)
Trevligt sällskap o oj vad jag saknat er tjejer!
Ändå en minnesvärd kväll;)

Idag är jag pigg som en nötkärna o har till o med tränat, så duktig jag känner mig! Mår så mycket bättre både psykiskt o fysiskt av att träna. Har gått dåligt med det dom senaste veckorna. Men nu har träningslusten kommit tillbaka. Behövde nog bara ett litet uppehåll:)

Bridge of light



Hon är helt underbar som vanligt!

RSS 2.0