29 Januari

Endast 2 lektioner i skolan idag, dans o svenska:) Tycker om fredagar;)
Nu har jag käkat lite lunch, så nu ska jag slå på musiken o fixa lite här i lägenheten o sedan tror jag att det blir o stå på crosstrainern en stund. Jag har bestämt mig att den ska användas flitigt;)

Har fått lite mer tips om produkter till mitt hår så att det ska bli lite blondare. Är pepp på att köpa o testa, om det inte funkar så blir det frisören nästa:P

28 Januari

Känner mig duktig:)
Har tränat 20 min på crosstrainern, styrka o snart blir det stretch.
Har även bakat frallor o hastbullar:)

I skolan idag så hade vi rätt mycket tid till våran kommande dansföreställning som vi nu jobbar på för fullt. Det känns så bra och jag är verkligen peppad på att komma igång med danserna ordentligt:)


:)

Imorgon blir det skolan, så länge jag orkar stiga upp på morgonen förståss:P Men om man missar en onsdag så missar man rätt mkt. Ser fram emot lektionen Arbetsmiljö o säkerhet, då ska vi minnsan börja skriva ett CV, o jag vill verkligen lära mig hur man skriver ett på riktigt så att den blir bra:)

Har så smått börja komma igång med träningen nu igen efter förkylningen. Har tränat på crosstrainern en stund som mjukstart o sedan gjort lite styrkeövningar. Jag hoppas det sedan kommer synas ett resultat då jag kört med crosstrainern ett tag;)


26 Januari

Känner mig lite piggare idag:) blir nog skola imorgon.
Snart ska jag ta hand om disken som väntar, sedan har jag planerat att fortsätta lite med städningen som jag satte igång med igår. Ska städa lilla Huldas bur o sedan kanske jag ska gå igenom garderoben. Har så mkt kläder som jag nästan aldrig använder eller helt enkelt bara glömt bort.

3 veckor utan godis;)

Klipp klipp:)

I veckan ska jag beställa tid för klippning o färgning, känner att det börjar bli dags för det igen. Denna gång ska jag inte klippa så mkt, bara fixa till det lite o ta bort det slitna. Färgningen denna gång har jag bestämt mig för att det ska bli lite mer mot det askblonda hållet med kanske lite vitare slingor/partier i, beror på vad frisören tycker. Det ska iaf vara kalla färger, det passar jag bäst i.

Syrran för ca 2 o ett halv år sedan då hon var blond.
Ungefär den färgen hon har där vill jag oxå ha:)


Nu jävlar blir d o träna:P

Fick min efterlägtade crosstrainer i förrgår, så nu blir d o träna upp konditionen o alla muskler såklart:P Men det blir först när jag blivit frisk... Har blivit förkyld


Vila i Frid!



Natten mot igår somnade lilla Kerstin in...
Det kommer kännas så tomt nästa gång man kommer hem, ingen Kerstin som hälsar på en med hennes härliga bräkande. Nu kommer man inte höra pappa skratta åt att Kerstin bräker så roligt. Våran söta Kerstin, ett får, men så underbar! Kommer verkligen sakna henne!
På en kort tid har 3 av våra djur somnat in, känns tungt...

:)

2 veckor utan godis:P
Känner mig rätt stolt;)


Matte B

Varför ska Matte B ibland vara så sjukt krångligt?!
Jag e inte den som har mkt tålamod när det gäller läxor, så inte konstigt jag oftast ger upp efter bara ngt enstaka tal.
O inte konstigt att jag alltid satt o ritade o skrev i häftet under lektionerna istället för att räkna



Nu jävlar ska jag försöka kämpa på med matten så man ngn gång blir av med den.

17 Januari

Idag blev det att fara en sväng till Bodan för att uppvackta moster som fyller 40 år.
Fick då även träffa 2 av mina andra mostrar o ngr kusiner.
Blev god mat o fika o en hel del prat med mostrarna:)
Men lillkusinen var ju såklart sötast;)


Jag o lillkusinen Ester 6månader:)

Leos Lekland:)

Idag blev det besök på Leos Lekland:)
Lillbrorsan hade det jätte roligt:) o nöjd blev han verkligen:)

...

Då har jag bara en liten gerbil kvar... Lilla Signe somnade in idag. Men jag var rätt förberedd på det eftersom att jag såg att hon inte var riktigt frisk. Känns tråkigt, men så är det ju med smådjur, dom lever ju inte så länge. Tycker bara synd om lilla gebisen som e kvar, hon e nu helt ensam stackarn...


Nacho-Chips:)

Nu har morsan o lillbrorsan anlänt:) Har just käkat en god middag:) Man måste passa på o köpa lite dyrare mat när morsan en gång kommer hit;)

Lillborsan väntar nu på att vi ska spela kort, han ska visst lära mig ngt nytt kortspel som heter Krig, ska bli spännande o se hur den är;)

En av mina små gerbiler har dessutom blivit dålig:( Hon ser absolut inte frisk ut o tyvärr så tror jag inte att hon kommer att leva så länge till...


15 Januari

Igår blev det träning med Emelie på campus:) Vi testade på Aerobics, men vi båda kände faktiskt efteråt att vi kunde ha kört lite hårdare, kanske en halvtimma till. Så där ser man, lite vältränade e vi faktiskt;)
 Så nu ska jag börja städa rummet lite o ta o diska, för snart så anländer mamma o lillbrorsan:) O senare även storasyrran o hennes pojkvän:)


Godnatt

Då var det kväll igen.
Jag har fixat lite här i mitt rum, bla packat upp alla saker som jag tagit hemifrån efter jullovet o sedan fixat min efterlängtade fotovägg. Jag försöker verkligen att få det så personligt som möjligt här i rummet, men kommer nog aldrig riktigt lyckas med det fullt ut.


Scensminkning o frisyr inför våran dansuppvisning på Nordanå i höstas

13 Januari

Nu märker man att skolan har kommit igång. Alla måsten o krav. Är rätt så skönt att det nu bara är 1 termin kvar, även fast man känner sig rätt stressad över vad man sen ska hitta på. Men det kommer väl lösa sig:)

Har beställt en crosstrainer idag, så ska bli spännande o se när den kommer;)


6 Januari

Skönt, har kunnat sova bort min huvudvärk som jag hade hela gårdagen.
Nu väntar jag på att pappa ska komma förbi här o hämta upp mig.
Usch, det är -28 grader ute, så har då absolut ingen lust att gå ut egentligen.

Kollade just upp vårat nya schema inför vårterminen, o jag blev nöjd:)
Måndagar börjar jag först 12.10 o slutar redan 14.50. Fredagar börjar jag 8.30 o slutar 11.10!:) Hoppas dom låter det vara så o inte ändrar något:)

Framme

Då har man anlänt till pajala.
Är hos syrran o hjälper henne med hennes packning inför flytten. Det är verkligen kaos här just nu, saker överallt! Vi har nyligen tömt hennes förråd så alla saker är här inne nu o det är inte lite kan jag ju lova:P
Nä ska väl fortsätta hjälpa henne, snart kommer väl oxå pappa förbi en sväng innan han ska till jobbet:)

:)

Fick ett erbjudande från csn, studentrabbat.
Får 3 nr av tidningen IFORM + en spikmatta för endast 99 kr. Perfekt!
Nu är det beställt. Så får man hoppas att spikmattan håller lika bra som morsans:) Har just lärt mig att ligga på hennes. Fick ju nästan panik i början, det gjorde så ont! Men efter ett tag känner man verkligen hur musklerna blir alldeles avslappnade, tror det är väldigt bra för min hemska rygg.



Två av mina såkallade nyårslöften är:
*Köpa terminskort på Campus när jag nästa gång kommer till skellefteå:)
*Från och med idag ska jag ha godisuppehåll i 2 månader:) Efter det får jag ju se om jag fortsätter med det, men till en början vill jag ha ett lättare mål:)
Sen har jag självklart andra mål om mat, vikt o träning, men det ska jag hålla för mig själv;)

5 Januari

Då var det hemresa igen.
Men blir troligtvis så att jag måste stanna i pajala över natten o åka hem med pappa imorgon på morgonen. Känns så jobbigt att stanna där, vill ju helst hem på en gång. Jävla kyla...

RSS 2.0