Min dag

Idag har det faktiskt varit rätt fullt upp.
Har fortsatt o jobba på mitt lilla projekt, tränat o bakat en gräddtårta:)

Imorgon blir det att fara till lägenheten o börja packa ihop lite saker. Känns lite sorgligt att efter jag bott där i typ 2 o 1/2 år så måste jag lämna det o att jag knappt kommer att tillbringa mer tid där. Men sånt är livet. Finns många fina minnen därifrån, och dom får jag bära med mig o vara glad över:)


30 Juni - Onsdag

Idag steg jag faktiskt upp tidigt, 10.30 pga att jag fick ett viktigt samtal:) Så efter det kändes det lika bra att hålla sig vaken.

29 Juni - Tisdag

Riktigt bra dag faktiskt:)
Nu blir det att vila en stund, sedan ska jag sätta igång med ett litet projekt jag har:)



Ännu mer kläder:)

Älskar när det finns rea överallt! På stan o på internet:)
Var på stan idag en sväng, hittade då två stycken linnen på Gina Tricot för 19 kr styck! Verkligen värt! Så det blev en grön o en gul, kunde inte välja så tog båda:) Perfekt nu till sommaren!



Har även kollat in rean på Nelly.se. Fanns en hel del snyggt, men eftersom att jag vill spara pengar till Pajala marknad osv så blev det bara att klicka hem ett par Killah jeans för 229kr, ordenarie pris 749kr. Riktigt värt det med! Får bara hoppas att dom passar o sitter snyggt sen när jag får dom:)






Berta

Berta är redan inne på sin 12e dag i dräktigheten. Det går riktigt fort! Snart uppe i 2veckor redan. Har ju inte varit hemma på över en vecka, men vad jag hört hemmifrån så mår hon riktigt bra o hon har inte visat några tecken på att hon skulle vara skendräktig så det verkar som om Zénit lyckades;)
Håller tummarna på att allt ska gå bra med min lilla donna.


28 Juni - Måndag

Lugn dag idag, men det har ju varit fint väder så självklart har man legat ute en stund o jobbat på brännan:)


26 Juni - Lördag

Seeg dag.
Har legat i sängen i princip hela dagen


-

 

Midsommarafton:)

25 Juni - Midsommarafton.
Tror faktiskt att jag för en gångs skull ska unna mig en stor lösgodispåse, bara för att det är midsommar:)


Min studenttårta som jag och William bakade tillsammans:)

Jogga/powerwalkat



Jajamänsan det blev en rätt lång tur idag. Joggade o pawerwalkade i 50 min:) Underbar kvällssol var det oxå! Synd bara att min MP3 dog, fast som tur var hade jag inte så långt kvar då:)

Lite smått avundssjuk på morsan, hon har köpt en alldeles egen systemkamera idag;) vill oxå ha!



24 Juni - Torsdag

Vädret har varit underbart idag, inte ett enda moln på himmlen och över 20 grader i skuggan. Har tyvärr inte kunnat njuta riktigt ordentligt pga av att jag haft huvudvärk i princip hela dagen. Det känns som om att det stramar från nacken/ryggen, så det hjälper heller inte med alvedon.

23 Juni - Onsdag

Helt underbart väder idag!
Har legat ute o solat i över en timma
 

22 Juni - Tisdag



En massa härliga sommarfärger:)


21 Juni - Måndag



Jag o mosters katt:)

Min studentdag!

Fredag 11 Juni var det den dagen man har längtat till så länge, jag tog nämligen studenten!:D
Alldeles underbar dag! Underbart väder och jag fick vara med familj, släkt o vänner. Det kunde inte bli bättre än så:)

Dagen började med:

* Fotografering
*Löva skrindan
* Champange frukost
*Kyrkan
* Åka skrinda runt på stan
* Sjunga på torget
* Fest hos moster
:)


Jag, Anna o Emelie






Fick betygen av dansläraren Lena:)






Fr v, övre raden: Lovisa, Ida, lillsyrran Ida, Mamma, jag, William & Mormor:)


Min kära lillebror William




Vi sjunger på torget


Moster Ellos var grill kocken:)


William, Fredric, Lovisa, lilla Ester o Ida:)


Alla fina presenter!

Jag är så glad att så många kunde komma o att mamma o mostrarna hade ordnat en liten fest åt mig hos moster o kusinerna:)
Dom som kom var såklart Mamma, Lillsyrran Ida, lillbrorsan William, Storasyrran Lovisa, syrrans pojkvän Fredric, syrrans kompis Ida, Moster Ellos, min kära Mormor, Moster Ulla o kusinerna Simon, John och lilla Ester:)

Tack för en underbar dag!


Berta & Zénit<3

I torsdags fick dessa två söta filurer vara tillsammans.
Så nu väntar man med spänning:)


20 Juni - Söndag

Nu är man tillbaka i stan efter en hel vecka uppe i Tornedalen hos familjen

I måndags o tisdags så jobbade jag o Isak, skogsplantering. Kan säga att första dagen var ett HELLVETE! Andra dagen gick mycket bättre:) Det är tungt men man tjänar bra om man är flitig, o det tycker jag ändå att vi var:) Så nu är det bara att vänta på pengarna, och till hösten blir det troligtvis plantering igen.

Veckan uppe i norr
har varit riktigt skön faktiskt, kunde kanske bara varit lite bättre väder:)
Men vi har varit till byn en sväng och träffat kompisar, varit mycket med lille william, spelat playstation, jag har varit med djuren m.m. Skönt att bara ta det lugnt helt enkelt:)


9 Juni - Onsdag

Då e man tillbaka i stan. Var hemma ca 1 o 1/2 dag, o jag hann faktiskt göra en hel del:)
Pysslade om kaninerna en hel del, fixade bur till Berta, klippte klor o så fick alla vara ute o skutta lite. Fick även träffa lilla Hulda o Asta:)
Var till frissan, klippte o slingade håret:)
Jag o William hoppade studsmatta, cyklade o spelade tennis:) Han blev riktigt förtjust i Berta, så nu är hon williams oxå:)


Syrrans hamster Asta:) Riktigt duktig modell;)


Min käre gammle Laban<3


Berta som fick Labolinas träbur, bättre för henne att bo där eftersom att hon ska troligtvis bli mamma om några veckor:) Labolina fick flytta till en stoor sommarbur:)


Vesta på promenad i hagen:)

Nu blir det att städa eftersom att morsan, Ida o William kommer hit imorgon:)

6 Juni - Söndag

Imorgon blir det hemfärd för mig o Berta:) Blir bara en snabb visit för mig, är tillbaka i stan redan på onsdag. Ska bara hem en sväng o vara till frissan för att klippa o färga håret:) så för mig är det bara 2 dagar kvar av skolan, sen tar jag STUDENTEN:D

Min solodans, "Danceyard"

Min första solodans någonsin för riktig publik.
I sommar har jag då bestämt mig för att koreografera mer o sedan ladda upp dom här o på youtube:)


Berta:)

Ännu ett framsteg med lilla Berta:) Hon sitter o tvättar sig här på golvet i rummet, det betyder att hon känner sig trygg:) Det går framåt det här:)


5 Juni - Lördag

Just nu skuttar lilla Berta runt på golvet o verkar jätte nyfiken, snart ska jag sätta på henne sele o koppel så ska hon få komma ut på balkongen o skutta lite:) Vågar inte ta henne dit ut ner på gräsmattan, man vet aldrig med hundar o sånt. Hon får vänta tills vi landar hemma i saadio bland resten av kaninerna:)
Så det första jag kommer att göra när jag o Berta kommer hem på Måndag eftermiddag, det är att fixa en av uteburarna till henne och sedan måste Tilly få komma ut o skutta. Mamma o Ida har lite problem med honom, han är ju en liten bråkstake:P bara jag som klarar av den lilla filuren:P


Tilly Boy:)

4 Juni - Fredag

Godmorgon!
Vaknade tillsammans med älskling idag, mys! Han har dessutom skolavslutning idag, så för honom är det sommarlov om bara några timmar:) Härligt!
Ska snart börja göra iordning mig till skolan. Ligger i sängen just nu medan lilla Berta skuttar runt på golvet:) Det går framåt, hon skuttar mycket mer i rummet idag än vad hon gjorde igår, då var hon mest vid buren:) Härligt att se!

Vackra Berta:)




3 Juni - Torsdag

Usch vilken jobbig dag det har varit. Känner mig trött efter att ha vaknat före kl 6 två dagar i rad. Känns som om jag sprungit överallt idag. Först till coop - tillbaka, till skolan, till stan - tillbaka, till coop - sedan hem.
Har köpt lite smått o gott till Berta:) Så nu tuggar hon för fullt på ett knäckebröd där i buren:)

Ikväll blir det väl en lika tråkig kväll som igår, eller bättre, hoppas ju det.
Tränade på att gå i mina studentskor igår kväll när jag ändå inte hade något bättre för mig.


Tillökning i familjen:)

Nu har lilla Berta anlänt:) En supersöt liten dam! Det var länge sen jag fick klappa o hålla en kanin, så det känns underbart:) Just nu när jag skriver det här skuttar hon runt på golvet och ser jätte nyfiken ut:) Tack så mkt Amanda Wikström, hon är verkligen underbar!


Berta:)

Snart ska jag se lite OTH:)

Hade typ inga ingredienser hemma så jag kunde inte baka något. Istället har jag legat i sängen hela kvällen o försökt få bort min huvudvärk, blev lite väl mkt sol idag, men jag har fått färg iaf:)
Har även fördrivt tiden med att prata med mammsen:) Alltid lika roligt:) Hon o William hade varit idag med skolan på teknikens hus i Luleå, william hade verkligen tyckt om det:)

Nä nu blir det att göra iordning sig o sen kanske se något avsnitt av One tree hill:) Sen sova, blir tidig morgon för imorgon på morgonen får jag lilla efterlängtade Berta:) Ska bli riktigt spännande:)

Har testat min student outfit idag, snyggt;) Nu håller jag tummarna att det blir fint väder på studentdagen!


Sommaren 09 på danslägret.
Tyckte jag var brun då, men den här sommaren ska jag bli brunare:)


Tråk...

Helvete vad såna där jäkla företag ska ringa, som om man tror att man tänker svara. Det sjuka är, hur har dom fått tag i mitt nr?!!

Ähh nu ska jag typ ta o baka något bara för att fördriva tiden, finns inget o göra...


2 Juni - Onsdag

Haha ja då blev alla 3or avstängda från skolan idag pga vattenkrig:P
Skönt, en hel dag ledigt då:)
Idag ska det bli en städar o tvättar dag för mig, o så ska jag sola:) Var till skolan iaf en sväng o gymmade 30 min, skönt:) Så nu har jag käkat lunch, så nu ska jag sätta igång:)

Syrran skickade sin låt igår "Once up on a time" som hon har gjort alldeles själv:) Så sjukt underbar! Har lyssnat på den hela morgonen:) Är så stolt över dig syrran<3


1 Juni - Tisdag

På keramiken idag hann jag färdigt med min trofé - elefant:)

For sedan in till stan för att hämta en resebur som min syrra kom med bussen med. Hon var på väg till vännäs så hon var snäll o tog en bur med till mig:) Så nu har lilla Berta en bur att resa hem med sen:)

Nu blir det att käka lunch, sedan lägga sig på balkongen o sola. Skönt!


RSS 2.0