Testar studentmössan:)



Dagens träning:

* Över 14 000 steg (ont i benen pga ballerina skorna)
* Crosstrainern 20 min



...

Hur fan lyckas jag alltid?!!! Fick studiebidraget idag o kan ju säga att det inte är mkt kvar av det.... Hatar allt skit man måste betala... Bara mat, kopia på nyckel och mobilräkningen gick på nästan 500 spänn! Då vet ni hur sjukt dyrt det är att bo själv!! Resten av pengarna som är kvar då ska räcka en hel månad, lycka till säger jag till mig själv!
Usch för att allt ska vara så SJUKT dyrt...





31 Maj - Måndag

Fint väder idag!!:D
I skolan var det bara keramik och samhälls. Keramiken blir o stressa med det sista imorgon, vill ju hinna bli klar med min elefant:) Efter vi slutat planerade klassen hur dom här två sista veckorna blir:) Peppad inför studenten!!!:D

Har varit på stan en sväng med Lina:) Blev att fixa kopia på nyckel och köpa lite smått o gott som jag behövde. Var även o solade en sväng, så skönt! Blir väl att sola en gång till innan studenten, sen får den riktiga solen ta över på heltid:)

Nä hoff nu e jag trött, ska vila en stund innan det blir att fara över till Lina en sväng o hjälpa henne att tona hennes hår:)

USCH...

...jag ångrar att jag köpte godis. Det är fan inte värt att må dåligt efter det. Att jag aldrig lär mig!! Nej till veckan blir det att träna bort godiset och sedan blir det nog inte att äta det förrän till midsommar (kanske, om ens det).

Jag peppar studenten!! Då ska jag baka en tårta till mig själv:D Älskar att baka tårtor;)


Avslutningen i 2an på gymnasiet -09:)

Candy;)

Jodå minsann, jag sitter här o proppar i mig godis;) Var ett tag sedan kan man ju säga:P
Men det blir o äta nu, sen dröjjer det nog ett tag till innan det blir att äta godis nästa gång:)


Morsdag!:)

Även denna dag har varit en riktig latardag. Har typ legat i sängen hela dagen kan man typ säga. Har även grattat Mamma och Mormor på morsdagen!
Till veckan som kommer då blir det att träna, va i skolan, fixa lite saker om framtiden osv. Hoppas även på att få hem en liten kanin då:)

Imorgon är det då skola igen, näst sista veckan det gillar jag!
Så jag har bara 6 skoldagar kvar!!!! Blir ju att åka hem på söndag troligtvis o sen komma tillbaka på¨onsdag. Åker hem bara för att klippa o färga håret hos den bästa frisören jag någonsin varit hos, så det känns verkligen värt:)


Jag sommaren-09, då jag blev blond på riktigt:)
Haha ser rätt liten ut på bilden:P

29 Maj - Lördag

Riktigt lat dag idag. Kroppen käns helt slut, kanske har sovit alldeles för mycket, blev att sova mer än 12h inatt så.

Är lite orolig över lilla Laban. Hans ögon har varit rinniga ett tag så i veckan blir det att boka tid till en undersökning hos veterinären för att se vad det kan vara. Vill vara på den säkra sidan.


Laban sommaren -09. Riktigt fin modell;)

Mina fina djur<3

Fredag idag alltså, härligt:)
Gjorde Nkb provet imorse, spännande o se sen vad det blev för betyg på den:) Loggboken glömde jag lämna in, satans oxå. Men får väl renskriva den på datorn o skicka in den eller ge den på måndag. Sedan ska jag skriva om hur mina 3 år har varit här på Anderstorpsskolan, sedan ska vi sammla ihop allas o göra ett litet häfte av det. Roligt att ha som minne:)

Fick värsta tillbaka blickarna igår när jag kollade igenom foton från förra datorn. Hittade en hel del bilder på min älskade Cosmos. Jag kan inte beskriva hur mkt jag saknar honom! Det gör så ont i mig när jag ser hans sista bilder och videofilm. Hoff det var jobbiga tider...
Saknar även Kerstin. Det är så tomt utan henne. Märker verkligen på mamma att hon tagit det rätt hårt. Stackarn..
Djur är underbara, och varje djur är något alldeles speciellt. När dom sedan försvinner från ens liv, gör det så fruktansvärt ont.


Cosmos, den här bilden är tagen ett tag innan han fick somna in..<3


Kerstin, första sommaren<3

Snart är läxorna färdiga!:)

Det här är sista kvällen som jag sitter och pluggar till något på gymnasiet, för sen är det faktiskt slut med läxor för min del och nu är det bara 2 veckor kvar till studenten! För mig blir det endast 7 dagar i skolan eftersom jag ska hem en sväng för att fixa håret hos frissan:) Känns riktigt bra! Det ska bli så skönt med sommar sen, jag ska njuta för fullt och andas in den friska sommarluften.

Var även idag till stan för att fixa lite grejer. Fixade godkännandet på kopian till nyckel, så nästa vecka ska jag gå till dom som kopierar nycklar. Känns skönt att det snart är fixat:) Var även till arbetsförmedlingen en stund och pratade om hur jag ska göra efter studenten med jobb osv.


27 Maj - Torsdag

Ingen skola idag, så ska snart in till stan för att göra lite ärenden. Har inte alls någon lust med det, men man måste ju. Har ju inte precis några föräldrar här som kan hjälpa mig att fixa för min framtid.

Igår kväll mådde jag inte alls bra. Fick helt plötsligt en hemskt huvudvärk och blev sedan illamående. Som tur är känns det bättre idag. Känner mig bara lite trött o slut i kroppen.


Buhu...

Fick just veta av mamma att ett brev kommit hem på posten från Sunderby Folkhögskola. Pappa hade öppnat och läst den, icke då, jag blev inte antagen till Hundskötarutbildningen, det var visst alldeles för många sökande... Så nu blir det att fundera ut något annat.
Måste ta tag i jobbsökandet!

Franz:)

Underbara Franzie mumsar på äpple:)


24 Maj - Måndag

Usch vilken dag kan jag ju säga...
Men nu känns det bättre har gymmat o nu e jag hemma. Ska snart ta o vila lite innan det är dags att sätta igång med pluggandet. Har bara prov i Nkb, prov i baletthistoria, och 2 mindre arbeten som ska in, sen är jag färdig med alla läxor:) Då kan jag ta sommarlov:)


23 Maj - Söndag

Vaknade imorse av en mardröm...
Har just ätit frukost och nu blir det att fortsätta med rapportskrivningen. Inte länge kvar nu tills skolan är över, längtar faktiskt till det:D
Måste även planera lite vad som ska ätas på min studentdag, vet iaf att jag ska baka en god och fin tårta till mig själv:)


Min smörgåstårta som jag gjorde till mig själv på min 18års dag:)

22 Maj - Lördag

 Har planer på att ringa idag och tinga en kaninhona så att Franz eller Zénit kan bli pappa i sommar:) Vill fortsätta avla på det släktet vi har:)


Franzie som liten:)

21 Maj - Fredag

Gymmat i 40 min idag, solat och ringt om sommarjobb (skogsplantering).
Troligtvis så kommer jag få plantera, men tyvärr så finns det inte så mkt plantor iår så kanske 1 vecka blir det att jobba där iaf:)

Nu sitter jag o skriver rapporten, har en hel del kvar att skriva.


Kaninfeber!

Jag har kaninfeber!!


Fr.v. Labolina, Sune Almna, Lillemor, Babsan, Tilly & Elon sommaren 2006
Labolina och Labans 3e kull

Dagens Träning!

11 697 steg (ska ta minst 10 000 steg/dag)
50 min styrke träning med Cameron Electra

Imorgon blir det Crosstrainern


Exakt 3 veckor kvar så är det dagen före studenten:)

Mina Bebisar<3

Jag har väldigt dåligt samvete just nu..
Jag saknar mina kaniner där hemma. Medan jag är här och lever ett liv så måste dom vara utan mig. Klart mamma och Ida e duktiga o ta hand om, men det e inte samma sak. Dom är ett av mina största intressen! Mamma har sina får och hon har annat o göra, tex jobba, sköta hemmet. Ida är inte så speciellt intresserad av kaninerna. Så när inte jag e hemma så får inte mina bebisar komma ut lika mycket. Just nu skulle jag bara vela hem, krama om varenda en o låta dom få springa på gården, äta färskt gräs, få njuta av livet som kanin.
Hoff.. vill ha mina kaniner här...
Har inte ens min lilla Hulda här. Hon har börjat komma upp i åldern så då får hon stanna hemma i det trygga. Bättre det än att hon ska behöva åka buss hit fram o tillbaka.


Jag o min Kanel sommaren 09:)

19 Maj - Onsdag

Imorse hade jag ställt klockan på 9, men redan från klockan 6 imorse vaknade jag till o från o funderade när jag får kliva upp.
Drömmarna e helt sjuka, och det känns som om jag lever ett helt liv medan jag sover. Steg iaf upp 8.20 och ställde mig på crosstrainern i 20 min. Kändes tungt i benen att träna så tidigt på morgonen, men det var härligt:)

Skolan idag var bara 3 lektioner. Känns så sjukt att det typ bara är 3 veckor kvar till studenten, det e svårt att förstå:)

Nu sitter jag på balkongen i bikinii o skriver på rapporten.

Träning

Gymmet 40 min
Crosstrainer 20 min
Mer än 10 000 steg


Nöjd för idag:)
Nu skriva lite till på rapporten, sen ska jag nog lägga mig på spikmattan o imorgon är det en ny dag.

Gott:)

Guu vilket härligt väder det har varit idag! Har legat på balkongen o solat i bikini, haha har börjat få fina bikinii linjer redan:P



Sprang en sväng till coop för att handla. Hade planerat att idag ska jag testa göra Tacopaj för första gången, och Emelie kan intyga att den blev riktigt god;)
Nu sitter jag då o skriver rapporten. Ska skriva en stund till för snart börjar Desperate Housewives, o medan jag kollar på den ska jag stå på Crosstrainern samtidigt:)


Hittade ett sött diadem när jag var på stan med Lina i Fredags:)

18 Maj - Tisdag

Sjukt att man kan drömma så mycket under en natt. Jag tycker att jag börjat drömma ännu mer efter att vi slutat med dansföreställningarna. Jag kan heller inte sova länge på mornarna, brukar få såna perioder.

Hade inte tänkt gå till skolan idag, men eftersom att jag vaknade av mig själv redan 7.30 så var det ju lika bra:) Hade bara en lektion, keramik. Så jag började att lägga mosaik på min elefant:)
Såhär ser den ut hittills, inte färdig ännu:)



Efter lektionen så gick jag till skolans gym för att träna. Tycker inte riktigt om det gymmet, finns inte alls mycket maskiner att välja mellan.

Nu ska jag lägga mig på balkongen en stund innan det blir att ta tag i rapporten, disken och handla mat.

17 Maj - Måndag

Har just stått på crosstrainer, blev 20 min denna gång:) Skönt!
Känner mig alltid duktig efter att jag tränat på den.

Även denna dag har det varit bra väder. Nu är verkligen sommaren här!! Men tyvärr så har jag redan fått soleksem, så jag tyvärr så hoppas jag att det kommer en svalare dag så att det hinner läka. För om det e sol ute kan jag inte låta bli att sitta ute o sola:P

Hade tänkt åka hem imorgon till tornedalen o vara där ngr dagar, men har inte så mkt pengar så det blir nog inte av. Saknar kaninerna o william så mkt!
William har oxå tagit fram sin studsmatta för någon dag sedan, så nu längtar han tills jag ska komma hem o hoppa med honom:P William har köpt studsmattan alldeles själv, med egna ihopsparade pengar, han e sjukt duktig på att spara när han väl bestämmer sig för att köpa något:)

Rcl Cosmos


Skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka!
<3

-

 

15 maj - Lördag

Underbart väder idag:D
Idag blev det en tidig morgon. For in till stan o mötte upp ingrid:) Vi gick på stan medan hennes pojkvän var o tävlade. Vi käka på subway o hade det riktigt trevligt:) Ett par nya flipflop skor fick hänga med hem från cubus:)

SOL:)

Underbart väder idag:) Årets första åska har man oxå hört:)
Jag känner mig fortfarande helt seg i kroppen, ingen aning varför.

Imorgon blir det att åka in till stan tidigt för att träffa Ingrid:) Var ett tag sedan man träffade henne så det ska bli riktigt trevlig:) O hoppas verkligen att vädret blir bra som dom lovat:)

Zénit & Broccoli:)

Drömmar

Imorse vaknade jag av att mina tankar handlade om vad jag har för mål och drömmar i livet, och vilka personer som verkligen betyder mycket för mig. Personer som inte är äkta är ingen ide att ens slösa tid åt. Jag ska bry mig om dom som bryr sig om mig.

Funderar faktiskt på om jag ska utbilda mig till frisör om nått år. Jag vill börja igen med kaninuppfödningen, och denna gång ska det vara på riktigt. Jag vill fortsätta med kaninhoppningen och bli domare för kaniner på utställningar, kanske även på hopptävlingar.


Godnatt

Som sagt så blev det en riktig latardag idag. Skönt att det var dåligt väder, då får man inte ångest av att ligga inne i sängen hela dagen. Har varit extremt trött idag och känner mig inte riktigt frisk. Har sovit jätte mycket o kroppen känns helt slut. Brukar vara så efter man har stressat mycket, när man väl slappnar av blir man sjuk:/ Men men får väl se hur det känns imorgon.

13 Maj - Torsdag

Igår hade vi dom 2 sista föreställningarna. Den sista gick faktiskt riktigt bra och det var ett väldigt bra slut på hela våran resa:) Nu blir det att sätta igång med rapport skrivningen och andra skolarbeten, för nu e det inte länge kvar till studenten:)


Vi som dansade street:)

Nu kan man äntligen ha sitt vanliga liv igen. Känns verkligen som att vi har varit instängda på skolan/Nordanå. Man har inte hunnit njuta av våren och det var inte länge sedan jag märkte att gräset har verkligen blivit grönt på vissa ställen.

Har knappt hunnit sakna/tänka på mina pälsbollar.


Min söta Franzie:)

11 Maj - Tisdag

2st skolföreställningar idag, gick faktiskt bra:)
Imorgon är det sista dagen, dom 2 sista föreställningarna våran klass har tillsammans. Känns hemskt, men ska ändå bli skönt när det är över.

Ikväll blir det att tvätta kläder o sen sova, behöver all sömn man kan få nu när dagarna är så hektiska. Ska bli riktigt skönt med långhelg:)

Idag är det exakt 1 månad kvar till studenten!:D

Premiär av våran dansföreställning "Danceyard":D

Idag har vi haft vår Premiär! Så sjukt roligt:D:D
Min moster Ulla o kusin Simon kom oxå o kollade, första gången dom såg mig dansa:P
Sen var även Mamma, Ida o William o kollade:)
Härligt att ha en del av familjen här när man dansar:)

E sjukt sliten i kroppen efter 2 veckor med hårdträning. Ryggen känns inte okej just nu, men ska lägga mig på spikmattan som jag fick igår o försöka få bort lite spänningar:)


Bild från mitt solo

8 Maj - Lördag

Lördag idag.
Skola från ca 9 - 16. Vi hade Genrep idag, gick helt okej. Lite småfel o lite fel med musiken men hoppas att det blir bättre till imorong:) Syrran Lovisa o hennes kompis Ida kom från Umeå en sväng oxå för att se genrepet. Dom tyckte den var riktigt bra, o att scenografin var snygg. Så får höra vad alla andra säger imorgon om det:)

Mamma, Ida & lilla William kom även hit igår:) Igår var jag hela dagen på skolan, men idag har jag hunnit vara med dom. Skönt att ha mamma här, hon har tvättat kläder till mig, bakat bröd och idag blev det lasagne till middag, gott;) Jag o william var även nyligen en sväng till lekparken:)
Skönt väder och härligt att få umgås med busfröet igen;)



Om exakt 1 månsad ska jag till frissan för att klippa o färga håret:)

Vesta & Zénit 5år<3

Grattis Vesta & Zénit, mina små buspojkar, på 5års dagen!
Tiden går så fort, nyligen ni var små ungar o skuttade runt i buren tillsammans med Labolina:)
Saknar er!
<3


Zénit


Vesta


5 Maj - Onsdag

Den här dansföreställningen tar kol på en! Just nu är energin o peppen i botten... Lång dag idag, kl.9,00 - ca 21.45. Men imorgon är det en ny dag och nya tag som gäller!


Mina studenteskor:)
Kärlek vid första ögonkastet;)

3 Maj - Måndag

Idag har vi danstreot flyttat in på Nordanå:) Känns spännande och nu är det inte länge kvar till våran premiär:)
Blev inte så mkt dansande idag, utan mer praktiskt. Vi var ngr som for på stan o köpte kostym och sedan började byggandet av scenografin. Tror det kommer bli riktigt snyggt när allt är färdigt!:)

Har smått huvudvärk o känner mig trött, så idag blir det en tidig kväll, godnatt!



Tilly 4 år!

Grattis Tilly pojken, idag blir du 4 år!

Saknar dig lillskiten;)

<3


Imorgon flyttar vi in på Nordanå:)

Om bara några få timmar sätts en väldigt intensiv vecka igång, eller det blir intensivt i 1 o en halv vecka. Det ska bli riktigt roligt, men man kommer ha både upp o ned gångar. Man kommer att bli påmind om tröttheten igen.

Jag har köpt batterier till min kamera så ska försöka fota så mkt som möjligt nu under dom hektiska veckorna:) o även efter det oxå:)


2 Maj - Söndag

Då har man då varit i skolan en sväng idag. Blev bara att kolla igenom kostymerna och sedan fixa det sista på avslutningsdansen:) Om exakt en vecka har vi premiär, spännande:D

Nu blir det att fa till coop en sväng o handla inför veckan, sen har jag planerat att städa lägenheten och träna:) Ska testa min nya tränings dvd som jag fick på påsklovet, den heter typ något med stark rygg o platt mage:)


-

 

RSS 2.0