Stockholm - Justin Biebers konsert

 
 
 
 
 
 
 
 
En resa med nya upplevelser och erfarenheter, skratt, shopping, Justin Biebers konsert o god hotell frukost. En lyckad resa helt enkelt!

En kväll med P!nk´s ord...

 
...som går rakt in i hjärtat!
 

En till familjemedlem

Mira fick en söt liten kompis från Stockholm, Mimmi ;)
 
Nu är jag tillbaka!
Har haft besök av Mamma, lillsyrran, lillbrorsan o en av syrrans vänner. Söndagen när dom kom så spenderade vi eftermiddagen på Leos lekland. Sedan måndag - Onsdag åkte jag med syrran o hennes kompis till Stockholm för att gå på Justin Biebers konsert o shoppa. Härligt att få fara iväg o göra något annat.
Igår morse åkte dom hem o jag har bara jobbat sedan dess. Så nu väntar sängen o ännu en jobbdag imorgon:)

En solig morgon!

 
 
Här har vi redan börjat dagen för två timmar sedan. Har hunnit med ett 30min pass på crossen, frukost o Mira har hunnit vara lite modell, min mys piga!
Nu är det dags för att göra lite hushållssysslor innan jag ska fara in till stan för att möta upp mina fina gäster som ska vara här några dagar på besök:) Har inte träffat dom sen Februari, så jag längtar!

22 timmar...

...har jag spenderat denna helg på jobbet. Igår när jag kom hem o la mig så var jag så uppstressad inombords så det var svårt att somna. Sjuukt mkt kunder, o när jag såg hur kön bara växte o växte hade jag lust att bara gå därifrån o smälla igen dörren. Men vi krigade på!
Idag har det varit en lugnare dag, men utmattad efter gårdagens kaos. Känns jäkligt skönt att jag nu är ledig i 4 dagar;) o att man tjänat lite mer pengar denna helg än vad det var tänkt.
Så ikväll är det en lugn kväll som gäller med (hör o häpnad), JULMUSIK! Ja det är sommar snart. Men det går ju inte att låta bli när Magnus vackra röst hörs i högtalarna;)

Storstädning på G

 
Storstädning på G här hos mig o små tjejerna. Mira har sprungit o gömt sig som vanligt när damsugaren kommer fram. På söndag är det planerat att jag ska få besök hit, så jag tänkte att för en gångs skull ska jag börja städa i tid så jag slipper stressa den sista dagen. När jag städar är jag jäkligt noga. Går efter listerna o torkar med en fuktig trasa haha.
Självklart är musiken på o mellan varven så dansar man lite framför spegeln. Ja en helt vanlig städdag här hos mig:)

VIP

 
Ja om 6 dagar så är det dags för oss att se en av dom mest populäraste artistena just nu.
Jag ser väl mest fram emot shopping, god mat o att bara få komma bort från stan lite. Kan säga att det iaf känns jäkligt skönt att vi köpte VIP biljetter. Slipper köa i flera timmar bland galna fans, utan vi har våra platser o behöver bara komma dit då det är insläpp eftersom vi har en egen entre. Lite lyx allt;)
Ja o jag kan ju inte en enda av hans låtar. Kanske dags att börja nöta dom lite. Men det är svårt när jag inte tycker att nån låt från den nyaste skivan är så speciellt bra. Men på en konsert måste man ju kunna sjunga med, så ja, bara att börja plugga in texten då haha:P

"Now my baby is dancing, but she´s dancing with another man"

 

"I wanna be where you are"


Myskväll framför Let´s dance

 
 
Ja, efter en jäkligt duktig vecka med både träning o bra mat så unnade jag o S oss detta igår kväll! Som sagt så ska man inte gå o handla när man är hungrig haha. Men vi var faktiskt duktiga o åt inte så mycket av allt det snacks vi köpte. Mycket som blev kvar.
Nu har jag varit utan godis i 2 veckor, härligt! Mår mycket bättre av det då godis är farligt för mig:P Beroendet man får av det är sjukt! Men något gott får jag äta en gång i veckan, allt utom godis:)
 
Blev även att beställa lite smink, ansiktsmask/skrubb, måla naglarna o en massa tjejsnack såklart! Sedan bäddade vi ner oss i varsin soffa där vi sov hela natten. Var så mysigt att få komma "hem" igen;)

If it doesn´t challenge you, it doesn´t change you

 
Ledig idag o jag är ändå vaken före kl 7.
Sitter o dricker mitt kaffe o myser lite med Mira innan det är dags att röra sig iväg till stan för att köra ett träningspass med S.
Igår kväll var vi oxå på gymmet. Blev rumpa/ben o bröst. Ökade lite på ben, o det känns tyvärr i knäna idag. Men det är härligt att öka, får mer motivation då:) Har blivit bättre på att pressa mig själv mer, har ändå gymmat ganska länge nu så jag klarar mer än vad jag tror. Längtar även tills ombyggnationerna är klara där. Det är så stökigt, trångt o inte alls lika roligt att träna.
Men nu peppar vi med musik, kaffe o en ordentlig frukost!

Rumpträning i morgonsolen

 
Godmorgon Godmorgon!
Tidig morgon idag, men börjar först om några timmar så hinner ta det lugnt nu på morgonen. Känner mig rätt seg efter gårdagens långa arbetsdag. Hann även igår på en skön promenad i solen upp till vitberget med A. Riktig rumpträning om nått!
Nu är även en tatueringstid bokad. Wiie!! Ska bara fylla i o fixa till den jag har på höften. Men jag planerar min tredje, o jag har funderat på en ganska länge, men ska nog vänta med den. Måste känna att det är i rätt tillfälle. O just nu känns en annan mer läglig, så vi får se, vi får se;)

"I take one look at you, and I feel, I feel like risking it all"


Nu börjas det igen

Gårdagens goda middag!
 
Fick sen jäkligt ont i magen efter middagen... Tror att det är magkatarren som börjar spöka igen då smärtan var i övre delen av magen. Känner även av det lite nu oxå efter frukosten så. Somnade igår till slut iaf o har sovit 11 timmar inatt! Sjukt!
 
Idag känner jag att jag har mer energi än igår. Så får se vad denna dag har att erbjuda:)

Tänder ett ljus för dig idag<3

Saknar dig min fina!
 

Hej efterlängtade vinter...NOT!

Kul att vakna upp till ett vitt landskap igen, vars försvann våren?! Jag o S som skulle ut på en skön morgonpromenad innan hon skulle o jobba. Nja men det sket sig när man såg vädret utanför. Jag håller mig nog inomhus resten av dagen. Jag som till o med tagit fram cykeln! Jaa voi voi...
Idag känner jag mig lite tung i huvudet. Men inte konstigt, var vaken till efter kl 2 inatt. Men kunde ju inte låta bli när jag hade en riktigt mysig kväll med A, glass o massa tjejsnack. Det är så värt det! Jag som tänkte att jag inte skulle bli där så länge eftersom att jag var så trött efter jobb o träning. Men som alltid så blev det längre än vad jag tänkt mig:)
 
Jag känner även att hemlängtan blir större o större för varje dag som går... Tycker att det är dags för en hemresa till kära Tornedalen snart, o mina underbara pälsbollar som är där hemma!

En gammal tant i en ung kropp

 
Nog börjar jag känna att jag ska fylla hela 22 år detta år! Jämför man för ett år sedan så sov jag gärna till 11 om jag så kunde o satt uppe till 2 eller 3 varje natt, även fast jag skulle upp o jobba. Visserligen så var det en helt annan situation då, men ändå.
Idag slog jag upp ögonen 6.15, 45min kvar tills larmet skulle ringa. Jag kliver upp bara för att jag tycker det är skönt att dricka mitt kaffe på morgonen i lugn o ro innan jag ska till jobbet. Börjar låta som min pappa i mini format:D På kvällarna går jag o lägger mig mellan 22-23 om inte det är något speciellt jag ska göra. Jag tränar, försöker äta bra o känner att jag mår faktiskt väldigt bra just nu!

Tisdag - 2 April

Godmorgon godmorgon!
En ledig dag idag o solen lyser än så länge. Sitter här o dricker mitt morgonkaffe innan det är dags att göra något av dagen. Har inget speciellt planerat, men ska fixa o dona lite här hemma, handla o lite sådant.
Min förkylning är så gott som över nu (peppar peppar), så igår tog jag o S en skön 5km promenad broarna runt. O funderar på att kanske bege mig ut på en promenad även idag:) Vågar inte köra nå hårt träningspass ännu så jag börjar lite försiktigt.
O idag ska jag äntligen boka tid för den sista Twinrix sprutan så jag blir klar nån gång! Härligt!

Underbara år

 
Min lillpiga blir 3år idag!
Tänk att jag har haft henne redan i 2½ år, helt sjukt vad tiden går!
 

RSS 2.0