Övningar med egen kroppsvikt



3 rumpövningar o plankan 1 min, det får vara träningen för idag. Dagen efter en lång resa är man alltid extra trött o det är precis vad jag är idag. Så orkade inte pallra mig till gymmet. Men jag tycker om att göra övningar med egen kroppsvikt, så det passar ju bra vissa dagar att skita i gymmet o bara köra hemma:) Ett bra sätt att tona musklerna.
Nu ska jag göra iordning mig för att fara iväg till jobbet. Har varit ledig nästan en hel vecka, får se hur det kommer gå idag då:P

Get Your Heart On!



Detta damp ner i min brevinkast idag. Simple Plans nya skiva Get your heart on. Nu ska jag lyssna, lyssna o lyssna så att jag är redo för den 17 April då jag äntligen ska få se dom!


Nån som hakar på?



Mitt godissug har ju varit hemskt den senaste tiden. Så nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i det!
För varje vecka som man klarar att vara utan godis så lägger man en slant till sitt spar. Så efter några veckor så unnar man sig något fint, eller som jag, spara till min framtida utbildning:)

Låter det inte som en bra idé?:)


Utvilad


Nå är då Franzie sin pappa Laban upp i dagen


Flickorna kom väldigt bra överrens. O det var riktigt härligt att se Mira kunna acceptera en annan katt så pass bra

Sista bilderna från skogen. Var underbart skönt att vara hemma hos familjen o vila upp sig. Behövdes verkligen:)
Igår for jag då vidare till pajala o stationerade mig hos syrran o hennes sambo. Blev gó middag o mys med kattflickorna:)
Sedan vandrade vi vidare till min undebara vän Josefin. Åhh så länge sedan vi träffades! Var riktigt härligt. Tänk att vi varit vänner sen vi typ var 5 år. O det spelar inge roll vad som händer, vi har alltid varandra, det kallar man äkta vänskap!:)<3 Blev lite godis o te drickande, o massa prat såklart;)
Sedan fortsatte fikandet. Syrran gjorde en äppelpaj som vi mumsade på tillsammans med vaniljsås o glass.

Ja så nu är man tillbaka i stan

Myys dag!









Lång promenad, sol, pyssel med hårbollarna, powernap o melodifestivalen. En mysig dag tillsammans med familjen. Imorgon beger jag mig till Pajala, till storasyrran o får äntligen träffa min lilla bebis igen, Mira:)

Ute på skidor

Så skön lugn dag idag. Har bara varit ute o pysslat om hårbollarna. O sen blev det en powernap efter middagen o sedan klippning o färgning av lillsyrrans hår:) Känner mig extremt trött, tror det är för att jag verkligen slappnar av här. 

Tog inte med mig träningskläder hit hem, för jag tänkte ha lite uppehåll. Men igår var det ju så fint väder så jag kunde inte låta bli. När lillbororsan kom hem från skolan så drog han, jag o mamma ut på skidspåret i 50min. Kom tillbaka alldeles svettig med tanke på att jag hade bakhala skidor! Men ja, det var ju bra träning åteminstone:)

Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet!

Sool här uppe i norr





Nu är jag äntligen hemma i junis. Har suttit i köket o pratat med mamma hela morgonen men nu känner jag att det är dags att ta tag i dagen. Är på jakt efter mina täckbyxor som är spårlöst försvunna. Hatar när mina saker är borta... men jag får väl ta o låna nån annans så att jag kan vandra ut till hårbollarna en sväng o låta dom få rasta av sig lite.
Skönt att äntligen inte ha något planerat, bara göra det jag känner för:)

Härligt!





Vaknade idag med ett leende på läpparna. Underbart! Älskar att vara glad direkt jag vaknar:) Är på jäkligt bra humör, än så länge, haha:P Ska snart sätta mig på bussen med lillkatten hem till tornedalen. Ska bli såå skönt att få komma hem till mami o papi o träffa alla nära o kära igen:) Får bara hålla tummarna att bussresan med Mira går bra, det är nämligen första gången hon ska åka så långt.
Så jag önskar er en bra dag!

Låång ledigt



Usch nu har jag en sån där dag igen då motivationen är nere på noll. Jobbigt! Men håller på att tvätta lite kläder nu iaf o ska väl ta o ställa mig på crossen en stund innan det är dags för lunch. I eftermiddag blir det jobb. Sedan är jag ledig från Onsdag - Måndag o det behövs må jag säga! Har jobbat konstant känns det som sedan december, så nu behöver jag lite lååång ledigt, sen är det dags för nya tag igen:)

Jag o lillkatten far troligtvis imorgon hem till byn:) Mira får vara hos syrran, hennes sambo o deras katt, medan jag är hos familjen. Får se hur katterna går ihop, för Mira är inte så förtjust i andra katter:P Men jag hoppas dom kan acceptera varandra iaf.

Myys

Igår blev det myskväll med ett gäng. Hela vardagsrumsbordet var fullt med godsaker. Stor skål med fruktsallad, glass, bakverk, chips o godis. Gott! Men vid kl 23 när vi la igång andra filmen så sov jag tills vi skulle fara. Magnolia har då en sjukt skön soffa! När jag sedan kom hem somnade jag på en gång o idag har det varit en låång jobbdag. Men som tur är så jobbar jag kväll imorgon så då kan jag sova ut. Känner att jag behöver ta igen lite sömn:) Undra varför det är så skönt att sova?:P O med mitt nya täcke o kuddar från Ikea så sover jag underbart i min stoora säng:)

Matchande färg...





...på mössa o naglar;)

Brolles syrra?



Det är just sånna här små höjdpunkter på jobbet som gör att man trivs så bra.
Tog betalt i driven igår av en man som beställt ett skrovmål. Medan jag fixar hans dricka så frågar han:

- Är du Brolles syrra?
Jag: -Öhh va?!
- Ja, är du Brolles syrra?
Jag: - Vem Brolle?
- Ja han som spelar gitarr o sjunger
Jag: *Skratt* - Haha nää
- Ja för jag tänkte när du oxå har stjänor vid nacken
Jag: - Haha ja det var så du mena!
Fick tillbaka ett stort flin av han, haha

Andra gången nån av kunderna på korvas uppmärksammar min tatuering på så sätt:P Var nyligen en liten flicka på Coop när jag var där o jobba som helt plötsligt kommer fram o säger att jag har fina stjänor bakom örat:) Sånt är verkligen uppskattat, speciellt när man själv glömmer bort att man har dom där:P :)

Dagens höjdpunkter

* Äntligen bytt bank
* Gick konstigt nog väldigt bra med träningen idag
* Anna hälsade på mig på jobbet en sväng:D Det gav mig ett leende på läpparna!
* Kommer hem o möts av ett brev från Skellefteå Lasarett, jag har ÄNTLIGEN fått läkartid hos en ortoped för mina knän!

Jag hoppas verkligen verkligen att mina knän kan bli 100% bra igen... Men jag tror faktiskt inte det. Kanske, men det kommer isåfall ta vääldigt lång tid.

Nu sova! Godnatt

12 timmars sömn...

Däckade redan vid kl 22 igår. Väldigt ovanligt för att vara jag. Har sovit i 12 timmar, men är ändå trött. Motivationen till att göra något idag eller att ens kliva upp från sängen finns inte överhuvudtaget. Skulle vela gå i ide några veckor framöver....
Men jag får tvinga mig själv upp. Måste till stan o göra ärenden på banken, sedan får jag tvinga mig själv till att träna innan det är dags för jobb. Ja jag vet hur negativ jag låter, men vad kan man göra åt det när allt bara känns tråkigt?..

Denna dag spenderade jag på akuten förra året



Ja för ett år sedan så var jag på väg till akuten vid denna tid. Jag var i Pajala på morgonen med Josefin i lyan, o på väg till bussen så ramlar jag i trappen. Som tur var så hade jag packningen i armen som jag landa på, för annars hade huvudet farit in i betongväggen med en jäkla smäll. Foten tog dock stryk för jag missade trappsteget, så hela bussresan tillbaka till skeå var en plååga! Som tur var var det BARA en stukning. Tog lång tid innan foten blev helt bra,men nu kan jag iaf säga att den nästan är helt återställd. Dock lite svagare än förrut bara.

Idag känner jag mig extremt seg. Jobbade imorse på Coop, efter det har jag bara varit hemma. Sovit nån timma o bara slappat. Borde ta o städa, men jag vet inte riktigt om jag orkar. Top Model Sverige är ikväll, o den måste man ju se. Dom ska ju fixa till deras hår idag o det får man ju inte missa:P Om jag är riktigt duktig så tänkte jag stå på crossen i minst 30min medans den är på tv. Får se om jag hittar orken till det

Inredning från Ikea





Lite av det jag shoppade på Ikea. O prydnadskuddarna visade jag ju i det senaste inlägget:) Nu står ju inte dessa grejjer på rätt platser, men när jag är helt klar med lägenheten (kan dröjja), då ska ni få se slutresultatet:) Rätt mycket som fortfarande ska inhandlas.
Dekorationskulorna är vattenkristaller som jag köpte på Pajala Marknad i sommras:) Det är först små små kulor som man lägger i ca 1,5 liter vatten. Där ska dom få svälla i 4-6 timmar, o Voila så är dom stora gele aktiga kulor istället:) Fiffigt tycker jag, o snyggt;)

Skaka ruuumpa;)




Mira intog sin plats på mina nya prydnadskuddar till sovrummet;)

Dagen blev mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli. Låg o drog mig i sängen väldigt länge, behövligt må jag säga. Imorgon är det dags för jobb för 7 dagar framöver, så måste passa på o sova länge när man kan:)
Blev träning idag med Sanna. Vi körde ett stenhårt pass på gymmet idag för ben/rumpa. Rumpan skaka efteråt som Sanna sa;) Sedan blev det Zumba i 1 timma, jäkligt skönt att få dansa igen:D Knäna känns liite ömma, men det är dom ju ioförsig hela tiden. Så om jag skulle kunna dansa 1 gång i veckan så skulle det var suuper:D
Nä nu ska jag se lite Unga mödrar o så blir det troligtvis upp för jobb imorgon.

Godnatt!

Vill inte göra nånting idag...

Blev en hel del shopping på ikea igår. Ska fota en del av sakerna sen, men det får bli en annan dag.
Idag känner jag att det är en sån dag då jag bara vill ligga i sängen. Har inte lust att göra ett skit o känner att motivationen är nere på noll för allt just nu. Jag skulle vela sova heela dagen. Men jag ska ändå försöka dra mig vidare till gymmet senare med Sanna. Hon får peppa upp mig så jag blir på bra humör igen. Ibland är det bra med såna här dagar, då uppskattar man verkligen dom dagar då man är på bra humör:)

Äventyr



Nu drar jag mig på äventyr till Ikea med Anna:)

Mjölksyra i magmusklerna

Har bara hunnit träna o jobba idag. Det blev 20min på crossen o sedan styrka för mage/midja o triceps. Skippade att ta kreatinet innan träningen idag o det kändes faktiskt jäkligt skönt att träna utan. Kunde pumpa musklerna helt slut ändå:) Får hoppas på skön träningsvärk imorgon:) Men mage måste nog faktiskt vara den jobbigaste muskelgruppen att träna tycker jag. Vet inte varför men det gör så ont att få mjölksyra där:P

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens äventyr:)

Denna går på repeat!


Myys fredag



Myys med lillkatten, lugn musik, godisskål o blåbärs te.
Sömnig, så ska snart sussa så sött;)

Waiting for daylight



They say I get through this
But how could they know
How can I make it on my own

I´m waiting for daylight to come

Trööött



Trööööttt!
Det här kommer bli en tung dag. Skulle så gärna vela sova några timmar till o verkligen bli utvilad. Men sånt är livet. Nu vandrar jag till bussen som tar mig till jobbet o efter det blir det troligtvis träning:) Får hoppas att jag blir piggare så jag orkar ta i ordentligt.

Känner mig så sjukt peppad på livet idag:)


Då säger vi adjö till sockersuget!

Har haft en väldigt trevlig dag hittills:) Blev jobb på coop imorse, sedan vandrade jag vidare till Magnolia o Mattias. Blev bjuden på lunch o hade det trevligt:) Nätet på mobilerna gav upp där ett tag, då förstår man verkligen hur beroende man är av mobilerna, helt sjukt! Sedan kom Sanna en sväng o det var meningen att vi skulle o gymma, men ja tiden går fort när man har roligt, så det blev inge träning för oss idag. Jag känner mig alldeles för trött så det blir en vilodag idag, rätt skönt. Ska vara hemma hela kvällen, så jag passar på att städa o ska fixa någon god middag bara för att lyxa till det lite:) Blir något med räkor iaf.

Åhh vad jag längtar till sommaren o värme!! Känner mig bara så sjukt peppad på allt idag även fast jag är trött:D Det är nog musiken som gör mig så glad, o att jag har så underbara vänner:D

...


Piggare än igår morse:P



Ännu en tidig morgon. Är rätt pigg för stunden, men jag vet att när jag sätter mig på bussen mot jobbet så kommer ögonen att gå i kors:P Blir iaf först jobb till kl 14, sen hade jag tänkt vandra till gymmet för ett ben/rumpa pass. Tänkte öven springa förbi några affärer på jakt efter en ny träningsväska, behövs verkligen!
Känns skönt att få en ordentlig hemmakväll igen. Blir nog att tvätta kläder o städa lite, o bara ta det lungt:)

Godnatt!



Jobb idag från kl 10 - 21.30, med 1 timma o 45 min rast mellan dom två passen. Käkade lunch o blev sedan så trött så jag vira in mig i några fleecetröjjor o somnade på kontorsstolen. Hoppade sedan till när Emelie kom in:P Men det hjälpte så jag orkade resten av dagen:)
Nu när jag kommit hem borde jag ställa mig o laga mat till imorgon. Men jag tror jag hellre tar en varm dusch, fixar naglarna lite, kanske ser nått avsnitt av unga mödrar o sedan kryper ned i sängen o vaknar tidigare imorgon istället så jag hinner med det. Så nu säger jag, Godnatt!

En trött dag...

Däckade igår nästan direkt när jag kom hem. O vaknade för snart en timma sedan o känner mig rätt så slut... Har en lång jobbdag idag, o jag hoppas den går fort för jag vill hem o sova:P
Har världens träningsvärk i magen efter träningspasset i lördags. Igår kunde jag varken skratta eller hosta utan att det gjorde ont. men det är rätt skönt, då känns det att man tränat;)

Idag fyller min kära pappsen år! Grattis:)

Nä nu ska jag släpa mig vidare till bussen o sedan vidare till Korvas. Ha en bra dag!!

Lugnande musik...

 

Att somna till lugn musik är så underbart skönt o lugnande. Somnade igår o vaknade vid 5 på morgonen o stängde av datorn. Denna natt bli nog oxå att somna till musik, känner mig redan mer avslappnad när jag bara ligger här i sängen, lyssnar på lugn musik o skriver i min kalender. Den senaste tiden har jag haft svårt att sova, har kännts som om att jag är stressad inombords. Men nu har jag nog hittat min grej!

 

Sov gott alla sömntutor, det ska jag försöka göra iaf. Upp o jobba imorgon, får hoppas det är lite varmare då så min rumpa slipper frysa ute i kylan. Godnatt!


Brrr...


Nagelfix igår kväll

Herrejävlars så kallt. Har sovit med pyjamas, morgonrock, tjocksockar, fleecefilt o täcke. Jag riktigt HATAR denna kyla! Men det stoppar inte mig från att jag gå ut idag. Jag hade gärna stannat inne resten av dagen o myst under täcket med något gott. Men nejdå, jag börjar jobba 15.45 så jag tänkte ta mitt sista gympass för denna vecka innan jobbet så kan jag ta en vilodag imorgon. Låter riktigt bra tycker jag:) Så ska nu ta o kliva upp o göra en dunder frukost o ladda upp kroppen för att lyfta skrot.

It happens every day


Frusen


Åhh vad jag vill ha sol o värme

Usch vad jag hatar kylan! Men solen lyste idag o jag kunde känna att den värmde en aning, hur underbart är inte det:D
Jobbade på coop imorse, gick helt okej. Men kan inte fatta varför 3 timmar känns som dubbelt så mycket när man är där. Men det funkar så länge man har musik i öronen. Alltid bra med lite extrajobb:)

Blev sedan ett ordentligt träningspass på gymmet. Körde 25min på crossen o sedan styrka för bröst o axlar. Pressade på så axlarna brände riktigt ordentligt. Bröst tränar jag dock inte så hårt, är rädd att dom ska försvinna hehe;) Dom är viktiga för mig:)

Nu har jag ätit lunch o ska hoppa in i en varm dusch o värma min frusna kropp.

Shopping o Luleå resa














Shopping både från Luleå o från idag. Magnolia härma mig hur jag låter när jag shoppar kläder: "Svart passar till allt". Haha, ja ni ser ju själva;)

Var ju i Luleå igår med Isabel o Magnolia. Anledningen till varför vi åkte dit var för att jag o Isabel hade tatueringstid kl 12:D Så vi satte oss på bussen 7.40 o var framme i Luleå just efter kl 10.
Vi hann käka lite innan det var dags för att gå mot Aeon. Väl där så fick jag kolla på olika textsnitt som jag fick välja mellan, men nja jag tog ändå den som jag hade med mig. Tatueraren frågade om jag har nån sen tidigare o det har jag ju, så han sa att då vet jag ju vad jag väntar mig. Var inte alls lika nervös som första gången men jäklar, det gjorde ondare än då. Kändes som om att det brände in i benmärgen. Men det var det absolut värt o det var ju bara att bita ihop, var ju inte så hemskt så att man inte klarade av att ligga still! Tog ca 30min tror jag, o sedan var det Isabels tur:) Jag är super nöjd! Fick inte heller sån där hemsk frossa som senast.
Sedan var det dags för lite shopping. Hittade en del fynd:)

Äntligen har jag sovit ut!



Oj vad jag sovit inatt. Somnade väldigt tidigt, gick o la mig redan efter kl 21. Kommer inte ihåg när jag somna men det gick väldigt fort kan jag då säga:P Sov ända fram till kl 12, så underbart skönt! Det behövdes efter flera nätters dålig sömn. Kan gissa att det kommer bli lite sömn denna natt bara för att jag sov ordentligt nu. Men ähh, sånt är livet:P

Jag är då så glad att jag har familjen o mina kära vänner! När jag vakna imorse så kändes det som om att det kommer att bli en dålig dag. Men efter lite snack med syrran o planer på att jag o fina Sanna ska på stan o sedan gymmet så kändes dagen ljusare. O musiken gör ju inte det sämre heller! Så nu ska jag njuta av livet:)

Ögonen går i kors

En låång härlig dag i Luleå idag!:) Förrutom kylan, det var hemskt!!
Sov endast 3 timmar förra natten o har knappt sovit något på bussresan.
Mina ögon håller på att gå i kors o som tur är så är jag ledig imorgon så jag tänkte lägge mig nu o ta en rejäl sov stund. Får hoppas att jag kan sova ut ordentligt.
Så berättar lite mer om resan imorgon o så ska ni få se shoppingen.
Godnatt!

Nu är jag mig själv igen!:)



Älskar att gå till frissan o komma därifrån o vara riktigt nöjd!:) Jag kan verkligen rekommendera Karma, är man inte nöjd så fixar dom till det gratis. Trivs riktigt bra med denna färg, härligt!:) Hade ingen bättre bild nu, men ni ser ju att det inte är Kalles kaviar gult längre:P o matchar mina ögonbryn o hudton mycket bättre;)

Blev även träning idag för att fördriva tiden innan jag skulle o jobba. Körde 25min cross o sedan nästan 1 timmas styrkepass för ben/rumpa. Jäklar så det brändes, underbar känsla!

Ikväll blev det födelsedagskalas hos Sanna:) Riktigt trevligt o jäkligt god fika!
Nu blir det att göra iordning sig inför natten, lägga sig på spikkudden o försöka sova. Imorgon är det ju nämligen Luleå som gäller med 2 härliga brudar;)

RSS 2.0