Lördag 20/6

Ja igår var det då midsommar:)
Hade det riktigt mysigt tsm med familjen. God mat, sol o en massa mys med djuren:) Åkte sedan på natten i en överfylld bil för att kolla på midnattssolen, vackert:) Sen avslutade vi firandet med Jorgubbar o grädde, sjukt gott:)

Sitter nu iaf hos min mormor o morfar:) Kom efter 8 hit med morsan o syrrorna, ska stanna här till imorgon:)
Har annars varit riktigt skönt väder idag:) Sol:D Har varit duktig o klippt gräsmattan idag, haha:P
Lite bilder från gårdagen:)











Torsdag 18/6

Nu e jag hemma o min första jobbvecka e över, skönt! Har dessutom blivit sjuk nu så hade int mkt energi idag. Men jag ska vila upp mig nu under helgen o sova ordentligt:)

Packar...

Håller på o packar inför hemresan imorgon. Det e verkligen inte lite jag ska ta med mig. En massa kläder, vet inte ens hur jag ska kunna bära allt när jag ska byta buss :S Blir 1 stor bag, 1 ryggsäck, dataväskan, handväskan o sen eventuellt ngn bag/påse. Inte lite alltså...


Kaninhoppning:)



Åhh det e kaninhoppningstävling här i skeå o jag missar d:/ Blir ändå fler ggr här runt skeå så jag får fler chanser. Men att veta att dom just nu har en massa söta kaniner där som hoppar så blir jag tokig!! Men men, finns int så mkt att göra åt d just nu.

Saknar mina små bebisar<3


Sommarjobb

Första dagen på sommarlovet o d känns riktigt skönt:) Fick även veta att jag börjar jobba på kyrkogården på Måndag. Alltid bra med lite pengar till sommaren:)



SOMMARLOV:D:D

Äntligen nu har vi sommarlov:D:D
Underbart!


Sammlades med klassen o våra dans/teater lärare  kl 9 och fick glass och som vanligt gick vi en runda:) Sen blev det snabbt massa klasskort innan vi snabbt fick skynda oss till Aulan där musikarna sjöng och rektorn pratade. När vi sedan rusade ut därifrån var det äntligen sommarlov:)
Gick på stan med Vicky sen och det var så härligt att få träffa henne igen<3 Blev inte så mkt shopping för min del, köpte bara en sportbh, alltid bra o ha flera:P
Nu e jag iaf hemma, har just skrivit färdigt det sista arbetet och skickat in det så nu börjar mitt sommarlov officiellt, hehe:P Inget plugg inte förrän till hösten och det känns sjukt bra!
Vädret var ju inte det bästa idag, men det regnade inte som tur var:)



Es2c
Dans & Teater





Es2c
Dans <3


Skolavslutning:D:D

Nu e d skolavslutnings morgon o jag har gjort iordning mig färdigt:)
Ska ta snabbt o fixa lite frukost innan jag måste gå iväg till skolan. Vi ska sammlas kl 9 på Dans & teater och sedan kl 10 blir det nog i Aulan tror jag:) Efteråt ska jag träffa Vicky o vara med henne på stan:) Saknar henne så mkt, ser verkligen fram emot o få träffa henne:D
Vädret e dock inte den bästa. 12 grader o mulet, säkert kommer det ngn regnstänk oxå. Men jag hoppas att denna dag blir lyckad iaf:)

 Nu ska jag fortsätta med mitt:)


Nu e d fixat:)

Sådär nu har jag fixat skjuss ti busstation på söndag morgon:) Min moster e snäll o kan köra mig dit, så bra:) Så nu behöver jag inte stressa med packningen bara börja lite smått. Blir då o vänta i Luleå just över en timma som vanligt då, e sen i Pajala vid kl 15 o då skulle morsan komma o hämta mig så jag slipper åka buss hem den sista timman:) Sparar ju lite pengar där:) Känns skönt att d e fixat nu, slipper då oroa mig hur jag ska ta mig till bussen:)



Förra årets skolavslutning:)
Es1c

Nytt smink:P

Idag blev det en sväng till skolan iaf. Hade mentorsamtal o städade även ur båda skåpen.
Var sedan till coop o var på sminkaffären som dom har byggt just innan man går in till coop. Märkte imorse att jag måste ha nytt smink. Spec innan jag far hem, där finns ju int så mkt smink att välja mellan. Närmaste i Pajala (5mil) men där finns bara Isadora, annars blire Gällivare (2h), så lika bra o passa på nu innan man far:P Köpte en nu puderfoundation från Max Factor Miracle Touch i färgen Browns. Min förra från Isadora var lite för ljus nu när man börjar få färg från solen, så sattsade på en lite mörkare o den blev faktiskt riktigt fin tycker jag:) o dessutom så var den på kampanjpris:) Fick den för 129 kr o orginal priset e 155 kr, så d kändes lätt värt:)


Hehe egentligen skulle pengarna gå till en ny sportbh, men får ju se hur mkt pengar jag har kvar efter jag varit o betalat resten till Isaks mobil, då kanske jag har råd att köpa en ändå:P



Men nu ska jag väl fortsätta slappa ett tag, kanske sitta på balkongen ett tag o bara njuta av sommaren. Sen måst jag städa o börja packa lite smått. Vet ju fortfarande inte ifall jag måst redan fara på fredag lr om jag iaf kan stanna ti söndag. Beror på om jag kan fixa skjuss...

Tisdag 9/6

Ännu en ny dag:) O ingen skola, sååå skönt! Ganska så bra väder oxå, inte så jätte varmt men solen e framme lite då o då o jag har iaf kunnat ligga o steka på balkongen:)
I övermorgon e d avslutning. Ska verkligen bli skönt med sommarlov o man får ju hoppas på att vädret den här sommaren e bättre än förra året:)

Yes!:D

Fick just veta att vi inte har ngn skola imorgon lr på onsdag:D:D så jävla skönt!
Bara skolavslutning på torsdag kl.10, sen e jag fri för ett tag;)

:P

Blev ingen Luleåresa för min del:P
Syrran ringde just innan bussen kom o sa att hennes kompis e med på den bussen o hon skulle visst oxå ti luleå så hon kunde ta katten ist:) Så jag överlämnade bara katten till henne o sen gick jag hem igen:P Hade nästan sett fram emot att åka till Lule men ska ju ändå dit när jag ska hem så spelar roll:P
Ja nu har jag ingen katt här, känns faktiskt redan lite tomt. Hon e ju så söt lillgumman<3


Tidigt

Godmorgon
Blev int mng timmar sömn inatt, o katten skulle såklart väcka mig innan klockan ringde. Kmr att vara trött idag.
Ska iaf snart hoppa in i duschen o sen blire att fara in ti stan. Ska iaf bli skönt att slippa skolan:)

Det e bara 5 grader där ute, kallt, men solen lyser iaf:) Vet inte vad jag ska ha för kläder på mig, ingen aning om d blir varmare mer till dan lr om d kmr vara kallt. Svårt...

Jo, en sak som jag bara måst säga. I fredags tror jag det var så hade det visst snöat hemma i junis, fatta SNÖ i Juni! Sjukt, fast egentligen inte så konstigt eftersom att d e där uppe. Fan int ens sommrarna e ju varma där hemma. Hoppas iaf på mkt sol o bad denna sommar, förra blev ju int så mkt.

Men ska börja göra iordning mig nu

Kväll

Fortfarande trött... o nu med huvudvärk på köpet:/
Har börjat kolla igenom lite grann vad jag ska ha med mig för kläder till sommarlovet.

Ska kanske börja göra mig iordning nu för att sova. Blir en tidig morgon imorgon, o jag vill ju vara någorlunda pigg:) o jag hoppas verkligen, VERKLIGEN att man får ta med en katt på bussen in ti stan, för annars måst jag promenera med henne i reseburen:/ o d kmr int min rygg tycka om:/





Söndag 7/6

Jag e trött

Alldeles nyligen blev jag färdig med bakningen:) Blev kanel/vaniljbullar:)
Så nu vilar jag o me Dratzie o lyssnar på lugn musik, mys!
Imorgon blire att fara ti Luleå tidigt på morgonen. Syrran o hennes pojkvän kmr tibaka från deras utlandsresa, så ska upp till norrbotten en sväng o överföra katten till dom:) Blir nog oxå att fara en sväng på stan med syrran då:) Så slipper skolan imorgon:) Lr ja kanske att jag far dit efteråt, om jag hinner:P
Kommer faktiskt bli tomt utan en liten katt som strosar omkring mig hela tiden:P Fast jag har blivit småirriterad på henne ibland så e hon ju så söt o snäll:)

Lördag 6/6

 

Fågelkatt?

Hittade just en riktigt underlig sak, har nog aldrig sett ngt liknande, en katt som har vingar!







Provet e bortgjort:D

Nkb provet e gjort! Hoppas verkligen att jag klarade den:) Har sen 2 Nkb prov som jag ska spara till hösten då jag hoppas att jag har mer ork att plugga till dom:) Känns faktiskt riktigt bra nu:)
Har 2 saker kvar att göra, Utvärderingen till våran Dansföreställning och sen Hemtenta i KuHi. Måste skriva lite idag så att dom snart blir färdiga dom med:)
Oroade mig för hur d skulle gå i Engelska B, men jag klarade mig:) Skönt! Ska ringa morsan o farsan sen o berätta;)

Annars hade vi en busenkel skoldag idag:) Gjorde provet, sen på Engelskan fick vi betyg o fika, o sen på matten gjorde jag inget. Mattetanten kom aldrig med uppgifterna som jag skulle göra, så vi tog lunch tidigare ist:P

Har legat o solat på balkongen ett tag, fick ännu mer färg;) Var ganska kalla vindar, men annars var d riktigt skönt:)
Ska väl börja med pluggandet nu:P

Shoppingtokig:P

Var på Myrorna en sväng med Anna idag:) Dit borde man gå oftare, man kan ju göra värsta fynden;) Hittade en jätte fin lång ljusgrå kofta för bara 45kr:D Var ju tvungen att köpa den, riktigt skön e den oxå:)



Inte världens bästa bild, men ähh:P Har nya shortsen på mig oxå:)

Tack:)

Tack Carro för att du skicka denna fina låt ti mig:)
Den e underbar!



Nya kläder:D

Bara idrott i skolan idag sen gick jag in ti stan:)
Var typ livrädd att bli blöt ida, vill ju int gå på stan nerdränkt i vatten:P Men så klart så blev jag blöt ändå. Just när jag skulle ut från skolan så stod det några "getingar" utanför huvudentrén. 3 st var d, dom sprang emot mig men alla missade:P Haha LOSERS!!:P Blev bara lite blöt om ena foten men inge mer med d:P Det var ju fan skrattretande:P

Sen på stan blev d lite shopping:) Köpte en vit tunika och ett par jeans hotpants från Gina Tricot:) Blev riktigt nöjd:)
Så nu sitter jag här i köket o håller på o skriver ett Engelska Cv, tror faktiskt att jag är färdig. Vet inte så mkt mer jag ska skriva så.
Ikv ska jag iaf fara ti pojken, ska nog ta med lite läxor dit oxå så jag iaf kan läsa igenom Nkb:) Blir o göra Provet på Torsdag kl 9.30. Så missar lite av sovmorgonen, men jag vill ju göra bort provet så:)


Lillgumman;)

Sover så sött här bredvid mig;)

En söt liten filur;)

Ja då e man hemma efter skolan:) En riktigt slapp dag, nästan onödig:P
Hade engelska, o då hade vi en tävling. Man fick ett frågepapper o så skulle man gå runt i skolan i små grupper o svara på frågorna. Sen när vi gjort d (tog typ 15 min) fick vi klubbor o sen sluta:) Sen var det dans, ingen lärare den lektionen så vi läste ett papper om Svansjön o så började vi se den föreställningen. Den är hela 2 o en halv timma lång så d blir o fortsätta se den på Onsdag då vi typ har dans hela dagen:)
Efter skolan blev d mjukglass me Jossan:) Riktigt trevligt o gott:)

Så nu e man hemma, gulligt att ha en liten katt som kmr o möter en när man kmr hem:) Lika glad som vanligt:)
Nu e det bara 7 skoldagar kvar:) Ska bli skönt o slippa den ett tag...


Vilken morgon...

Vaknade imorse av att katten börja mysa me mig, titta på klockan o den visade 05.35. Jäklar vilken morgonpigg katt syrran har:P Sen har jag vaknat lite då o då pga av att katten bökat omkring.
Klev upp sen halv 9, gjorde iordning mig o vandrade till skolan. Såklart bara för att jag kände mig pigg för att gå till skolan så går jag dit helt i onödan, vi hade ingen svenska! O vattenkriget i skolan har nu börjat o såklart så bara för att jag redan var irriterad över att jag gått dit i onödan så fick jag självklart vatten över mig.
Men nu sitter jag här hemma igen iaf. Ska ta o plugga lita o fixa ngn god lunch har jag tänkt. Nästa lektion börjar först kvart i 1, så det är ju ett tag kvar.

RSS 2.0