Snart avgår flyttlasset!



Här är det full rulle hela dagarna. Mamma o lillbrorsan anlände i måndags o sen dess har vi bara hållt på med flytten. Men idag tog vi oss ifrån det en stund o for in till stan för att shoppa lite. Det enda jag hitta var dessa fina vantar:)
Kvällen har vi spenderat med flytten. Ett gäng fina vänner kom o hjälpte mig med släp o att packa in allting. Så imorgon kl 12 avgår flyttlasset. Känns väldigt spännande med tanke på att jag inte fått se den nya lägenheten:P
Nu ska vi sussa så gott här på golvet i vardagsrummet, godnatt:)

Nu börjar mina lediga dagar!

 
Ledig nu fram till fredag .Hur underbart känns inte det?:D
Har vaknat tidigt idag för att städa o tvätta kläder. Om ett tag ska jag åka in till stan för att möta upp min kära mamma o yngsta lillebrorsan som är på väg hit för att hjälpa mig med flytten:) Har inte träffat dom sen Augusti så det ska bli mys!
Har hunnit packa en hel del, men det är i såna här tillfällen som man märker huur mkt saker man verkligen har. Ändå har jag slängt iväg en hel del o sålt lite grejs. Sjukt så mkt jag har hunnit samla på mig under två år som jag bott i denna lägenhet:P
Nä nu ska jag damsuga upp allt katthår som damerna här lämnar efter sig:)
 
 

Resultat av det hemliga projektet

 
Godmorgon!
Eller jaa, jag sa godmorgon redan vid 7 då katterna ville ha mat:) Halvsov sedan fram till kl 8 o då kände jag att det var dags att kliva upp. Har börjat tycka att det är skönt att kliva upp tidigt o pyssla om här hemma.
Varför jag klev upp så tidigt idag var för att jag skulle hinna till Ica o köpa Norran innan den tar slut. Men när jag kollade i hallen så hade jag minsan fått helgens bilaga, hur nice var inte det;) Idag är nämligen den dagen då det hemliga projektet visas som jag var med i för någon vecka sedan. Ni ser ett litet smakprov på min frukostbild högre upp, men om ni klickar er in på Fridas blogg där finns det lite fler bilder om ni är nyfikna:)

Powerwalk



Igår var det soligt o fint ute, passade då på o ta en 8,6km powerwalk. Super härligt!
Idag är det dock grått o trist ute igen. Planerna för idag är att göra lite ärenden o sedan jobba några timmar.

"Ta hand om dig själv" - dag:)



Vilken skön dag!
Jag mår verkligen bra av att ta hand om mig själv. Har inte varit så duktig på det detta år, men det känns som om jag håller på att göra en förändring på det nu. Jag gör saker som jag mår bra av o det känns underbart! Så efter jobbet idag blev det att få massage. Riktigt skönt samtidigt som det gjorde jäkligt ont i nacke o axlar där jag är som mest spänd. Blev helt slut efteråt o när jag kom hem tog jag en lång o varm dusch. Resten av kvällen har jag bara suttit i soffan o tagit det lugnt. Ibland behövs såna här lugna kvällar för sig själv:)

Jobb o annat smått o gott...



Denna dag har bestått av jobb hela långa dagen. Men som tur var så hade jag lite energi kvar när jag kom hem, så det blev att laga matlådor inför resten av jobbveckan. O inte nog med det, körde även ett kortare pass på crossen. Nööjd!
Nu är jag jäkligt trött så tänkte faktiskt unna mig lite sömn. Imorgon efter jobbet ska jag o fixa till ryggen, behövs kan jag lova! I över en vecka har ryggen krånglat rejält. Yrsel, nära till o svimma o strålningar längst armen. Måste få hjälp med det där fanskapet...

Soliga söndag!



Meen godkväll! Äntligen är jag på väg hemåt. Har varit super fint väder idag så när jag kom till jobbet idag 45min för tidigt så passade jag på att ta en morgonpromenad, underbart! Sen har jag bara varit på bra humör hela dagen, vädret gör mkt.
Har jag då varit på gymmet en sväng, blev endast kondition idag. Gick faktiskt riktigt bra.
Nu när jag kommer hem är det dags att fortsätta med storstädningen som jag påbörjade igår, imorgon är det nämligen dags för visning av min lägenhet. Flytten närmar sig med stormsteg, nu är det verkligen inte länge kvar!

Smink

 
Gå in o kika på Fridas blogg där hon bla visar denna sminkning på mig:)

En liten Miley

 
Meeen kolla vilken söt liten krabat som jag fick hem igår! Har velat ha en hamster länge men inte blivit av att skaffa en då jag har katt. Men nu när jag ska flytta o få en liten klädkammare där hamstern kan vara så passar det perfekt:) Blev en väldig impulsiv grej, men jag har ju erfarenhet av smådjur så det är ju inget nytt precis. Fick ett stort terrarium med o alla henens saker. Dock så ska jag byta ut en hel del av grejjerna då man inte ska eller får använda sånt till hamstrar. Måste vara noga med storlek på hjul o springboll då dom kan skada sin lilla rygg annars.
Kan även säga att min Mira är livrädd för henne:P Medans syrrans katt var jäkligt nyfiken;)

Tisdag, 16 oktober



Godmorgon!
eller goddag kanske det är. Somnade på spikmattan igår kväll o vaknade imorse vid halv 9 av att katterna ville ha mat. Försökte sen somna om men kunde inte sova ordentligt. Vaknade sen o är nu yr, skakig o helt slut i kroppen. Vet inte vad det beror på men det ör väldigt obehagligt så jag hoppas det går övrr snart. Så idag ska jag bara ta det lugnt o försöka kurera mig. Pissväder ute oxå så jag har all rätt att ligga inne i soffan hela dagen.

Små små damer

 
Efter några timmars jobb så ställde jag mig direkt på crossen när jag kom hem. 20 min blev det, o sedan ordentlig stretch efter det. Måste ta igen alla månader som jag slarvat med stretchen.
 
Är kattvakt till syrrans katt. Mysigt att ha 2 katter här, men dom är inte så jätte förtjusta i varandra:P Dom har träffats några gånger tidigare, men dom kommer nog tyvärr aldrig bli bästa vänner. Syrrans katt älskar att leka o försöker verkligen med Mira, men Mira förstår inte hur man leker så hon bara kollar på Dratzie som om hon var tokig eller något. Ja mina små damer, dom är ju bara för söta. Underhållning på hög nivå:)

Testning



Testar nu för första gången blogg.se appen. Kan ju vara roligt att kunna blogga lite när som helst. Är ju inte alltid man har en dator tillgänglig:) Blir kanske mer inlägg då får man ju hoppas på:p

Tid för mig själv

 
Hemkommen från ett mördarpass på jobbet, 10,30-21,30. Känner mig inte så värst trött, men vänta bara tills jag lägger mig, då kommer det kännas:P
 
Idag känner jag mig less, förbannad o ledsen! Less på denna tråkiga vardag. Jag tror att det snart börjar vara dags att åka upp till norr o mysa i skogen hos familjen. Komma bort från allt här ett tag. Även fast jag nyligen var utomlands så räcker det inte, o när man behöver koppla av så finns inget bättre än att vara i skogen.
Jag känner även att jag bara ska tänka på mig själv ett tag. Tänker inte engagera mig i nån annan för det ger ändå inget. Jag ska göra det som jag mår bra av o njuta av vänner o familj.

Många fina minnen...

 
 
 
 
 
 
 
 
Sista bilden som jag tagit på Zénit, Juli 2012

Storasyrran på besök:)

 

Min älskade Zenit<3

5/5 2005 - 12/10 2012
Min käre gammle gubbe....
Tänk om jag hade fått klappa o krama dig en sista gång!

Packar inför flytten

 
Har nu gått igenom en garderob, har 4 st kvar. Känns skönt att kunna slänga en del saker, o sen när jag ska packa upp allt då ska jag rensa bland dom kläder som ska ges bort eller säljas:)
 
Vaknade kl 4 imorse för att fara in till stan o göra ett litet hemligt projekt. Riktigt roligt o ni kommer att få se resultat här om nån vecka:) Det tycker jag verkligen att ni ska längta efter;)
Så efter 3 timmars sömn inatt så blev det en skön powernap när jag kom hem o efter det har jag bara slappat framför tvn med lillkatten:)
Så nu ska jag fixa det sista o ladda upp inför morgondagens jobb o träning

Hääärlig kväll!!

 
 
Oj vad gårdagen blev lyckad!
Jag o Anna började kvällen med vin o popcorn o tjejsnack. Sedan drog vi igång musiken, shotade sazok (som vi köpte på rhodos) o väntade på resten. Till slut så bestämde vi oss för att inte fara ut överhuvudtaget. Vi dansade, skrattade o hade så sjukt roligt!
Var uppe dock till närmare 7 på morgonen o sov ca 3 timmar. Så efter lite sömn o en snällare baksmälla så har jag även jobbat. Kan dock säga att nu kommer jag slockna vilken sekund som helst. Som tur är så är jag ledig imorgon:)

Min älskade Kanel!

 
 
Det är din dag idag och jag önskar att du fanns kvar hos oss så vi kunde dela den med dig!

But just because it burns Doesn't mean you're gonna die

 
Att sitta såhär sent en kväll o pyssla med bilder o upptäcka musik får mig att tänka tillbaka på tiden då jag bodde hemma och gick högstadiet. Jag kom hem efter skolan, pluggade, tog en paus och gick ut o myste med kaninerna, sedan in och umgås med familj/vänner o plugga igen. Sedan satte jag mig på kvällen och hade egen tid framför datorn.
Jag tror faktiskt att min hemlängtan just nu är väldigt stor!
Måste även bara få tala om hur stor förebild P!nk är för mig. Inte det att jag vill bli sångerska, för det kommer aldrig hända. Men hennes musik, texter är helt magiska! Blir alltid lika överraskad varje gång hon kommer med ett nytt album, för det är precis min stil. Dom som känner mig vet att jag annars inte lyssnar på så många tjejer som sjunger, men hon är speciell.
 

Inget nytt för detta år, men hälsar ännu en förkylning välkommen!

 
Den mysiga tröjan är köpt i Spanien, älskar färgen!
 
Första jobbdagen efter 12 dagars ledighet. Som tur var så hade jag bara ett 4 timmars pass. Skönt att börja lite lugnt.
Dock så är jag sjuk igen... För typ femtioelfte gången det här året! Vaknade tidigt imorse av att halsen värkte såå sjukt mkt. Fick senare sån värk i ryggen, blev dock bättre efter lite värktabletter o nu känns det hyfsat efter några timmars sömn på soffan. Så ska försöka klara mig igenom ett 8 timmars pass imorgon.
Nu ska jag mysa vidare med lillkatten i famnen, min lilla myspropp!!

Rotlös

 
Vår saga är slut nu, ingen kommer att läsa den...
 
 
 

Nytt kapitel

 
Inte länge kvar till flytten nu och jag har redan börjat fixa lite grejjs inför den. Rätt så mkt som ska göras. Det positiva med en flytt är att man får rensa bland sina saker, o sedan handla lite nytt förståss;) Kanske dags att boka in en Ikea resa:P Ska bli skönt att börja på nytt efter allt som varit. Jag känner att det verkligen behövs. Får göra det till bara mitt place o ingen annans. Då ska jag ta tag i inredningen ordentligt! Måste även vara o välja tapeter hos hyresvärden, ska få byta i sovrum o kök.
Ja det är mkt tankar o känslor som snurrar runt inför det nya kapitlet i livet. Känns samtidigt lite trist att lämna denna lägenhet eftersom att jag trivs så pass bra ändå. Men det är många fördelar med den andra, där har jag nära till allt, så det kommer nog bli bra till slut ändå:)
 
 
 

Frisör besök

Före - Efter
 
Inte så stor skillnad men en aning mörkare nu.
Är iaf super nöjd o det känns riktigt bra!
 

Tillbaka i Sverige

 
Tillbaka efter en hel vecka i Torrevieja, Spanien.
Vi har hunnit med sol, bad, oväder med skyfall, shopping o alldeles för mycket godsaker. Vädret blev väl inte som vi hade tänkt oss, men vi gjorde det bästa av situationen.
Förra natten blev det ca 2 timmars sömn innan taxin stod utanför lägenheten kl 3 på natten o förde oss till Alicante flygplats. Därifrån vidare till Madrid, Arlanda o sedan hemma i stan. Blev bjuden på Tacos till middag hemma hos Sannas familj. Sjuukt gott med hemlagad mat må jag säga. Det är skönt att vara hemma och efter 13 timmars sömn inatt så känns kroppen fortfarande väldigt seg. Så idag har jag bara handlar o packat upp väskan. Lite senare idag kommer Anna förbi med lillkatten. Åhhh så jag har saknat dom båda! Det har varit så tomt att sova en natt utan Mira, har hört hennes små ljud hela tiden fast än hon inte är här. Jag ska pussa o krama henne såå mkt. Tänka sig att en liten katt kan betyda så mkt för en!

RSS 2.0