28 Februari

Söndag kväll och jag sitter o försöker skriva på keramik uppgiften som vi fått. Men det är inte så lätt o skriva när man knappt hittar nå fakta om personerna man ska skriva om. Men det löser väl sig...

Nu e det bara o ladda inför en ny skolvecka.

Hela helgen har man haft koll på internet o nyheterna på tv för att läsa om jordbävningen i Chile. Orolig. Jag hoppas verkligen att allt är bra med dig gumman!

Sol:)

Bara några få dagar på denna månad. Känns skönt att våren närmar sig.
Idag vaknade jag till att solen lyste in, hur härligt som helst:) Man blir på så mkt bättre humör om det är soligt och fint ute:)

Idag gjorde jag samhällsprovet - ekonomi. Ska bli spännande o se hur resultatet blev. Det kändes iaf helt okej så godkänt är jag ändå rätt säker på att jag får:)

Nu är jag skitless på att plugga, men jag har inte så mkt till val. Har några arbeten att skriva så det är väl bara att sätta igång. Har ännu ett till prov nästa vecka att göra innan man får ta lov.

23 Februari - Tisdag

Kallt!
Nu ska jag hoppa in i duschen o ta en varm dusch o sedan pallra mig iväg till skolan, blir en lång dag med bara keramik o dans, känns rätt okej ändå:)


Haha Anna fotade mig o Emelie igår på skolan för att vi båda hade glasögon:P
Usch så hemsk jag ser ut på denna bild, så den fick bli minimal;)

Godnatt

Kom hem från Lina för en stund sedan. Såg filmen "A perfect man" med Hilary Duff:) Blev även en massa prat o letande efter studentklänningar på internet. Studenten närmar sig med stormsteg:)

Nu blir det att sova så man orkar upp till skolan imorgon!




Helg:)

Nu e jag hemma o vilar, ska ta o plugga lite innan jag ska vandra över till Lina för att umgås:) Blir väl att se ngn film o prata en massa:)
Usch för det här vädret säger jag bara:S

19 Februari - Fredag

Halsen är tyvärr värre idag, men annars känner jag mig piggare:)

Har just varit en sväng i skolan o gjort Nkb provet - Oorganisk Kemi. Jag la ett mål att jag ska få VG, men en veckas plugg blev mkt bättre resultat, fick MVG!:D Så jäkla skönt det känns:) Jag vet att jag kan bara jag vill o har orken till att plugga:)

Nu blir det att sickta in sig på Samhällsprovet - Ekonomi som är nästa vecka på torsdag, och även försöka göra färdigt lite skrivarbeten.


-

 

Hemma från skolan igen...

Blev hemskickad av skolsköterskan. Har även hunnit vara till vårdcentralen för provtagning. Efter helgen får jag veta om det är halsfluss, annars är det bara vanligt virus. Ska ta det lugnt iaf över helgen o jag får inte träna.
Så nu ligger jag här hemma i sängen, har på OS på tv o har just druckit en kopp med varma koppen. Känner mig rätt slut så ska nog ta o se något avsnitt på One Tree Hill o sen sova lite.


18 Februari - Torsdag

Vilken morgon. Vaknade av att halsen gör så sjukt ont!
Så nu blir det att göra iordning sig o pallra sig iväg till skolsköterskan o kolla upp ifall det är halsfluss som jag drabbats av. För jag har iaf dom symptomen...:/

:)

Jag har ett litet projekt på gång, o det gäller självklart dans. Ska ringa ett samtal nu i veckan o se om det går som jag tänkt. Sitter just nu o försöker leta lite musik o försöker att få lite inspiration. Kanske blir o stanna kvar i skolan någon dag efter vi slutat o börja spåna lite steg i danssalarna:)
Känner peppen:)

Kväll igen

Jag känner mig lite bättre nu har kunnat äta, men känner faktiskt fortfarande lite av illamåendet. Ingen aning vad det är eller varför det blev så. Virus kanske?

Nu blir det att plugga ett tag, sen sova o se hur jag känner mig imorgon på morgonen, så får man ju se om det blir skola imorgon eller inte.

17 Februari - Onsdag

Avancerad dans idag, sen gick jag hem en sväng o tänkte gå tillbaka till skolan till nästa lektion, men så blev det inte. Fick helt plötsligt huvudvärk o illamående, o även fast jag sovit nu några timmar så e det kvar...:/ Har inte kunnat äta ngt, men ska testa äta lite grann snart o hålla tummarna på att det snart går över...

Fettisdagen

Har kämpat mig igenom hela denna skoldag, även fast jag tänkte ge upp där efter någon timma.
Men nu e man hemma igen, maten e i ugnen o läxorna väntar. Senare blir det att stå på crosstrainer o bränna bort lite mer kalorier idag.
Idag är det till o med fettisdagen men ingen semla har det blivit...



15 Februari

Helgen har gått lika fort som alltid.
Men den har varit riktigt bra:)
Har varit underbart väder, sol! Så denna helg har jag varit ute en del:) I lördags blev det en längre promenad, var verkligen skönt o jag längtar så otroligt mkt till våren och när solen börjar värma ännu mer:)


12 Februari

Termometern visar att det e -20 grader ute, vill inte gå ut idag!

Idag e det en lätt dag i skolan. Har bara en lektion, avancerad dans, så det e skönt. Fast hinner inte vara på hela den lektionen, ska gå o prata med min föraa Nkb lärare o fixa lite skolgrejs. Sen blir det att promenixxa till OkQ8 för att hämta ut mitt paket med mina nya dansbyxor:)


11 Februari

Ledig idag, skönt!
Har varit jätte trött idag o träningsvärk i kroppen efter gårdagens dans. Men tycker om träningsvärk, då känns det att man har tränat:P

Sitter just nu o skriver om Dödsstraff. Argument för och emot, sedan ska jag resonera kring det. Ska försöka skriva färdigt det här i kväll så jag får det bortgjort.



Hjärntvättad!

Herregud lillsyrran har verkligen fått mig att börja lyssna på en artist som jag inte riktigt tyckt om tidigare, Miley Cyrus:P Hela jullovet när jag var hemma lyssnade hon på hennes skiva, så serien på tv o såg hennes film. Inte konstigt man har gått o blivit hjärntvättat. Storasyrran har blivit hjärntvättad hon med, hon har börjat se serien på tv, haha;P


Labolina:)



Lilla damen Labolina fyllde 6år igår.
Kan verkligen inte tänka mig att hon e så pass mng år redan, jag ser henne fortfarande som typ 3:P
Längtar till o komma hem o få gosa med min lilla tjej:)

Grattis:)

Idag fyller pappsen 53 år. Grattis!
känns lite konstigt, jag har inte varit hemma o firat varken mammas eller pappas födelsedagar sedan jag gick i 9an. Känns väldigt länge sedan. Men jag hoppas att pappa får en bra dag även fast hans lilla flicka inte e hemma:P Vet att han jobbar idag, men ska senare ringa o gratta honom:)




Även detta datum skulle en av mina kaniner fyllt 6 år, Cosmos. Det är redan 4 år sedan han hade sin sista födelsedag och jag kommer ihåg den dagen så väl eftersom att han inte var riktigt frisk och jag visste att det skulle bli hans sista födelsedag. Minnena från honom glömmer man aldrig. Han var en så speciell o underbar kanin.

5 Februari

Idag kände jag inte för att gå till skolan. E alldeles för trött efter att jag sovit lite hela veckan. Missar ändå bara 2 lektioner så tycker inte att det gör så mkt.
Igår kväll tränade jag på crosstrainer o sedan styrka. Ska nog stå på crosstrainern idag igen. Jag har bestämt mig för att det ska synas lite resultat inför sommaren då det blir bikinii dags;)


-

 

Längtar efter värmen!

Huvudvärken blev lite mindre efter att jag fick sova en stund. Känner att den fortfarande finns där men inte alls lika mkt.
Jag har just ätit middag o nu väntar jag på att få hämta in den sista tvätten. Känns som om jag inte hunnit med något alls idag. Jag hade ju tänkt plugga, men det får jag se om jag ens hinner med. Har iaf tänkt träna på crosstrainern minst 15 min o sen blir det väl styrka o stretch som vanligt då:)
Usch vad jag längtar tills värmen kommer. Då man äntligen får ligga på balkongen igen o försöka få lite färg. Hittade en bild på digitalkameran i internminnet från i sommras, åhh så brun jag var;)


2 Februari

Idag skickade jag iväg mina provbågar, mejla in receptet och beställde mina glasögon:) Kommer säkert ta ca 2 veckor innan jag får dom. Ser faktiskt fram emot att få se ordentligt igen, har ju inte orkat fixa ngr nya linser nu på ett tag.

Dessa bågar valde jag:)


Tycker absolut inte om det här vädret som e nu, snöar o blåser, usch!

RSS 2.0