Nyårsafton



Ja jag tycker inte riktigt om nyårsafton. Alla har så höga förväntningar o det blir aldrig som man tänkt sig. Hade gärna firat denna dag med familjen. Men ikväll blir det fest:) Klänningen jag beställde ska jag skicka tillbaka. Klantig som jag är så hade jag råkat ta fel storlek. Smart! Så har beställt en ny nu i rätt storlek, får väl använda den vid något annat tillfälle. Så ska köra på en annan klänning ikväll. men det blir nog bra ändå:) Ikväll blir det iaf nyktert, ska bli skönt. Orkar inte ligga bakis imorgon när jag är ledig. Ska nog istället ta med kameran o fota lite:)

Har just stått på crossen en tund o nu ska jag hoppa in i duschen för att fixa mig inför kvällen!

Gott Nytt År!

Startar dagen med träning!



Startade dagen med 15min på crossen. Känns skönt. Även fast jag hatar att träna före frukost. Men en stund på crossen går bra:)
Idag vankas det jobb som vanligt. Börjar 10.30 o slutar 19.30. Ska kanske på middag ikväll med ett annat jobb. Får se hur jag gör, isåfall måste jag försöka sluta lite tidigare.
Har sån fruktansvärd hemlängtan. Känns som om jag lever i en dimma nu o bara gör allt jag måste göra. Så blir det när man är alldeles för kort tid hemma i byn. Nästa gång blir det förhoppningsvis en längre tid:)

Nä men ha en bra dag allihopa!
För det ska jag försöka ha

Lite extra jobb

Jag trodde att jag skulle få vara ledig idag, men så blev det inte. Jag tog lite extra jobb på posten idag. Hade egentligen inte så stor lust, men sen tänkte jag på min kommande frisörutbildningen o tänkte nä nu jävlar ska jag ha pengar till den! Så det blev 4 timmars jobb:)

Ikväll blir det bara tvätt, disk o fixa mat. Kanske ställa mig på crossen oxå en stund. Har ont i knäna, men jag vill träna!

Trött o eländig

Tillbaka i skellefteå!
Känns rätt trist. Ville så gärna vara hemma lite längre... Men som tur är så har jag tagit ledigt hela vecka 4. Så om allt går som planerat så entrar jag byn då i en hel vecka:)

Sitter nu på jobbet o är jäkligt trött. Käkar lunch o glor runt lite på internet innan jag ställer mig bakom grillen igen o serverar mat till människor resten av mina timmar. Lite irriterat i halsen o många runt omkring mig är förkylda så det skulle inte förvåna mig om även jag blev sjuk.

Imorgon är jag ledig. oj vad jag ska sova!

Nellys mellandagsrea




klickat hem denna korallfärgade klänning.
En söt liten bakelse!


Passade även på att beställa en Wonderbra.
Så att jag slipper bekymmer när jag ska ha axelbandslösa klänningar

Julklappar













Juldan



Underbart mysig juldag!

Åkt till byn för att testa lillbrorsan nya snowzone i stora backen som han fick i julklapp igår. Passade även på att svänga förbi min fina vän Josefin som jag inte träffat på år o dar. Ett kärt återseende. Tyvärr väldigt kort, men vi ses snart igen:)
Sedan blev det julbort, bygga pussel, spela "På spåret" o rastat kaninerna. En perfekt dag innan man åker tillbaka till vardagen.

Isadora ögonskugga





Köpte igår i Luleå på H&M. Riktigt fina färger. Har velat ha dom länge o nu när det var någon kampanj på dom så slog jag till:) Underbara!


Tiden har stannat upp


Även denna lilla krabat spelade familjespel med oss;)

Äntligen hemma i byn!
När man kommer hit hem känns det som om man alltid varit här. Det blir som om att tiden stannar.
Shoppade lite smink i Luleå, blev så shopping sugen när man fått lite pengar idag;)

När vi sen kom hit hem så har vi fikat, fixat med julklappar lite, spelat familje spel o bara haft det mysigt. Åkte hit hem med storasyrran o hennes sambo så dom var oxå här o hade uppesittar kväll med oss:)

Snart lite julledigt


Måste bara säga, oj vilken  bra dag jag haft idag!
Har inte känt såhär på väldigt väldigt länge:) Kanske jag är på väg från den lilla grop jag ramlat ner i, vem vet:)

Nu börjar jag verkligen sakna träningen igen. Har tränat dåligt dom senaste 3 veckorna. Men nu när jag är inne i jobbet o i dom rutinerna så ska jag lägga in lite träningsrutiner oxå:) Jag skiter i mina knän nu. Jag orkar faktiskt inte bry mig mer om dom. Jag äter klart min medicin o tränar samtidigt så får vi se vart det leder.

Nej nu blir det sängen, för imorgon väntas en 9 timmars arbetsdag innan det är dags för lite julledigt!

Godnatt!

 


Del 3

Inte många dagar kvar till jul nu, wiiiee:D har fått hem den sista julklappen idag. Så nu är jag äntligen klar:)

Vaknade halv 11 idag så jag har hunnit med tvätt, disk o plockat undan lite. Känns jäkligt skönt. Slipper ta hand om en stor disk när jag kommer hem ikväll. Ska alldeles strax gå mot bussen som går mot jobbet. Inte peppad på att jobba idag. Men tiden brukar gå rätt fort ändå. Speciellt om man har mycket att göra.

har förresten börjat kolla på julkalendern igår. Tycker den är riktigt bra! Måste komma ikapp nu, ska se del 3 idag. Måste skynda, vill ju se sista avsnittet tillsammans med familjen på julafton:)


Blev lite träning ändå:)

Det blev ändå lite träning:) Fast bara här hemma. Körde först lite styrka o sedan 15min på crossen. Nu är jag redo för att fara till stan o jobba. Vi stänger lite tidigare idag för idag ska vi alla på korvgubben äta 3 rätters uppe på sjätte våningen.Trevligt:)

Var är inspirationen? Till allt...



Har inte haft någon inspiration till att skriva något. Fotar inte alls mycket här i skellefteå, finns inget att fota i princip så det kommer inte upp några bilder heller.
Har bara jobbat o jobbat. I lördags slutade jag 19.30 o for snabbt hem för att göra iordning mig inför klassfest med dansarna. Såå roligt att träffa dom flesta igen! Blev en mycket trevlig kväll:) Utgången var dock inte lika rolig o hade lika gärna kunnat skippa den faktiskt.

Idag sitter jag här med beslutsångest om jag ska orka fara till gymmet innan jag börjar jobba. Har tappat all lust för träning. Kan ju som ändå inte träna ben så just nu känns allting helt jävla värdelöst. Jag har bestämt mig för att om dessa kurer med medicin inte hjälper då jävlar far jag till läkaren o be dom göra en titthåls operation som jag fick tips om. Är såå sjukt less nu!

jaja, det är snart jul iaf. O på fredag får jag äntligen åka hem till min älskade familj. Jag tror verkligen att det behövs. Den senaste månaden har varit pain in the as. Men nu hoppas jag verkligen på bättre tider:)

Bakslag!

Jaja, det kommer nog aldrig bli riktigt bra. Nu har det blossat upp igen. Knäna ömmar o värker. Var o hämtade ut en till dos med inflammations hämmande medicin. Ska äta 2 doser direkt efter varandra i hopp om att inflammationen vill ge med sig.
Känns så jävulskt surt! Blir så förbannad. Får aldrig börja träna ordentligt. Kan inte ens vara på en ordentligt danspass just nu. Har inte fått dansa ordentligt på typ 4 månader...

Äsch.. Ska göra iordning mig för dagen o hoppas att dagen blir bättre

G-star


Jeansen jag köpte från sthlm. Sitter som smäck över rumpan. Dock lite mjuka i kvalitén så dom blir lite pösiga i knäna. Men om nån vet någon som är riktigt duktig på att sy som kan sy in dom lite åt mig, hör av er! Fast ska testa tvätta dom en gång först:)

Granen är pyntad! o Mira är nyfiken




Det gör ont att ha förlorat dig...

Jag är alldeles tom. Vill inte göra något alls idag.. Men det är min första lediga dag på länge så jag måste hinna med allt jag inte hunnit med...

5e djuret på detta år... Jag vill inte mer. Jag hoppas verkligen verkligen att jag inte behöver förlora någon mer på väldigt länge. Helst aldrig mer. Det gör alldeles för ont. Denna gång var jag förberedd, jag visste att det skulle hända idag. Egentligen skulle det hända hos veterinären, men vi hann inte dit. Jag är glad att du slipper lida nå mer. 8 år o 8 underbara månader har jag fått med dig. Du har haft ett så bra o friskt liv o det är jag så glad över! Men det kommer kännas så tomt nästa vecka då jag kommer hem. Min älskade gammle gubbe som alltid funnits för mig finns inte längre...<3

Fler julklappar inhandlade



Saknar dig min vän!

Godmorgon!

Sitter här o äter tomtegröt (är lite less nu efter tredje dagen) o lyssnar på julradio:) Köpte 2 stycken julklappar igår o väntar på att två till ska komma med posten antingen idag eller imorgon:) Endast 3 kvar nu. Skönt! Fast det är även dom svåraste:/
Började fixa lasagne för en stund sedan, men kom på att vi inte har någon ost hemma, så ska snart till ica en sväng så jag kan fixa lunch/middagen klar. Ska o jobba kl 15.30 o innan dess tänkte jag ta ett pass på gymmet:)

Tatto!

Tatuerings tid för tatuering nr 2 är bokad!:D

Super bra morgon!



Vilken super underbar morgon! Kunde verkligen inte bli bättre!:D Fick ett glatt sms från mamma, nu håller jag tummarna att det fortsätter så! Kokat tomtegröt som jag åt till frukost o äter just nu till lunch tillsammans med ett stort glas julmust:) Har varit till Ica o handlat, o hälsat på Isabel på Hantverksmässan här i hamn där hon o hennes mamma satt o sålde smycken. Blev så sugen på ett par örhängen, men får vänta till efter jul om dom finns kvar:)

Har även hunnit beställa lite julklappar denna morgon. Ska fortsätta kolla runt lite o beställa imorgon:)
Åker snart o jobbar ikväll igen!

Ha en fortsatt mysig söndag!:)

Julklapps tips?



Blev ingen lång sovmorgon för mig. Men jag känner mig rätt pigg ändå eftersom jag la mig 22.30 igår kväll. Det behövdes verkligen:) 4 dagar tills jag är ledig 1 dag, det ser jag fram emot:) Räknar ner dagarna;) Behöver det:)

Håller på att kolla julklappar på internet. Har pappa o brorsorna kvar som jag inte alls vet vad jag ska köpa till. Svårt! Men jag hoppas dom blir nöjda över vad det till slut blir iaf:)

Mamma smsa idag om att du mår bättre o kom fram till buröppningen idag o tog tag i äpplet som hon hade med sig. Vilken lättnad! Jag trodde hon skulle komma med dåliga nyheter. Jag hoppas att du fortsätter piggna till min gammle gubbe o att du får all matlust tillbaka. Jag saknar dig<3

Zzzz...

Jag ärs så trött så jag inte vet vars jag ska ta vägen. Känner mig nästan sjuk, så trött är jag. Som tur är så börjar jag först 15.30 imorgon, så jag får iallafall sovmorgon. Sen att jag har stängning 4 dagar i rad är ju mindre kul...

Nu däckar jag! Godnatt

Svullen tunga!



Oj vad jag har sovit bra inatt, förrutom en jäkligt hemsk dröm!
Vaknade även med en jäkligt svullen tunga o det gör rätt ont. Så det var bara att ta ut piercingstaven direkt jag vakne o koka den o tvätta med all slags olika bakteriedödande medel som jag har för den. Det går ju alltid över till slut:)
Idag jobbar jag 10.30 - 19.30, 9 timmars pass. Just nu tror då jag att jag jobbar heltid. Hinner knappt vara hemma:O Så jag njuter verkligen varje sekund jag får vara det:) Är först ledig nästa vecka på onsdag o söndag. Längtar! Även fast jag trivs jäkligt bra på jobbet:)

Nä nu ska jag fortsätta min morgon med att göra iordning mig o måla naglarna!
Bye!

Mira VS Kattmynta




Jobb hela dan

Har varit o jobbat imorse. Nä fy, fattar inte hur 3 timmar kan gå så segt. Tycker inte riktigt om det jobbet. Men lite extra pengar är ju alltid bra. Nu ska jag börja småstäda lite i köket, tända ljus o lyssna på julmusik. Sen är det dags för ett 6 timmars pass på Korvgubben. Hockeyrus i eftermiddag, hjälp!

Kanske, kanske;)



Det är väldigt mycket just nu, så jag säger förlåt till alla om jag är lite frånvarande. Den tiden som jag inte är på jobbet så behöver jag den till att bara vara. Ännu ett besked kommer jag få imorgon, ett tungt besked... Det är bara att hålla inne alla känslor tills jag får vara i min ensamhet o bara känna för en gångs skull...


Blir inge jobb på Gina Tricot i jul som det var tänkt. Jag fick jobb på 2 ställen o kunde bara jobba 2/4 dagar som jag blev erbjuden o då var dom tvungen att låta någon annan ta alla 4 dagar istället. Men jag deppar faktiskt inte över det. För då kan jag troligtvis göra en snabb visit hem till familjen under jul, o hur underbart är inte det?!:D

...

Inget kan jag göra... Jag har ringt runt o försökt få tag på någon som kan hjälpa dig, men det är ingen som kan. "Det kommer kosta flera tusen", eller "Vi skriver inte ut antibiotika utan ett besök"! Vad tänker ni med! Får han ingen medicin så kan det leda till döden. Varför finns det en så sjuk lag för?! Förstår dom inte hur mycket det stressar upp en att åka bil i flera timmar fram o tillbaka, o komma till en helt okänd plats med okända människor. Nej, min gubbe ska inte få bli uppstressad!
Just nu vill jag bara hem, fort som bara den... Jag vill krama dig o säga att allt kommer blir bra... Jag älskar dig!<3...

Dags för träning


Idag på dan

Nu är det dags att fara till gymmet o köra ett träningspass innan det är dags för P-möte:) Känner mig jäkligt trött just nu o längtar till ikväll då jag får lägga mig!

Nu är jag på hugget!


Haha Christian tog denna bild när jag höll på o stressa iväg till jobbet:P Det är nånting med den som jag tycker om;)

När jag ändå är på hugget idag så kan jag ju lika gärna fortsätta skriva:)
Har hunnit vara till stan o gjort mina ärenden. Letade även en julklapp, ska kolla uppe på Barnens Hus också o om inte den finns där heller så blir det att beställa.

När jag kom hem så har jag hunnit diska en omgång, o nu håller jag på med den andra omgången (ja så mycket disk har vi). Dom nytvättade kläderna är vikta. Adventsljusstaken till vardagsrummet är hämtat o på plats. Sopor har förts ut o middagen är på G. Ja o mer ska göras:)

One in a million


I´m back!

Oj oj, här har det inte varit någon uppdatering på väldigt länge. Ursäkta mig!
Men jag skyller på att jag jobbat mycket o utanför det så har det varit lite rörigt.
Men idag är jag ledig, så underbart skönt! Men tyvärr så har jag massa jag måste göra. Tex åka till stan för att göra några ärenden. Sen blir det att storstäda här hemma. O ikväll innan personalmötet så har jag tänkt gymma:)

Åhh jag är så sjukt sugen på att dansa!:D

RSS 2.0