1 termin kvar:)

Nu är studentmössan beställd. Försökte verkligen få det så billigt som möjligt, det är ju ändå bara ngr få timmar som man ska ha på den så. Så nu ska det bli spännande o se när den kommer:)


Hemma på julafton:)

Nyfärgat hår:)

Jag klippte ju mig innan jag for hem på jullov, o så köpte jag egen blondering för att mamma sen skulle hjälpa mig. Så mammsen var så snäll o hjälpte mig dagen efter jag kommit hem o riktigt bra tyckte jag att det blev. Först blev det lite gult som det alltid brukar bli, men efter att jag använt lite silverschampoo så blev det riktigt bra:)


Rörelsebilder ute i snön:)

Jag i william var ute här en dag när jag var hemma. Tror att det var juldagen faktiskt:) Jag hade lovat honom att ta rörelsebilder när det är något ljus ute, så vi passade på o fota lite medans det snöade:)

Lillpojken fick en egen snowboard i julklapp o han e riktigt duktig på att åka:)
*Stolt*

27 December

Ingen internet på över en vecka, så är det när man bor uppe i skogen:P
Nu är då julen över. Fick en massa fina julklappar, ätit gott o bara umgåtts med familjen:)

Nu är jag rätt less på denna kyla, längtar tills våren och värmen börjar komma!


Julaftonsfin;)

17 December

Burr vad kallt det är där ute. Har promenerat nu hur mkt som helst så kommer ta ett tag att bli varm igen.

Bestämde mig för att vara kvar här ett tag till, åker först hem imorgon med syrran.
Så var till stan o klippte mig på drop-in. Jag bestämde mig för en salong som såg bra ut och var väldigt billig. När jag kom in så fick jag en liten överraskning, frisören som klippte mig kom ju från samma by som mig:) Alltid roligt att träffa folk här som kommer däruppifrån. Det händer ju inte så ofta. Trevligt var det:)
Var sedan och köpte hårfärg, så får se när det blir av men ska iaf bara bleka utväxten.
Kunde inte låta bli men köpte även ett nagellack från H&M, så nu ska jag fixa mina naglar lite fina:) Samma nagellack som jag alltid använder förresten, väldigt neutralt, ljus rosa. Tycker naglarna blir så fina med den:)

16 December

Fick då veta att frisören som jag ska till där hemma på fredag morgon är sjuk och hon har visst avbokat alla tider imorgon. Hur ska jag då veta om hon hinner bli frisk till fredag? Så nu sitter jag här o velar hur jag ska göra med hemresan. I värsta fall går jag på någon dropp in här i stan.
Åhh vad jag hatar sånt här. Jag som alltid får världens värsta beslutsångest inför såna här val.
Så nu har jag ingen pepp på att göra något alls.
Men jag ska väl börja fixa tvätten så jag får lite nytta gjort än att ligga här och grubbla.

Bjäller klang...

Då var våran lilla julfest på skolan över, o det var min sista på denna skolan. Känns lite trist.
Men det gick väl hyfsat bra, känner mig riktigt trött nu och har värk i ryggen.

Snart är alla julklappar färdiga:) Känns skönt:)
Har ju inte precis så stor budget nu när jag är student och inackorderad, men jag försöker att köpa lite smått o gott iaf:)

15 December - Kalas:)

"Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det syrrans födelsedag!!:)"
För 21 års sedan fick mina föräldrar deras första barn, tiden bara rusar iväg:P



Idag har vi även en liten julfest på skolan, eller vad man nu ska kalla det. Vi ska ha ett knytkalas så alla ska ta med lite fika och sedan har vi en liten dansuppvisning:) Vi i avancerad dans ska dansa en balett som jag nu nämnt några ggr:P Har fixat vita kläder nu så jag hoppas det duger:)


14 December

Ännu en skoldag över. Just nu känner jag mig mest stressad med att hinna färdigt med alla julklappar och att hitta ett par vita leggins inför morgondagens dansuppvisning. Men det hjälper ju inte att stressa.

13 December

3e Advent
Tiden bara rusar iväg

Har varit idag och köpt lite mera julklappar. Har lite kvar och fixa men snart är det färdigt:)
Ikväll ska jag försöka bli klar med allt plugg som e kvar nu innan jul. Är inte så mycket kvar, bara en rapport och lite frågor i samhälls att fixa till imorgon. Så slipper jag plugga i veckan:)

-

Danslektionen var faktiskt riktigt rolig idag:) Vi tränar på baletten som vi ska visa upp och jag tror faktiskt att det kommer bli rätt lyckad:) Hoppas jag iaf.
Lucia-konserten var vacker, men njöt inte mkt av det faktiskt. Fick ingen julstämmning alls.

Träffade Vicky idag och det är alltid lika härligt att få träffa henne:)

11 December

Ännu en ny dag och jag ska snart ta o pallra mig iväg till skolan.
Första lektionen är avancerad dans - balett, då ska vi fortsätta med våran snöflinge dans som vi ska visa upp nästa vecka:) Så får se hur det går:P
Sen blir det Lucia:) Härligt, hoppas att julkänslorna kommer lite mer då:)

Jag hoppas att denna dag blir bra...
Mer kan jag inte göra...


Då var det kväll, igen...

Föreställningen var verkligen kass, jag tror nästan det var det värsta jag sett!

Denna dag har känts så lång...
Hade en jätte rolig modern lektion idag
, tyckte det gick riktigt bra o alla var så positiva och glada:) Har nog inte haft en sån där rolig danslektion på länge. Det är synd att det är så sällan vi har riktiga danslektioner nuförtiden. Känner redan av träningsvärken:P

10 December

Var på stan en sväng nyligen med Emelie:) Köpte lite julklappar, så nu är det bara några kvar att fixa:)

Snart ska vi åka med klassen till Piteå för att se en dansföreställning.
Man får ju hoppas att den e bra:)
Kommer först hem vid 10 ikväll, blir då troligtvis att sätta lite färg i Emelies hår:)


Nöjd:)

Skickade in mitt sista religionsarbete idag och nu är den kursen avslutad:) Fick mitt betyg i det och jag e faktiskt jäkligt nöjd:)
Nu kommer mina föräldrar vara stolta äver att jag e duktig o pluggar även fast jag är skoltrött;)

I will come to you...

Behöver er små hårbollar!

9 december

Idag har det verkligen varit en lång och seg dag i skolan, men jag klarade mig igenom den och känner mig lättad över det:)
Nu väntar mina läxor, har en del kvar att göra innan jullovet. Idag måste tex religion uppgiften vara färdig och inskickad så ska snart sätta igång och finslipa den lite:) Sen blir det att fixa lite med loggböckerna i både scenisk produktion och till våran dansföreställning. Ska även försöka hinna börja med rapporten till sceniskan som ska vara inlämnad nästa vecka.
Men eftersom att jag känner mig så duktig just nu (hehe) så funderar jag på om jag ska till kiosken o köpa lite godis:P Jag tycker jag förtjänar det:) Men bara för att jag skriver det nu så kommer det säkert inte att bli av:P


Christmas Time:)

Denna jul blir kanske att fira hos mina morföräldrar:) Var verkligen länge sedan det var sist, typ när jag var 6:P Får se hur det blir, har aldrig firat jul där dom bor nu så:) Men det blir nog mysit:)

Har varit instängd i mitt rum ända sedan jag kom från skolan. Men det har inte blivit mkt gjort. Har sovit o pluggat lite. Har prov imorgon i baletthistoria, kan ju säga att det INTE kommer gå bra:P

Trött

Jag måste nog sova lite innan jag börjar plugga, annars kommer jag nog aldrig orka..
Men då är det ju det, om jag somnar nu, hur kommer det gå att sova inatt?

7 December




Nu börjar ännu en vecka med skola. Nästa vecka är det redan sista veckan, tiden går verkligen fort. Har fortfarande 3 saker kvar, religionen, baletthistoria provet och sceniska produktionen. Ska göra bort provet imorgon och religionen ska vara inne senast onsdag, så det är inte så mkt kvar som tur är:)

Hallelujah!:D

6 December

2 Advent
Tiden bara rinner iväg.

Ligger här i sängen och tänkte börja plugga men ursch, känner inte alls för det idag. Märkte just att om jag vill ha högre beyg på religion uppgiften så måste jag skriva om det jag har skrivit och det lockar mig inte alls.


3 December

Idag är det då en sämre dag...
Igår efter att jag tagit sprutan fick jag direkt värk i armen och mådde lite illa.
Inatt har jag knappt kunnat sova. Direkt jag rört på mig har armen värkt som satan och huvudet kändes som om det skulle sprängas. Hade frossa oxå imorse, så det var säkert ngt feberliknande på gång. Men nu har jag tagit en alvedon och sovit någon timma igen, så för stunden känns det lite bättre. Hoppas att jag snart blir frisk!

2 December - En bra dag:)

Igår var det faktiskt en riktigt bra dag:)
Jag kände mig rätt så positiv nör jag gick till skolan. Jag hade Avancerad dans - Balett på morgonen och jag kan ju skryta lite att det gick faktiskt riktigt bra denna gång:) Fick beröm oxå av läraren, alltid roligt:) Jag har ju varit borta från balettlektionerna en längre tid pga av min vrist, men nu e den okej igen så nu kan jag dansa ordentligt:)
Sen fick vi som ville ta baconsprutan, och jag tog ju självklart den för att minska risken för att smitta ner andra som inte kan ta den, tex min lillebror.




1 December:)

1:a December och snön är äntligen här:D
Härligt! Så här ska vintern vara:)

Nu ska jag traska iväg till skolan, även fast det känns extremt motigt...

RSS 2.0