Wish you were here




Såå stolt över min lillasyster!


Lördag - 26 Maj



Godmorgon!
Ska strax bege mig mot jobbet för ett 8 timmars pass o sedan är det dags för grillning o Eurovision med ett gäng härliga vänner. Känns såå skönt att äntligen vara frisk igen o kunna göra nästan allt man vill:P Jäkligt härligt också att hela tiden ha något att se fram emot, då går jobbdagarna mycket fortare o lättare:)

En liten förändring i håret


Före - Efter

Besök hos frisören. Väldigt behövligt o jag är riktigt nöjd!

I Love my life



Underbar dag!
O det blev ju bara bättre när det har varit underbart väder hela dagen:)
Har äntligen fått jobba igen, var riktigt skönt att få vara bland folk igen. Till o med så härligt så jag stannade kvar på jobbet efter att jag slutat o satt där ute o solade tills Sanna slutade så vi kunde åka o handla. Köpte även glass o satt uppe på solbacken i solen o njöt. Sedan blev det en liten promenad här i hamn o hälsade även på Sannas farmor o planerade lite om utlandsresan som vi ska göra i September. Lääängtar!!:)


Shopping from Greece









O självklart lite smått o gott till familjen som dom ska få nästa gång jag kommer hem:)

I want to daaance!!







Tisdagens mående

Uppdatering om hur jag mår om nån är intresserad:P Har som inte så mycket annat att skriva om.
Sovit nästan hela dagen. Bara varit vaken o kollat på prinsessans dop o sen för att prata med några vänner. Var faktiskt hungrig på dan då jag skulle äta frukost o kan säga att jag har längtat efter mat! Så sjukt gott att kunna äta igen. Men det räckte med frukosten, nu har jag inte så mycket till matlust längre:P

Känner mig lite bättre idag också, men som sagt är kroppen väldigt utmattad. Direkt jag tänker att nuu ska jag hitta på något o göra, börjar med det tex diska så känner jag hur tröttheten kommer tillbaka o det är bara att lägga sig ner igen. Men det verkar ta sig iallafall:)

Måste bara säga hur gláaa jag är för min Sannas skull:D:D:D:D:D
Grattis gumman!;)

Liite sol på näsan

Vaknade idag närmare halv 1. Hade då sovit nästan konstant i 23 timmar. Var vaken lite då o då för att ta medicin, försöka få i mig lite yoghurt, mata katten osv. Försökte även se tv lite där emellan men då somnade jag på soffan. Helt utmattad.

Idag känns det liiite bättre. Känner inte av smärtan lika mycket o det är sköönt! Har suttit på balkongen en stund för att få lite frisk luft o lite sol på näsan, dock klädd i mjukisbyxor o en varm hoddtröjja. Men jag kunde ju inte låta bli att vika upp linnet så att magen fick lite färg, o det fick den;) Har även fått i mig en portion vanlig mat idag, en väldigt liten portion men bättre det än ingenting. Kroppen känns fortfarande väldigt utmattad.

Nä nu ska jag parkera mig i soffan igen.

Svart passar till allt



Söt blus från Vero Moda som blev min i början av förra veckan

Totalt nockad

Det känns som om jag bara klagar just nu, men det är jag värd tycker jag!
Blev akuten förra natten, men dom kunde inte göra något då så fick komma tillbaka vid 9 på morgonen. Halsfluss o infektion i kroppen, en sänka på över 100. Fick antibiotika o smärtstillande som innehåller lite morfin o jag kan säga att den har nockat mig totalt. Fick ingen sömn inatt så har sovit hela dagen. Är fortfarande sjuukt trött, o kroppen är helt utmattad. Så jag ska bara försöka få i mig lite mer mat o ta min medicin så ska jag sova.

Godnatt!

It hurts like hell



It´s always the right one,
when you miss someone...

Aj aj aj...



Fick sällskap igår av fina Sanna:) Hon kom med massa godis, glass o dricka. Så vi sjuklingar satte oss framför tvn o kollade Let´s dance o New girl o pratade massa skiit:) Så trevligt så!

Senare på natten blev det dock inte lika roligt då jag var ensam. Fick sån smärta i vänster öra, hals o tänderna. Tog ipren, men nä den ville inte hjälpa helt o hållet. Så kunde först somna vid kl 4. Idag vaknade jag upp närmare kl 1 o det onda har ännu inte försvunnit även fast jag tog en till ipren vid 8 imorse. Jag har så svårt att hantera sån här smärta, blir helt knäpp. Så måste gå o köpa alvedon o har det inte blivit bättre till på måndag så måste jag till vårdcentralen...

Ja lite klagomål där. Idag blir det ännu en dag hemma. Det verkar iaf vara fint väder ute så om det är tillräckligt varmt i solen när den kommer på min balkong så ska jag vira in mig i en filt o njuta av den lilla sol man hinner få:)

Min fina lilla hårtuss





Ligger hemma o är sjuk. Igår var jag sängliggandes hela dagen o hade sån hemsk värk i kroppen. Idag känns det lite bättre. Har klarat av att diska o promenerat till Ica för att köpa lite yoghurt o glass. Har ingen matlust o halsen är så svullen att jag har svårt att svälja. Mer har jag inte tänkt göra idag för kroppen strejkar redan.

Visst är min fina lilla Mira alldeles oemotstådligt sööt? Är så glad att jag har min lilla hårtuss här som ger mig sällskap:)

Something sweet

Godmorgon!
Hade en jätte trevlig dag igår. Blev först ett härligt träningspass på gymmet med Sanna. O jag kan säga att det känns i ben/rumpa o bröst idag:P
Sedan blev det en tjejkväll hos Maggan med lite gottigott o massa snack. Var nog inte hemma förän närmare halv 1. Super mysigt!

Idag dock är det inte en lika rolig dag. Vaknade inatt av att halsen är svullen o gör ont, o det har fortfarande inte släppt. Känner mig yr o är inte tipp topp. Så har vilat hela morgonen för att försöka kurera mig lite inför jobb. Är inte pigg, men ska kämpa igenom mitt pass idag. Ska ta med ipren o strepsils så borde det gå bra.

Have a nice day!

Back on track!



Började dagen med en morgonpromenad. Super skön start på morgonen, o det blev ju inte sämre av att det är underbart väder:) Ska verkligen passa på att njuta av mina lediga dagar, o speciellt om det är fint väder;) Träningen är igång igen o jag mår så bra av att få träna igen. Men en vecka utan träning var faktiskt extremt skönt det med;) Behövs ibland för att få upp motivationen igen.

Nu ska jag fortsätta med den stora tvätthögen!


En vecka full av sol o skratt!



Då var man tillbaka i kalla Sverige igen.
Känns hmm... sådär. Hade gärna stannat några dagara till. 1 vecka, eller 6 dagar var alldeles för lite. Nästa gång blir det minst 10 dagar. Sool hela veckan, kan bara säga att vi hade extremt tur med vädret!
Sol, bad, shopping, äventyr o en massa skratt. Veckan kunde verkligen inte bli bättre. Kommer sakna allt. Känns redan så ensamt här hemma.
Men jag är glad!

Ett sent träningspass





Har inte tränat något denna vecka pga att jag kännt att en förkylning varit på g. O vill ju absolut inte ta risken att bli sjuk. Men idag har det kännts bättre, så efter en liten tupplur så ställde jag mig på crossen 20min o sedan blev det lite styrka för ruumpan. Måste börja köra mer med förbränning känner jag. Så denna sommar ska nog gå mycket till löpning o cykling tror jag för att få bort lite fett så musklerna syns mer:) Bara knäna pallar, men det har jag bestämt mig för att dom ska göra vare sig dom vill det eller inte!

Zénit



Grattis min lillputt på din 7års dag<3

Go naked....



En tidig morgon. Katten har klöst mig på kinden imorse, skönt, neej.... Det svider.
Det är pissväder ute, men med bra musik så håller jag humöret uppe. Imorgon är det avfärd för mig o Anna:) Packningen är så gott som klar, ska bara ta det sista ikväll o imorgon på morgonen.

Fick förövrigt min nya bikinii igår, men Nelly tycker visst att jag ska ha dubbla överdelar o vara naken på resten av kroppen. Så det blir retur, IGEN, o försöka få rätt plagg denna gång. Den som är sååå fiiin.... Men äh, 3 bikinin borde nog räcka;)

Nu, ut o fightas mot vädret!

Våran fotboll



Grattis min busiga pojk!
Hela 6 år blir du idag<3

Mot jobbet



Nu taggar vi ett 11 timmars långt arbetspass!!

Good Life



När jag för en gångs skull har haft en jäkligt bra dag så måste jag ju berätta om den:P
Vaknade utvilad imorse, även fast jag haft en hel del mardrömmar inatt om jobbet. Så skönt att för en gångs skull vakna o vara pigg. Det hjälpte nog att solen lyste in genom fönstret;)
På jobbet kollade vi igenom vilka glassorter som vi ska ha till försäljning. O då blev Jessica så sugna på en lyxshake så vi gjorde en beställning genom Mickan som vi fick när hon började sitt pass.
Ja jag vet inte, dagen bara rullade på o jag var på bra humör. Såna här dagar ska man ta vara på o njuta extra mycket av:)
Väl här hemma har jag hunnit med både en snabb städning o renbäddning. Tänkte sätta mig nu o se lite serier innan det är dags för nattens sömn!

Godnatt!


RSS 2.0