Packat & klart

Nu har jag hunnit göra det mesta innan jag åker hem imorgon. Tentan är även inskickad, skönt! Nu blir det att lägga Anatomin åt sidan i några dagar och sattsa på matten när jag för en gångs skull är hemma och har tid. Ligger rätt långt efter i det, inte bra:/

Tar inte med mig datorn denna gång. Orkar inte ha så mkt packning med när jag ändå bara ska vara hemma några dagar. Ska bli rätt skönt att vara utan faktiskt;) See you later!


Vardagssysslor




Planerna för idag är inte roliga. Tvätt, diskning, packning, plugg och handla lite mat. Söndagar är som sagt den tråkigaste dagen på hela veckan...
Imorgon blir det troligtvis hemfärd upp till byn. Ser inte fram emot den långa bussresan. Men jag ska ladda upp med bra musik så man klarar sig.

Småshopping




Loreal Hydrafreash cleansing gel 69:-
Har använt denna ett par månader och tycker den är riktigt bra!

-

 

Härliga Lördag!

Godmorgon sunshines!
Mira springer runt här och leker med något hon hittar på golvet. Jag själv ska snart koka min gröt och sedan sätta igång med plugget direkt. Imorgon ska Anatomi tentan vara inskickad, denna gång handlar det om Skelettet.

-

 

Comeback!

Äntligen fredag!
Ni ska bara veta hur mkt man ser fram emot helgerna nu förtiden;)

Var även o gymmade idag:) Gick helt okej, kände mig bara rätt seg. Men jag gjorde comeback på löparbandet, yeahh!;) Tog det försiktigt, 10 min promenad och bara 5 min små joggning. Måste ta det försiktigt med foten. Håller fortfarande på att träna upp den igen så att den ska få all styrka tillbaka.
Annars så körde jag rygg och ben, o steppern:)
Härligt!

Nu blir det plugg och sedan middag:)


Såå härligt att träna!

Igår så var jag, Anna o Magnolia på ett pumpass, men nä det var inte riktigt min grej det där.
Men idag körde jag o Magnolia core i 40 min, och det var super härligt! det var min grej det;)
Körde även lite styrka för axlarna innan, o så klev vi på steppern efter passet. Nu känner man sig sådär lagom slut o imorgon kommer man ha ännu mer träningsvärk:)


Svenska Frisörskolan, Stockholm

Ända sedan jag varit liten så har jag varit fascinerad av hår. Min lillasyrra har fått vara försöks kaninen, uppskattades nog inte så mycket;)
Min kära far har alltid sagt att jag borde bli frisör o skaffa en egen salong:)
Jag har verkligen hunnit fundera mkt nu efter studenten på vad jag vill göra i mitt liv, och till slut kom jag fram till det, jag vill bli Frisör!
Tänk så roligt att kunna klippa, färga håret - få skapa och forma. Tänk så skönt för ens familj o vänner att ha en så nära bekant som kan fixa deras hår. Tänk att få jobba med något man verkligen tycker om, kanske till o med starta eget företag. Så när jag blir stor ska jag bli Frisör;)

Jag hittade den perfekta skolan som jag ville gå på, Svenska Frisörskolan i Solna, Stockholm. Jag skickade in en ansökan om intagningsprov och fick en tid, 22 Mars 2011.

Det var i Tisdags. Jag startade härifrån kl. 05.55. Åkte buss till Umeå, där jag sedan tog flyget ner till Arlanda. Första gången jag flög, en väldigt speciell upplevelse må jag säga. Jag gillade starten, hehe;)

Kl 13.00 hade jag tid på skolan.
Först fick jag gå runt o kolla på skolan, det är inte en stor skola, men ack så mysig! Direkt jag kom in där så kände jag lugnet, var inte nervös över huvudtaget. Alla var så trevliga, både elever o lärare:)

Sedan fick jag börja med intagningsprovet. Först var det en intervju där jag skulle skriva ner svaren. Det var frågor om mig och om tex varför jag vill bli frisör, vad jag tycker att frisöryrket innebär osv. Personlighetstest, där stod det meningar och jag skulle ringa in antingen A, B , C eller D efter vad jag tycker passar mig bäst. Det var riktigt läskigt, för när hon sedan läste resultaten så var det som om hon kände mig utan och innan! Så häftigt!:D Jag hade flest på dom kategorier som passar en frisör utmärkt;)
Efter det så fick jag 8 stycken hårfärger som jag skulle dela in i kategorierna varma och kalla. Sedan fick jag se bilder, hon visade snabbt upp ett papper med samma person som hade olika frisyrer, utan att tänka skulle jag säga fult eller snyggt. Gick skit bra, klarade alla:D
Sedan var det dags för det som jag mest varit nervös över, dockan! Men det var inget farligt alls:)
Jag klarade allt galant och hon blev riktigt imponerad och tyckte jag var jätte duktig:)
Då var intagningsprovet klart.

Sist med inte minst berömde hon mig, och till slut sa hon, "Grattis, du är antagen till skolan, och jag måste bara säga att det skulle vara en ära för oss att få ha dig på den här skolan".
Jag blev så sjukt glad! Fick tårar i ögonen och höll på börja gråta! Jag var så chokad över mig själv, jag visste inte egentligen att jag var så duktig. Men när hon sa att det är en ära, så förstod jag verkligen hur mycket talang jag måste ha.

Jag har svävat på moln ända sedan den dagen, och det känns så jäkla rätt, det här är verkligen min grej och det jag vill göra!

Jag är stolt över mig själv!:)


Bild från Google

Städa, städa, städa....

Jag blir irriterad när det är stökigt runt om mig. Känner någon igen sig?
Måste plugga idag, men om jag ska kunna plugga ifred så måste jag verkligen städa, annars går det inte. Så ja det är väl bara att hoppa in i duschen o fixa sig lite o sedan sätta igång med tvätten o städningen, o sedan plugget.
Usch vad söndagar är tråkiga...


-

 

Lördag!



Lång dag...

Lång jobbardag idag o ett gympass som gick riktigt bra!
Tränade ryggen idag ordentligt, så imorgon kommer det nog kännas;) Har även börjat träna upp min fot så smått o börjat med lite konditions träning. Körde rodd idag, men endast 5 min, vågar inte belasta den så mkt ännu. Den är ju väldigt stel också kan inte en stå på tå(!).

Ihelg har jag tänkt att bara ta det lugnt. Behöver all sömn jag kan få för nästa vecka blir nog väldigt intensiv den också. Ska även plugga, för nästa vecka på söndag ska det andra provet i anatomin vara inskickad.


Labolina fick vara ute o skutta lös när jag var hemma, det älskar hon!:)

Tillbaka till vardagen

Kom hit till skellefteå igår. Min stackars lillebrorsa blev riktigt sjuk i tisdags, så jag kunde inte ens krama honom när jag skulle fara..:( Som tur var så mår han bättre nu, saknar lillprinsen!<3
Hade annars en skön "weekend" där hemma. Hann vara mkt med kaninerna, fick dansa så att glädjen höll på bubbla över, vara med familjen o träffa kära Linnea igen:) Var så länge sedan sist! Du får snart ta o pallra dig hit vännen;)

Mobilen gick ju även sönder
helt o hållet i tisdags:( Den slocknade, så jag fick vara utan mobil ända tills jag kom hit till lägenheten. Fy så handikappad man känner sig utan mobil, så hemskt att det ska vara så!

Idag då, så har jag jobbat o gymmat. Har gått som en zombie hel dagen efter 2 dagar med alldeles för lite sömn. Så ikväll har jag tänkt lägga mig tidigare o hoppas på en piggare dag imorgon, då det blir jobb igen.

Offpitz.se

Jag är med o tävlar om ett linne från Offpitz.se hos Lovisa :)


Danslektion:)

Danslektionen igår gick hur bra som helst! Tjejerna var riktigt duktiga o lärde sig fort!

Jag fick världenas adrenalinkick, har ju inte dansa i en sal på länge med en stor fin spegel;) Jag stormtrivdes då där:) Min fot var också snäll o krånglade inte så värst mkt. Jag kunde ta ut ordentligt på dom flesta stegen. Klart den kändes lite stel efteråt men jag känner att det går framåt:)

Ser redan framemot nästa gång jag ska ha danslektion för tjejerna:)

 


Min stackars kära mobil...

Det började med att jag förra veckan tänkte "Min mobil ska jag ha ända tills den går sönder". Så ska man absokut inte tänka! Jag är inte en sån person som vill ha dena nyaste mobilen, jag är nöjd att ha en som funkar. Orkar inte slösa pengar på en mobil om jag redan har en.

Men som typiskt är så började min mobil krångla i torsdags o nu kan jag varken lyssna på musik, hör ingen som ringer, ringsingnalen hörs inte o inte heller sms tonen. Och det senaste, vibrationen har oxå förvunnit. Väckningsalramet hörs inte heller osv. Så nu måste jag kolla upp en ny mobil som ska bli min...Måste ju ha en fungerande. Tänk om något skulle hända o jag inte hör vad personen säger i telefonen, eller bara det att jag ska kliva upp tidigt o väckningen inte funkar...

Voi voi, jag som tycker om min kära mobil...


Hemma i skogen:)

Jag är hemma i skogen hos min familj.

Interneten här vill inte funka som den ska på min dator, irriterande. Just nu för stunden funkar den någorlunda, men jag ska nog inte säga så mkt:P

Har det iaf riktigt skönt här:) Har varit ute mkt med kaninerna, varit med familjen o kompisar:) O ikväll blir det troligtvis att fara in till byn i dansa med lillsyrrans dansgrupp. Jag ska ha en danslektion för dom o lära ut dansen som jag gjort som dom troligtvis ska visa upp på deras årliga föreställningen den 29 April, Dansens dag:) Så det ska bli spännande:)

Jag hoppas även att min kära fot håller för det. Den börjar kännas bättre o jag håller på försiktigt att träna upp rörligheten o balansen igen. Jag har alltid haft bra balans, men nu, nu har jag knappt någon balans alls på höger fot! Men det blir väl bättre med träning:)


Min fina Zénit ute i solen i lördags:)


Min kamera = borta!!

Jahapp då är det bara att börja leta. Har aldrig haft borta kameran förrut. O jag vill ju ha den. Jag åker ju hem till byn imorgon o då MÅSTE kameran med. Jaja, den borde väl dyka upp snart hoppas jag...

Har jobbat imorse, gick väl helt okej. Känner mig trött o vill egentligen lägga mig o sova, men jag måste börja packa o städa lite o tvätta kläder.
Så nu blir det att slå igång bra pepp musik o sätta igång:)


Aktiv dag!

Full rulle hela dagen!
Har jobbat i 6 timmar, o sedan for jag o gymmade. Blev att köra mage/midja o triceps idag. Gick väl helt okej. Var ganska trött efter jobbet, o så var det så mkt folk på gymmet så man var tvungen att vänta på maskinerna som man behövde. Så jag föredrar att gymma mitt på dan istället:)

Nu har vi alldeles just sett lite serier. O så mkt mer hinner jag inte idag mer än att göra iordning mig för morgondagens jobb. Börjar kl 8, så det blir att stiga upp före kl 6 redan. Känns lite tråkigt när man knappt hinner göra något när man kommer hem, men det är väl värt det;)

Nu blir det att tejpa min kära fot.


Plugg

Var ett riktigt skönt gympass idag som vi körde:) Får se när vi nästan gång kan träna tillsammans, blir ju lite småkrångligt när vi båda jobbar, ska resa bort osv, men det ska fixa sig:)
Måste verkligen fixa ett nytt o ordentligt träningsschema nu. Eftersom att foten inte är okej så blir det som om att man kör samma sak hela tiden lite huller om buller. Som idag körde jag rygg o axlar riktigt ordentligt o sedan blev det även lite framsida, insida o utsida lår o även biceps. Ska nog fixa ett träningsschema idag:)

Det blev inge jobb för mig idag. Mobilen lagga just när jag skulle tacka ja, så platserna hann gå över till andra istället. Men men, inge sura miner för det. Får mer till att plugga:)


Sportlovet 2009

Fettisdagen!

Åhh det hade suttit fint med en semla! Har inte ätit en endaste iår ännu. Kommer inte ens ihåg att jag åt en förra året heller? Kanske det finns några kvar när man kommer hem till familjen, om inte småsyskonen ätit upp alla;)

Idag är jag då riktigt trött. Hade jag fått lägga mig i sängen nu så hade jag somnat på en gång! Men istället ska jag hoppa in i duschen o göra iordning mig för dagen:) Hoppas ju även på jobb idag:) Man måste vara jäkligt snabb i fingrarna om man ska hinna få något;) Så när jag o en jobbarkompis ska till gymmet så måste vi hålla koll på mobilerna så att vi kan tacka ja till jobb:)

Drömde förövrigt om kaninern inatt.
Saknar ju mina små bebisar där hemma!


Matematik

Det blev ändå jobb idag för min del. Skönt att tjäna lite pengar;)
När jag väl kom hem blev det middags dags (köttfärslimpa/biffar, fullkornspasta o grönsaker), serier o matteräkning. Ligger ganska mkt efter i matten, så nu är det bara att räkna på för fullt, varenda dag.

Imorgon, då väntas det gym med en jobbarkompis:)
Ska bli riktigt roligt:)

Nä nu blir det en tidig kväll. Jag är trött efter dagen. Man vill ju vara någorlunda utvilad imorgon så man har nya krafter ifall det blir jobb:)
Godnatt!


Påsklovet 2010

Beslutsångest!

Beslutsångest!
Ska jag ta jobb eller inte? Klart jag vill tjäna pengar, men att stå i 3 timmar o promenera kanske inte är det bästa för foten?
Jag måste iaf skippa gymmet idag... Vill inte ta det lugnt. Jag vill kunna löpa, dansa o träna ordentligt. Blir irriterad! Kom ju på att jag inte ens kan börja övningsköra än förrän foten är bra. Kan ju inte pointa o flexa den så...
Men det är väl bara att bita ihop o vänta...

Ska väl gra iordning mig för dagen så får jag se hur jag gör sedan. I värsta fall stannar jag hemma o pluggar.

Lyssnar förresten på Sunrise Avenue live på spotify. Så sjukt fin röst han har alltså!
Väntar på att deras nya skiva ska komma ut!


Bakslag!

Min kära fot har inte känts så bra idag. Så jag tog bort stödbandaget för att kolla o känna på den. O ja... jag kan inte säga annat än FAN! Den är svullen, igen... Borde nog ta det lugnt ett par dagar framöver. Så både träningen o dansen får nog ligga på is ett tag till. Känns surt, men vad ska man göra... Vill ju att den ska läka ordentligt innan jag sätter igång på riktigt.
Imorgon är det 3 veckor sedan, läkaren sa 3-4veckor. Så jag antar att jag får räkna med minst 1 vecka till....


Ut o gå i solen!

Oj vilket härligt väder det.
Ska nog bara äta lite frukost o sen göra iordning mig för en promenad ute i det fina vädret:) Det känns alltid som om att när det är fint väder så måste man skynda sig ut innan solen går i moln:P
Senare idag blir det att tvätta kläder som vanligt, plugga lite (det måste jag verkligen göra) o ta tag med den där förbaskade städningen!
Men just nu ser jag fram emot att gå ut i solen:)


Påsklovet 2010

Trevlig lördag kväll!

Tackar så mkt för en trevlig kväll!
Nu blir det raka vägen till sängen!






Korall - svart





Storhandlat idag! Så jag hoppas att denna mat räcker i 3 veckor:)
Ikväll blir det fest. Har gjort iordning mig, blev en bekväm o fin outfit.
Är grymt godis sugen! Hatar det!
Jaja, ha en bra kväll!
Hade gärna velat se melodifestivalen, men jag får väl se den i repris då:P

Tränings resultat!

4 månaders regelbunden träning!







Det går famåt!
O bättre ska det bli;)

Livsnjutare




Dåligt humör!

Jag borde inte få vara bland folk när jag har pms o är på dåligt humör. Andra kvällen som jag är på piss humör! Usch! Vill egentligen bara lägga mig under täcket o skita i allt just nu.
Har även en förjävlig huvudvärk från nacken/ryggen. Tränade ryggen hårt igår o la mig sedan på spikmattan innan jag skulle sova, och det resulterar till att spänningar släpper o huvudvärken kommer fram. Så ikväll blir det spikmattan igen o så får jag fortsätta tills spänningarna är borta.

Testade även köra lite kondition idag på gymmet. Men det sket sig. Kände direkt av värk i foten så nä, det blir o vänta någon vecka till...
Tränade iaf mage, triceps o bröst idag. Men det känns jäkligt surt att inte kunna träna som jag vill..

Idag fyller även min kära mor år!
Grattis till dig älskade mamma<3
Vet exakt vad hon ska få i födelsedagspresent, men den blir ju lite försenad eftersom att jag inte är hemma;)




Nytt träningslinne

Hemma!

Gick jäkligt bra på gymmet idag! Har sån jäkla bra motivation just nu!
Körde rygg, biceps o lite insida lår. Jäklar, jag kommer nog ha träningsvärk i ryggen imorgon, nice;)

Var även på stan en sväng. Hittade ett så sjukt fint träningslinne på Stadium, o priset var endast 99:-
Så jag slog till;)
Hade på mig den på träningspasset idag o den satt som smäck! grr;)


Spännande saker på gång!

Oj vilken lång dag det var igår. Men jag har märkt att jag gillar det:) Jag har faktiskt fått mer energi efter att jag börjat jobba. Jag orkar plugga, jag orkar hitta på saker på helgerna osv:) Känns riktigt bra:)

Igår då så jobbade jag både på coop o posten. Money Money;) Träffade även en av mina kära danslärare från gymnasiet, det var faktiskt härligt:) Saknar hennes danslektioner:)

Sen då! Nu till det roliga o spännande!
Svenska Frisörskolan från Stockholm ringde ju mig i Måndags. Igår ringde dom igen, så nu är en tid o dag bokad för intevju, visning av skolan o handlagstesterna:) Så igår kväll satt jag i minst 3 timmar o bokade alla biljetter som behövdes (flyg, flygbussar, tunnelbana) för att ta mig till stockholm o tillbaka på en dag:)
jag bestämde mig att det bara blir en dagsresa så att jag slipper fixa boende, kattvakt och så att jag inte missar så mkt jobb/skola. Men oj så spännande det ska bli. Jag har ju varken flygit eller varit längre söderut än Umeå så detta kommer minst sagt bli ett stort äventyr för mig;)

Nu blir det att göra iordning sig. Ska till ett möte kl 10 i stan, sedan blir det gym o så troligtvis jobb:)


RSS 2.0