Mina fina hårbollar!







Varit ute en lång stund med alla småsyskon. Medan dom sköt boll med slagträ så passade jag på att vara med kaninerna. Hade ute lilla Berta i sele o koppel, jäklar vilken energi den lilla damen har alltså! Sen flörtade hon med Kanel som sprang omkring i hagen genom att rulla runt på rygg:) Broccoli o Laban fick oxå vara ute i hagen en sväng. Just nu är Zénit ute, ska snart ut o hämta in honom i buren. Ska även försöka ha hinna ha ute Tilly o Franzie oxå så har alla små hårbollar fått vara ute o skutta idag:)

Nu blir det att hjälpa farsan med grillningen:)

-

 

Lyckat!

Dansföreställningen blev så lyckad!
Är sjukt stolt över tjejerna, o faktiskt över mig själv också:)
Är en erfarenhet rikare nu:)

Dance is joy



Invigde min nya löparjacka idag med årets första springtur ute. Fick sällskap av lillbrorsan som cyklade. Tusen gånger roligare med sällskap när man ska ut o springa, då känns det inte lika tungt:P Men det gick riktigt bra idag, imorgon om det är bra väder så blir det en till vända:)

Sedan hade då tjejerna dansträning ikväll i 3 o en halv timma. Jag ska vara deras sufflé eller vad det nu heter, ska sitta med manuset nära scenen under hela föreställningen o ifall någon tappar bort sig så ska jag hjälpa till med replikerna:) Är även så sjukt stolt över tjejerna! Känns så härligt att se en egen dans man har koreograferat visas upp på scen, mäktig känsla! O tjejerna gör det verkligen super bra:)


Shopping!


H&M 79:-


Craft löparjacka, 129:- (premie från tidningen iform)


H&M 99:-


H&M 50:-


Cubus 79:-


Din sko 299:-

Hemma i byn



Nu är jag hemma i byn, eller jag kom igår. Hann träffa underbara Josefin oxå en sväng, det uppskattas alltid<3
Sedan blev det kika på när tjejerna hade rep inför deras dansföreställning som är imorgon Fredag kl 19. Detta kommer bli riktigt bra!:) Var inte så mycket att fixa med mina dans, det ser så bra ut o tjejerna är så duktiga:)

Var så skönt att komma hem igår. Lillbrorsan var lika glad som vanligt när jag kommer hem, o han fick ett påskägg från mig som han öppnade på en gång:) Ida fick en vit skjorta som hon ska ha till min dans, men den kan man ju även använda sen oxå:) Själv var jag i luleå igår o shoppade lite, så från o med igår har jag 2 veckors shopping förbud!
Visar senare vad jag köpte:)

Nu kliva upp, äta lite frukost o ge mat till hårbollarna!


Träning


Beach 2011 närmar sig, så nu är det bara att fortsätta köra järnet!

Nu har man då kört 40min på crosstrainern o även styrka för mage o midja. Känns riktigt jäkla bra! Mitt gymkort har gått ut så tränar hemma istället just nu. Åker hem till byn imorgon o är inte tillbaka förrän nästa vecka så känns lika bra att köpa gymkort först då jag är tillbaka. Blir nog bara ett 4 månaders kort denna gång, vet ju inte vars jag är till hösten.
Nu blir snart att hoppa in i duschen o sedan äta lite lunch. Hoppas även på jobb idag.

Rastlösa Mira...



Mira har börjat bli så rastlös
. Hon går omkring o pratar hela tiden, vill ut på balkongen o så har hon börjat tugga på snören från byxor. Så nu blir det att införskaffa leksaker, kattmynta, rullkoppe o så ska jag låna med ett sele från kaninerna nästa gång jag är hemma så att hon får komma ut o röra på sig lite.
Hon måste aktiveras!

Påskhelgen

Påskhelgen har varit helt okej.
Storhandlat i Lördags, o kvällen bestod av en liten tjejkväll med underbara Magnolia. Det blev tacos o en massa onyttigheter framför filmen "Letters from Juliet". Underbar film!

Miss you...

När man väl tror att allt ordnat sig så får man ett bakslag...

I will never forget you
You will always have a special place in my heart<3...

Första humlan för i år



Har suttit ute med lill katten idag i njutit av solen medan humlorna surrade förbi:) Fick även mina älskade fräknar, tycker att det är så sött:) Ska lära lilla Mira att gå i sele o koppel så att hon får komma ut på lite små promenader under sommaren:)

-

 

Balkongen med lilla Mira









Igår var det ju underbart väder och jag o lilla prinsessan passade på att njuta av solen på balkongen. Hon har alltid varit lite rädd att vara ute, vet ju inte vad som hände med henne innan man hittade henne. Men hon är så jäkla nyfiken, så hon kan verkligen inte låta bli att komma ut på balkongen även fast hon är lite små rädd. Men jag hoppas att hon en dag vänjer sig så pass mycket så att man kan gå ut i koppel med henne, tänk så mysigt:)

SOL!

Tillbaka i skellefteå igen!
Super härligt väder. Känner mig sjukligt trött efter en lång bussresa då man nästan fick värmeslag pga dålig luft konditionering.
Nu ska jag promenera ut en sväng o hämta mitt H&M paket! Sedan blir det att sitta på balkongen en stund med min fina lilla Mira:)


Klippt lillsyrran



Klippt lillsyrran idag. Båda blev nöjda!
O ikväll blir det väl att toppa storsyrrans hår. Hon är här just nu, åker sedan med henne till Jarhois en sväng innan jag övernattar i Pajala i lillbrorsan lilla lya. Imorgon blir det att åka tillbaka till skeå.

Utväxt? Nä skojjar du!


Trött, blek o hemsk

Regn, hagel, sol, blåst
. Det är vad denna dag har bestått av. Har inte gjort ett skit alls. Försökt sitta ute i solen lite med mitt bleka face men vindarna var isiga. Så har istället varit inne hela dagen. Men nu ska jag nog försöka pallra mig ut. Lillbrorsan är ute och hackar is för att sommaren ska komma fortare, så då ska nog jag passa på att vara med hårbollarna lite.


-

 

Hjärnan snurrar vidare...



Att sitta ute i en av kaninhagarna tillsammans med någon av kaninerna medan solen lyser är en underbar känsla. Lilla boll Berta var ute idag, kunde inte låta bli att sätta mig hos henne och filosofera om livet medan hon undersökte mina kläder med tänderna och hoppade upp i min famn.

I don´t know what I should do now, I don´t know where I should go"


"After the rainy day the sun will shine"


"They wont stop ´til they´ve reached their dreams"

Lite mycket just nu!
Uppdaterar när orken är tillbaka.
Jag går i ide ett tag framöver.
Bye!


En helt vanlig (grå) tisdag

Silverschampoon är i håret. Jag väntar även på att få ett sms om jobb. Borde komma snart ifall det blir något idag. Taggar även träning senare! Pluggade lite matte imorse, gick framåt, innan jag bestämde mig för att hoppa tillbaka i sängen och sova några timmar till. Det behövdes:)
Synd att det inte är sol en dag som denna, då hade jag hellre sattit mig ute i solen än att krypa ner under täcket igen.


Så skön solig dag!



Kände mig lite seg på gymmet idag. Men körde iaf 30min kondition och sedan styrka för rygg, mage/midja. Hatar när dom har den där jäkla cirkel träningen i det gymmet jag alltid är i. Måste vänta på maskinerna bara för att dom ska använda dom. Tycker det är ganska dåligt planerat det där... Men träning blev det iaf.

Nu är man då äntligen hemma. Ska väl fixa nå middag, tvätta upp dansbyxorna som jag behöver till på onsdag då jag far upp till familjen igen, och plugga lite matte. Måste sätta fart nu så jag hinner klart med kursen innan den slutar!

-

 

"Träna före frukost" människa

Morgonpasset på crossen är avklarad, 20min blev det. Jag är inte en "träna före frukost" människa, men försöker så gott jag kan. Man ska ju inte träna så hårt innan man ätit något, men en lugn tur på crossen är samma sak som att gå ut och promenera. Det är bara det att jag är för lat för att gå ut så tidigt på morgonen om jag inte måste det vill säga:P

Sitter just nu och käkar frukost och ska snart skriva ett nytt träningsschema för 7 veckor framöver. Läste just en artikel om att man ska träna i perioder, utmana sig själv för att få resultat.

Klick klick

Har man tråkigt en söndag så klickar man hem ännu fler produkter.
Nu blev det en shaker och ett protein som jag ska testa för första gången. Tål ju inte mjölk och det finns ju i de flesta protein pulver, så det fick bli ett sojaprotein.
Ska bli roligt att testa:)




"I´ts all I need, one more day with you.."

Det spelar ingen roll hur gammal jag än blir. Simple Plan kommer alltid vara varmt om mitt hjärta. 14 år var jag när jag hörde dom för första gången, och då var jag fast. Så många minnen till deras låtar, och det går inte att ledsna på låtarna. Snart kommer deras nya skiva ut och om jag längtar! Sitter och lyssnar på deras nya singlel "Can´t keep my hands of you".




Längtar till sommaren!





"Live your life and stay young on the floor"

Jag såg att solen lyste när jag vaknade och tänkte, "Idag ska jag sätta mig ute och sola o få lite fräknar". Men kort därefter hörde jag vindarna så nej tack, jag stannar nog inne idag i detta blåsväder. Istället ska jag ta och göra en ordentlig städning i hela lägenheten. Det bästa som finns när man ska städa är hög musik;)

Blev ingen gym för mig idag. Känner att kroppen behöver en vilodag från gymmet. Har träningsvärk i rygg och rumpa efter gårdagens träningspass, härligt! Känner även att leden i foten som jag stukat för ganska så länge sen värker lite så jag ska ta det lugnt i helg så att den får vila:)


O så var det äntligen fredag!

Gymmet idag gick helt okej. Kände mig ganska slut i kroppen. Kanske efter migränen igår?
Men körde iaf 20 min crossen och sedan ben/rumpa och rygg. Körde riktigt ordentligt med rumpan idag, riktigt sådär så att det brände i musklerna, skönt!

Ikväll blir det en lugn kväll. Har just ätit en god middag, kassler, ris och annanas, gott! Kanske blir att se en film senare. Är även sugen på att baka en kladdkaka, men det kanske blir först till imorgon kväll.


Nagellack



Fixade mina naglar igår kväll. Nånting som verkligen gör mig glad är nagellack! Tycker det är så roligt att ha många olika färger att välja på. Denna nagellack har jag beställt från ELF för endast 15kr! Torkar jäkligt fort och ger en väldigt fin färg!
Funderar nu på att beställa lite därifrån, det finns ju så sjukt mycket fint smink man vill ha!:)

Måste även visa mitt nya Duschdraperi som jag fick av mammsen!
Tack söta du!
Har länge gnällt om min fula toalett, hatar det gula golvet, men med lite glada figurer blev det mycket bättre:)


Tattoo




Bilder från google

Hur läckert är det inte med en tatuering på sidan av revbenen?!
Börjar faktiskt att fundera på min andra, känner mig sjukt sugen, men vet att jag ska vänta iaf till hösten. Vill vara 100% säker vad det ska vara. Det ska iaf vara en text, just nu vet jag exakt vad jag vill ha, men vill vänta för att se om jag fortfarande vill ha samma text om ett halvår:)

Laban 8år!









Min fina gammle Laban blir hela 8år idag!
Grattis älskade gossen<3

Min fina prinsessa!





Lill prinsessan
har gett mig sällskap hela dagen när jag försökt sova bort den förbannade migränen. Är hon inte underbar!:)
Har fortfarande lite huvudvärk och känner mig svag. Men det känns ändå bättre så nu ska jag sätta igång med disk och middag.

sova sova sova....

Ligger hemma med migrän. Skönt? Svar nej...
Så idag blir det ingen jobb eller träning på gymmet.
Ska bara vara hemma och ta det lugnt idag. Ska sova ordentligt så att jag kan ta nya tag imorgon med både träningen och jobbet.


Lång, men bra dag!

Lååång dag. Sitter här hemma nu med träningsvärk, huvudvärk och trött som fan.

Dagen har sett ut såhär
*Jobb 8 - 11
*Gym 11.50 - 12.50
*Jobb 13.30 - 17.00
*Gym 17.30 - 18.00
*2ornas dansföreställning 19.00 - 20.00

Gick faktiskt riktigt bra på gymmet. Körde mage/midja och rygg. Körde även kondition idag både på löparbandet och på crossen, och vet ni vad, jag fick inte ont i foten:D Klart den känns ju fortfarande svagare, men det känns så jäkla bra att kunna komma igång med kondtions träningen igen:)

Nu ska jag göra iordning matlådorna inför morgondagen och sedan lägga mig och sova.
Godnatt!


Caffe Latte

Kaffe?! Det trodde nog aldrig någon om mig. Men japp, Linnea fick mig att börja tycka om kaffe:P Speciellt caffe latte:)

Har sån där vanlig söndags lathet. Jobbigt... Den kommande veckan kommer att bli väldigt intensiv. Ser inte riktigt fram emot det. Men det jag ser fram emot är gymmet! Känner mig inte riktigt på topp idag (sitter nog i lite än efter fredagen), men får hoppas att det känns bättre imorgon då ska jag biffa järnet;)


Bilder från i fredags

I Fredags blev det lite fest:)








Tillbaka

Kom tillbaka till skeå i Torsdags tillsammans med Linnea:)

Hade 3 sköna dagara där hemma, hann faktiskt med en hel del:) Gav kärlek till djuren, var mycket med familjen, promenerade till byn och var med Linnea en sväng i gammla skolan, solat så jag fick lite fräknar osv.
Sen sist med inte minst så hade jag 2 st danslektioner med tjejerna, och jag måste bara säga, guu vad duktiga ni är!!:D Det gick såå himla bra! Okej måndagen hade jag suttit i buss i nästan 6h och druktigt dåligt så jag fick blackout och sendrag i foten. Men med lite hjälp från en av eleverna så gick det bara bra:) Hela dansen är utlärd nu och placeringarna är nästan klara. Jag ser verkligen fram emot föreställningen!:)








RSS 2.0