Måndag 30/11

Godmorgon

Idag är det då sista November, tiden bara rinner iväg.
Idag har jag då tänkt göra lite ärenden:) Har ju minnsan fått studiebidraget idag så här ska det slösas lite, hehe;) Har sån lust att baka något, så får se om jag hittar på något:)

Första Advent:)

Första Advent:D
Går inte o förklara hur mkt jag tycker om julen:) Massa mys:)
Nu fattas bara snön här i skellefteå, hemma är det redan en massa:)
Ligger just nu o lyssnar på julmusik o har tänt lite ljus för att få lite julstämmning här i lägenheten:) Ska nog nu till veckan köpa lite julpynt hit:) Ska även börja med lite julklapps inköp:)


Förra året på julafton:)

Pluggar:)

Imorgon är det första advent och det är fortfarande ingen snö här! Hur ska man då kunna få julkänsla när det känns som om det är höst fortfarande? Nog för att jag har julkänsla, men inte utomhus:P Jag är van att det ska vara närmare -20 grader o en massa snö, har ju alltid varit så ända sedan jag var liten så inte så konstigt att jag vill ha det nu också:) Hemma har dom snö, härligt:) Jag är nog en äkta skogsmulle ändå, hehe;)

Lördag 28/11


Älskar Julen!

Fredag 27/11

Fick för en stund sedan ett sms av morsan. Det blir visst julfest iaf i junis detta år, men denna gång under dagtid. Ska fundera, kanske blir att fara dit en sväng o dansa. Måste ju såklart ringa o höra ifall det e okej:) Men det skulle vara jäkligt roligt:)
Skulle kännas roligt att få dansa i den gumpasalen igen, har ju inte dansat där sen våren när jag gick i 9an:) Hoppas ju oxå att jag utvecklats lite sedan dess;)


Nu blir det att börja räkna matte igen

Har varit duktig o fixat matten idag. Jag ska få mejl om vilka uppgifter jag ska göra o så e det bara att sätta igång. Blir tyvärr att plugga under jullovet oxå, men om jag ska få godkänt i det så e jag illa tvungen.
Nu ska jag väl ta en dusch o sen börja göra lite läxor.
Känner att jag har en förkylning i kroppen. Det känns sådär segt som det brukar göra när e förkyld. Hoppas iaf på att det inte bryter ut någe mer:)

Typsikt, ibland har man bara så sjukt otur

Idag hade jag tänkt vara duktig o träna på gymmet innan skolan börjar. Men min hals e alldeles svullen, röd o gör ont. Vill inte att det ska bli värre nu. Vi har alldeles för mkt i skolan för att missa ngt just nu. Kände redan ihelg innan våran uppvisning på nordanå, då fick jag akut ont i halsen helt plötsligt. Men sen har det gått över. Kanske bröt ut efter danslektionen igår, ingen aning. Ska iaf ta det lite lugnt med träningen nu så att det inte blir värre.

Positiv idag:)

En underbar föreställning. En av dom bästa jag sett med dom!

Beslutsångest kan man kalla att jag har. Försökte skriva under kontraktet för lägenheten, men har fortfarande inte gjort det. Jag e sämst på att bestämma hur jag ska göra. Är rädd att jag kommer längta tillbaka hit till studentrummet, låter kanske sjukt, men det är väl inte så konstigt efter att jag snart bott här i 2 år. Är van vid rummet här. Men då är det ju det. Den 30/7 2010 måste jag ha flyttat ut härifrån, och om jag inte hittat ngn lägenhet tills dess vad gör jag då? Därför kanske det är bäst om jag tar den här lägenheten nu o sedan fortsätter o leta efter ngt lite större... det här är inte lätt beslut...

Dagarna rullar på



Känner mig trött men ska snart börja pallra mig iväg till nordanå än en gång för att se en Dansföreställning:) Den är ca 2 timmar lång så jag hoppas att jag inte kommer somna, hehe:P
Fick förresten en till skrivuppgift innan jul. Så just nu har vi 4 st skriftliga inlämmningar och 1 prov. Får se hur mkt mer det kmr bli. Hatar att allt ska vara så stressigt innan ett lite längre lov, men jag ska inte klaga. Känner mig faktiskt rätt så positiv idag:)

Solen skiner:)

Imorse hade vi en Workshop med 2 stycken proffesionella dansare från Norrdans. Riktigt roligt var det, nästan så man ibland glömmer bort hur roligt det är att dansa.

Nu blir det att fara tillbaka till skolan. Har 2 lektioner kvar, sen slut. Nu blir det att visa upp våran slutproduktion i kursen Scenisk produktion och sedan blir det att ha en liten redovisning på religionen.

Ikväll: Föreställning - Norrdans:)

:'(

I onsdags hittade jag lillbrorsans lilla gerbil Gustaf liggandes alldeles iskall i buren. Hon hade somnat in... Så nu e det bara 2 små gebisar kvar, känns faktiskt tomt...
Stackars borsan, han blev ledsen när jag ringde o berättade det. Mamma sa sedan att han pratat om henne hela kvällen och sagt hur hemskt det var att hon inte finns längre.
Livet är verkligen orättvist ibland...


:)

Igår var det då en massa dans på Nordanå:)
Känns som om det var länge sedan som vi hade någon uppvisning.
Det var även första gången som jag dansade på den scenen och det var riktigt roligt, trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde:)


Dans:)

Ikväll har vi en liten dansuppvisning på Nordanå kl.18:)
Börjar med Fackeldans utanför Nordanå och sedan lite senare blir det även en dans inne på scenen. Första gången jag ska dansa på den scenen, ska bli spännande;)
Har fixat färdigt håret. Min grupp valde att vi ska krusa det, så nu sitter jag här med hur mkt volym som helst i håret. Har lagt upp det i en knut för tillfället:P

:)

Nu e det spikat o klart:)
Till o med 31 December har jag kvar detta rum, sedan den 4 Januari får jag flytta in i mitt egna nya första bostad, ska verkligen bli spännande:) Ringde just morsan så hon ska skicka in uppsägningen idag:)
Syrran flyttar troligtvis ungefär samtidigt som mig men hon ska till vännäs. Då kommer jag ha lite närmare till henne:) Ska bli spännande o se hur hon kommer få det där:)

Nu ska jag snart till skolan. Har bara dans idag och det ska bli intressant o se hur min vrist pallar det. Men vi har uppvisning på Lördag så det e bara bita ihop o dansa ändå:)

Voi Voi

Vilken morgon säger jag bara!
Vi vaknade redan klockan 4, blev ca 3 timmars sömn inatt.
Påväg ner till bussen halkade jag i vatten, och påvägen från stan till mig blev mina nya skor alldeles genomblöta. Till slut var det alltså som om att jag gick barfota i slaskvädret.
Nu värker kroppen pga att jag e så trött.
Så skolan fick vara för idag, pallade verkligen inte att ta mig dit.
Ska nu bara ta det lugnt, städa bebisarnas bur.

Snart blir det att börja packa:)

Igår tackade jag ja till lägenheten:)
Så snart ska jag flytta:D Känns faktiskt riktigt bra och jag hoppas att jag blir nöjd:) Ska ändå fortsätta leta lägenheter så att jag senare kan få ngt lite större:)


Lägenheten:)

Var igår och kollade på lägenheten som jag har bokat.
Väldigt liten är den men riktigt mysig:) Den enda nackdelen var att det inte fanns någon ugn, men morsan sa att jag kan ju skaffa en liten miniugn så det fixar sig:) Så nu funderar jag hur jag ska göra, ska jag ta den eller bo kvar här? Tror faktiskt att jag ska flytta dit. Känns bättre för det blir billigare för mina föräldrar och jag hatar att vara så dyr i drift. Sen känns det som om jag behöver något eget och en liten förändring i mitt liv:) Jag har på mig till på måndag att bestämma mig för hur jag ska göra, men för stunden känns det bra med tanken på att flytta:)


Onsdag kväll den 11/11

Imorgon gäller det!
Då ska jag fara på visning på lägenheten. Ska bli riktigt spännande och har varit pepp ända sedan jag bokade in den tiden. Vill ändå inte ha för mkt förväntningar, e rädd att bli besviken o att den inte ska uppfylla dom krav jag har. Men ska inte tänka så mkt, ska ta det som det kommer:)

Peppen på skolan är nästan i botten.. Kan inte dansa ordentligt fortfarande o det gör att jag är fullkomligt opepp på danslektionerna. Jag e less på att känna värken när jag ska göra något danssteg, o jag e less på att få sitta o kolla på då jag känner att vristen inte pallar längre. Blir nog en sväng till skolsystern imorgon för så här kan jag inte ha det...


 

Ännu en skoldag avklarad

Yes, jag klarade igenom denna skoldag:D *stolt*
Jag e sjukt trött. Har en inlämmningsuppgift i religion som ska vara inskickad idag innan kl. 24.00 o så ska vi gå på en dansföreställning ikväll kl.19.00. Känner mig inte pepp för att ännu en gång idag gå in till stan i denna kyla. Men föreställningen e obligatorisk o vi ska sedan ha en inlämning på den så måste väl pallra mig iväg...hoff...
Eller så kan jag överväga o tänka på att inämmningsuppgiften e viktigare o stanna hemma ist, eller e den det?


Minnen...

Lyssnar på Carola - Himlen i min famn o har på tända ljus
Helt sjukt så mng minnen den ger. Alla stunder kring jul då jag gick i Junis skola. Längtar faktiskt tillbaka till den skolan, trodde aldrig jag skulle göra det. Ifall min vrist är bra så ska jag åka dit o dansa när dom har julfesten. Ska då dansa mitt solo som jag gjorde här för ngr veckor sedan. Ska jobba lite till på den bara. Blev riktigt nöjd med den, o vill att mina föräldrar ska få se hur jag utvecklats sen jag gick i Junis skola.

Vem har väckt den rädslan, som lät ditt hjärta gråta? 
Varför tar din hand så hårt ett grepp om mammas hår?
Runt oss dansar skuggor, nu är ängeln borta
han sa så mycket vackert, mycket mer än jag förstår.


Måndag 9/11

Tidig morgon idag.

Om typ 1 o en halvtimma så ska jag börja bege mig mot stan. Ska ti sjukgymnasten o träna. Sen får jag se om det blir skola för min del idag. E inte pepp ett dugg, fy vad less jag e på skolan kan jag ju säga.
O jag kan fortfarande inte dansa:( Vet inte vad det e för fel med mitt ben?! Borde nog ta o kolla upp det, för jag kommer missa sjukt mkt från dansen:(



Söndag 8/11

Då var det söndag igen. Kan ju säga att än så länge e jag på bättre humör än vad jag var igår:)

Grattis Pappa på Farsdagen!
<3

Vilken tur jag har!

Åhh så jävla duktig jag e! Har glömt allt som jag behöver för att plugga. Tog bara med mig boken o glömde helt bort alla anteckningar. Blir o stress plugga imorgon. Fy fan...känner hur paniken stiger. Varför kan jag aldrig lära mig att börja plugga i tid. En gång i tiden fattade jag det men nu verkar det som om jag skiter i allt som har med skola att göra...

O jag kan fortfarande inte dansa...

Lördag 7/11

Måste sätta igång med att plugga snart, inte pepp:(
O mitt godis e slut...



:)

Åhh Anna:)

Tack för sjalen, den e underbar<3


Fredag 6/11



Ny dag igen.

O ännu en morgon knappade jag in mitt personnummer till rösten i telefonen, så det blir o vara hemma idag. Jag e trött, sjukt trött, o så känner jag att jag har mkt att göra här hemma så skolan får komma i andra hand, som oftast. Inte bra, men så e det.

Mitt ben, lr vrist rättare sagt e inte alls bra. Försökte dansa igår på lektionen men det gick inte:( Får se hur länge det här kommer sitta i. Det e väl en vrickning eller ngt liknande.

Var även hos sjukgymnasten igår o körde mitt pass oå gymmet där. Fick även en till behandling. SKa fortsätta gå dit o träna nu ngr veckor framöver o sen får man se resultatet. Jag hoppas verkligen att det här kommer hjälpa:)

Nu ska jag börja fixa lite saker här i lägenheten. Måste sen även gå till coop en sväng för mina små Gebisar behöver mat.

Snart natti natti

Ligger o lyssnar på jullåtar:) Hoppas på att snön snart kommer hit till skellefteå oxå:)

Ångest inför skolan imorgon... Peppen som jag hade innan praktiken o höstlovet e bortblåst! Det var verkligen superskönt att få vara hemma från skolan idag. Skulle gärna sjukanmäla mig resten av veckan oxå, men inte så smart tror jag...

Jag kanske skulle behöva en flytt just nu. Känns som om jag behöver lite nytt o nånstans där jag bor som känns som ett hem, mer personligt



Hittade en klänning när jag o syrran var i Kiruna på höstlovet. Bestämmde mig för om jag hittar den här i skellefteå oxå så ska jag köpa den. Endast 300 kr o jag älskar den! Ska jag slå till?


Lägenheten

Har ganska mkt funderingar när det gäller lägenheten som jag bokat. Den e ju inte speciellt stor, endast 19kvm. Ska bli spännande o se hur den ser ut:) Sen måste jag ju såklart bestämma mig ifall jag vill flytta dit lr inte. Isf blir det ju att åka buss till skolan varje dag, o just det känns inte så lockande. O även fast jag inte riktigt trivs i det här studentrummet så kommer jag kunna lämna den? Har ju ändå bott här i snart 2 år o d känns lite hemskt att lämna den. Men först o främst måste jag ju se lägenheten, sen kan dom här tankarna få komma...




Tisdag 4/11

E hemma nu. Ligger i sängen, e trött som vanligt. Tycker att jag är jämt trött nuförtiden, järnbrist? För det spelar inge roll hur mkt jag än sover under natten, e trött ändå.

Imorgon e det en ganska lätt skoldag. Först mentorstid, sen en danslektion o sen har vi hål i några timmar innan vi har samhälls. Under hålet ska jag iaf hinna käka lunch o sen måste jag till sjukgymnasten o träna. Får se hur det går denna gång. Men det ska nog gå bra:)

Borde plugga...men villl inte:/



Krämpor? Redan?:O

Känner mig redan som en gammal dam, har krämpor överallt. Just nu är det mitt högra ben. Antingen har jag sträckt mig lr gjort illa det på ngt annat sätt. Har haft lika ont i d snart i en vecka o har svårt o stödja mig på den. Vette fasen vad det kan vara. Blir nog skolsköterskan om inte det går över snart.
Sen e det ju min kära rygg, men det känns faktiskt bättre sen förra behandlingen:)
Men min höft, den e inte heller okej. Måste nog stretcha höftböjjaren, tror att det är där problemet ligger.
Dom senaste måndaerna har jag alltid haft ont någonstans, e ganska less på det...
Jepp jag är speciallist på att klaga, hehe:P


Tisdag 3/11 - Tiden går fort, snart Jul!

Har känt mig sjukt trött idag i kroppen, ingen aning varför.

Baletthistoriaprovet som vi först tänkt ha nu på torsdag e uppflyttat till Torsdag vecka 49 istället. Känns faktiskt skönt eftersom att jag inte hade att igång med pluggandet ännu:P


:)

Första dagen i skolan, kändes faktiskt mkt bättre än jag trodde att det skulle göra:)

Har bokat en lägenhet i Skelleftehamn, så nästa vecka blir det att fara på visning:) Hoppas att jag tycker om den får då blire att flytta:D


Skolan är snart igång igen...

Måndag morgon och skolan närmar sig med stormsteg. Ser inte fram emot det kan jag ju säga. Hade gärna fått vara lov i några veckor till. Har ett prov i Ballethistoria på Torsdag så idag blir det att sätta igång att plugga, suck...

I veckan ska jag iaf vara o titta på en crosstrainer:) Har velat ha en riktigt länge och nu har jag bestämt mig för att köpa en. Ska först kolla vad som finns på stan, annars vet jag en som jag tänkt beställe:) Blir nog bra för min rygg oxå:)


Lillbrorsan fixade mitt hår medans vi var hos mormor o morfar under lovet;)

Höstlovet i bilder:)

Var som en liten chock att komma hem i måndags. Vintern är i fullgång där uppe i skogen o det var bara att leta fram alla vinterkläder så att man kunde vara ute med syskonen o djuren:)

Var även på Onsdag hos mormor o morfar o hälsa på:) o där var även kusinerna som bor här i skellefteå

På Torsdagen tog jag o lillsyrran bussen upp till Kiruna för att shoppa lite smått:) Jag hade ett presentkort där som jag slösade upp:P Blev nya vinterskor, en topp, leggins, armband o en halsduk:)

Fredagen blev det gymmet med morsan o lillbrorsan, älskar det där gymmet:)

Lite bilder från lovet

 

 

 

 


I´m back:)

Tillbaka i Skellefteå igen:)

Jag har haft ett lugnt o skönt lov:)
Har varit med familjen, djuren o släkten o bara tagit det lugnt:)
Så får se om jag nu har energin till skolan igen... Ska inte tänka så mkt bara ta en dag i taget så går det nog lättast.

RSS 2.0